Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Liigan kuukauden pelaaja

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Old TJ, 09.11.2006 klo 19.13.

 1. Old TJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyllähän Tuomas lokakuussa teki vakuuttavaa jälkeä. Toivotaan että oltais saatu Niken saappaanjälkiä jatkava mokke.

  Old TJ
   
 2. paze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
  Lainaus:
  Kyllä varsin hienoa peliä Tuomakselta.

  Vielä tuli mieleeni, että eikös tämän ketjun olisi voinut otsikoida vaikkapa "Kuukauden pelaajat 2006-2007". Tuskin tästä mitään kovin pitkää keskustelua tulee tällä otsikolla...

  -paze-

  Edit: idioottimaisuudet poistettu
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2006 klo 21.29
 3. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Kerrohan toki Paze17 (v?) tarkemmin, kun sinulla on ilmeisesti faktaa, kun tällaista väität.
   
 4. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Niin no olisihan siellä Porissakin voitu saada kunnon maalivahti tälle kaudelle, mutta Ouluun meni...

  Hieno homma, että uusia, hyviä maalivahteja nousee pinnalle vähän puskistakin. Toisaalta Tarkki teki hyvää jälkeä jo jenkeissä, joten ihan pystymetsästä ei kaveria Ouluun raahattu. Ehkäpä jonain päivänä pelaa vielä NHL:ssakin. Kokemusta sikäläisestä pelityylistä ja elämänmenosta ainakin löytyy.
   
 5. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Tämä ylittää uutiskynnyksen. Tahtoo tietää, kuka- ja missä on katkaissut välit Tuomas Tarkkiin Raumalla? Ei ainakaan Lukko nimisessä seurassa kukaan, mutta jos Raumalla joku, niin kerro.
   
 6. paze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
  Lainaus:
  Totaali väärinkäsitys ja muistivirhe itselleni, korjataan tämä nyt ennen kuin tämä ketju karkaa täysin lapasesta. Anteeksi vaan moka.. Sekoitin jotenkin siihen, että Lukko ei "ottanut" Tarkkia, kun mies ilmeisesti oli "saatavilla".

  Palatkoon ketju oikeille raiteilleen! :)

  -paze-
   
 7. Old TJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No niin oli tuota otsikkoa jo (ilmeisesti moderaattorien toimesta) muutettukin. Enkäpäs itsekään osannut aiheesta sen kummemmin keskustelua aloittaa, mutta otinpahan vaan esille kun tuo näin oululaisittain tuntui ihan hyvältä jutulta. Eli oikeassa olit tuon suhteen että tuskin tuolla keskustelua aikaiseksi saadaan. Paitsi niiden mielestä jotka ajattelevat että tuo "titteli" olisi kuulunut jollekulle toiselle.

  Old TJ
   
 8. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Itseasiassa Tarkki ei Lukolle ollut missään vaiheessa erityisen "saatavilla", Korhonen ja Häkkinen oli bookattu jo hyvissä ajoin ja Tarkki halusi katsoa pitkälle kesään mahdollisia muita työnantajia. Kun taas usko Lukon maalivahtipeliin oli kadonnut, oli Tarkki jo Kärpissä. Paska nakki Lukon kannalta, mutta tuskin asiassa mitään isompaa on taustalla.
   
 9. Grainger Jäsen

  TPS.fi:

  TPS:n maalivahti Jani Hurme on valittu jääkiekon SM-liigan marraskuun pelaajaksi. Hurme pelasi marraskuussa yhdeksän ottelua torjuntakeskiarvolla 94,44. Päästettyjen maalien keskiarvo otteluissa oli 1,73.

  Hurme on ollut tärkeä lenkki TPS:n nousussa kohti sarjataulukon kärkipäätä. Hurmeen koko kauden torjuntaprosentti on 93,31.


  Oikealle miehelle meni. Torjui muutaman voiton yksin TPS:lle. Huikeaa Jamppa.
   
 10. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Yhdytään edelliseen. Oikeaan osui - tuskin kukaan voi kiistää, etteikö juuri Hurme olisi suurin yksittäinen tekijä TPS:n kriisin partaalta nousun takana.
   
 11. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Voishan sen Cory Murphynkin ehkä joskus valita.
  Pistepörssissä viidentenä vaikka pelejä on huimasti vähemmän kuin muilla.
  Tehotilastokin ihan ok.
  19 peliä joissa 29 pistettä eli ihan omaa luokkaansa oleva p/o keskiarvo.
   
 12. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Helvetin kovat saldot kyllä Murphyllä. Mutta Hurmeen valinta on silti oikeutettu, joukkueensa paras pelaaja illasta iltaan ja Hurmeen panos TPS:lle on suurempi kuin Murphyn joukkueelle tekemät pisteet.
   
 13. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eilen Pelsupelissä nähtiin hyvän liigaveskan ja Hurmeen välinen ero.

  On se iso ero. Pelsut vei ja Hurme otti TPS:lle kolme pojoa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2006 klo 20.52
 14. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Lainaus:
  Niin, tai sitten nähtiin Hurmeen ja ensimmäisen liigaottelunsa pelanneen Janne Kurikan välinen ero. Hyvinhän tuo Kurikka pelasi debyytikseen, mutta hyväksi liigavahdiksi kutsuminen on ehkä pikku hiukka liikaa.

  Onnittelut kuitenkin Hurmeelle ansaitusta tunnustuksesta.
   
 15. vision Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Murphy ei kuitenkaan ole vaikuttanut samalla tavalla joukkueen menestykseen kuin Hurme. Vaikka helvetin hyvin onkin pelannut.
   
 16. Tex Willer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kyllä mun valinta olisi osunut Timo Silakkaan ( Cory Murphy ) myös. On se äijä vaan esittänyt illasta toiseen niin jäätäviä otteita, joita ilman IFK:lla olisi jäänyt aika monta pistettä saamatta. Mielestäni Jani Hurmeen ja Murphyn väliin olisi vielä mahtunut helposti Suomussalmen lahja oululaiselle jääkiekolle eli Janne "Jussi" Pesonen, joka on erästä JYP-henkistä palstaveljeä lainatakseni ylivoimasesti tämän hetken paras kiekkoilija SM-Liigassa. Katsokaa hyvät ihmiset tämän miehen pelaamista. Se on oivaltavuudessaan niin omalla tasollaan, ettei yksikään liigapelaaja pysty siihen vastaamaan. Koko paketti eli liike, rytminvaihdokset, harhautukset, laukaus ja bonuksena merkitys joukkueelle henkisesti ovat niin korkella tasolla, että tämän miehen loukkaantuminen olisi Kärpille niin todellinen viimeinen kuokinisku kuin kiveksien poistaminen olisi Peter Northille.
   
 17. Cannonpowder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JYP, Montreal, KUBE #14
  Onnittelut valinnasta Hurmeelle.
  On ollut kieltämättä suurin yksittäinen tekijä siinä, että TPS on noussut sieltä syvästä suosta kärkikahinoihin mukaan.
  Toivottavasti jatkaa samoja otteita koko kauden.
   
 18. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nanna Karalahti
  Lainaus:
  Minä olen kyllä sitä mieltä, että ilman Murphya HIFK:lla olisi aika monta pistettä vähemmän plakkarissa. En tosin ole miehen otteita juuri nähnyt, mutta jos on puolustaja, ja tekee kevyesti yli pisteen/peli, niin on kyllä kova äijä. Murphy ja Murray tekevät HIFK:n maalit melkein kahteen pekkaan. Kerrankin teitte onnistuneita ulkomaalaishankintoja (valmentajaa lukuun ottamatta).

  Itse tosin ehdin haukkua herran nimeltä Murray ennen kauden alkua...
   
 19. wezq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aivan oikea valinta tuo Hurme. Verrattuna Murphyyn Hurme on saanut esimerkillään ja taistelullaan koko joukkueen pelaamaan alkukauden vaisuuden jälkeen. Murphy on toki tehnyt kovalla tahdilla pinnoja, mutta myös omissa on soinut kovalla tahdilla (ei tietty pelkästään Murphyn ollessa kentällä). Vaikutus pelien voittamiseen on ollut Hurmeella huomattavasti suurempi.
   
 20. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Paha näistä on sanoa, mutta Hurme on kyllä ollut loistava. Pitää kuitenkin muistaa, että Murphyn +/- tilastokin on IFK:n paras, +7, että eipä se Smurffi niin huono ole siellä puolustuspäässäkään ollut.

  Mutta IFK:lla toki paljon kolissut omissa, en näkisi sitä kuitenkaan Murphyn syynä. Vaan aika lailla muiden ketjujen.
   
 21. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Murphy on tehnyt paljon pisteitä ylivoimalla mutta silti +/- on +7 eli aika hyvin on oma pää pitänyt.On tehotilastossa sijalla 21.
  On ollut 11 kertaa kentällä kun omissa on soinut kun taas esimerkiksi puolustava pakki Markus Kankaanperällä sama luku on -16 tai Tuukka Mäntylällä -18 eli ei Murphy nyt ihan surkea ole ollut omassakaan päässä.
  Ei minulla Hurmeen valintaa vastaan mitään ole mutta noin yleisesti Suomessa monet keskinkertaisetkin (joihin Hurme ei kuulu) maalivahdit saavat helpommin palkintoja kuin kenttäpelaajat.
   
 22. dodi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paha on palannut takaisin!
  Ketjussa esille tullut Cory Murphy teki marraskuussa 9:ssä ottelussa tehot 2+9. Kärppien Janne Pesonen puolestaan tehot 9+2. En jaksanut miesten +/- saldoja tarkastaa marraskuulta, mutta hyvin on miehet jokatapauksessa pelanneet. Nämä valinnat on kuitenkin aina mielipidekysymyksiä ja eriäviä mielipiteitä valinnoista löytyy. Aivan yhtä hyvin valinta olisi voinut olla smurffi, panda tai jokin muu marraskuussa loistanut. Ei SM-liigan valitsemalla kuukauden pelaaja-statuksella kuitenkaan lopulta ole merkitystä, joten Hurme oli aivan hyvä valinta.
   
 23. Mailavirtuoosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Janne Ojanen teki marraskuussa 4+8, Dale Clarke 5+5 ja Petri Kontiola 2+9.
  Mutta kyllä toi meni aika lailla oikeaan osoitteeseen. Murphyn tilastot on kyllä aika jäätävät.
   
 24. Honkanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + Washington Capitals + Leijonat
  Lainaus:
  Aivan totta. Tosin Jamppa tuon tittelin ansaitsi...
   
 25. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Syöttösuunnat, jalallanostajat, HC TPS
  Lainaus:

  Kyl kyl. Ilman Hurmetta TPS olisi todella syvässä kyykyssä edelleen. Jamppa pitää kulissia passelisti pystyssä, toivottavasti ei loukkaantumisia tule. Rasituksen kasvaminen toki kylmii hiukan, nyt on jo plakkarissa pari selvästi huonoa peliä. Samoin Bergille jatkuva 27-30 min rasitus tekee tepposia. Mies on edelleen liigan huippua mutta monttujakin on jo näkyvissä suoritustasossa. Tältä pohjalta TPS:n iskukyky play offissa on tässä vaiheessa melkoinen arvoitus. Voimme mennä loppuun saakka taikka tippua rankasti piiputtaen SaiPalle kuten viime vuonna. Kaikki on mahdollista.