Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Liigan kuukauden pelaaja

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Old TJ, 09.11.2006 klo 19.13.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se on, kaikki lokakuussa vähintään yhden pelin Liigaa pelanneet olivat ehdokkaita. Ei Jääkiekkolehti ketään hyllyttänyt jo ennen kisan alkua, vaikka tuo joku Tappara-fani niin luulee.
   
 2. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Täytyy ihmetellä hiukan, että Heiskasta tai/ja Tuohimaata ei ollut edes TOP-3 säkissä. Kertoo sen että pelkästään tilastoja on tuijoteltu. SaiPan tarina viime kuussa oli kova ja Tuohimaa sen tarinan sankari. Sitten Heiskanen. Yksi Suomen kovimmista pakkilupauksista palasi kaukaloon ja millä tyylillä: poika pelasi kaksi peliä vähemmän kuin pistepörssiä dominoiva hyökkääjä ja teki niissä enemmän pisteitä tasaviisikoin kuin ko. hyökkääjä.

  Helppoja ja hienoja tarinoita tehdä jos edes vähän yrittäisi.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hienoja tarinoita Heiskanen ja Tuohimaa lokakuussa kirjoittivat eikä sitä kukaan vie heiltä pois. Ja varsinkin Heiskasen kohdalla uskon, että vielä hienompia tarinoita on luvassa.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No, oliko jo sopiva aika? Mitäs mieltä oot nyt kun oon saanut makustella asiaa? Pörssikärkinä (maali, syöttö, piste, pakkien) tässä kuussa joukkuekaverit:

  1. Jani Tuppurainen, 5+2 = 7
  2. Iikka Kangasniemi, 4+3 = 7
  3. Ville Meskanen, 3+4 = 7
  4. Vili Sopanen, 4+2 = 6
  5. Jarkko Immonen, 0+6 = 6
  6. Juuso Puustinen, 4+1 = 5
  7. Sami Sandell, 3+2 = 5
  8. Elmeri Kaksonen, 2+3 = 5
  Mikael Ruohomaa, 2+3 = 5
  Eemeli Suomi, 2+3 = 5
  ---
  13. Mikko Mäenpää, 0+5 = 5
  16. Olli Juolevi, 2+2 = 4
  23. Miika Koivisto, 1+3 = 4
  Matthew Maione, 1+3 = 4
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Jyväskylän joulukatu saa Miklikin lapsenomaisesti uskomaan ihmeisiin ja jouluntaika siivittää hänet sellaiseen flow-tilaan, että pukinkontista puolet on Miklikin paitoja ja joulukuun pelaajasta ei jää epäselvyyttä.
   
 6. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nostetaan tämä ketju ylös, kun marraskuu on lopussa. Vaikuttaa, että marraskuun pelaajaksi isolla todennäköisyydellä valitaan Pelicansin Iikka Kangasniemi. Nopealla laskennalla tehnyt 8 pelissä tehot 6+6. Ei taida kukaan muu hyökkääjä päästä edes kovin lähelle.

  Perusteluja pisteiden lisäksi on varmasti se, että on lähes yksin vastannut siitä, että Pelsu on viime peleissä taistellut edes pisteistä.

  Yksikään puolustaja ei ole tainnut tehdä marraskuussa mitään hirveän erityisiä pisteitä. Veskareista ehkä Vehviläinen voi haastaa, mutta onko hänenkään tilastot mitenkään erityisen kovat?
   
 7. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Olisiko Aleksi Ainali lähimpänä. Seitsemään peliin 1+9.
   
 8. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ok. Tuskin on edes TOP-3.ssa, kun harkitaan kuukauden pelaajaa. Kuitenkin yli puolet noista pisteistä syntyi yhdessä pelissä. Ilari Filppula voisi haastaa, mutta oli kuun alussa loukkaantuneena, sen jälkeen tehnyt 6 peliin 1+ 7.
   
 9. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Spurs, Red Wings
  Vaikuttaako joukkueen suorittaminen mitenkään kuukauden pelaajan valintaan? Mikäli ei Kangasniemi lienee kiinni palkinnossa, pelsut tosin ei montaa pistettä ole hyötynyt Ilkan hurjasta vireestä...
   
 10. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Onko pisteet siis ainoa merkittävä asia? Joka kuukausi nostetaan pistepörssi esille ja valinnat sen mukaan.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Milläs muulla mittarilla tuota katsotaan? Eihän se aina toki mene suoraan pisteiden muodossa, mutta iso vaikuttava tekijähän se on. Silloin pelaaja on yleensä ollut näkyvä pelaaja ja auttanut pisteillään joukkuetta. Vai pitäisikö valita vaikka Aki Berg kun on täytellyt hanakasti juomapulloja?
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Minulla ei ole mitään tietoa millä mittarilla sitä katsotaan, mutta olisi hienoa jos katsottaisiin tehopisteiden lisäksi joukkueen menestystä, pisteiden jakaumaa pitkin kuukautta jne.
   
 13. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Vili Sopanen on vetänyt marraskuun toistaiseksi piste per peli -tahtia, kun HIFK on saanut pisteitä jokaisesta pelistä. Yksi peli Ilvestä vastaan jäljellä. Maalivahti Engrenin torjuntaprosentti 93,38: erittäin hyvä, muttei mikään maaginen kuukauden ajanjaksolla.
   
 14. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Eli puolustava pakki ei voi koskaan olla kuukauden pelaaja?
   
 15. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Kyllä puolustava pakkikin voi olla kuukauden pelaaja, jos se on pitänyt maalinedustan puhtaana ja tämän ollessa kentällä joukkue on tehnyt paljon maaleja. Vaikuttavathan ne hurjat tehotkin valintoihin, jos kyseinen pakki on kerännyt kuukauden aikana tilastoihinsa plussia yli 10 kpl ja sen päälle muutaman syöttöpisteen ja/tai maalin.
   
 16. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  En ole kyllä koskaan kuullut/nähnyt, että puolustava pakki olisi valittu kuukauden pelaajaksi.

  Näköjään näihin kuukauden parhaan pelaajan valintoihin vaikuttaa myös aika paljon myös joukkueen menestys. Lokakuun parhaan TOP-3 olivat Junttila, M. Keränen ja Vehviläinen. Tuohon olisi Keräsen tilalle voinut laittaa SaiPan Tuohimaan. Itse arvostan enemmän keskitason joukkueessa tehtyjä kovia pisteitä kuin kärkiporukassa tehtyjä. Sama koskee myös veskareita eli jos molemmilla veskareilla lähes samat tilastot niin heikomman joukkueen pelaajalle kuuluisi tuo palkinto.
   
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan yhtä usein kuin puolustava puolustaja valitaan koko kauden parhaaksi pelaajaksi. Aika usein tehopisteet määrää myös koko kauden palkinnot, eikä puolustusvoittoiset pelaajat juhli Lasse Oksanen -palkintoäänestyksissä.
   
 18. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Pelicansin marraskuu on ollut niin heikko, että mielestäni olisi todella outoa jos liigan kuukauden pelaaja löytyisi meiltä.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En sanoisi ei koskaan, mutta todella harvinaista se varmaan on. Tai no tuskin on koskaan tapahtunut, mutta en jaksa kovinkaan isoja todennäköisyyksiä antaa, että tapahtuisi tulevaisuudessakaan.

  Vaatisi melkeinpä sen, että löytyisi joku puolustaja, joka pelaa paljon, on pitänyt oman pään puhtaana koko kuukauden ja joukkueensa on voittanut paljon pelejä ja silti sinä kuukautena ei tehopisteiden puolesta löydy yhtä ylitse muiden.
   
 20. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Marraskuun lopulliseksi saldoksi tuli 9 ottelua tehoilla 7+7=14 +4
   
 21. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Iikka Kangasniemi marraskuun pelaaja.
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Iikan pisteputkeen liittyen pitää muistaa sekin yksityiskohta että Pelicansilla oli hiljattain kuuden ottelun mittainen tappioputki, ja Iikka pääsi silti kaikissa noista peleistä pisteille, mikä kertoo paljon Kangasniemen merkityksestä Pelicansille. Huikee nuorukainen ja parantaa kuin sika juoksuaan. KHL kutsunee ensi kaudella?
   
 23. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tässä kuussa enää muutama peli ja heitän yhden vahvan ehdokkaan. Jere Karjalainen 6ott. 6+2.
   
 24. Emu1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ilari Filppula joulukuussa 6 ottelua 1+8=9.
   
 25. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Itse asiassa 6+3=9.