Liigan kurinpitopäätökset 2015–2016

  • 470 358
  • 3 251

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan turha heittäytyä täällä polvilleen ja huutaa jumalalle epäoikeudenmukaisesta kohtelusta. Blood kaivaa itse verta nenästä näillä tempuillaan jatkuvasti ja ihan itse, ei kukaan muu. Kukaan kurinpidossa tai missään muuallakaan ei ottanut kontaktia Perriniin vaan Blood itse ja olisi voinut jättää sen tekemättä. Mutta niinkuin jo muutamaankin otteeseen tällä kaudella, eipä vain jättänyt. Turha siitä on marmattaa, jos mies on vain tyhmä eikä opi tempuistaan, vaan kerää tasaiseen tahtiin lisää ja lisää pelikieltoja.

Tässä tulee hyvin esiin tämä pelaajan maineen vaikutus näihin rangaistustoiveisiin. Ei sillä väliä, oliko teko edes tahallinen, mutta pitäähän pelikieltoa rapsaista ja tuntuvasti, koska pelaajalla on tietty maine. Blood olisi mahdollisesti voinut välttää kontaktin Perriniin, mutta ei hän sitä erityisesti ota. Katse on toisaalla ja vahinkotörmäys on täysin mahdollinen, vaikkei täällä moni sitä tunnu ymmärtävänkään. Missään tapauksessa teko ei ollut törkeä eikä sitä voi laskea tahalliseksi vahingoittamisyritykseksi. Paskaa tuuria Perrinin kohdalla, jos jotian meni rikki.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Bubimaisesti voisi tuosta Bloodin tilanteesta todeta, että se oli joko puhdas vahinko tai sitten Blood teki sen tahallaan taitavasti. Helvetin vaikea tilanne kurinpidolle antaa tuosta tuomio, kun oikeastaan mitään rikettä ei ole havaittavissa. Molemmat katsoo muualle ja toinen loukkantuu.
Tosin ymmärrän täysin tepsifanien turhautumisen. Kaksi kärkijätkää on kahden liigan rotan toimesta laitettu pitkäksi aikaa lasarettiin. Kumpaakaan ei pysty pelaajamarkkinoilta korvaamaan.
 
Ei päde. Tai ainakin Tallinder sai rikoksen uusijasta yhden pelin lisää omasta jalkapyyhkäisystään.

Naurettavaa, että täällä väitetään, että Bloodin törmäys oli vahinko. Näkee Perrinin koko ajan, joka katselee muualle ja tahallaan silti kontakti polven sivuun.
En usko myöskään, että yritti tahallaan vahingoittaa, mutta kontakti oli ennemminkin ärsytysmielessä tehty... Varmasti näki Perrinin. Ei kai Blood sokeakaan ole. Kyllähän jokainen mieskin osaa sillein sivusilmällä naisten tissejä ja persettä tiirailla ettei muut muut huomaisi vaikka keskittyisi oleelliseen. Ja pieni kontaktikin huomaamatta on mahdollista, kun kohde lähestyy :-)
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tää on kyllä ihan Anneli Auer -tason touhua tuo Bloodin tuomitseminen, jos ois joku moisio ton jalkapyyhkäisyn ja yhteentörmäyksen tehnyt jollekin ritamäelle niin ketään ei kiinnostaisi. Ei kiinnostanut tosiaan aiemminkaan Bloodin kädet ylhäällä taklaus johonkin asplundiin, mutta nyt alkaa olla Bloodin nimi ylhäällä, ja kun loukkaantunut oli yksi liigan parhaista pelaajista ja lehdissäkin sitä itkettiin niin jostain kyllä kaivetaan Bloodille iso rangaistus nyt. Ihan niinku Annelikin, kaikkihan tietää että se sen ukkonsa tappoi, mutta kun on vaikea todistaa sitä niin kaivetaan kunnes löytyi pedofiilihommat vai mitä olikaan. Eikä se välttis oo yhtään väärin. Kaikki järkevät ihmiset nytkin tietää, että Blood hakemalla haki tossa Perrinille kipua, en tiedä halusko nyt ihan uraa lopettaa mutta ihan tahallinen temppu jossa kävi nyt aika huonosti. Taitavasti kyllä osasi ton tehdä niin että siitä on kauheen vaikea sormella osoittaa että tässä sinä nyt tahallasi vahingoitat, ehkä ainoa on just toi että Blood ei yhteentörmäyksestä ees hätkähdä, ja on just ennen vetäny samaiselta Perriniltä samanlaisella oholla jalat alta. Oikeudessa ei menis läpi, mutta onneksi tää onkin Liigan kurinpitoasia eikä mitään oikeesti vakavasti otettavaa touhua.

Mutta vie kyllä kurinpidolta kaiken objektiivisuuden tämmöset ajojahdit ja eritoten myös noi mutu-heitot, niinku toi että Moision päällekarkausta ei oteta ees käsittelyyn. Miks ei? Miks Kojon sitten otettiin? Ja miks Åsten sai vastaavasta 3 matsin pelikiellon kun Kurosen selkään hyppäsi?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kojon ja Moision tapaukset identtisiä Micke-Max Åstenin noutoon, eli kolme peliä kumpainenkin.

Eikös Moisio mennyt Bloodin kimppuun jo ensimmäisessä erässä, ilman mitään syytä siis? Ja taas Kojo kävi Pelsujen kultakypärään kiinni, eiköhän sillä ole pikkaisen eroa Åstenin teon kanssa jo siinä, että kenen kimppuun siinä käydään? Ja Blood sekä Potulny eivät vastaa kutsuihin ollenkaan, Kuronen sentään vastasi. Eli itse näen paljon eroja näissä tilanteissa Åsten - Kuronen tapaukseen verrattuna ja kun siitä se 3 matsia tosiaan onnistuttiin jotenkin antamaan ovat nämä isomman kakun arvoisia sitten.

E: Bloodin tapaus ei kyllä näytä mitenkään pahalta, näyttää enemmänkin huonolta tuurilta ja todella vaikea on tuosta ruudun kuvasta sanoa, että kyseessä olisi tahallinen teko. Toivottavasti Blood ei saa mitään tuntuvaa pelikieltoa tästä.

Kojo ja Moisia ansaitsisivat molemmat sen joku 4 - 5 peliä, kun Åstenkin sai sen 3.
 
Viimeksi muokattu:

Caston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei voi kuin nauraa Niittymäen jeesusteluille.Omat sikailee jo ennen Perriiniin kohdistunutta vääryyttä ja sitten lässytetään toisen kunnioittamisesta (mites Lassila aiemmin + Moisio ja Kojo nyt). Virtasen kuittia arvostan täysin ja vituttaa kyllä nämä Bloodin aivopierut, kun ihan pelimies olisi kyseessä ilman näitä. Tappelut vaan käyttöön ja niistä nhl-tyylisesti 5min jäähyt niin saadaan rottailut loppumaan. Käsittämättömän huonolla tolalla pelaajien keskinäinen kunnioitus Liigassa tällä hetkellä. Bloodinhan kannattaa nyt olla aidosti pahoillaan niin ei voi saada pitempää pelikieltoa kuin Lassila sai. Muuten Liigan kurinpito tekee itsestään entistä suuremman pellen. Ugh, olen puhunut.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Ei voi kuin nauraa Niittymäen jeesusteluille.Omat sikailee jo ennen Perriiniin kohdistunutta vääryyttä ja sitten lässytetään toisen kunnioittamisesta (mites Lassila aiemmin + Moisio ja Kojo nyt).
Case Lassila näin porilaisena tulee kyllä väistämättä mieleen, kun Antero Ananaksen - passion lukee. Bloodin temppu lienee ollut puolivahingoksi naamioitu kultakypärään kohdistunut muistutus, Perrinin loukkaantuminen menee enemmänkin helvetin huonon tuurin ja ikämiehen haurauden piikkiin. Case Lassilasta tilanteen erottaa teon ja vahingoittamistarkoituksen tahallisuus. Pelikieltoa tuosta on minusta vaikea antaa.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo
Änärissäkin on pyritty ja pitkälti päästy eroon siitä, että joka joukkueessa on 2-4 kovinta jätkää, mitä vaan on jostain Kanadan sysimetsistä on onnistuttu löytämään. Iso osa näistä pelaajista ei olisi pelannut lähellekään NHL:ää, jos eivät olisi olleet "Toughest motherfuckers alive" -osastoa, poikkeuksia toki on, esim. Bob Probert. Sitten on näitä esimerkkejä tyyliin Tony Twist, joka omasta mielestäni menee pugilistina top 3:een, mutta joka otti mailan mukaan kaukaloon ihan vaan sen takia, kun muutkin otti, kiekkoa hän ei sillä pelannut.

Ongelmana näissä herroissa on, että heidän pitää jatkuvasti todistella hyödyllisyytensä joukkueelle ja se onnistuu yleensä vain tappelemalla. Jos vastapuolen kova jätkä ilmaisee haluttomuutta tanssahteluun (rystyset kipeänä, pitkä vaihto, haluaakin oikeasti pelata kiekkoa tai joku muu syy), niin ei muuta kun kolaamaan vastustajan paras pelaaja ja sitten onkin jo taas halukkaita nyrkkihippasille kaveriltakin. Sivutuotteena saadaan edelleen noita loukkaantuneita tähtipelaajia.

Kaiken lisäksi nämä karpaasit vievät peliaikaa kehittyviltä nuorilta pelaajilta. Voihan siinä toki jokin A -junnu vedellä sentterinä kahdella mörölle ja imeä sitten keskiympyrässä 10 sekunnin vaihdon jälkeen tuppea, kun ympärillä lentelee hanskoja.

Mielestäni ainoa oikea tie on saada riittävillä/tuntuvilla pelikielloilla nämä hölmöilyt minimiin.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Kaiken lisäksi nämä karpaasit vievät peliaikaa kehittyviltä nuorilta pelaajilta. Voihan siinä toki jokin A -junnu vedellä sentterinä kahdella mörölle ja imeä sitten keskiympyrässä 10 sekunnin vaihdon jälkeen tuppea, kun ympärillä lentelee hanskoja.

Mielestäni ainoa oikea tie on saada riittävillä/tuntuvilla pelikielloilla nämä hölmöilyt minimiin.
Kovuutta ja jonkinasteista kuittivihon käytön pelkoa on minusta syytä joukkueista löytyä, pelkkiä luistelutaidottomia lonksunillkkaisia enforcereita ei kai kukaan kaipaa, mutta kovaa taklaavia takiaisia, joilla löytyy tahtoa ja taitoa antaa oikeanlaista kovuutta paikan tullen. Minusta tämän hetken liigassa ei pelaa yhtään turhaa "tappelijaa", kun esim. turhakkeet Vandenbussche ja Gillies eivät enää pyöri joukon jatkona.

A-junnujen/lasten tulee peliaikansa sen sijaan ansaita, jos pugilisti on joukkueelle hyödyllisempi niin hyödyllisempi luonnollisesti pelaa. Koko kiekkosirkusta tehdään vain ja ainoastaan koko toiminnan rahoittaville katsojille, joten viihde aspektia ei näissä Nuori Suomi/kaikki pelaa -aatteessa kannata unohtaa.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei ole kyllä tuossa Bloodin ja Perrinin yhteentörmäyksessä mitään mahdollisuutta kurinpidolla antaa yhtään peliä pelikieltoa, mikäli siis haluavat säilyttää viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Voi olla tahallinen, aivan loistavasti naamioitu vahingoksi tai sitten oikeasti vahinko. Mutta kuka tai mikä todistaisi ettei ollut puhdas vahinko? Ei kukaan. Se aiempi jalkapyyhkäisy on sitten asia erikseen, siitä voi sen 1-3 peliä antaa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Turha on muuten lätistä mistään Bloodin maineesta, kun kyseinen jamppa kuitenkin selvisi edellisestä porsastelustaan ilman mitään rangaistusta. Vaikea on tosin sanoa, miten paljon tämän kertaisessa tapauksessa omi tahallisuutta mukana. Enemmänkin tuo näytti onnettomalta sattumalta...
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perrinin loukkaantuminen on ikävää, ja jos ura on ohi niin sääliksi käy. Mutta ei tässä nyt Bloodia tarvitse saunan taakse viedä. Tarkoituksena nyt oli, ikävä kyllä todennäköisesti kuumentaa kultakuuppaa. Ei päättää kenenkään uraa. Eiköhän tästä tule kieltoa se +10 peliä, ja vain ainoastaan koska kohde oli Perrin. Lassila selvisi taponyrityksestään alle kympillä koska kohde oli Gratton.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Ei ole kyllä tuossa Bloodin ja Perrinin yhteentörmäyksessä mitään mahdollisuutta kurinpidolla antaa yhtään peliä pelikieltoa, mikäli siis haluavat säilyttää viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Voi olla tahallinen, aivan loistavasti naamioitu vahingoksi tai sitten oikeasti vahinko. Mutta kuka tai mikä todistaisi ettei ollut puhdas vahinko? Ei kukaan. Se aiempi jalkapyyhkäisy on sitten asia erikseen, siitä voi sen 1-3 peliä antaa.

Jalkapyyhkäisystä tulee varmasti tuomio ja mahdollisesti myös toisesta tilanteesta. Historiasta lyödään boonukset päälle ja ollaan selvästi yli tuon 1-3 pelin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää on kyllä ihan Anneli Auer -tason touhua tuo Bloodin tuomitseminen, jos ois joku moisio ton jalkapyyhkäisyn ja yhteentörmäyksen tehnyt jollekin ritamäelle niin ketään ei kiinnostaisi. Ei kiinnostanut tosiaan aiemminkaan Bloodin kädet ylhäällä taklaus johonkin asplundiin, mutta nyt alkaa olla Bloodin nimi ylhäällä, ja kun loukkaantunut oli yksi liigan parhaista pelaajista ja lehdissäkin sitä itkettiin niin jostain kyllä kaivetaan Bloodille iso rangaistus nyt. Ihan niinku Annelikin, kaikkihan tietää että se sen ukkonsa tappoi, mutta kun on vaikea todistaa sitä niin kaivetaan kunnes löytyi pedofiilihommat vai mitä olikaan. Eikä se välttis oo yhtään väärin. Kaikki järkevät ihmiset nytkin tietää, että Blood hakemalla haki tossa Perrinille kipua, en tiedä halusko nyt ihan uraa lopettaa mutta ihan tahallinen temppu jossa kävi nyt aika huonosti. Taitavasti kyllä osasi ton tehdä niin että siitä on kauheen vaikea sormella osoittaa että tässä sinä nyt tahallasi vahingoitat, ehkä ainoa on just toi että Blood ei yhteentörmäyksestä ees hätkähdä, ja on just ennen vetäny samaiselta Perriniltä samanlaisella oholla jalat alta. Oikeudessa ei menis läpi, mutta onneksi tää onkin Liigan kurinpitoasia eikä mitään oikeesti vakavasti otettavaa touhua.

Mutta vie kyllä kurinpidolta kaiken objektiivisuuden tämmöset ajojahdit ja eritoten myös noi mutu-heitot, niinku toi että Moision päällekarkausta ei oteta ees käsittelyyn. Miks ei? Miks Kojon sitten otettiin? Ja miks Åsten sai vastaavasta 3 matsin pelikiellon kun Kurosen selkään hyppäsi?


Tähän on aika helppo yhtyä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Blood on "osittain" naamioinut noita sikailujaan ihan helvetin hyvin...ja osittain ne tulee ihan päin kasvoja(Asplund). Yleensä Perrinin loukkaantumisen kaltaiset tilanteet tulee ihan puhtaasta polviniitistä tai silkasta vahinkokaatumisesta. Mutta tuonkaltaiset naamioinnit pitää kytkeä, oli kyseessä sitten Blood, Moisio tai vaikkapa alokas nönnönnöö joukkueesta x. Nyt kun sen naamioinnin kohteena sattui vaan olemaan liigan yksi parhaimmista pelaajista, niin toivon todella että munaton Liusjärvi näyttää edes peniksenjatkeen. Pitkään pelikieltoon johtava rike täytyy aina olla kiistattomasti todistettavissa, joten toivon todella että parempaa ja kauempaa kuvattua videomateriaalia löytyy eteenkin Bloodin jälkimmäisestä polvenojennuksesta ja osoittaakseen koko puolustusalueen tilanteen...eka jalkapyyhkäisy on jo kiistaton. Pelaajien kunnioitus on mahdotonta tälläisten yksilöiden sabotoidessa kaukaloissa. Moisio-casesta osittain samaa mieltä, mutta eiköhän Blood pyytänyt itse tanssiin ja sai näin joukkueelleensa provosoitua vitosen kun alistui...taitavaa ja joukkueelle arvokasta työtä ja toki siitä Patrikille muutaman pelin voisi antaa.

Auerista samaa mieltä.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aikamoinen seppä tuo Blood, kun osaa noin taitavasti ja huomaamattomasti tahallaan vahingoittaa vastustajaa. Kyllähän tälläisia jalkaan kopautuksia ja jalkojen törmäilyä tapahtuu joka pelissä. Toki pelaajan historian huomioon ottaen, saattoi tahallaan hakea kontaktin, mutta eihän nyt tuolla tavalla yleensä pelaajien polvet rikki mene. Jos olisi parempaa kuvamateriaalia, niin olisi helpompaa arvioda. Jos Perrin olisi vain kaatunut ja tilanteesta olisi oikein 2min tuomittu, niin ei olisi kenelläkään varmaan hirveästi sanomista.

Kyllähän tuosta voisi tietenkin ehkä pari peliä antaa jalkapyyhkäisystä, kun olisi voinut sen kontaktinkin välttää. MItään muuta rangaistuksen syytä en keksi. Ja se vastustajan kunnioitus. Aina on loukkaantumisen vaara kun jalat kopsahtaa ja Blood olisi tämän voinut ehkä välttää. En kyllä millään näe tuota minään 5-10 pelin arvoisena, oli historiaa tai ei.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tää on kyllä ihan Anneli Auer -tason touhua tuo Bloodin tuomitseminen, jos ois joku moisio ton jalkapyyhkäisyn ja yhteentörmäyksen tehnyt jollekin ritamäelle niin ketään ei kiinnostaisi. Ei kiinnostanut tosiaan aiemminkaan Bloodin kädet ylhäällä taklaus johonkin asplundiin, mutta nyt alkaa olla Bloodin nimi ylhäällä, ja kun loukkaantunut oli yksi liigan parhaista pelaajista ja lehdissäkin sitä itkettiin niin jostain kyllä kaivetaan Bloodille iso rangaistus nyt.

Mutta vie kyllä kurinpidolta kaiken objektiivisuuden tämmöset ajojahdit ja eritoten myös noi mutu-heitot, niinku toi että Moision päällekarkausta ei oteta ees käsittelyyn. Miks ei? Miks Kojon sitten otettiin? Ja miks Åsten sai vastaavasta 3 matsin pelikiellon kun Kurosen selkään hyppäsi?

Hyvin pitkälti samat ajatukset täälläkin. Ensin ois saanut (ja pitänyt) laittaa kunnon tuomio Bloodille tuosta Asplund-tilanteesta. Mutta ei napannut silloin. Nyt sitten media tarttuu tähän ja Niittymäki tirauttaa pari kyyneltä siihen päälle niin johan on tilanteita kurinpidossa. Mutta ei toki kaikkia niitä tilanteita vaan niistä päätetään arpoa täysin randomisti osa tilanteista. Pakko sanoa, että Liigan kurinpito tekee tämän ihan itse vaikeaksi. Nyt siellä sitten kuumeisesti mietitään, että miten saadaan Blood (pitkään) pelikieltoon, mutta kun juuri näissä tilanteissa ei ole kauheasti vikaa - varsinkaan kun juuri on päästetty lävitse Asplundin jyrääminen Bloodin toimesta. Ei ole helppoa lähteä tuosta paskakasasta tekemään timanttia.
 

hcp27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Tässä vartin nyt kelaillut tota Bloodin videota ottelutallenteesta enkä kyllä löydä yhtään sellaista kuvaa josta näkisin tuon että Blood aiheutti teollaan tuon Perrinin loukkaantumisen. Ainoastaan se tulee ilmi että tuo oli enemmänkin tilanne jossa Blood ja Perrin törmää toisiin ja tuloksena oli Perrinin loukkaantuminen.

Bloodin jalkapyyhkäisy on kuten täällä todettu siinä rajalla tuleeko siitä mitään vai ei.



Aikamoinen seppä tuo Blood, kun osaa noin taitavasti ja huomaamattomasti tahallaan vahingoittaa vastustajaa. Kyllähän tälläisia jalkaan kopautuksia ja jalkojen törmäilyä tapahtuu joka pelissä. Toki pelaajan historian huomioon ottaen, saattoi tahallaan hakea kontaktin, mutta eihän nyt tuolla tavalla yleensä pelaajien polvet rikki mene. Jos olisi parempaa kuvamateriaalia, niin olisi helpompaa arvioda. Jos Perrin olisi vain kaatunut ja tilanteesta olisi oikein 2min tuomittu, niin ei olisi kenelläkään varmaan hirveästi sanomista.

Kyllähän tuosta voisi tietenkin ehkä pari peliä antaa jalkapyyhkäisystä, kun olisi voinut sen kontaktinkin välttää. MItään muuta rangaistuksen syytä en keksi. Ja se vastustajan kunnioitus. Aina on loukkaantumisen vaara kun jalat kopsahtaa ja Blood olisi tämän voinut ehkä välttää. En kyllä millään näe tuota minään 5-10 pelin arvoisena, oli historiaa tai ei.

Tässä kiteytettynä erinomaisesti näkemykseni asiasta jos tosta mun omasta tekstistä ei saa selvää. Jos siitä ei saa selvää olkoot se sitten alkoholin syytä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tässä vartin nyt kelaillut tota Bloodin videota ottelutallenteesta enkä kyllä löydä yhtään sellaista kuvaa josta näkisin tuon että Blood aiheutti teollaan tuon Perrinin loukkaantumisen. Ainoastaan se tulee ilmi että tuo oli enemmänkin tilanne jossa Blood ja Perrin törmää toisiin ja tuloksena oli Perrinin loukkaantuminen.

Olin itsekin vielä eilen tuota mieltä, mutta tänään näin tästä Twitter-tilistä löytyvän videon. Video laitettu 30.12. en saanut linkitettyä pelkkää videota).

Vähän kummallisessa asennossa ja suhteellisen reippaalla liu'ulla tulee Blood tilanteeseen ja valmistautuu jalan pienellä liikkeellä kohti tulevaan Perriiniin. Kohtalaisen hyvin onnistui pieni mukavahinko-muikkari ja vähän vaikeahan teon tahallisuutta on ainakaan tuon tai Ruudun klipin perusteella todistaa, mutta toivottavasti kurinpidolla on lisävideomateriaalia. Vähän veikkaisin, että pari peliä teosta tulee epäonnekkaan loukkaantumisen takia ja Bloodin rikoksenuusijan lisät päälle. Aiemmin vaihdossa veti jalkapyyhkäisyn, joka meni myös tutkintaan, niin olisikohan mediahuomio huomioon ottaen (vertaa IFK:n tähtipelaaja Elkinsin ajelu Saipan rivipelaajan toimesta, mediakohu ja kolmen pelin kakku) tässä kauden pisin pelikielto edessä?

Ja piti vielä sanoa, että Kojolle toivon loppukauden mittaista pelikieltoa. Nuo Ben-Amor-hommat ei kuulu peliin. Otti Pitsiturnauksessa hienon myllyn Pelicansin Hakulista vastaan, mutta nyt meni arvostus.

Linkki vie toisesta ketjusta poimittuun Twitter-tiliin.
 
Viimeksi muokattu:

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Itselleni täysin neutraalisti molempiin jengeihin suhtautuvana, kyllähän tuo näyttää vahingoksi naamioidulta ihan tahalliselta törmäykseltä. Ehkä olennaista tässä arviossa on se, mitä tapahtuu tuon törmäyksen jälkeen. Bloodilta ei tule sellaista yhteentörmäysreaktiota, koska tietää törmäävänsä Perriniin.

Ruma temppu, eiköhän tarkoituksena toki ollut vain kuumentaa pienellä kampilla, mutta huonot seuraukset tällä kertaa.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jalkapyyhkäisystä tulee varmasti tuomio ja mahdollisesti myös toisesta tilanteesta. Historiasta lyödään boonukset päälle ja ollaan selvästi yli tuon 1-3 pelin.

Kyllä. Kirjoitin näköjään huonosti, mutta ajatus oli 1-3 peliä teosta ja uusian bonarit päälle.

Aika naurettavaksi homma menee, jos siitä yhteentörmäyksestä yksinkin peli annetaan pelikieltoa. Tunnin noita videoita katsonut ja olen sitä mieltä, että edes jäähyä ei olisi kuulunut viheltää. Perrin Ihan yhtä syyllinen törmäykseen.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tälläisessä juupas eipäs kirjoittelussa ei mitään järkeä sillä jokainen joka pätkän on nähnyt, niin näkee miten Bloodilla olisi ollut aikaa väistää tilanne.
Perrin kiekoton kaveri, katse muualle, vastaavasti Blood luistelee suoraan kohti Perriniä. Tuossa kohtaa olisi ollut reilusti aikaa himmata tai vaihtaa suuntaa. Törkeä teko josta kuuluu maksaa senmukaisesti hintaa. Tämän asian luulisi Lahtelaistenkin jo myöntävän.
Tämä vuodatus ei tule vain koska kyseessä oman suosikkiseurani tähtipelaaja vaan yhtä lailla olisin samaa mieltä jos Bloodin kohteeksi olisi joutunut esim. Tapparan Kuusela, Kärppien Niemi, Kalpan Keränen jne. ja samoin kun Lukon Asplund joutui tämän kyseisen kaverin uhriksi.
Kyllä meistä suurin osa Turkulaisistakin myöntää että Lassila selvisi hieman liian helpolla tapaus Grattonin suhteen.
Jos Liigaa halutaan kehittää ja tasoa nostaa jotta pysyttäisiin kilpailussa mukana KHL:n ja SHL:n suhteen niin tälläisiä ylilyöntejä ei vain saisi tulla, ei ainakaan näin paljon mitä tähän mennessä on jo nähty.
Peräänkuulutan edelleen vastustajan kunnioitusta. Voittoa ei voi, eikä saa hakea hinnalla millä hyvänsä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös