Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PataJaska, 06.04.2018 klo 12.19.

 1. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Myös viime kaudella tammi-helmikuu oli nihkeää, ja sitten myös runkosarjan viimeiset ottelut jossa Kärpät taisi ottaa ihan kunnollisen tappioputken. Toivottavasti ei kuitenkaan sukella tällä kaudella yhtään sen enempää kuin edellisellä...
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Eipä oo yhtäkkiä Tepsin kakkossijakaan enää mikään läpihuutojuttu jos samaa rataa jatkavat pupeltamistaan. Tappara, Pelsu, Lukko kaikki jo alle 10 pisteen päässä, joten kotiedunkin eteen joutuvat turkulaiset paiskimaan vielä töitä.
   
 3. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Se voi olla melko lähellä. Kärppien pitää kuitenkin loppukauden aikana voittaa todennäköisesti vielä 2-4 runkosarjaottelua, jotta saavat suoran pudotuspelipaikan. Tiukkaa voi tehdä ja runkosarjan viimeinen ottelu Kuopiossa voi nousta yllättävänkin suureen rooliin tässä taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta.
   
  Epätietoinen, sinnepäinsä, Hatchetman ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 4. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Boldasin. As it should. Aika paljon tylsempää, kun runkosarjan loppu 3/4 tarvii vaan vaivautua edes paikalle, niin on top3 joukossa.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 5. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Tällaset 3 pisteen kotivoitot sarjakärjestä on aika isoja hyppäyksiä Sportin kannalta. Ero 10 viivaan kasvaa, ja uskomatonta kyllä 6 sija on voiton päässä. Sportin pitäis pätkia 2/3 Lukko, HPK, IFK loppukaudella ja se voi olla liikaa vaadittu. Mutta 10 sija irronnee sellasella 1,2 pisteen keskiarvolla tästä eteenpäin. Ehkä. 6 pistettä aina 5 pelin ryppäistä.
   
  teba tykkää tästä.
 6. Jari66 Jäsen

  Muistelen silloin joskus kun Pelicans ja Sport pelasivat (oliko 2011) karsintapelejä. Ne olivat hienoja ja mielenkiintoisia pelejä. Silloin Mike York oli vähän turhan ylivoimainen siihen tasoon. Vaasalaisilla oli kotipeleissään se kummelistudio. Se oli oikeasti jotakin ainutlaatuista. Ihan parasta, se jäi mieleen.

  Ehkä nyt nähdään toinen ääripää ja joukkueet kohtaavat, ellei finaalissa, niin ainakin välierissä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 07.29
  Vahva tunne ja teba tykkäävät tästä.
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Voin lyödä vaikka vetoa kanssasi siitä että nämä joukkueet eivät kohtaa välierissä.
   
 8. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mutta et uskalla lyödä vetoa että eivät kohtaa finaalissa.

  Ne on paniikissa.
   
 9. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  "Oulusta" tulee käsittämättömiä ilon pillaajia

  Edit: lainausmerkit ulkopuolensuomalaisille
   
  teba tykkää tästä.
 10. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Älä nyt tule tänne pilaamaan iloa. Sport tippuu playoffeista ulos, ottaa loppukaudella enää 0.5 pistettä per peli. Meillä on vaan niin vahvat värilasit että emme näe sitä. Kärpät kaatui tänään, vaikka Sport oli umpisurkea. Viisaat lukee rivien välistä sarkasmin. Ja itse asiaan, veikkaan että Jyp nousee vielä playoffeihin ja joku putoaa vielä joukosta pois, mutta en osaa sanoa onko se Ipa vai Saipa. Tepsin kakkossija ei pysy kauden loppuun asti.
   
 11. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  JYP voi noustakin, siellä sitä pelikulttuuria riittää. Sport menee kyllä heittämällä poffeihin, ehkä 6 sakissa, mikä olisi hienoa. Suattaapi tulla mielenkiintoinen kevät, vuan suattaapi olla tulemattannii,vink vink.
   
 12. bunghole Jäsen

  Sport on parempi kuin Kärpät. Sport on uusi mestarisuosikki. Miksi Kärpät ei voi olla kuin Sport?
   
  sinnepäinsä ja Lonsin laituri tykkäävät tästä.
 13. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Offtopic:

  Lainaus:
  Pillaajia?!? Nyt Torsti taisit paljastaa, että taidat silti olla pohjoissuomalaisia. Näähän nää ilonpillaajat on tietysti vinnaalissa, eikö vaan? ;) Pellaajien kanssa? Syövät tommaattia ja pannaania polliisin kanssa ja kuuntelevat sitten vielä mussiikkia? :D

  EDIT: Kävin tuossa yks päivä ostamassa Espoon Leppävaaran R:ltä tupakkaa. Sanoin Kärppäpipo päässä että "valakonen malboro" ja myyjää alkoi hirveästi naurattaa. Meinasin sanoa että "Joo, kunne on iha vinnaalissa." :)
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 02.17
  jalperi tykkää tästä.
 14. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Lainaus:
  Tai 0-4. :)
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 15. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  ...
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 08.47
  Bobby ja Euro71 tykkäävät tästä.
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Huvitti kyllä, kun Jorma Vuoksenmaa piti kauden alla Sportia parempana mitä muut tahot koittivat väittää. Ja perusteeksi sanoi sen, että piti Tomek Valtosta ylivoimaisesti koko liigan huonoimpana valmentajana. Pelkästään Valtosen poisto vahvistaisi Sportia. Hymähtelin tuolle silloin,

  Nykyään ei tule hymähdeltyä muuta kuin että perkeleen hieno logiikka Jormalta. Kyllä se ties.
   
  Mynsterin Makarov, Virveliä kainaloon, teba ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Tähän en usko:)
   
 18. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Voimasuhteita pohdittaessa mielenkiintoinen kysymys on, kumpi oikaisee kurssinsa ensin, TPS vai Kärpät? Molemmat ovat kuntopuntarin häntäpäässä. TPS:n etu takaa tuleviin on jo sulanut. Eli se lyö painetta alkaa napsimaan taas pisteitäkin. Kärpillä johto edelleen turvallinen. Eli onko se TPS sitten kun pakon edessä alkaa parantamaan?
   
 19. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tappara tasoissa Tepsin kanssa. Pelsut todennäköisesti tämän kierroksen päätteeksi neljän pinnan päässä Tepsistä.

  Kyllä tulee tiukkaa kotiedunkin saavuttamisesta. Kiva-Kalle ei saa lähellekkään sitä irti mitä rosterista pitäisi saada. Tepsi 5-7 runkosarjan päätteeksi, niin heikkoa on tekeminen ollut viimeiset 20 kierrosta.

  TPS on nimittäin 20 pelin kuntopuntarissa vasta sijalla 9. Mielestäni tämä on jo niin laaja otanta että pitää olla ihan oikeasti huolissaan. Ehkä jopa suora pudotuspelipaikka uhattuna?
   
 20. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  En tiedä mihin ketjuun tää nyt kuuluis, mutta onhan toi Kangasniemi ihan huikee!
   
  1971 tykkää tästä.
 21. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  No luvalla sanoen ei ollut kaksinen vastus tänään Iikalla.
   
 22. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Onko se pelannut Jukureita vastaan 23 peliä ja tehnyt niissä 17 maalia? Näitä bottom-4 joukkueita vastaan se yksilötaito vaan konkretisoituu.
   
 23. Bacon Jäsen

  Näin tossa KooKoon jengissä helvetisti potentiaalia ja olin ihan varma alkukauden jälkeen, että on varma poffijoukkue ja hätyyttelee jopa kuuden joukkoon pääsyä. No sitten tapahtui jotain ja kausi alkaa taas olla ohi ennen aikojaan.
   
  Jaded ja Smitty#41 tykkäävät tästä.
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Niinhän se on. HIFK olisi ne tarvittavat maalit tehnyt ilman Kangasniemeäkin, mutta kädettömiä duunareita vastaan (keillä vielä selkäranka katki ettei jaksa sitä duuniakaan tehdä) vaan helvetin helppo dominoida jos on yksilötaitoa. Eikä HIFK tietenkään olisi päästänyt kotijoukkuetta tekemään kolmea maalia jos peli olisi ollut edes teoriassa auki lopussa, eli turha laskea silläkään lailla että Jukurit olisi kolmella kassillaan voittanut ilman Kangasniemeä.

  Onhan noita nähty, MM-kisoissakin nämä kangasniemet voivat iskeä kuusi pistettä kazakstaneja vastaan mutta kovemmissa koitoksissa tarvitaan joukkuepeliä ja muutakin kuin taitavaa pörrääjää. Ihan samalla lailla Jukurien Piitulainen dominoi mestiksessä, toki hieman ikävää että "meidän" pörrääjä on sitä tasoa että saa dominoitua ainoastaan sarjaporrasta alempana pelaavan sarjan heikompia joukkueita vastaan siinä missä se Iikka domineeraa samassa sarjassa.
   
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Se on Iikkuli eikä mikään Iikka.

  Ihan hirveästi ei yllättäisi, mikäli se on SaiPa, joka putoaa vielä viivan alle, kun JYP ja/tai KalPa tuolta vielä nousee. Peli on ollut todella sekavaa viime aikoina ja tänään oli taas aivan älytön sulaminen. Vieraissa hommasta ei tule mitään ja kotonakaan ei olla enää niin hyviä kuin alkukaudesta.