Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana avojääpommi, 18.01.2008 klo 12.16.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Allekirjoitan kaiken tämän. Hänen palkastaan en tiedä, lienee riittävä lisättynä "oma poika" lisällä + "brändi bonus".
  Kuitenkin oli rukosarjassa enemmänkin kuin harvoin hieman puolillavaloilla liikkeellä. Vaikka täällä palstalla onkin yksi kirjoittaja joka umpisyvästi inhoaa Muuli Åstenia, niin Mix-Max hoiti oman duuninsa aina kun pääsi jäälle, Lennusta en valitettavasti ajattele samalla tavalla. Hyvät pleijarit yhtäkaikki, toivottavasti Lennu jatkaa meillä, toivoisin myös että (oletettu) palkka ja suorite kohtaavat.
   
 2. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  "Ensi kauden" kattavasta sopimuksesta puhuttiin keväällä 2016, mutta HIFK on ennenkin uutisoinut seuran option sisältäneitä sopimuksia ykkösinä tai kakkosina ja seuraavana vuonna julkaissut ne jatkoina.

  Lennu on luultavasti esityksiinsä nähden ylipalkattu. HIFK maksaa Lennun palkassa myös siitä, ettei Lennu pelaa muualla. Näin se vain on. Enkä mä oikeastaan valita. En mä odota Lennulta hirveästi pisteitä, mutta taistelua odotan. Alkukausi Lennulta meni aika paljon ihmetellessä, mutta keväällä oli mies paikallaan.

  Ei ole multa pois, mitä Lennu tienaa. Niin kauan kuin ei jouduta ottamaan lainaa liksaan. Mutta jos Lennu vetäis jossain jypinkylässä tai kahvarassa, se olis multa pois. Voin mä siitä vähän extraa maksaakin, koska HIFK:n kanssa vituttavia asioita tulee kauden aikana niin paljon muutenkin, niin yksi vähemmän on ihan tervetullut.
   
 3. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei monissa muissakaan työpaikoissa työntekijän liksa perustu puhtaasti perustehtävässä suoriutumiseen. Jos työntekijällä, tässä tapauksessa jääkiekkoilijalla on esim. mainos- tai jotain muuta arvoa, niin vaikka se ei tietenkään saa olla rekrytoinnin peruste, niin se voi kuitenkin perustellusti näkyä palkassa. Fanien suosikki ja seuraikonistatus ovat sellaisia, joista voi snadisti maksaa lisää. Mutta vain snadisti, koska tällaista lisää ei muista seuroista saa ja siten snadinkin lisän pitäisi tehdä sen, että tarjous on ainakin rahallisesti paras.
   
 4. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta, ja tosta hyvästä Lennu ihan aidosti ja oikeasti ansaitsee sen pienen "brändilisänsä". Lennun kohdalla pieni ylihinta pelillisiin ansioihin nähden on täysin perusteltavissa jo markkinoinnillisesti. Ongelma on sitten se, jos "brändilisää" saavat Partaset ja Tepot.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän nyt omapoika-lisä on vähintään se 20%, mutta esim. Varakkaan kohdalla helposti jo 50%. Tosin Peltoselle ja Tuomo Ruudulle (ennen narrikausia) mitään omapoika-lisiä ei maksettu euroakaan.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lennart Petrell. Sulla oli kaikki mahdollisuudet nousta aidoksi IFK-legendaksi. Fanien sydänten sulatus keväällä 2011, siitä ponnistus kirkkaampiin valoihin ja pienempiin kaukaloihin rapakon taa ja kaikki näytti hyvältä. Fanit odottivat vesi kielellä kotiinpaluuta. Sitten se päivä viimein koitti.

  Ja vituiksihan se meni.

  Varmasti yksi jengin kovapalkkaisimpia pelaajia, jota pelaaminen kiinnosti kauden aikana yhdessä pelissä. Löysää, halutonta ja kuritonta kohkaamista. Pari tärkeää blokkia, pari tärkeää maalia, viikon myöhässä tulleita taklauksia, joiden lopputulos oli lähinnä negatiivinen eli vastahyökkäys ylivoimaisena.

  Jos jatkoa sorvataan, niin palkka on muokattava 3-ketjun laiturille sopivaksi. Ei penniäkään enempää. Kuuden vuoden takaisilla meriiteillä ei vaan voi enää rahastaa. Jos lähtee siksi muualle, niin heippa.
  Eikö näiden turojärvisten ajoista olla opittu mitään? Alempien ketjujen jyriin ei vain pidä satsata liikaa, historiasta huolimatta.
   
 7. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Helvetin hienoa nähdä Lennun pelin parantuneen huomattavasti viimekaudesta.

  Jätkä vetää roolissaan hyvin ja minusta pelaa kapteenin mukaisesti. Nykyisellä tahdilla pisteissäkin liki 30 tulossa.
   
 8. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Nyt pelaa Lennu Lennumaisesti, fyysinenpeli edellä: hyviä, puhtaita taklauksia, blokkeja laukauksien eteen, ja kiekon kanssa suoraviivaisesti kohti maalia.Tämä on se Lennu joka oli mestaruuden jälkeen pitkään kadoksissa.
   
 9. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Eilen Lennu yritti "Peltosta", eli se pysäytys-painonsiirto vasemmalle, taakse ja nopea veto etuyläkulmaan. Elkins onnistui tässä muistaakseni jo ekalla kaudellaan, ja kommentoikin että se muuvi on Peltosen käsialaa.

  Vähän samaa myös Heiskasen maalissa Lukkoa(?) vastaan, joskin siinä on enemmän kaartamista ja siirto keskemmälle eikä niinkään taakse. Ja siinä on myös enemmän jatkuvaa flowta eikä sellaista äkillistä pysähdystä.
   
 10. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, itelläkin jäänyt ikuisesti mieleen Villen liike ja huomannut monen HIFK pelaajan tekevän samaa
   
 11. Mikä on tämän herran yhtälö tälle joukkueelle? Ihan idioottimainen jäähy erän loppuun josta Ilves tasoihin...

  24 peliä 3+5 =8, -5. Teholukema joukkueen huonoin.

  Varmaan keväällä parantaa, mutta lienee siellä Salmelaisen pitkällä ylipalkattujen listalla...
   
 12. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lennu teki sinänsä oikein mutta liian lepsusti. Mun Hifkiin on aina kuulunut omien tähtien puolustaminen.
   
 13. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vois kyllä lähettää muualle tän ''oman pojan'' mun mielestä. Ei mitään sellasta annettavaa jengille mitä ei vois joku halvempi ja paremmalla hinta/laatusuhteella pelaava kaveri paikata.
   
 14. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mitä piti puolustaa?
   
 15. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  Joo ei muuta kun joku töppönen vaan landelta tohon ruutuun! Lennun otteet ei ehkä riitä ansaitsemaan Ceetä paitaan, mutta onko hänen syynsä? Ei! Antaa silti kaikkensa joukkueelle ja parantaa kevättä kohden. On aina ollut IFK, harvoin näitä enää löytyy! Lennulla aina paikka mun IFK:ssa!
   
 16. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Petrell teki tyhmästi siinä tilanteessa kun alkoi hieromaan hanskaa Suomen nenään. Jos alat tekemään sitä vastustajan kultapotalle dumarin edessä niin varmasti saat boxia. Suomen taklauksessa ei ollut mitään vikaa, mutta herraa olisi voinut muistuttaa vastataklauksella jossa saa keräillä kamojaan. Tehoaa huomattavasti paremmin. Finley näitä muikkareita ainakin viime kaudella jakoi.

  Omasta mielestä Petrell ei pysy tuon jengin kyydissä. Jalkanopeus ei vain riitä, että pääsisi käyttämään vahvuuksiaan. Ehkä se keväällä muuttuu.
   
 17. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joo ei todellakaan ansaitsis Ceetä paitaan, mutta siitä en käsittääkseni edes puhunu? Antaa Åstenkii kaikkensa joukkueelle ja on suunillee yhtä tehokaskii ku Petrell? Kiva, että silloin tällöin tsemppaa mut sit pitäs palkankii olla sen mukanen ja hittoon tulosketjuista.
   
 18. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Kyllä esimerkiksi Nhl:ssä on tapana että jos joukkueen tähteä taklataan ja vaikka kuinka olisi puhdas niin siitä muistutetaan. Vähän kovemmat otteet vaan olisi pitänyt olla Lennulla. Pullia olisi pitänyt vetää ihan kunnolla turpaan.
   
 19. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä itekkin Lennulle pojot annan tästä. En älyä muutenkaan mitä tässä kirjotellaa, vaikkei pinnoja ole tehnyt niin helvestisti tehnyt duunia joka pelissä

  EDIT:

  Lisäksi jokainen joka pelin näki tänään huomasi ettei suomen taklaus mikään sattuma ollut, Ilves haki jatkuvasti Heiskaselta peli-iloa pois siinä onnistumatta.
   
 20. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En tiedä mitä lennua olet katsonut mutta kyllä omaan silmään Lennulla on jalkoja ollut todella paljon tällä kaudella, verrattuna viime kauteenkin
   
 21. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  NHL:ssä onkin vielä jossain määrin sellainen asia kuin pelaajien välinen kunnioitus. Toki tämä rapakon takanakin vähenemään päin. Liigassa tämä toimii päinvastoin. Jos NHL:ssä on edelleen tietty pelote supertähtien taklaamisessa, Liigassa sitä voi käyttää hyväksi. Jos tuollaisten (Suomen) taklausten jälkeen lähdettäisiin useammin jotain ajojahteja järjestämään, Heiskasta kohtaan vedettäisiin joka pelissä kymmenkertainen määrä harmaan alueen pikkusikoja. Koska suurin riski on boksi itselle, varma lopputulos boksi HIFK:lle. Nyt oli kyllä niin löyhä välimallin ratkaisu Lennulta, etten huonompaa keksi. Ei tee oikeastaan mitään muuta, kuin antaa tuomarille mahdollisuuden viheltää.

  Vaikkei nyt tähän otsikkoon liitykään, pelissä oli kaksi pahempaakin tilannetta kuin tuo Suomen taklaus. Pullia olisi tosiaan pitänyt käydä vetelemässä jäätä pitkin pari kierrosta ja päivänselvä jäähyhän tuo ainakin oli, kun ainoa tehtävä oli estää kiekotonta pelaajaa pääsemästä kiekolle. Mutta ottelun suurin lammastelu oli, kun Ipan maalin jälkeen joku janari heitti vielä pakin Engrenin päälle, sen verran selvästi maalin jälkeen, että joku olisi voinut siitä hyvästä pudottaa yhden oikean koukun. Tähtipelaajien yliaktiivista suojelua en siis välttämättä enää pidä nykyaikaisena, mutta kaikki maalivahtiin kohdistuva pitää kuitata kyllä samantien.
   
 22. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä pitää kyllä täysin paikkansa, mitä tulee tuon yhden Eemelin nenän hieromiseen, olisi pitänyt/pitää tulevaisuudessa hieroa kunnolla.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ei Lennu ole enää mikään top-6 tason pelaaja, kolmos-/nelosketjusta pitäisi löytyä Lennun paikka. Yritystä kyllä piisaa ja jakeleehan Lennu noita taklauksiaan ympäri kenttää joten tilaa minun HIFK:ssa on Lennulle jatkossakin! Tänään idea oli hyvä käydä vähän antamassa muistutusta Suomelle ettei meidän kultakimpaletta saa nyt ihan vapaasti vedellä miten huvittaa, mutta toteutus oli sitten lepsu/huono. Jäähykin oli toki kevyt sitten.

  Ja Suomen taklaus oli täysin puhdas, erittäin hieno taklaus kädet alhaalla Heiskasen kroppaan. Ei mitään moitittavaa.
   
 24. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lennun seuraava on 100. maali IFKssa ja Liigassa, olen varma että Lennu on säästänyt sitä tuonne ulkoilmapeliin jossa juhlitaan suomi 100v -teemalla.
   
 25. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ai että. Tunnen jo sen kun Lennu tuulettaa pienessä lumipyryssä ja Jantta Alkio hehkuttaa Lennun sadatta suomi 100 pelissä. (Jälkilähetyksenä toki, paikanpäällä livenä)