Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2011–2012 – takaisin välieriin?

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 17.03.2011 klo 18.07.

 1. Immortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raipen ja Robbien jengit
 2. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Jos en väärin muista, niin eikös LeKi aloittanut kauden aikas hyvin? Loppujen lopuksi joukkueen tie vei playout sarjaan Peliittoja vastaan. LeKi vielä hävisi juuri Peliitoille tuon viimeisen runkosarja ottelun ja joutui playoutteihin. Voitolla olisi ollut kuivilla. LeKille olisi aika kova isku jos he sarjan häviäisivät ja joutuisivat karsimaan mestis paikastaan.
   
 3. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Et muista väärin. Itseasiassa LeKi on tullut muutamassa kuukaudessa aivan hemmetin paljon sarjataulukossa alaspäin. Ja oliko se nyt vielä joskus ennen vuodenvaihdetta, kun olivat vielä aivan meidän kannassakin kiinni. LeKillä oli kyllä sarjan joukkueista selkeästi suurin laskusuhdanne kevätkaudella.
   
 4. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Sattumaa tai ei, mutta kyllähän tuossa LeKin kaudessa hyvin ratkaisevana kohtana on tuo marraskuun loppupuoli. LeKi kertoi heikosta tilanteestaan Aamulehdessä 21.11.2011. Sen jälkeen on kyllä sarjasijoitus pudonnut tasaisen varmasti.
   
 5. HockeyIsKING Jäsen

  LeKin (lopullisesta) alamäestä Mestiksessä kertoo jotain myös joukkueen olematon kiinnostus omiensa puolesta Jatkoajan keskustelupalstalla. PikkuKasin vaiettua joukkueella ei taida olla yhtään fania kirjoittelemassa omalta talousalueeltaan. Monessa mielessä yleisöä kiinnostamaton LeKi on kiviriippa koko sarjalle ja joutaakin pudota.

  Mieluummin näkisin vaikka KooVeen Tampereen alueelta Mestiksessä, vaikka taitaa olla enemmän tunkua Ilveksellä liigasta alaspäin :-). On tuo hämäläinen lätkä aikamoisessa laskusuhdanteessa, harmi kyllä.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kisa aloitti kautensa erittäin hyvin, mutta juuri nyt tuntuu, että Marko Keskisen oppirahojen maksaminen saattaa kostautua kalliisti. Joukkueen henkinen kipsi on paksu ja joulukuun jälkeen peli on ollut todella surkeaa, vaikka pelaajat kentällä ovat yhä samat. Täytyy vain toivoa, että playoutit hoidetaan kunnolla, sillä ei Keskinen oikeasti noin huono valmentaja ole.

  Jos ajatellaan LeKiä seurana, joka ei ole vielä yhdelläkään kaudella jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle ja pelaa jo viidettä kauttaan sarjassa, itse en tajua miten esimerkiksi KOOVEE:n tuominen Mestikseen toisena Pirkanmaan farmina toisi sarjalle lisäarvoa. No, nämä ovat näitä mielipidekysymyksiä.
   
 7. HockeyIsKING Jäsen

  Tervetuloa takaisin PikkuKasi! Joku sentään jaksaa pitää LeKin lippua liehumassa joukkueen ohella. Voitonhan he ottivat, vaikka Pätsi aika rumputulessa taisi ollakin.

  Olen käynyt kuluvallakin kaudella sekä KooVeen, että LeKin kotipeleissä ja kyllä Lekillä oli kuitenkin semmoinen viiden hengen fanijengi. jos heillä vielä olisi tietokone ja jatkoajan osoite tiedossa.... Haka kakkonenhan on mausoleumi ja kylmä sellainen. Taistolaisuuden henki leijuu väkevänä katsomon yllä ja tunnelam on ylevän synkkä. Ei siellä iloita oikeastaan edes omien onnistumisesta - semmoinen Neuvostoliiton politbyroon tyylinen taputus korkeintaan irtoaa.

  Mutta LeKilläopn ollut mahdollisuus yrittää jo monta vuotta, eikä kohtuullinen menestyskään saa yleisöä tai taustajoukoa mukaan.

  Siis - miksi Tampereen seudun jääkiekkoväki ei enää osaa kannustaa ja tuykea joukkueitaan? Siellä asuneena olen ihmetellyt sitä, että enemmän inhotaan oman alueen muita joukkueita kuin esim. Hjalliksen Jokereita. Tampereen seudulla ei enää ole mahdollisuuksia kahteen liigan huippuseuraan ja 1-2 Mestiksen ja Suomisarjan kärkiseuraan. Alueen draivi ja raha ei vaan riitä ja hallit on tasoilleen ihan pohjamutaa.

  Sum summarum, näin kapitalistina mieluummin LeKi kuin KooVee, ja myös siksi että on Lempäälästä, ei Tampereelta. Ja siksi, että siellä on sitkeää faniporukkaa: vähän, mutta hyviä.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Pätsi oli rumputulessa, mutta todellisuudessa ei siellä ollut kuin pari todellista huippukoppia. Pätsi on ollut läpi kauden siinä vireessä, ettei paljon helppoja läpi mene ja niin kävi myös eilen. Voitto otettiin maalivahtipelin ohella hyvän taisteluilmeen ansiosta. Pelillisesti pakka oli sekaisin yhä, mutta nyt nähtiin taas hyvää asennetta kentällä.
   
 9. HockeyIsKING Jäsen

  Nyt sitten on lähempänä skenaario, jossa Leki tippuu Suomisarjaan, Ilves Mestikseen ja KooVee ei nouse.... oliskohan suomikiekolle hyväksi?

  Ei varmaan, sillä Pirkanmaa on suomalaisen kiekon pääalueita. Mutta kyllä Tampereen alueen on mietittävä, onko siellä haukattu enemmän kuin kyetään nykyään puremaan.

  LeKi on ikävä kyllä joutavin putoamaan: vähiten yleisöä, vähiten kiinnostusta, vähiten faneja...
   
 10. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Onko oikeasti kuitenkaan lähellä. En vain näe LeKin jäävän kahden Suomisarjan joukkueen taakse. Muistutksena: KooVeessa on pelannut niitä LeKin pelaajia, jotka eivät mahtuneet kokoonpanoon Mestiksessä (ja silti KooVee siis on karsinnassa).
   
 11. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tämän päivän Aamulehdestä (03.03.2012) poimittua: "Emme tiedä varmuudella, onko Mestiksessä ensi kaudella 10, 11, vai 12 joukkuetta", Lekin manageri Tuukka Suoniemi hämmästelee. Kun Kiekko-Laser joutui jättämään tämän kauden kesken talousvaikeuksien takia, nykysysteemin mukaan karsintasarjassa pitäisi olla jaossa kaksi Mestis-paikkaa. Vähintäänkin kummallista, ettei tässä vaiheessa kautta vielä tiedetä joukkueiden määrää. Onko tämä karsintasarja ihan turha? Jääkiekkoliitosta ei ole tullut vieläkään lopullista tietoa Mestiksen tulevasta joukkuemäärästä.
   
 12. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Eiköhän sarjapaikkojen määrä liity lähinnä Mestiksen lisenssisysteemiin. Liitosta on ymmärtääkseni ilmoitettu, että lähtökohtaisesti karsintasarjan kaksi parasta pelaa tulevalla kaudella Mestistä. Taloudellisten edellytysten pitää olla kunnossa. Eri lähteiden mukaan ennen kaikkea KeuPalla on talouden osalta eniten tekemistä, muut puitteet lienee haaste kaikille karsijoille.

  Videotaulut kaikille, jee.
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ei kun onnittelut Lempäälän suuntaan! Vaikeat oli lähtökohdat karsintoihin, mutta LeKihän on klaarannut pelit varsin mukavasti. LeKi on näyttänyt, että Mestiksessä pärjää ilman miljoonaluokan panostuksiakin, vaikka tämä kausi nyt menikin Xerox-Areenan puupenkin alle. KooVeekaan ei Kisan asemaa uhkaa, joten asema säilyy kolmantena Tampereen liepeen hierarkiassa, ellei Ilves putoa ja mene vararikkoon.
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kieltämättä suupielet kääntyvät hymyyn ensi kertaa pitkään aikaan. Tuskainen on ollut taival marraskuun jälkeen koko organisaatiolle, mutta ainakin urheilullisesti ollaan nyt selvitetty haasteet. LeKi kuuluu Mestikseen ja toivottavasti se myös siellä ensi kaudella nähdään.

  Ensi kausi ja joukkueen kasaaminen sitä varten tuleekin sitten olemaan saagana aivan omaa laatuaan. Siitä rutkasti lisää ensi kautta koskevassa topikissa, jonka tässä jossain vaiheessa rustailen..
   
 15. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Dodiih, karsinnat klaarattu ja sarjataso pysyy samana. Onnittelut täältä Oulunkin suunnilta :)