Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2011–2012 – takaisin välieriin?

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 17.03.2011 klo 18.07.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kisan kausi päättyi mestariksi purjehtineen Vaasan Sportin käsittelyssä puolivälierissä 3-0 lukemin ja nyt on aika suunnata katseet tulevaa kautta.

  Maalivahdit

  Mikko Pätsi 2013

  Jaakko Simola 2011
  - Ilveksen vitosvahti hoisi ruutunsa erinomaisesti ensimmäisellä miesten kaudellaan. Saa nähdä, jatkaako Pätsin aisaparina vai hommataanko toinen sopimusvahti tilalle. Jatko auki.

  Puolustajat

  Jarno Virkki 2012
  Ville-Joonas Peltola 2013

  Veli-Matti Talonen 2011
  - Kiekollisesti lahjakas, muttei millään Mestis-tason puolustaja. Omassa päässä laiska ja pelitavan suhteen kuriton. Ei sovi Kisan ensi kauden muottiin. Ei jatkoa.

  Anssi Tieranta 2011
  - Kapteenin viittaa viime kaudella harteillaan pitänyt Tieranta kärsi pitkin talvea loukkaantumisista, taas. Uhrautuu joukkueen puolesta kaikin tavoin, taklaa kovaa ja miehellä on kohtalainen lämäri. Omana kasvattina saisi jäädä! Paha kuitenkin sanoa ulkopuolisesta kiinnostuksesta ja kropan kunnosta. Toivottavasti jatkaa.

  Petteri Friman 2011
  - Fridu taistelee, muttei saa mitään aikaan. Eiköhän ensi kaudella ole aika jättää saukkopaita. Ei jatkoa.

  Jonas Alatalo 2011
  - Kiekollisesti lahjakas, mutta henkisesti kypsempi kuin Talonen. Pelaa periaatteessa hyvin omaan päähänkin, mutta ryntäilee kokemattomuuttaan ja kokoa ei ole riittävästi. Plusmiinuslukema pahasti miinuksella(-9). Jatko auki.

  Eero Hyvärinen 2011
  - Kärsi loukkaantumisista. Harjoituskaudella näytti pelimieheltä, mutta syksy meni varjojen mailla. Paransi kuitenkin kevättä kohti ja plusmiinuslukemakin pyörähti viisi merkkiä plussalle. Kiekollisen taidon puute pisti paikoittain silmään, mutta on vasta 25v. En tiedä miten mies itse näkee kauden menneen? Toivottavasti jatkaa.

  Jarkko Näppilä 2011
  - Kisan paras puolustaja ja yhdessä Nippalan kanssa myös tärkein pelaaja. 46 ottelussa tehot 8+16 ja 95 jäähyminuuttiakin. Omassa päässä vielä petrattavaa. Taklaa kovaa, muttei saisi pelata sillä itseään ulos tilanteista. Kiinnostus saattaa olla suuri muualla. Toivottavasti jatkaa.

  Hyökkäys

  Markus Jokinen 2013
  Juha Suomaa 2013

  Jose Nippala 2011
  - Legenda miettii uransa jatkoa loistokauden jälkeen. Joukkueen paras pistemies ja vaihtoehdot ovat Kisan ja lopettamisen välillä. Jatkaessaan todella tärkeä mies myös ensi kaudella. Toivottavasti jatkaa.

  Antti Räikkönen 2011
  - Kolmessa pelaamassaan ottelussa yksi räkämaali. LeKin tyylinen pelaaja, jolla tarvittavaa kokemusta. Putosi kuitenkin kokoonpanosta ratkaisupeleissä. Ei jatkoa.

  Mikael Ruohomaa 2011
  - KOOVEE:sta hankittu laituri ihastutti faneja loistavalla pelikäsityksellääb ja taidoillaan. Yli puoli pistettä per peli ja saattaa kiinnittää tulevaisuudessa liigajengien mielenkiinnon. Toivottavasti jatkaa.

  Olli Kalliosaari 2011
  - Harjoituspeleissä ansaitsi itselleen Jatkoajan toimituksen Vuoden tulokas -palkinnon ykkösehdokkaan tittelin. Alkukausi sujuikin loistavasti, mutta vajosi sen jälkeen varjojen maille. Isokokoisella maalintekijätyypillä kuitenkin potentiaalia, jos jaksaa tehdä yhä töitä. Jatko auki.

  Sami Holappa 2011
  - Työteliäs sentteri tehtaili kelvolliset 11 pistettä. Pelaa suurella sydämellä molempiin suuntiin. Toivottavasti jatkaa.

  Ville Valli 2011
  - Titaaneista tuttu Valli ihastutti asenteellaan ja luistelunopeudellaan. Teki maaleja todella komean määrän lyhyellä pestillään loppukaudesta. Toivottavasti jatkaa.

  Jarkko Pyymäki 2011
  - Pyy hoisi puolustusvelvoitteensa totutun hyvin, mutta kaivatut hyökkäyspään tehot jäivät vähiin. Nousi kaivatulle tasolle vasta saatuaan Joki-Erkkilän ja Suomaan laidoilleen. Ei jatkoa.

  Lassi Mattila 2011
  - LeKi-kasvatti floppasi pahasti. Tehoja syntyi vain merkityksettömissä paikoissa ja liike/yleisolemus oli todella verkkainen. Ei pystynyt kantamaan ykkössentterin roolia. Jatko auki.

  Juho Joki-Erkkilä 2011
  - Työmäärä ja asenne tuttua Joki-Erkkilää, mutta hyökkäyspäässä miehen kausi oli todella tuskainen vrt. aiempaan. Miehen panosta kuitenkin kaivataan Lempäälässä. Toivottavasti jatkaa.[/B

  Johannes Alanen 2011
  - Jonski oli kuin varjo aiemmasta itsestään. Ei noussut esiin ja olemus todella flegmaattinen, vaikka sai isosti vastuuta. Ei jatkoa.

  Ossi Pellinen 2011
  - Aloitti terävästi, mutta maalihanat ehtyivät keväällä. Lienee suht kallis pelaaja ja kiinnostusta piisaa varmasti muuallakin. Taitoja ei kuitenkaan voi käydä kiistämään. Jatko auki.

  Henri Sandvik 2011
  - Tuskin jatkaa Ilveksessä ja pelipaikka toivottavasti löytyy Lempäälästä. Vastustajien riveissä todella vihattu kaveri, mutta kotiyleisö tykkää. Toivottavasti jatkaa.

  ''Pellinen'' - ''X'' - ''Hildén''
  ''Joki-Erkkilä'' - ''Mattila'' - ''Ruohomaa''
  Jokinen - ''Nippala'' - Suomaa
  ''Valli'' - ''Holappa'' - ''Sandvik''
  ''Kalliosaari''

  ''Tieranta'' - Virkki
  ''Näppilä'' - Peltola
  ''Hyvärinen'' - ''X''

  Pätsi / ''Simola''

  Hankinnat varmasti määräytyvät pitkälti mahdollisten jatkosopimuksien kautta. Hyökkäyspäähän täytyisi jostain tekaista ykköskenttä ja puolustuspää kaipaisi yhtä kiekollista puolustajaa.
   
 2. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hieno tilannekatsaus Lempäälän tilanteesta.

  Mitenkäs valmennuspuoli? Vesa Kokkonen ei ilmeisestikään ole jatkamassa Suomessa, kun pojatkin jo palasivat Ruotsiin. Vai olenko ymmärtäny väärin? Astuuko päävalmentajan puikkoihin Jarkko Glad vai tekeekö Juha Juujärvi paluun Lempäälään?
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ensin kiitokset kehuista ja sitten pureutumista tuohon valmennusjuttuun.

  Viime kauden valmennus koostui päävalmentaja Vesa Kokkosesta, apuvalmentaja Jarkko Gladista ja maalivahtivalmentaja Pekka Korhosesta. Kokkonen on jo siirtynyt Ruotsin puolelle ja ei varmasti jatka päävalmentajana, joten tilanne on auki. Oikeastaan vain Korhosen jatkamista voitaneen pitää todennäköisenä. Mies on kuitenkin tehnyt ansiokasta duunia Pätsin kanssa.

  Viime kausi oli kuitenkin välieriin tähdänneelle Kisalle pettymys ja etenkin pelillisesti koko kausi meni todella sekaisissa merkeissä, vaikka tulos itsessään oli siedettävä. Tällä hetkellä Tuukka Suoniemi ja hallin muu asiasta päättävä ryhmä varmasti haluaa uudistaa valmennusporrasta ja tuoda kokemusta jotenkin lisää penkin päähän, sillä valmennuksen kokemattomuus oli viime kauden suurimpia ongelmia.

  Tämän vuoksi jotenkin luulen, että Glad ei enää joukkueessa jatka. En sitten tiedä mimmoista auktoriteettia Glad nauttii Kisassa valmennuspuolella. Pelaajana oli kuitenkin joukkueen isähahmo. Päävalmentajan pestin voi omasta mielestäni Gladin kohdalla karsia pois.

  Lempäälään viime kaudeksi ensin valittu Jari Helle(sairaus vei lopulta paikan) ja kauden koutsannut Kokkonen olivat molemmat täysin tuntemattomia hakuja, joten arvailu on kovin vaikeaa. Silti Juujärven nimi voidaan nostaa huoletta esiin.

  Olen ymmärtänyt, että mies ei Ilveksen A-junioreissa jatka enää ensi kaudella ja muutakaan paikkaa miehelle tuskin Ipan organisaatiosta löytyy. Juujärvi kuitenkin kantaa mukanaan nousevan ja kehittyvän koutsin leimaa Ipan halutessa varmasti pitää mies palkkalistoillaan, joten LeKi olisi sikäli selkeä vaihtoehto. Loppu selviää sitten kevään ja kesän aikana.

  Pääasia olisi löytää valmennusryhmä kasaan aiemmin kuin viikko ennen sarja-avausta.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKille uusi päävalmentaja, farmisopimus ja kaksi jatkosopimusta!

  Eli valmennusportaaseen tulee koutsaamaan Raumasta Marko Keskinen. Raumalta kommentteja? Ilmeisesti Lukon A viime kaudella sijoittui kuudenneksi Nuorten SM-liigassa. Keskisen avuksi on hommattu Miikka Kuusela, joka muistetaan Kisan entisenä kapteenina ensimmäiseltä Mestis-kaudelta. Viime kaudella siis Ipan C-junnuissa apuvalmentajana. Lisäksi hyvää duunia jo aiemmin tehnyt maalivahtivalmentaja Pekka Korhonen jatkaa.

  Farmisopimusta on nyt jatkettu kahdeksi kaudeksi eteenpäin ja tästedes mukana on sekä Ilves että Tappara. Paha sanoa sitten, mitä tarkoittaa pelaajamäärällisesti.

  Lisäksi pelaajapuolella kaksi jatkoa, kun viime kaudella kakkossentterinä häärinyt Jarkko Pyymäki ja Kisan kapteeni Anssi Tieranta jatkavat ensi kauden kattavilla jatkopahveilla. Pyymäki paransi saadessaan keväällä mieluiset ketjukaverit ja nousun jatkamista varmasti odotetaan työmäärän oheen. Tieranta on Mestiksen kärkipakkeja terveenä ja Anssin kroppa lie kunnossa, kun jatko on rustattu. Jokatapauksessa omana kasvattina mukava jatko.
   
 5. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuloksellisesti Keskinen koutsasi Lukon A-nuoria kelvollisesti eikä hänellä valmentajana ole sanottavia heikkouksia vaikka onkin miesten tasolla kokematon.

  Raumalla miestä kritisoitiin välillä paljonkin. Myös pelaajien toimesta. Keskisellä on omat suosikkipelaajansa jotka pelaavat aina vaikka peliesitysten perusteella näin ei pitäisi olla. Näiden pääsääntöisesti Lukon liigaringissäkin olleiden pelaajien kanssa Keskinen on ilmeisesti myös viettänyt vapaa-aikaansa. Toisinsanoen muut pelaajat ovat kitisseet että joukkueen säännöt eivät koske kaikkia ja toiset pääsevät helpommalla. Melkoista joukkuehengen myrkytystä.

  Tämän myös Jokereihin täksi kaudeksi siirtyneet Koski ja Väkiparta ovat kertoneet syyksi maisemanvaihdokselle. Joku taisi lähteä Ässiinkin saman asian takia.
   
 6. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onkos noita farmisääntöjä sitten jotenkin muutettu, koska ennenhän virallisen farmisopimuksen on voinut tehdä vain yhden SM-liigaseuran kanssa? Toki ei kai se tulevaisuuden pelaajavaihtoihin juurikaan vaikuta onko virallinen farmisopimus vai ei.

  Tosin nyt kun päävalmentaja tuli Raumalta, niin ei varmaan kauhea yllätys olisi jos jonkinlaista pelaajarallia myös Raumalta olisi tiedossa. Vai menikö Keskisellä sukset ristiin Lukon johdon kanssa, kun jatkoa Raumalla ei tullut?
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Miesten peleissä toivottavasti Keskinen tajuaa oman parhaansa, sillä viime kaudella flopanneita Johannes Alasta ja Lassi Mattilaa peluutettiin aivan liikaa, turhaan. Toivottavasti siis Keskinen ei sorru samaan.

  Aamulehdessä kerrottiin miehen tähtäävän tulevaisuudessa isommille areenoille. Tätä tavoitetta vasten Kisa-pesti on kyllä loistava ponnahduslauta, mutta vaatimustaso on kova. Välieriin pitäisi fanien mielissä palata.

  Pelaajaliikenne Rauman suunnalle jatkunee samanlaisena kuin viime kaudelle. Toki joku raumalainen saattaa jopa sopimuspelaajaksi saakka edetä. Jokatapauksessa en usko, että Keskisellä on ensi kauden joukkuetta kasattaessa niin suurta sananvaltaa, että voisi omia suojattejaan tuoda Lempäälään.
   
 8. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Näkisin Lukko-taustan sikäli oivallisena, että sieltä voisi tosiaan olla mahdollisuuksia saada riveihin kenties pari potentiaalista runkopelaajaa nimenomaan LeKin omiksi sopimuspelaajiksi. Mielestäni tuo nyt julkistettu Tapparan ja Ipan kanssa tehty farmikuvio sulkee jatkossa aikalailla muut lainat pois, ellei sitten tilanne ole todella jossain kohden kautta täysin poikkeuksellinen loukkaantumisten suhteen. Nythän molemmat Tampereen liigaseurat satsaavat tulevaan kauteen mennyttä enemmän, ainakin sellaista signaalia on molemmilta suunnilta väläytelty. Se tarkoittaa mielestäni enemmän pelaajia myös Lempäälään.

  LeKin omista sopimuspelaajista soisi muutaman vielä jatkavan. Toivoisin ehdottomasti jatkoa Kalliosaaren Ollille ja sopimuksettomista tärkeimmälle; Juho Joki-Erkkilälle. Lisäksi ainakin Mikael Ruohomaa, Sami Holappa ja Ville Valli olisi mukava nähdä vielä joukkueessa. Oletan, että Nippala tekee vielä vähintään vuoden jatkon, vaikka rooli tuskin tulee olemaan aivan niin suuri, kuin menneellä kaudella.

  Aijjai. Viime kevään ja kesän sekoilujen jälkeen tässä alkaa oikein odottamaan tulevaa kautta. Lähtökohdat ovat varmasti paremmat, kuin kertaakaan Mestis-kauteen lähdettäessä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2011 klo 15.16
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Pitkästä aikaa taas uutisia Kisan rintamalta pelaajasopimuksien muodossa! Nimensä sopimuspapereihin pistivät Tapparasta palaava Juuso Antonen, Lukon A:ssa puolustanut Risto Mattila ja vuoden jatkon tehnyt hyökkääjä Olli Kalliosaari.

  Isoin nimi on toki Antonen, joka on tuttu pelaaja Kisan paidasta jo kolmelta aiemmalta kaudelta. Toissa kaudella oltiin samassa tilanteessa kuin nyt eli takana kausi sekä LeKissä ja liigassa. Silloin syntyivät tehot 13+21=34 44 pelissä.

  Antonen on ainakin omasta mielestäni pelaaja, joka elää täysin tehoistaan. Mies ei ole mikään kiituri luistimilla, on heiveröinen kaksinkamppailija ja ei ole mikään jerelehtinen omaan päähän. Viime kaudella 18 tehopinnaa 21 peliin ei ainakaan itseäni vakuuttanut. Peli oli paikoittain erittäin laiskaa ja pisteitä ei syntynyt niissä tärkeimmissä paikoissa, kun vastuunkantoa odotettiin. Tähän voi toki olla syynä itseluottamuksen puute, sillä liigassa Antosen peli ei oikein lähtenyt missään vaiheessa käyntiin.

  Kisassa Antonen on tietynlaisella vedenjakajalla, kun vastuuta olisi tarjolla riittämiin. Nyt pitäisi pystyä taas kaivamaan aiempien kausien energia ja tappava tehokkuus maalipaikoissa esiin. Myös sitä henkistä johtajuutta pitäisi alkaa löytymään. Flopin vaara kuitenkin on läsnä.

  Tämä Lukon A:ssa puolustanut Risto Mattila on ainakin itselleni uusi tuttavuus. Oululaislähtöinen ilmaveivaaja on toki mediaseksikäs ratkaisu ja muutenkin positiivinen fiilis tässä kohdin miehestä. Kiekollista taitoa ja hermokontrollia pitäisi jo pelkästään tuon ilmaveivimaalin perusteella löytyä. Vastuuta Kisan melko isokokoisessa pakistossa on tulossa. Keskinen osaa antaa tutulle nuorelle miehelle varmasti vapauksia kiekollisessa pelissä oikealla tavalla.

  Kalliosaaren jatko on myös hyvä homma. Miehessä on kuitenkin potentiaalia ja on pelaajatyyppinä melko harvinainen Mestikseen. Nuoria ja isokokoisia snaippereita ei hirveästi ole markkinoilla. Toivottavasti saa alkukaudesta onnistumisia.

  Ylipäätään joukkueen rakennus on hyvällä mallilla, vaikkakin runko saattaa jäädä melko kapeaksi. Tämä on oikeastaan ainoa huolen aihe. Keskinen vaikuttaa saaneen joukkueeseen hyvän työmoraalin ja vaatimustason kesän ajaksi ja luulen miehen onnistuvan kunhan saa työrauhan vaativalta lempääläläisyleisöltä.

  Aamulehden mukaan myös LeKi-legenda Jose Nippala on herrasmiessopimuksen manageri Tuukka Suoniemen kanssa jo kyhäillyt. Toivottavasti #15 jatkaa vielä uraansa!

  Pientä kokoonpanopäivitystä vielä:

  Antonen - ''Mattila'' - X
  ''Joki-Erkkilä'' - Nippala - ''Ruohomaa''
  Jokinen - X - Suomaa
  Kalliosaari - ''Holappa'' - ''Sandvik''

  ''Tieranta'' - Virkki
  Mattila - Peltola
  X - X

  Pätsi / ''Simola''
   
 10. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Onko Tieranta ketjukaavailuissa heittomerkeissä siksi, jos loukkaantumiset eivät ota helpottaakseen? Anssillahan on vuoden pahvi jo taskussa. :)

  Hyviä sopimuksia. Ei ole epäilystäkään, etteikö LeKi olisi merkittävästi valmiimpi tulevaan kauteen, kuin edelliseen.
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Vahingossa taisi lipsahtaa.

  Valmiimpia ollaan, mutta vielä on tekemistä kesän aikana, jotta jokainen äijä on huippukunnossa ringin jäädessä kapeaksi.
   
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Paikallislehden torstainen numero avasi inasen LeKin kesärinkiä ja muutenkin tulevaa.

  Manageri Tuukka Suoniemen mukaan joukkue on hankkimassa enää korkeintaan 1-2 puolustajaa, kakkosmaalivahdin ja puolenkymmentä hyökkääjää.

  Maalivahtiosastolla kesäringissä mukana ovat tietysti sopimuksen jo aiemmin tehnyt Mikko Pätsi ja KOOVEE:n Matias Lehtonen. Jos tilannetta ajattelee ensi kautta silmällä pitäen, Pätsi tullee ottamaan suuren roolin maalilla, mikäli vain loukkaantumishuolet ovat taaksejäänyttä elämää. Lisäksi voitaneen olettaa, että Ipan maalivahtihierarkiassa kolmosveskariksi pudonnut Sami Aittokallio tulee esiintymään Kisan toisena maalivahtina läpi kauden. Tähän kun lisätään hommattava kakkosmaalivahti, on ainakin Pätsin mahdollisiin loukkaantumisiin varauduttu.

  Puolustuspään runko on ollut selvä jo pidempään. Aiempien kausien luottopuolustajat Jarno Virkki, Ville-Joonas Peltola ja kapteeni Anssi Tieranta jatkavat. Lisäksi mukaan on liittynyt Lukon ja Kärppien A-junnuissa aiemmin pelannut Risto Mattila, jolta voidaan odottaa hyvää kiekollista peliä jo ensimmäisellä miesten kaudellaan. Ringissä on mukana myös Petteri Friman ja Eero Hyvärinen, joista etenkin jälkimmäinen olisi vahvistus puolustukseen ja jatkopahvi lie lähellä. On myös huomattava, että sekä Ilveksen ja Tapparan pakkikalustot ovat tällä hetkellä todella leveät ja apuja on mahdollista saada.

  Tieranta - Virkki
  Peltola - ''Laina''
  ''Hyvärinen'' - Mattila

  Hyökkäyksen tilanne onkin huomattavasti enemmän auki. Sopimuspelaajia on vasta viisi: Juuso Antonen, Olli Kalliosaari, Markus Jokinen, Jarkko Pyymäki ja Juha Suomaa. Ringissä mukana ovat sopimuksettomina Jose Nippala, Tommi Välimaa, Sami Holappa, Ossi Pellinen ja Lassi Mattila.

  Lehti ei erikseen mainitse esimerkiksi Juho Joki-Erkkilän ja Johannes ’’Jonski’’ Alasen nimiä, mutta voisin kuvitella, että halutessaan kumpikin on tervetullut Kisan miehistöön. Etenkin Joki-Erkkilä on ollut jo useamman kauden todella iso osa hyökkäystä ja on mahdottoman aliarvostettu.

  Sopimuksettomista hyökkääjistä Nippala jatkanee LeKi-legendan ylpeydellä uraansa vielä yhden kauden ja Vällyn paluu olisi erittäin toivottu, sillä isokokoista laitahyökkääjää Kisa kaipaa raatamaan illasta ja vaihdosta toiseen joukkueen eteen. Muista kolmesta nimestä Holappa on energisenä ja kehittyvänä pelaajana katsomisen arvoinen kortti, jos motivaatiota on. Pellisellä kiinnostusta voi olla muuallakin ja Mattila pelasi valitettavan heikon viime kauden, joten ainakin ykkössentterin roolin voi suoraan unohtaa oman kylän pojan haaveista.

  Antonen – X – ’’Pellinen’’
  ’’Välimaa’’ – Pyymäki – Jokinen
  Suomaa – Nippala – ’’Joki-Erkkilä’’
  Kalliosaari – ’’Holappa’’ – X

  Päävalmentaja Marko Keskisen asettamasta vaatimustasosta ja kesäreenien meiningistä on kuulunut paljon positiivista viestiä ja täytyy toivoa, että mies on saanut pelaajat hyvän kunnon lisäksi sisäistämään pelillisiäkin asioita kesän aikana.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin uusien nettisivujen uutisen mukaan LeKi saa 16.8 harkkapelissä vastaansa sveitsiläisen mahtiseura Kloten Flyersin. Joukkueeseen kuuluu mm. Tommi Santala.
   
 14. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  Kaippa sitä on aika herätä eloon oman Mestis suosikin toimesta ja pohtia hieman ensi kautta.

  Veskarit:
  Pätsi
  "Simola/Edelmann"
  Todennäköisesti niin Tappara kuin Ilveskin tulee lainaamaan näitä varaveskareitaan LeKiin.

  Pakisto:

  Mattila - "Tappara/Ilves laina"
  Tieranta - "Tappara/Ilves laina"
  Virkki - Peltola
  + Reservi

  Hyökkäys:

  Antonen - "Hankinta/Laina" - "Hankinta/Laina"
  "Välimaa" - Pyymäki - "Pellinen"
  Jokinen - "Nippala" - "Joki-Erkkilä"
  Kalliosaari - "Holappa" - Suomaa

  Pakiston puolelle kun laina miehiä ajattelee niin Ilveksen puolelta tulee mieleen miehet Laine, Västilä, Mäkinen ja varauksin myös Peltola. Tapparan puolelta puolestaan Elorinne ja Liimatainen.
  Hyökkäyspään lainoja kun ajattelee niin Ilveksen puolelta Kuronen, Huhtala, Nikkilä ja Kokkonen. Tapparan puolelta taas Dvoracek, Pekkala, Ilomäki, Rundgren. Uskoisin, että näitä miehiä kauden mittaan porukassa tulee poikkeamaan. Mutta kyllä tuo ykköskenttä tarvitisi ainakin yhden hankinnan, joka pysyisi eikä olisi mikään lainamies. Tai sitten koko kauden laina!
   
 15. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tässä tämän hetken ongelma piileekin. Pikkulinnut kertoilevat, että sopimusrintamalla havisee ensi viikolla ja olemme silloin jo paljon viisaampia. Toivottavasti vanhoista nimistä Joki-Erkkilä, Nippala, Pellinen ja/tai Välimaa vilisevät nimien seassa. Jokatapauksessa selkeitä profiilipelaajia Kisa tällä hetkellä huutaa, sillä ainakaan itse en usko Antosen kykenevän joukkueen kannattelemiseen yksin.

  Lainapelaajat ovat ensi kaudellakin iso muuttuja ja pidempiä lainoja ainakin kyetään tekemään. Jokatapauksessa molemmilla tamperelaisseuroilla olisi kyllä heittää kehiin mainittuja nuoria ja potentiaalisia nimiä, vaikka varsinaisesti en LeKistä mitään tamperelaisseurojen junnukierrättämöä haluakaan.
   
 16. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  Tuskin kukaan muukaan Lekistä, mitään junnukierrättämöä haluaa. Luotan siihen, että saadaan hyvät jatkosopparit ja mielellään 1-2 profiilihankintaa hyökkäyspäähän.

  Itseä kiinnostaisi kovasti nähdä Ilomäki suuressa roolissa LeKin riveissä ensi kaudella pidempäänkin. Sillä voisi, olla eniten annettaa LeKille ja liigassa tuskin tulee suuria minuutti määriä saamaan, toki aina kaveri voi sillä saralla yllättää. Toinen suuren mielenkiinnon kohde omalla kohtaa on Risto Mattila, joten semmoinen mutu kaverin suhteen, että kenties tässä on suurenkin potentiaalin kaveri käsissä hieman yllättäenkin.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tuskin toki, mutta kokeneempiakin vahvistuksia kaivataan sekaan. Juurikin tuo kuvailemasi ''jatkoja 1-2 hyökkiä'' -tyylinen ulostulo olisi mieluinen.

  Mattilan suhteen tuntuu, että saatetaan nähdä kiekollisesti urotekojakin. Saa kuitenkin ison vastuun ylivoimalla kannettavakseen, sillä Tieranta, Virkki ja Peltola ovat enemmän oman pään putsaajia. Lisäksi luulen miehen nauttivan Marko Keskisen tutusta valmennuksesta ja sopeutumisen luulisi sopivan.

  Ja vielä muistutukseksi, että on se Lempäälän Kisa sentään jautaa vrt. Tampere United-Akatemia...
   
 18. Fordél Jäsen

  LeKiltä hyviä soppareita julki tänään. Hienoa, että Nippala jatkaa uraansa ja mielenkiintoista nähdä kuinka hyvin Välimaa pelaa Mestiksessä kun alla on liigassa vietetty kausi. Oli liigassa ihan positiivinen ilmestys, sillä ajattelin ennen kauden alkua ettei kaverista iloa irtoa. Hoiti kuitenki oman tonttinsa hyvin silloin kun peliaikaa sai. Nyt saanee LeKissa paikan kärkiketjuista ja vierelle hyvän sentterin niin tulosta tulee varmasti myös kiekollisessa pelissä.

  Peluutetaanko muuten Pellistä LeKissä laidalla vai keskellä? Jos Mattila vielä jatkaa niin silloin varmastikin laidalla, sillä muutenhan teidän sentterinelikko olisi jopa melkein liian hyvä:)
   
 19. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Oikein hyviä soppareita julki. Vielä viisi lisää, niin näyttää loistavalta. Hyökkäyspää huutaisi muutamaa kohtuullista pelimannia, mielellään juurikin tekijämies sentteriä. Itse olen vakaasti sitä mieltä, että Pellisen Ossi on parhaimmillaan laitahyökkääjänä. Jos Lassilla on motivaatiota kokeilla vielä pelata hyvällä tasolla Mestistä, niin se olisi siinä. LeKillä on tuskin varaa hankkia ketään takuuvarmaa kovempaa kaveria rahalla, joten motivoituneen Mattilan jatkolle toiveita. Mites lie Alasen Jonski? Olisko vielä kerran?
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKiltä takuuvarmat viisi pahvia. Jokainen on tuttu seuralle ja kaikista tiedetään tasan mitä saadaan. Joki-Erkkilä ja Pellinen eivät viime kaudella ihan parhaimpaansa päässeet, mutta tällä kaudella luulen kokeneiden LeKi-kettujen hyötyvän Keskisen tiukemmasta lähestymistyylistä.

  Pakistossa on erittäin hyvä viisikko jo kasassa. Mikäli Kisa pystyy pelaamaan tiukempaa viisikkopeliä kuin viime kaudella, isokokoisen pakiston pelaaminen helpottuu. Viime kaudella avauspelaaminen oli paikoittain melkoista tervanjuontia viisikkojen levittyä pelin sisällä pahasti.

  Ja toki on muistettava ylistää Jose Nippalan jatkoa! Legenda jatkaa siis vielä yhden kauden, nähdäänkö jälleen uusi piste-ennätys?

  Oikeastaan tulevista try-out pelaajista odottaisin äijiä lähinnä hyökkäykseen. Toki kakkosveskan ja kolmosparin pakkien osalta joku nuori kehittyvä kaveri voisi saada näytönpaikan, mutta pääasiassa hyökkäys kaipaisi vahvistusta. Uskon Välimaan nousevan hyvän liigakauden jälkeen vähintään kakkoskenttään ja paukuttavan myös sen 10+ maalia ensi kaudella ja Antonen varmasti on motivoitunut vaikean kauden jälkeen, mutta silti etenkin Anadigin mainitsema sentteriosasto on melko ohut. Lassi Mattila olisi kunnossa ollessaan oiva pari Antoselle ja oman kylän poikana tervetullut kaveri.

  Realismia:

  Antonen - ''Mattila'' - Pellinen
  Välimaa - Pyymäki - Joki-Erkkilä
  Jokinen - Nippala - Suomaa
  Kalliosaari - ''Laina'' - ''Try-out''

  Tieranta - Virkki
  Peltola - Mattila
  Hyvärinen - ''Laina''

  Pätsi / ''Laina''
   
 21. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pelasiko Leki eilen Sibiriä vastaan? Mistään ei löydy mitään infoa?
   
 22. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mestiksen sivuilta löytyi sen verran tietoa, että peli päättyi 1-4. Myös LeKin kentälliset pelin alussa siellä on kerrottu. Mitään yhteenvetoa tapahtumista tai tilastoja siellä ei ole, joten maalintekijät, jäähyjen ja torjuntojen määrät jne. jäänevät arvoituksiksi.
   
 23. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Peli tosiaan päättyi Sibirin vierasvoittoon 1-4 (1-0, 0-2, 0-2). Kisan maalin viimeisteli taidokkaasti Olli Kalliosaari. Sibir ratkaisi ottelun vasta viime minuuteilla tehtyään 1-3 osuman. Kovalla jengillä oli Sibir liikkeellä, mutta odotetut sankarit Jori Lehterä ja Jonas Enlund eivät ottelussa pelanneet.

  Kisa on kaikenkaikkiaan pelannut varsin mallikkaasti harkkapelinsä tähän mennessä. Kisa on siis pelannut Klotenia(3-3), TuToa(rankkaritappio) ja Sibiriä(1-4) vastaan. Uuden koutsin, Marko Keskisen, on kehuttu pistäneen LeKin pelaajisto kovaan kuntoon kesällä ja kentällä onkin nähty vikkeliä mustapaitoja. Parhaimmillaan esimerkiksi kovalla rosterilla liikkeellä ollut Kloten jäi kisalaisten jalkoihin, kun kotijoukkue nosti tempoa.

  Lupaavia esityksiäkin on jo muutamalta pelaajalta saatu nähdä. Klotenia vastaan kentän kunkkuna hääri Ossi Pellinen, perjantaina Olli Kalliosaari. Lisäksi maalilla Mikko Pätsi on ollut todella vakuuttava.
   
 24. Bronco Jäsen

  Lempäälässä solmittu kasa hyviä jatkopahveja: Johannes Alanen, Lassi Mattila, Petteri Friman sekä Joonas Salmi jatkavat joukkueen riveissä yhden kauden ajan.

  Lähde: Jatkoaika
   
 25. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Erinomaisia jatkopahveja tosiaan LeKille. Jonski Alasen pahvia on jo hetki odotettu ja toivottavasti vanha sotaratsu on kehutunlaisessa vireessä myös sarjapeleissä. Lassi Mattilan sopimus on ehkä odotusarvoiltaan mielenkiintoisin. Mattila oli kuitenkin kaikilla mittareilla pettymys(kuten toki Alanenkin) viime kaudella ja ainoassa näkemässäni harkkapelissä ei positiivisia viitteitä liiemmin jättänyt. Saa kuitenkin suht ohuessa sentteriosastossa ison roolin ja taitavan oman kylän pojan soisi toki onnistuvan.

  Pakkipäähän tulleet jatkot Joonas Salmen ja Petteri Frimanin osalta ovat inasen marginaalisopimuksia, mutta voivat nousta keväällä isompaan rooliin.

  Sopimuspelaajien osalta joukkue on varmasti tässä ja voisi ottaa pienenlaista katsantoa tilanteeseen:

  Maalivahtipuolella Mikko Pätsi kantaa totutusti isoja polkkeita ja mikäli Pätsi vain säilyy terveenä, moni ottelu tulee kääntymään Kisalle erinomaisen maalivahtipelin ansiosta. Ilveksen Sami Aittokallio ja Ville Kolppanen sitten paikkailevat tasokkaasti.

  Puolustuksessa on laaja rinki kasassa ja puolustuksenkaan perään ei kannata huolehtia. Kokenut osasto Jarno Virkin ja Anssi Tierannan johdolla on takuuvarmaa suorittajaa täynnä, ja Salmen ja Frimanin sopimukset takaavat neljän tasaisen parin löytymisen. Kyseenalaistaa voi lähinnä kiekollisen taituruuden määrän, fyysisyyttä Kisan puolustus suorastaan tihkuu.

  Ilvekseltä voitaneen odottaa ainakin parin mielenkiintoisen nimen pelaamista Lempäälässä. Markus Västilä on pelannut hyvin harjoituspeleissä ja olisi ominaisuuksiltaan sopiva pala. Lisäksi jo aiemmilta kausilta tuttu Ville Laine on ollut hyvä ja tervetullut LeKi-paitaan.

  Hyökkäyksessä makaavat suurimmat kysymysmerkit. Hyökkäyspäässä monen miehen on nostettava tasoaan ja pelin olisikin lähdettävä rullaamaan heti alkukaudesta. Lupauksia paremmasta kuitenkin on. LeKiin palannut Tommi Välimaa ja Ossi Pellinen ovat olleet erinomaisia. Etunenässä hyökkäykseen LeKi kaipaakin apuja yhteistyöseuroistaan.

  Kokoonpanoehdotus:

  Ossi Pellinen - Jarkko Pyymäki - Juha Suomaa
  Tommi Välimaa - Lassi Mattila - Juuso Antonen
  Johannes Alanen - Jose Nippala - Juho Joki-Erkkilä
  Olli Kalliosaari - ''Sami Holappa'' - Markus Jokinen

  Anssi Tieranta - Jarno Virkki
  ''Markus Västilä'' - Eero Hyvärinen
  ''Ville Laine'' - Ville-Joonas Peltola

  Mikko Pätsi - ''Ville Kolppanen''
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2011 klo 18.06