Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2011–2012 – takaisin välieriin?

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 17.03.2011 klo 18.07.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Sen verran huutelen vieraisiin pöytiin, että ovatko LeKin yleisömäärät laskeneet selvästi, vai onko kyse vain uudistuneen lipunmyynnin myötä tulleesta tarkemmasta tavasta laskea yleisömäärä?

  Tämän illan ottelussa näytti olevan vain 266 katsojaa, ja LeKi on kuitenkin tällä hetkellä Mestiksen kärkijoukkue ja sarjataulukon piikkipaikalla. Muistelisin, että takavuosina Lempäälässä on ainakin ilmoitettu isompia yleisömääriä, vaikka sarjasijoitus olisi ollut selvästi huonompi. Tapparakin on SM-liigan viimeinen ja LeKi Mestiksen ykkönen, joten Tappara ja LeKi ovat periaatteessa jo peräkkäin suomalaisten kiekkojoukkueiden rankingissa.Luulisi tämän nyt väkeä vetävän Masku Areenalle.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ovat laskeneet selvästi. Tänään oli samaan aikaan Ipan huippuottelu Kärppiä vastaan ja viime ottelussa oli häikkää lippujen laskemisessa. Siinä oikeastaan ainoat syyt, joten täytyy olla todella pettynyt lempääläläiseen kiekkoyleisöön.

  Kaikenkaikkiaan alkukauteen ei voi olla kuin supertyytyväinen. Peli on aivan järkyttävän hyvällä mallilla vuodenaikaan nähden. Kiekkokontrolliin tähtäävä pelityyli on toiminut siihen malliin, että viimeisen kahden pelin aikana LeKi on hävinnyt tasan yhden kymmenminuuttisen jakson kiekonhallinnan. Ja tämäkin nähtiin tänään JYP-Akatemiaa vastaan vikalla kympillä, johon sisältyi kuitenkin kaksi alivoimaa.

  Tästä on erinomaista jatkaa kiekkosyksyä, kunhan ihmiset saadaan halliin.
   
 3. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Samaa häikkää oli myös tässä pelissä, lippupisteen johdosta hankitut lukulaitteet eivät toimineet tänäänkään, tai ainakin järjestysmiehet lippuja ovella repivät. En tiedä onko yleisön vähyyteen vaikuttanut myös lippujen aikamoinen hinnankorotus?

  Tämä päivän pelissä sattuikin isohko tuomarivirhe maalin hylkäämisen muodossa, mikä ei kuitenkaa onneksi ratkaissut peliä, mutta ainakin piti jännitystä yllä loppuun saakka. En osaa itse pukea tilannetta sanoiksi=D, mutta luulisin että Lehtisen raportissa kyseisestä pelistä tilanne on selostettu enemmän kuin hyvin.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Luettavissa.

  Harmi, jos muutenkin pienet yleisömäärät kärsivät laitteiden takkuamisesta. Jokatapauksessa tulevalla viikolla isot haasteet edessä, kun kohdataan Sport vieraissa ja JokiPo kotona.
   
 5. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Todella surullisia tosiaan nämä LeKiin yleisömäärät kuten myös tämä kyseinen LeKi osio. Joukkue johtaa sarjaa mutta katsojamäärät ovat naurettavia. Tiedän, että LeKillä on muutama omaki kannattaja, mutta olisiko LeKin "pelastus" silti muuttua IlvesTappara Akatemiaksi?

  Minä itse kävisin myös nykyisissä LeKin peleissä jos omistaisin enemmän rajaa ja aikaa.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ei todellakaan. Tässä ei nyt puhuta mistään pelastusoperaatiosta, joka jo toisessa tamperelaisseurassa tehtiin ja joka on toisessa toivottavasti edessä. LeKi on läpi Mestis-aikansa pelannut urheilullisesti huikeasti ja todella aliarvioidusti. Minkälaista aliarvioimista olisi tämän jälkeen vaihtaa seura totaaliseksi robootiksi?

  Tosiasia on, että Kisa nousi aikanaan kakkosdivarista Mestikseen vauhdilla, johon vain todella harva seura on pystynyt suomalaisessa jääkiekossa. On kuitenkin kyse kahdesta sarjatasosta lähes samalla joukkueella. Kärjistetysti kaljaliigasta(toki kovatasoisesta sellaisesta) puoliammattilaissarjaan. Tämä näkyy puitteissa ja yleisön arvostuksessa todella rankasti. Väitän, että katsojissa on kymmenittäin myös noissa divaripeleissä käyneitä. Osaongelma on Lempäälän jäähalli, joka ei vastaa millään muotoa Mestiksen sarjana asettamia vaatimuksia, vaikka tilanne on ensimmäisistä Mestis-kausista huomattavasti parantunut.

  Periaatteessa tilanne on jatkuvalla syötöllä kehittynyt. Seurajohto on tehnyt kaudesta toiseen hyviä päätöksiä ja urheilullinen noste on ollut tuntuva. Pelaajien silmissä Kisan kiinnostavuus on tasolla, josta moni perinteisempi Mestis-seura voi vain haaveilla. Maantieteellinen sijainti, mahdollisuus nousuun liigajoukkueeseen ja urheillullisen menestyksen ynnä muun pienien asioiden hyvä hoitaminen pyörivät monella aivan liigatasonkin pelaajalla mielessä LeKistä puhuttaessa.

  Perinteet ovat LeKille sekä heikkous että vahvuus. Yleisseuran historia on todella mittava ja useiden vuosikymmenien pituinen myös lätkän saralla. Joukkue ei ole mikään tuulesta temmattu D Team, vaan hallissa on pelipaitoja jäädytettyinä siksi, että perinteet näkyvät myös jokaiselle sokeallekin. Heikkous perinteet ovat siksi, että paikalliset pitävät Kisaa yhä harrastelijoiden puuhastelijasakkina, vaikka totuus on aivan muuta. Väitän, että Kisan Mestis-historian aikana on ollut pitkiäkin hetkiä, jolloin LeKi olisi pyyhkinyt ainakin toista liigaseuraa lattian pohjalla. Pirkanmaalainen kiekkoyleisö kuitenkin on yhä mentaliteetiltaan liian sitoutunut tähän ''Tappara tai Ilves'' -ajatteluun. LeKi ei ole saanut jalansijaa edes lempääläläisten silmissä, vaikka pelin viihdearvo onkin ollut läpi vuosien vähintään tasoissa liigajengiemme kanssa.

  Pohjimmillaan on kyse siitä, että aikaa tarvitaan yhä lisää Kisalle saada paikkansa yleisön mielissä. Kisa on jo pidempään hoitanut pikkuasiat hyvin ja sitä kautta yleisöäkin saadaan lisää halliin. Urheilullinen menestys on ollut kohdillaan jo pidempään. Tilannetta voivat nopeuttaa esimerkiksi hallin viihtyvyyden parantaminen tai jokin yksittäinen kohu joukkueen ympärillä.

  Ja sen vielä sanon, että Kisalla on useita kymmeniä vankkoja kannattajia. Voin laittaa sinulle Kaukosäädin vaikka nimilistan tulemaan, jos tarpeen. Vankkojen kannattajien lisäksi sitä normikansaa vain peleissä ei käy tarpeeksi. Siitä on kyse.

  Toivon, että viimeistään tämän kirjoituksien jälkeen LeKiä ei mielletä tulevana ''Tre Akatemiana'', koska se vain todistaa kirjoittajan täydellisen tietämättömyyden. Kisan suunta on kohti itsenäistä, menestyvää ja yleisöä kiinnostavaa seuraa. Tarvittava aika on arvoitus.
   
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Odotan innolla näkeväni LeKin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Aiempina vuosinakin olen pitänyt LeKin pelityylistä ja joukkueesta yleensäkin. Aina on saatu vaarallinen vastustaja Mehtimäelle tai Sumulaaksoon Lempäälästä.

  Jos lento tuollaisena jatkuu niin ihmeessä saavat olla monet Mestisseuraajat.
   
 8. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Jaahas, Lempäälässä ollaankin näköjään sarjajohdossa. Hyvä! Ja maalivahtitilaston TOP 2 -tilastossa on kaksi LeKin kassaria. Loistavaa! Erittäin mielenkiintoista nähdä, miten pelaajamateriaali tulee syksyn aikana liikkumaan Ilveksen ja LeKin välillä.

  ps. Onko LeKin Lassi Mattila muuten jotain sukua Ilveksen 1990-luvun kapteenille Hannu Mattilalle?
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Eiköhän tuo syksyn konsepti Ilveksen ja LeKin osalta ole aikalailla selvillä.

  Maalivahtipuolella Kolppanen pelannee koko kauden Kisassa taistellen peliajasta Mikko Pätsin kanssa, joka on kilpailumielessä herkullinen tilanne. Lisäksi Pekka Korhosen tasokkaassa maalivahtivalmennuksessa kehittyminen on hyvällä mallilla.

  Puolustuksessa Ipan osuus on isoin tällä hetkellä. Markus Västilä ja Ville Laine pelaavat varmasti koko kauden Kisassa ja höysteenä sitten mahdollisesti pari Jokipakka-Peltola, mikäli eivät liigaan mahdu. Hyökkääjissä Roope Nikkilä viilettää varmasti LeKissä vielä pidempään.
   
 10. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pitää muistaa myös NHL-leiriltä Suomeen palannut Sami Aittokallio. Hän lienee Ilveksen molarirankingissa Toskalan ja Wiikmanin jälkeen kolmantena ennen Kolppasta. Mielenkiintoista muutenkin nähdä miten ja mistä Ilves tälle kvartetille meinaa peliaikaa hakea.
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Todennäköisesti sen jälkeen alkaa kolmikko pyörittää rulettia. Itse toivoisin, että Kolppanen-Pätsi pari jäädytettäisiin loppukaudeksi, mikäli loukkaantumisia ei tule, mutta Hiitelän Sepi saattaa olla tästä eri mieltä.
   
 12. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Heitetään Pikkukasille tiedustelu, missä on pörräysketjun Henri Sandvik??
   
 13. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Sändi pörrää Tampereen yössä.

  Ei vaan. Sandvikin liikkeistä ei ole ollut isompaa tietoa sitten kevään viimeisten kamppailujen. Toivottavasti vaikea viime kausi ei lyönyt miestä niin, ettei vielä tosissaan kentille haikailisi. Lempäälään voisin virittää sellaisen "Welcome back Sändy" lakanan, jos Kisan väreissä vielä kentälle kirmaa.

  LeKin kausi on pyörähtänyt käyntiin ihanasti. Ylivoima kuntoon, niin joukkue pelaa voitosta jokaisessa ottelussa.
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Vielä kesällä olin aivan varma, että Nivalan Cowboy pörrää tällä kaudella Kisassa ja sopimuksen julkitulo on vain ajan kysymys. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että mies on jääkiekon osalta vapaalla jalalla. Toivottavasti tulee järkiinsä ja palaa fanien suosikiksi LeKiin. Pelitaidoiltaan kuitenkin mainettaan parempi ja asenteeltaan sarjan ykkönen. Kunhan ei mihinkään vastustajajoukkueista mene, se on pääasia.
   
 15. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kisalle hemmetin pahoja menetyksiä. Tommi Välimaa siirtyy LeKin sopimuspelaajana Ilvekseen tammikuun loppuun saakka kestävällä pahvilla ja Mestiksen torjuntaprosenttiykkönen Ville Kolppanen - toki Ilves-veskari - siirtyy KHL:n Barys Astanan A-juniorijoukkueeseen.
   
 16. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Itse näkisin vain Välimaan todellisena menetyksenä. Vaikka Kolppanen pelannut todella hyvin ja on pörssikärki, niin kyllähän Aittokallio/Wiikman vielä astetta paria kovempia mokkeja ovat, ainakin pitäisi olla =)

  Sehän tässä lainassa varmasti onkin ideana, että Ilveksen kolmen "liigatason" veskan pelit on edes jotenkin turvattu, eikä Kolppasen kehityskään kärsi, toivottavasti siellä Venäjällä ei pilata tätä nuorta lahjakkuutta, jonka varalle Ilves on jotain laskenut, ainakin siitä kielii tuo ennen lainaa tehty jatkosopimus vuoteen 2014 asti.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Välly on tosiaan suuri menetys. Tuollaista isokokoista alivoimajyrää huutaa jokainen suomalainen kiekkojoukkue ja sellaisen menettäminen on iso juttu. Etenkin, kun Välly on aloittanut kauden erinomaisesti ja yhteispeli esimerkiksi Pellisen kanssa on sujunut.

  Toki Aittokallio on hyvä ''korvaaja'', mutta pienetkin muutokset toimivaan konseptiin ovat aina oma juttunsa. Maalivahteihin Kisa ei kuitenkaan kaadu, se on selvää.
   
 18. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Välimaa oli Ilves-valmennukselle yksinkertainen haku vahvistamaan alempia kenttiä, sillä ovathan hän ja joukkue toisilleen tuttuja jo viime kaudelta. Olin jossain määrin yllättynyt, kun hän ei saanut jo keväällä sopimusta, sillä mielestäni hoiti roolinsa ihan hyvin ja tuskin on kovin kallispalkkainen.

  Tilalle on varmasti saatavissa liigalainoja, mutta en oikein näe sen paremmin Tapparan kuin Ilveksenkään puolella ketään aivan samoihin saappaisiin sopivaa korvaajaa. Toki Tapparan pelaajistossa voi Dufvan myötä muuttua paljonkin lähiaikoina. Tietysti myös joku aivan uusi hankinta voisi tulla kyseeseen, jos vain tarjolla on joku sopiva hyökkääjä.

  Lainaus:
  En usko, että Wiikman pelaisi LeKissä, vaan eiköhän suunnitelma ole se, että hän ja Toskala jakavat pääasiassa torjuntatehtävät liigassa. Aittokalliolle sitten joitain liigapelejä, suhteellisen paljon vastuuta LeKissä ja mahdollisesti pelejä A-junioreissa ja U20 maajoukkueessa. Tosin en olisi kauhean yllättynyt, jos Ilves purkaisi "maalivahtisumaansa" kauppaamalla Wiikmanin, jolloin Aittokallio nousisi liigaan ja Kolppanen voitaisiin kutsua takaisin LeKiin.
   
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Välimaan siirtyminen Ilvekseen on toki loogista, mutta luonnollista korvaajaa tuskin haetaan. Kisalla on Juuso Antosen palattua 10 tasokasta ja tervettä hyökkääjää plus Joni Karjalainen ja Roope Nikkilä. Lisäksi KOOVEE:n ''reservistä'' löytyy kevättä varten esimerkiksi viime kaudella loistanut Ville Valli. Joten tuskin Vällylle suoranaisesti haetaan korvaajaa lainapelaajista tai muualtakaan. Silti on kutina, että vielä joku hankinta saattaa olla tulossa, tiedä häntä. Isokokoisia voimahyökkääjiä tuskin kuitenkaan, rahaa ei tuollaisiin Raju-Erkkeihin ole.

  Maalivahtipuolen statement saatiin heti tänään, kun Aittokallio aloittaa Vaasassa ja Pätsi sitten huomenna Lempäälässä. Erittäin tasokas parivaljakko ja toivottavasti Aittokallio on hyvällä motivaatiolla mukana alusta alkaen.
   
 20. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuosta Sport pelistä, mitäpä siitä sanoisi..
  no, Pätsi piti taas nollan =D
   
 21. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tapparan pukukopin ovet kävivät molempiin suuntiin - uutiset - SM-liiga - www.jatkoaika.com

  Mikäs ihmeen farmisopimus tämä tälläinen on LeKin ja Tapparan kanssa?
  Vai eikö Virpiö&Karjalainen mahtuneet LeKiin vai miksi lähettivät muihin mestis seuroihin? Joutuvatko uudet seurat ehkä osallistumaan palkkojenmaksuun ja LeKillä kukkaro tyhjä? Kapteeni Pyymäenkin veivät, ryökäleet =D

  LeKillä kuitenkin ehkä jo pikku ongelmaksi on muodostunut tuo maalinteko, niin jotain tekijämiehiä hyökkäykseen olisi tilalle mukava saada, nyt lähtenyt jo Välimaa ja Pyymäki omista miehistä ja Karjalainen&Virpiö kaksikko lainoista. Tuskinpa Ilveksen junnuista ja KooVeen äijistä löytyy varmaa helpotusta maalintekoon?
   
 22. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Tapparan toimisto voi haistaa minun puolestani pitkät vitut. Ei muuta asiaa.
   
 23. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Kyllä Ilveksestä on tarjolla pelaajia.

  Ainakin Mikael Kuronen,Miiko Hintz,Jesper Kokkonen ja Tomi Wilenius tulevat kyseeseen.
   
 24. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  Virpiö itse halusi nimenomaan KooKooseen ja lisäksi loppukauden sopimus ei ollut mikään ilmainen ja vähän veikkaan, että LeKillä ei olisi ollut edes tarpeeksi euroja Virpiöön.
   
 25. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Älkääs nyt. Antaahan ne sieltä kevytrakenteisia junnuja. Kun mörököllit antaa vähän olkapäätä, johan on perseellään nuorukaiset. Kyllä Vällyä kaipaisi nämäkin karkelot.