Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2007–2008

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana YksinLäpi, 26.04.2007 klo 07.44.

 1. Korhonen siis takaisin Ipaan ja Sandell tilalle. En usko, että pahasti pieleen menee, jos veikkaa Sandellin tekevän aika hyvällä tahdilla tehoja Mestiksessä. Korhonenkin teki kuitenkin 12 peliin 4+5 ja Sandell on hyökkäyssuuntaan kuitenkin vielä pätevämpi. Eipä tuo LeKin nippu siis yhtään hullumalta näytä.
   
 2. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Eikä näytä yhtään hullummalta senkään jälkeen, kun Ossipekka Lehtonen ja Harri Ilvonen tulevat kehiin Tapparasta. Lehtonen oli lainassa Hokissa syksyllä ja oli todella erottuva pelaaja, varsinkin kun joukkueella oli muutoin vaikea vaihe meneillään. Maali viidessä peräkkäisessä pelissä silloin. Eli oikea vahvistus teille. Kilpailijan näkökulmasta: toivottavasti palaa pian Tapparan vahvuuteen.
   
 3. Lainaus:
  Sandellhan oli eilen Ipan mukana taas ja varmastikin siellä jatkaa Koiviston loukkaantumisen takia, eli Mestis-visiitti jäi varsin lyhyeksi.
  Ei löytynyt Lehtoselle roolia Tapparasta, pääasia että pääsee kuitenkin pelaamaan. Toivottavasti pojat auttaa LeKin pitkälle!
   
 4. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lehtonen oli helvetin hyvä tänään Vantaalla. Pahoin pelkään, että palaa kuitenkin kirvesrintoihin loppukaudeksi. Sami Järvenpääkin väläytti lupaavasti, vaikka tehoja ei vielä tullutkaan. Pienen sisäänajon jälkeen voi olla varsin käyttökelpoinen pelimies Mestikseen.
   
 5. LeKillekin mukavia vahvistuksia loppukaudeksi: Mattila ja Roppo Ilveksestä, Lucenius Tapparasta. Ilvonen tosin sitten lähti Hämeenlinnaan.
  Mutta hyökkäysvoimaa siis pitäisi ainakin löytyä. Mielenkiintoista nähdä millaisiin tehoihin Roppo ja Lucenius yltävät.
   
 6. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Ilvosen lähtö on lievä pettymys, mutta hyökkäys näyttää nyt erittäin hyvältä. Luceniukselle ja Ropolle on nyt takuulla roolia tarjolla, luulisin heidän löytävän paikkansa Joki-Erkkilän laidoilta kolmosessa. "Ykkönen" olisi muodossa Santanen-Kuusela-Välimaa, tosin varsinkin Santanen on ollut joulutauon jälkeen ihan yössä. Siihen voisi istuttaa jotain muutakin. Kakkonen Hilu-Mattila-Jasko on erinomainen koostumus, jota tuskin rikotaan. Neloseen onkin sitten laittaa laajalla rintamalla pelaajia, Kolari-Nippala-Kallio ei kuullosta lainkaan hullummalta. 13. hyökkääjäksi Pasi Reunanen, niin se on aikalailla siinä.

  Parastahan tässä on se, että jos jollakin ei putki kulje, niin Tieranta, Silvennoinen ja kumppanit ottavat mielellään näyttöpaikan ennen pudotuspelejä. Hyvältä näyttää!
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tapparasta saapuvat mahdolliset liiga-avut voivat ratketa joukkueiden välisen farmisopimuksen vuoksi vasta tulevalla viikolla. Sopimuksen piiriin kuuluva pelaaja voi 31.1. jälkeen edustaa vain sitä seuraa, jonka joukkueessa hän siirtorajan jälkeen ensimmäiseksi pelaa.

  Näin lukee Jatkoajan uutisessa, jossa kerrotaan Ropon ja Mattilan tulosta. Unelmatilanteessa saisimme vielä Ilvosen joukkueeseen ratkaisupeleihin.

  Kellään tietoa Pasi Reunasen paluuajasta? Varmasti olisi tärkeä kaveri pleijareihin ''apujensa'' vuoksi.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän se Ilvonen pelaa kauden loppuun HPK:ssa, kun se kerran sinne vaihtokaupattiin. Ja eikös Reunanenkin ole jo paluun tehnyt, ainakin Suomi-sarjan puolella.
   
 9. Rankkari Jäsen

  Laittakaahan Lekiläiset fanibussia tulemaan Kouvolaan lauantaiksi. Samoiten keskustelupalstalla voi aloittaa pientä väittelyä, vaikka kirjoittajien lukumäärä teillä onkin pienempi.
   
 10. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
  En nyt mihinkään muuhunkaan ketjuun osannut vastata, mutta Juha Juujärven kommentit ja mielipiteet Jatkoajan jutussa olivat juuri niin hyviä kuin hänen valmennukselliset näyttönsä kuluneelta kaudelta.

  Todella hieno valmentaja ja varmasti tulevaisuudessa tulee pärjäämään urallaan. Propsit nuorelle tähtikoutsille!