Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2007–2008

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana YksinLäpi, 26.04.2007 klo 07.44.

 1. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Tuli tuosta Tomas Jaskosta mieleen, että mahtaako kaveri olla Jan Jaskon poika ? Jan Jasko on alasarjojen legenda männävuosilta ; pelasi vuosikaudet Kalajoen Junkkareissa, tehden 2. divarissa yhden kauden tehoiksi 34 ott. 65+61=126 pist. ja 1.divarissa 44 matsii 45+27=72 pist. Pelinumero #21 roikkunee jäädytettynä Kalajoen hallin katossa. Jasko pelasi myös SM-liigassa kaksi pistettä/ottelu keskiarvolla ! Tosin vain yhden matsin (KalPa) ja siinä 1+1. Nykyisin Jan Jasko toiminee valmentajana Saksassa...siinäkö tulevaisuutta LeKin penkin taakse ?
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2007 klo 14.31
 2. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Kyllä tää Tomas on legendaarisen Jan Jaskon poika,pelannut pari viime kautta Slovakian sarjassa.Näinköhän poika jatkaa legendaa?
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  LeKi teki kovia sopimuksia alkavaa kautta varten, joukkue näyttää mielestäni varsin mielenkiintoiselta. Miltäs slovakit ovat vaikuttaneet harjoituspeleissä? Ja onko Henri Kallio sopimuspelaaja vai ei? Jatkoaika ei häntä noteeraa, mutta jääkiekkoliiton sivuilla hän kyllä on.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Slovakit pelannut loistavasti(varsinkin Jasko). Kyllä Kallion pitäisi olla sopimuspelaaja.

  Alkaa entisestään tuntumaan lisää sille että yllätys muhii tuolla Xerox Arenassa ensi kauden aikana.
   
 5. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Tuto-Leki matsi ei kiekkoilun juhlaa varsinaisesti tarjonnut. Sen sijaan kummastutti kovasti Lekin managerin käyttäytyminen ottelun aikana. Herra huuteli jatkuvasti solvauksia vastustajalle ja paitsioita (vaikka ehkä sääntötuntemus ei ollut miehellä kohdallaan). Kuka toinen seurajohtaja huutelee vastustajan purkukiekon aikana kurkustaan täysillä "HÄTÄRI?".
  Vain meillä Suomessa!

  Vai voitteko kuvitella edes Suomessakaan ketään toista seurajohtajaa käyttäytyvän tällä tavalla ottelun aikana? Huomaa, että kyseessä on täysin amatööri.

  Herra aiheutti säälinsekaista naurua muissa paikallaolleissa kiekkoherroissa joihin kuuluivat mm. Sami Nuutinen, Ilkka Sinisalo sekä muutamia satunnaisia pelaajia. Tästä ei pääse kuin ylöspäin.
   
 6. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Näinpä näin, moni muukin pisti kyseisen herran merkille ja kyllähän hänen käytös aiheutti myötähäpeää ja pientä hilpeyttä samalla. Parasta oli, kun mies istui koutsin kanssa erätauot kahviossa juoden kahvia.
   
 7. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  ...olen myös kuullut, että sama kyseinen herra olisi viime kaudella, kun LeKi nousi Mestikseen, pudotettuaan Kooveen, niin soitellut keskellä yötä Kooveen valmennus johdolle (muutamia kertoja), joten eiköhän tuokin todista, että minkälainen vatipää on kyseessä.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Oliko täysin varmaa että kyseessä on LeKin manageri Vesa Papinsaari, eikä joku muu?

  Kysyn vaan, en ollut paikalla.
   
 9. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  En itsekään ollut paikalla, mutta en todellakaan ihmettelisi jos noin on! Noh, saas nähdä miten Lehkonen tulevalla kaudella tulee toimeen Papinsaaren kanssa, jos ovat samassa hallissa ja lähellä toisiaan, kun Papinsaari möläyttelee jotain tosi fiksuja kommentteja.
   
 10. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Kyllä se mies oli kyseinen Papinsaari. Huomasin kun hän esitteli itseään koko ajan. Sattumalta istuin eilen iltaa parin tamperelaispelajan kanssa ja he sanoivat, että ennen sopimuksen tekoa manageri pommitti puheluita ja tekstareita välillä jopa aamuyötä myöten. Kun nimi oli paperissa ja tiettyjä asioita saada tehtyä, ei manageri vastannut puhelimeen kun pelaaja yritti soittaa useasti.
   
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllähän Mestis-piireissä vaikuttaa toinenkin yhtä värikäs tapaus. Huudellut joskus hävyttömyyksiä Kouvolassakin ja yrittänyt hämmentää vastustajan leiriä erätauoilla ja pelien jälkeen. Ilmeisesti tosin rauhoittunut selvästi sitten ensimmäisten Mestis-vuosien. Tuskin tarvitsee nimetä?


  Mutta käsittääkseni ei ihan sovitun mukaisesti ole mennyt LeKin alkutaival. Ainakaan kaikki pelaajat eivät olleet kovinkaan ilahtuneita bongatessaan nimensä yllättäen "alustavasta pelaajalistasta".
   
 12. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Näiden jo surullisten kuuluisten "suullisten sopimusten" myötähän useampi pelaaja ja pari muutakin taustavaikuttajaa lähti organisaation toiminnasta pois. Mahdollisuuksia olisi ollut sainata suoralla diilillä mm. yksi Mestiksessäkin pari kertaa 20+ maalia tehnyt kaveri ja HALVALLA mutta kun ei amatööreille kelvannut niin ei kelvannut. Kuvaavaa on se, että joukkueen keskuudessakin manageria kutsutaan kuulemma nimellä "Kusettaja".

  Joukkueen pelaajista ei sen sijaan voi pahaa sanaa sanoa ja kaikkea hyvää peleihin! Tosin napinaa on jo kuulunut siitä, että lähinnä Vänrikki Nappulaa muistuttava päävalmentaja saa huutamisellaan pelaajat vain nauramaan ja auktoriteettia ei löydy. Icemasterin tavoin huomasin, että valmennus istui Kirkkonummella erätauot kahvilla. Outoa.
   
 13. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Tämä lause kuvaa useimpien joukkueiden toimintaa mestiksessä. Pelaajien pitäisi pelata enemmän tai vähemmän ammattilaisina ja seurojen johtoporras on sellasta harrastelijasakkia, että mistään ei voi olla varma, vaikka nimet on paperissa.

  Saa nähdä miten tämän tamperelaisen mestisyrityksen käy? Samanlaista matalalentoa se ei voi olla kun KOOVEEn viime kauden rypistely tuulimyllyjä vastaan. Mutta väkisin tässä hiipii mieleen, että Lempäälässäkään ei välttämättä ole ymmärretty mihin sitä oikein on hypätty.

  Joka tapauksessa, Onnea ja menestystä kauteen!
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Nostaa sinun kommenttiesi arvoa ettet edes tiedä mistä puhut. Me lempääläiset ei olla mitään ''Tamperelaisia mestisyrityksiä'' vaan vähintään ''Lempääläisiä mestisyrityksiä''.Tampereella pelaa KooVee ja Lempäälässä Lempäälän Kisa! Sulkekoot Suomi-sarjan sitten kokonaan kuten Mestiksenkin niin eipä tule näitä ''yrityksiä''. Muutenkin LeKillä on tilanteeseen/budjettiin nähden erittäin hyvännäköinen joukkue koossa.

  Anteeksi purkaukseni.

  Papinsaaresta en sitten tiedä, kun hyvin vähän kaveria tunnen. Ei ainakaan kotipeleissä kukaan ole huudellut mitään kenellekkään. Kusipäitä mahtuu maailmaan. Harmi että sellaisia on eksynyt (vissiin ainakin) yksi LeKin organisaatioon.
   
 15. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Tarkoituksena ei ollut yhdistää Lempäälää Tampereeseen, halusin vain osoittaa, että LeKillä on monella tapaa tamperelainen yhteys pelaajiston, valmennusjohdon ja farmisopimusten kautta. Vai olenko väärässä? Tarkoituksena ei ollut astua kenenkään varpaille.

  Kaikesta huolimatta LeKillä vaikuttaisi olevan asiat paljon paremmalla mallilla kuin KOOVEEllä viime kaudella. Katsotaan mitä kausi tuo tullessaan. En missään tapauksessa ole suomisarjan sulkemisen kannalla. Oma mielipiteeni on, että Mestis ei tällä hetkellä ole sarjana/tuotteena niin vetovoimainen, että kaikki seurat pystyisivät tarjoamaan pelaajilleen sellaisia korvauksia, jotka mahdollistaisivat edes puoliammattilaisina pelaamisen.

  Farmisopimus antaa LeKille erittäin hyvät mahdollisuudet onnistua ja on jännä nähdä miten Lempääläisten mestiseura pärjää.

  Lainaus:
  Kaikkihan täällä silloin tällöin purkautuu. Saat anteeksi.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Pyydän anteeksi. Ymmärsin väärin. Olet aivan oikeassa asian suhteen, sitä vain polttaa hyvin nopeasti päreensä, kun ymmärsi tuon tietämättömyydeksi Lempäälän olemassaolosta.

  Lainaus:
  Olen ymmärtänyt, että tämä on melkeinpä täydellinen tiivistelmä LeKin tulevasta kaudesta.
   
 17. OskariB Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  LeKi:n Internet- sivusto

  Joku paremmin perillä oleva, onko LeKi:n edustusjoukkue uusimassa Internet- sivustoaan? Vakavasti otettavalla Mestis- joukkueella ei vain voi olla sivusto Sporttisaitilla.

  EDIT
  Kuulemma 7.päivä syyskuuta julkaistaan sivusto, jonka peruspohja on sama kuin muillakin Mestis- joukkueilla. En tosin tiedä, kuinka moni Mestis- joukkue aikoo käyttää tätä samaista peruspohjaa. Villi veikkaus, Jukurit ja Titaanit ainakin.

  EDIT EDIT
  http://www.mestis.fi/leki/
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2007 klo 16.11
 18. Toimitus Jäsen

 19. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Onko Heinonen ulostettu joukkueesta kokonaan? Viime kaudella meni vielä komeasti joukon mukanan!
   
 20. jufana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Fortuna,
  Papinsaaresta voi olla montaa mieltä, mutta ei miestä ihan amatööriksi kannata esim. sääntötuntemuksen puolesta leimata. Äijällä on kuitenkin vyöllään varmasti satoja alasarjapelejä LeKin ykköspakkina 80-90-luvulta ja kyseessä on todellakin oikea kiakkomiäs. Respectiä vaan Veskulle.
   
 21. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Onko Jasko ollut loukkaantuneena, kun tilastojen mukaan pelannut vasta kolme harkkapeliä? Mestispörssin takia kyselen. Vaikea valita Jaskon ja Kallion välillä.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kyllä kaveri on ihan terveenä. Takana vain kolme peliä, koska tuli joukkueeseen try-outilla ''kesken'' harkkapelikauden.
   
 23. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Try-out -uutinen tuli vaan niin aikaisessa vaiheessa, että tuon jälkeen on Lekillä ollut vielä seitsemän harkkapeliä. Ja toinen slovakki, jonka try-outista uutisoitiin samassa on pelannut jo kahdeksassa pelissä. Siksi noin pieni pelimäärä vähän yllätti.
   
 24. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Jaskolla oli jotain pikkuvammoja, miksi ei pelannut kuin kolme treenimatsia.
   
 25. HN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
  Mikko Suvanto on erittäin kova vahvistus LeKille. Hän osoitti ensimmäisellä Ilves-kaudellaan pystyvänsä tekemään hyvällä teholla maaleja SM-liigassakin, joten Mestiksessä voi syntyä pahaa jälkeä.