Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2007–2008

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana YksinLäpi, 26.04.2007 klo 07.44.

 1. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Hyvä liike, erinomainen laukaus ja harjaantunut pelisilmä. Pelaa myös vähintään kohtuullisesti omaan peliä eikä jännitä fyysistä kontaktia. Ei voi kuitenkaan varsinaiseksi taklauskoneeksi tituleerata. Isänsä saavutuksiin toki matkaa, mutta Mestikseen erinomainen pelimies.
   
 2. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Lainaus:
  Edellistä peesaten, hiukan heiveröisen oloinen, mutta onkin vasta poikanen. Hyvät edellytykset on jätkällä. Etenkin sellainen terve maaliahneus. Ei välttämättä ole näkynyt erässä, mutta kohta punnertaa maalin.

  Iso vahvistus, kuten Martinkakin.
   
 3. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Spämmätääs nyt tähän ketjuun, mutta kivannäköiset tummansiniset vieraspaidat LeKillä. Varsinkin takapuolelta paita on todella tyylikäs kaksivärisine numeroineen! Logo ei ole järin kaunis ja edessä on kohtuupaljon mainoksia, mutta nekin on sentään kaikki tehty väreihin sopien eli Mestis-seurojen paidoille valitettavan tyypillistä tilkkutäkkivaikutelmaa ei pahemmin tule.

  Noin muutenkin LeKistä jäi Joensuun ottelun perustella ihan kiva kuva, vaikka Jokipojat ottelun suhteellisen selvästi 4-1 voittikin. LeKi oli raikkaan aktiivista jääkiekkoa pelaava joukkue enkä lauantain pelin perusteella suuresti ihmettele sitä, että ovat pystyneet koviakin päänahkoja ottamaan.
   
 4. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  No, uskallan itse olla eri mieltä. LeKi:stä jäi suurelle yleisölle aikamoinen sikaporukan kuva. Mutta mukavaa nähtävää ja tunnerikasta peliä toki. Hyvää viihdettä! Varmasti parempaa vastinetta rahoille kuin kevään liigakiekko nyt ainakin (vinkkinä Tampereen seudulle...).

  Enkä minäkään ihmettele, että sijoitus on juuri tuo. Nähtävillä oli, että rahkeita olisi riittänyt parempaankin tulokseen kuin tämänpäiväinen 4-1.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2007 klo 02.54
 5. TouZa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, LHT
  Itse joukkueessa pelanneena täytyy sanoa, että menestys tuntuu hyvältä. Illasta toiseen yritetään ihan tosissaan, eikä kumarrella "suuremmille".

  Sen verta kuitenkin tohon Ierikan kommenttiin, että kyllä ne liigan pelit silti on aika paljon edellä. Molemmat tamperelaiset pelaavat tällä hetkellä suurella itseluottamuksella liigan viihdyttävintä kiekkoa! En tiedä sitten, pitäisikö kaikkien meidän lopettaa liigan seuraaminen ja siirtyä vallan mestiskaukaloiden äärelle..?
   
 6. Tommy#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Ham, HJK, Urheiluseura Rapakunto
  kysymys

  Mihin on kadonnut LeKi:n kokoonpanosta nuori sensaatiomainen maalivahtilupaus Tommi Alanen?
   
 7. Messenger Jäsen

  Sormi ollut kuuleman mukaan kovassa käytössä Henry's pubin pikkutunneilla jonkun tädin hameen alla.Intensiivisessä tilanteessa tulleen tapaturman johdosta parin viikon saikku ja pelit jatkuu hetken päästä.
   
 8. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Onkohan tietoa siitä, miten pitkään Reunanen parantelee polveaan? Mistään ei oikein löytynyt infoa siitä kuinka päreiksi se koipi oikein loppuviimein meni...
   
 9. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Nyt tiistaina ilmestyneessä IS-Veikkaajassa kerrottiin, että Reunanen on koko loppukauden sivussa. Tosin kyseinen aviisi nyt ei näissä tunnetusti mikään maailman luotettavin tietolähde ole, mutta ilmeisesti muutakaan ei ole missään tiedotettu?
   
 10. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Tämän lisäksi taitaa ainoastaa Jatkoajan toimitus olla asioista perillä, tässä lainaus illan ennakosta (LeKi - KooKoo): "LeKillä ei sen sijaan loukkaantumishuolia ole, sillä varmuudella sivussa on vain jo kautensa päättänyt syvyyspelaaja Pasi Reunanen."
   
 11. KJ hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Minnesota Wild
  Voisiko joku vähän kommentoida Santasen peliotteita? Onko kuinka varmaa torjuntatyöskentelyä jne. Vissiin pelannut kaikki Lekin pelit?
   
 12. Zigismund Jäsen

  Onko nyt niin päässyt käymää, että Arto Nuora olisi liittynyt FPS:n rinkiin?
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Yksi Mestiksen parhaita veskareita. Harvoin päästää helppoja. Vielä, kun puolustus on välillä mitä on, niin Santasella on ollut kova panos LeKin pistemäärään. Voittaa otteluita.
   
 14. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  Jaa, se olikin Tommi Alanen, viikon testille.
   
 15. Rankkari Jäsen

  Kallio

  Kallio on jälleen poissa kokoonpanosta. Onko tietoa sairasloman pituudesta?
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Www.mestis.fi ilmoitti, että Antti Hildén on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen LeKin kanssa, jossa ei ole muualle siirtymispykälää, kuten aikaisemmassa sopimuksessa.
   
 17. ipa rules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Packers
  Mites Mattilalla on mennyt siellä Lempäälä suunnalla?
   
 18. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tehot 1+3 yhdeksässä ottelussa. +2 teholukemana. Nousi Suvannon lähdön jälkeen kakkosketjun sentteriksi. Pelannut hyvin.
   
 19. ipa rules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Packers
  Lainaus:
  Mukava kuulla, että Lassilla menee hyvin ja peliaikaakin kertyy. Aloituksissahan Lassi on ollut todella hyvä myös liigassa, joten lienee ellei paras niin ainakin lähellä sitä Lekissä.
   
 20. Zigismund Jäsen

  Saatte Lassilan viikonajaksi. Kovan luokan veskari Mestis-tasolle.
   
 21. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Sitä minäkin ajattelin. Huomenna katsomaan otteita. Saa Juhokin ansaitsemaansa lepoa.
   
 22. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Jani Södö LeKin pakistoon, varsin mielenkiintoinen nimi. Itselläni on varsin harmaa kuva pelaajasta, mutta onhan tuo ehtinyt väläyttää KiVassa varsin mukavilla pistesaldoilla. Noh, LeKin pakistossa alkaa olemaan jälleen leveyttä, Södö ottanee paikkansa takuulla pelaavassa miehistössä. Vähän paska juttu Rannan Anssille, sillä uskoisin hänen peliaikansa olevan Ville Heinon ohella ensimmäiseksi kortilla. Tämän hetken kaksi ensimmäistä pakkiparia on toiminut varsin mukavasti, mutta Juujärvi saattaisi innostua kokeilemaan Södöä Suoniemen rinnalla kakkosessa.

  Pakkihankinta oli hyvä, mutta enemmän itseäni huolettaa hyökkäyspään riittävyys, jos/kun Ilves kutsuu Lassilan ja Korhosen takaisin tammikuun lopulla. Toivottavasti ainakin Lassi saisi jatkaa pitkälle kevääseen, sillä Joki-Erkkilästä ei (valitettavasti) ole kakkosen sentteriksi joukkueessa, joka mielii jatkoon ensimmäiseltä play-off kierrokselta. Korhonen ei olisi ihan yhtä paha menetys, mutta olisin mieluusti nähnyt LeKin sijoittavan ylimääräiset pörröt luotettavaan sentteriin, vaikka sitten ihan varmuuden vuoksi.

  Suurin kysymysmerkki, ja henkilökohtainen murheenkryyni viimepäivien uutisista on ollut kuitenkin Uraman lähtö Lukkoon. Jotenkin on liian helppoa laske 1+1, kun erinomaista työtä LeKissä tehnyt Juujärvi saa palkkansa päävalmentajan hakuun joutuvalta liigaseuralta. Olen satavarma, että Juujärvi on tulevaisuudessa kuuma nimi Liigan valmentajakuvioissa, mutta toivon todella, että mies saisi hioa kohtuullisen hyvällä mallilla olevaa pelikirjaansa vielä ainakin toisen kauden ajan Mestiksessä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2007 klo 23.20
 23. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  ...Eiköhän Tapparassa olla ihan tyytyväisiä siihen, että Juujärvi ei ole enään organisaatiossa muuta kuin palkkalistoilla...Muualla liigassa voidaan ehkä olla kiinnostuneita hänestä, mutta ihan kuuma nimi?... Taitaa kohta LeKin kirjat mennä sekaisin, kun jokapuolelta haalitaan pelaajia...
   
 24. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  No takuulla ollaan tyytyväisiä, ja syystäkin. Pointti olikin juuri siinä, että tuleeko Juujärven potentiaalinen lähtö liian aikaisin Juhan itsensä, mutta etenkin LeKin kannalta.

  Tuota viimeistä lausetta en oikein ymmärtänyt? Totta helvetissä liki jokainen Mestis-seura olisi huolinut Södön riveihinsä. Minusta ringin laajentaminen enemmän riippumattomaksi liigalainosta kielii enemmän kunnianhimosta, kuin pakan sekaisinmenosta.
   
 25. tahtookirjoittaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Juha Toivonen LeKin maalille. Saapa nyt sitten nähdä, saako Santasen Juho hyvän sparraajan vai peräti syrjäyttäjän. Itse toki toivon Santaselle TPS-taustaisena edelleen säilyvää ykkösmaalivahdin paikkaa myös kevätkaudelle.

  Enivei, LeKi on kyllä pelannut itsensä meikäläisen sydämiin tällä kaudella. Todella uskomaton ja ennakkoluuloton tulokaskausi joukkueelta, joka ei edes ole kotoisin kaupungista, vaan on Salamien ohella ainoa ei-kaupungista kotoisin oleva Mestis-joukkue.

  Hyvää loppukautta vaan Lempäälään ja onnea todennäköisesti häämöttäviin pleijareihin!