Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2007–2008

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana YksinLäpi, 26.04.2007 klo 07.44.

 1. Zigismund Jäsen

  Mitäsmitäs, kuulemani mukaan Tasalan Mika pelasi todella hyvät harjoituottelut, mutta ei saanut sopimusta? Ilmeisesti on palannut Vorssaan.
   
 2. Messenger Jäsen

  Taitaa Lempäälän rosterissa olla sen verran kavereita,että kaikki eivät varmasti pääse haluamaansa rooliin.Suvannon mukaantulon myötä sentterit tippuvat pykälää alaspäin,ellei miestä sitten istuteta laitaan.Voipi olla ettei siis Tasalan Mikakaan ole saanut haluamaansa pahvia/takuuta peliajasta.Kierrätystä joukkueessa varmasti tulee kauden aikana olemaan farmi-sopimusten myötä.Epäilenkin,että osa pelureista hakeekin ennen pitkää peliaikaa muualta,mahdollisesti KooVee:stakin.
   
 3. marjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Noh täytyy tänne pällistellä ja ihmetellä kun ei oltu edes otteluketjua tuonne avattu. Aika komia alku mestikseen. Voitto ja rankkarivoitto. Kyllä pitäs olla enemmän tohkeissaan :)
  Enemmän tietävät miks Kuusela ei ollu pelissä mukana Kirkkonummella?
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Lähipiirin sairastapaus.
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Osaako joku sanoa montako Suomisarjassa viime kaudella pelannutta pelaajaa pelaa nyt LeKin joukkueessa?
   
 6. Messenger Jäsen

  Lainaus:
  11 noita taitaa rosterin mukaan olla ja 12 jos Kuuselakin lasketaan mukaan,pelas kuitenkin ½kautta Xeroxin jääurheiluareenalla...
   
 7. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Lainaus:
  Heh. Hauska... Loistava kuvaus olosuhteista. No, peli kuitenkin määrää.
   
 8. Rankkari Jäsen

  Missä on joukkueen parhaimpiin hyökkääjiin kuuluva Kallio? Pari viime peliä on jäänyt väliin.
   
 9. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kallio loukkasi olkapäätään Titaanit-ottelun ensimmäisessä erässä. Mahdollisesti palailee tositoimiin ensi viikolla.

  Kallio on kieltämättä väläytellyt tasoaan parin ensimmäisen ottelun jälkeen. Treenimatsit ei oikein mennyt putkeen, mutta hiljalleen alkaa taas oma viimekautinen taso löytyä.
   
 10. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Kiitoksia nopeasta vastauksesta. Kallio nousee terveenä joukkueensa parhaaksi pistemieheksi!?
   
 11. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Tämän vuoden LeKi-ryhmässä voi olla suhteellisen haasteellinen tavoite, mutta hienosti Henri on raivannut tilaa tekemisilleen suhteellisen kovasta hyökkäyksestä. Jos joukkueen hyökkäyspäähän tulee liigayhteistyön varjolla hyökkääjiä, niin Kallion peliaika voi olla kortilla. Siellä on kuitenkin laitahyökkääjistä nokkimisjärjestyksessä edellä Hildén, Jasko, Santanen ja tällä hetkellä Välimaa. Jollei jonkun taso romahda olennaisesti, niin vaikea on raivata tietään kahteen ensimmäiseen ketjuun.

  Mutta Kalliolla on kaikki ominaisuudet yllättää. Eihän mieheltä odotettu viime kaudellakaan mitään, mutta niin vain nappasi yhden Jatkoajan kuukauden pelaaja -tittelin sekä määräävän roolin Dynamon hyökkäyksessä. Ja Jortikka ja Sullanmaa sanoivat vakavalla naamalla, että olivat ennen kautta kahden vaiheilla huolivatko koko ryhmään.
   
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Hyvä vaan, että löytyy Henrin tasoisia äijiä kolmosketjuunkin.
   
 13. Zeic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Juu, siellähän se roikkuu. Jasko oli muuten Slovakian maajoukkueen kakkosvalmentajana viime kisoissa, sekä pelasi myös itse kanada cupissa Tsekkoslovakian joukkueessa vuonna 1987. Ainakin pistepörssiä katsomalla Tomas on aloittanut kauden mainiosti.
   
 14. Grub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Saa nähdä toteutuuko tällä viikolla vihdoin, jo kerran uutisoitu liikenne Hakametsästä Lempäälään. Ilves saanee torstain Tappara peliin sairastupaansa tyhjäksi, jolloin ainakin Ville Korhonen tippunee kokoonpanosta. Villenhän piti jo taannoin siirtyä Lekiin, mutta tuolloin homma peruuntui Ilveksen loukkaantumiseen.

  Jos näin käy, alkaa tuo Lekin hyökkäysarsenaali olemaan kohtuullisen kova. Jotenkin uskoisin, että Korhonen tulee tekemään tuhojaan mestiksessä.
   
 15. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Itse näkisin yhdelle laitahyökkääjälle tilaa LeKissä, useammalla lainalla on turha kuormittaa ellei joku loukkaannu. Ja luonnollisesti lähtökohta on myös se, että Suvanto ei vaihda maisemaa...

  Kolarin Jaakon paikalle kun saataisiin pelimies, niin hyökkäyspää olisi varsin timanttinen. Siinä on niin huonolla lähtönopeudella varustettu pelaaja, etten muista Mestiksessä nähneeni. Toki omaa erinomaiset kädet ja vauhtiin päästyään ihan kohtuullinen liikekin. Huonon lähtönopeutensa vuoksi joutuu kuitenkin usein rikkomaan, kun kaveri saa helposti potkun tai kahden etumatkan Jaskan vasta viritellessä vauhtiaan. Lyhyt pinna ja taipumus mussuttaa eivät lisää arvostusta sivuunkirjoittaneen silmissä.

  Unelmahyökkäys, jos yksi Ilves-laina LeKiin saapuu olisi:

  Välimaa - Kuusela - Santanen
  Hildén - Suvanto - Jasko
  Kallio - Nippala - Joku kova
  Tieranta - Joki-Erkkilä - Lohtander
  Kolari

  Tuon Ipa-lainan tärkein tehtävä olisi herättää Nippala pisteiden valossa tasolleen, sillä hän on oikeastaan ainoa, jolta vielä voi odottaa tasonnostoa nyt nähtyyn. Ketju tosin näytti heräämisen merkkejä ennen Kallion loukkaantumista, joka sattui siinä suhteessa pahimpaan mahdolliseen saumaan.

  Papinsaari voi aloittaa mestaruuskulkueen suunnittelun, jos Tierannan Anssi saadaan pidettyä Lempäälässä siirtorajan yli. Silloin puolustuspäässäkin on riittävästi leveyttä ja kolme selkeää tukijalkaa (Uitto, Tieranta ja Martinka). Siihen vielä nämä mielialapelaajat päälle (Halonen, Leimu, Suoniemi, Suhonen), niin avot!
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2007 klo 18.33
 16. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  Ööh, Halonen on siirtynyt HCM:än riveihin...sori oli vaan pakko mainita;)

  ...Niin ja tuohon Jortikan ja Sullanmaan kommenttiin Kalliosta, että miettivät pitkään ottaisiko Kalliota mukaan vai ei? niin edellis kauden näytöt eivät olleet mitään päätä huimaavia (Suomi-Sarjassa) ja vielä tais olla niin, että mestis kauden harjoitus otteluissa ei väläytellyt mitään. Ei siinä minun mielestäni mitään ihmeellistä ollut. Kallio vaan syttyi oikeiseen aikaan oikeassa paikassa, helvetin hyvä peli mies!
   
 17. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Ei kai Halonen sinne pysyvästi ole siirtynyt? Lähinnä lainapestistä lienee kysymys, kun pakkeja alkaa olemaan riveissä enemmän kuin kotitarpeeksi.

  Tuo Kallion juttu onkin mielenkiintoinen, enkä aiemmalla kommentillani halua lainkaan asettaa Jortikan/Sullanmaan arvostelukykyä kyseenalaiseksi. Päin vastoin täytyy olla tyytyväinen, että päätyivät antamaan mahdollisuuden Mestis-porukassa, ilman sitä tuskin olisi syttynyt ainakaan nykyisellä aikataululla Mestis-tason runkopelaajaksi. Lisäksi kuten kirjoitin, Kallio voi yllättää kuten viime kaudella, jos saa mahdollisuuden (loukkaantumisten tai muuten) kautta kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Potentiaalia ja ominaisuuksia kyllä on.

  Kun otetaan kieli pois poskesta, niin pelkän alkukauden perusteella ei juuri voi loppusijoituksia jaella. LeKin haasteet alkavat, kun viimeisetkin vastustajat tajuavat sen olevan kilpailukykyinen ryhmä. Lisäksi joukkueen rooli olla vauhdinhakupaikkana liigaan voi nakertaa yhtenäisyyttä, jos lainamiehiä alkaa pyörimään ringissä riesaksi asti. Onneksi joukkueen runko on rakennettu varsinkin hyökkäyksen osalta siten, että siinä ei tarvitse laskea mitään lainamiesten varaan. Puolustus (kuten aiemmassa viestissäni jo totesin) onkin hieman kimurantimpi juttu.
   
 18. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  Tämä on enemmän kuin totta, hyvä pelimies kyseessä, mutta kun mainitsit tuon lähtönopeuden niin meinasin kuolla nauruun;=)

  Kolarin Jaakko---> paras kuvaus pelaajasta jonka olen ikinä kuullut:

  Lainaus:
  ...siis oikeesti ihan loistava kuvaus. Jaskan vasta viritellessä vauhtiaan, naurattaa ihan perkeleesti vieläkin. Voin vielä kuvitella ihan silmät kiinni tuon tilanteen kun Kolari virittelee naama mutrulla ja kieli poskella vauhtiaan, olen seurannut hyvinkin läheltä hänen pelaamistaan. Parhaat naurut pitkään aikaan, suuri kiitos!

  Ja niin Halosesta, en mitään varmaa tiedä, mutta eihän helvetti HCM:ään mitään lainasopimus pelaajia voi tulla;=) kyllä mä luulen, että se on siellä loppukauden. Koskinenkin siellä jo on.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2007 klo 19.28
 19. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  On se kova.

  Ei ole kukaan tainnut osata ennakoida LeKi:lle näin hyvää starttia.

  Suvanto ja Hilden pelaavat itseään kohti euroopan sarjoja. Liiga lienee jo nähty.
   
 20. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Lainaus:
  No on se kova:=)

  Onhan joukkueeseen tullut paljon uusia pelaajia ja Kooveen viime vuotiset Mestis pelaajat. No en kyllä olisi uskonut, että LeKi näinkin hyvin tulisi pärjäämään. LeKi sai sen onnistumaan, minkä Kooveen seura pahasti kusi, eli ns. Farmi sopimuksen. Koovee pelasi melkein koko Mestis kauden sillä samalla rungolla millä ne nousi Mestikseen joka oli virhe, mutta minkäs teet kun ei ole mitään resursseja! Titaaneille käy tällä hetkellä näköjään Kooveet!
   
 21. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Tähän on kyllä pakko sanoa, että KOO-VEE ei silti edelliskaudella ollut muistaakseni kertaakaan sarjataulukon viimeisenä. LeKin selkeä etu on toki liigayhteistyössä, mutta myös muutoin hyvissä suhteissa paikalliseen yrityselämään. KOO-VEElta puuttui moinen kontakti täysin. Suurin yksittäinen vaikuttaja Lempäälän tilanteeseen on Papinsaaren Vesku, jonka työpanos puitteiden huolehtimisessa on järkyttävän iso.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mikä muuten on linja Lempäälässä: voivatko pelaajat lähteä kesken kauden, mikäli hyvä tarjous ilmaantuu? Eli onko soppareissa ns. liigapykäliä?
   
 23. Seth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
  Papinsaari on kyllä loistavasti hoitanut nuo yhteistyö kumppanit se täytyy kyllä sanoa. Vaikka muuten on mitä on. Valmentajatkin hoitivat Kooveessa enemmän ns. sponsseja ym. Seura ei kyllä eväänsäkään reväyttänyt mihinkään suuntaan. Toiminnan johtajakin huuteli kuuluttajana huonon pelin alla, että taitaa pojilta olla saunailta peruttu tämän esityksen jälkeen, vittu mitä touhua! pelaajat ja valmentajat hoitivat Mestis visiitin loistavasti, mutta seura voisi katsoa peiliin ja miettiä ketä sinne seuran päättäjiin päästetään, eiköhän olisi jo aika päästä eroon niistä fossiileista, niin voisi jotain tapahtuakin! Kooveellakin hyvät suhteet Tampereen yrityselämään...joo, joo;)

  anteeksi vuodatus!

  Tuo on aika mielenkiintoinen juttu, että onko sopparissa joku liiga pykälä tai jotain, meinaan kyllä LeKissä on muutamia jotka pystyisivät liigaa pelaamaan. Maalivahti Santanen voi olla ensimmäisten joukossa... tiedä sitten... Jasko, Välimää, Suvanto, Hilden, ovat kyllä antaneet vahvoja näyttöjä eteenpäin.
   
 24. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Tämä onkin avainkysymys, johon ei ole selkoa tullut. Pikkulinnut ovat laulaneet, että ainakin yhdellä pelaajalla on moiseen optio, mutta vahvistusta asialle ei ole ilmennyt. Ne pelaajat, jotka ovat suorassa sopimussuhteessa LeKiin, ovat myös sitoutuneet pelaamaan kauden Lempäälässä. Juujärven peluutuspolitiikka ja pelifilosofia puoltaa tuota ajatusta, sillä LeKissä pelattu hyvä kausi vastuullisessa roolissa takaa varmasti rahakkaamman tarjouksen seuraavalle kaudelle jostain Euroopan rahakkaammasta sarjasta.

  Lisäksi pelaajilla on takana myös muita intressejä, kuten Suvannon Mikolla. Alle vuoden ikäisen jälkikasvun kanssa ei viitsi huvikseen muuttaa vieraisiin maihin. Vuoden päästä tilanne voikin olla jo sitten toinen.

  Tietenkin voisi kuvitella, että liigajoukkueen pahassa loukkaantumissumassa paikkaajia voisi nostaa helpostikin LeKistä, ainakin Jaskon luulisi herättävän kiinnostusta molemmissa joukkueissa.

  Yleisessä tiedossa on, että esimerkiksi Antti Uitto pelaa Tapparan palkoilla. Silloin ei siirtorajan kynnyksellä tarvitse olla kummoinenkaan flunssa runkomiehistössä, kun Antti siirtyy varmuuden vuoksi syömään popocorneja Hakametsän lehtereille. Onneksi lainamiehiä ei ole Uiton lisäksi toistaiseksi kuin Mattila.
   
 25. Pauli Jäsen

  Minkäslainen pelimies tuo Jasko on? En ole nähnyt pelaavan mutta kyllä nuita pisteitä tuntuu tulevan. Vielä varmaan matkaa jonkun verran nro 21.