Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2007–2008

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana YksinLäpi, 26.04.2007 klo 07.44.

 1. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tervetuloa Mestikseen!
   
 2. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tervetuloa minunkin puolestani, toivottavasti saatte yhteistyön Tapparan kanssa toimimaan ja miksei Ipankin kanssa.
   
 3. ukkometso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tulihan viimeinkin nousijajoukkueidenkin osiot Mestis-areenalle. Hyvä! Ihan vihjeenä sinne, että KooVeessa viime kauden liian pienelle peliajalle jäänyt Janne Anttila, todella taitava väkkärä, opiskelee Tampereella, ja on varteenotettava Mestis -pelaaja.

  Yrittäkäähän löytää sieltä ryhdikäs fooruminpitäjä, raportoija, ja muidenkin innostaja, että saadaan tätä kautta seurattua mitä LeKissä oikein tapahtuu. Hyvänä esimerkkinä voisi toimia Titaanien The Rock.
   
 4. Athlonx2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara. Leki
  Onnea kaudelle 2007-2008. Sama meno päälle kun viime kaudellakin.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi:stä raporttia

  Lempäälän Kisa päätti kautensa nousujuhliin Forssassa kun nousu valmistui FPS:ää vastaan. Kausi oli jymymenestys ja johtokunnan pää Vesa Papinsaari on todennut että nousua lähdettiin hakemaan vasta 2-3 kauden päästä mutta ei kyllä pistänyt nousua pahakseenkaan. Lempäälän sinipunavalkoiset olivat jo Suomi-Sarjassa nenät vastatusten Titaanien kanssa ja niin olivat nousukarsinnoissakin. LeKi on saanut suullisilla sopimuksilla jo rungon ensi kaudeksi kasaan joka koostuu 4:stä tulijasta ja Suomi-sarjan pelureista viime kaudelta.

  The Rockin tapaan:

  Ladeis and Gentlemen, Lempäälän Kisa!

  Maalivahdit:(Ensin suullisilla sopimuksilla mukana olevat sitten kommentit) (*=Tärkeä pelaaja ?=Musta hevonen)
  Tommi Alanen*
  Arto Nuora
  Krister Antila(?)


  LeKi:llä on siitä erikoinen tilanne että heillä on kolme kokenutta ja valmista Suomi-sarja maalivahtia. Arto Nuora oli nostamassa LeKiä Suomi-Sarjaan, mutta on tippunut kolmosmaalivahdiksi. Tommi Alanen oli viime kauden luottomaalivahti, hieman epätasainen mutta parhaimmillaan se kuka voitti pelejä joukkueelleen. Krister Antila taas omaa kokemusta paljon korkeammaltakin muttei ole pystynyt nousemaan ykkösmaalivahdiksi ohi Alasen. Uskon Alasen olevan Mestis-kamaa, Antila on ollut ennenkin ja Nuora taas on hieman kysymysmerkki.

  Puolustajat:
  Juha Leimu*
  Eerik Halonen(?)
  Anssi Ranta(?)
  Ville Heino
  Tomi Heinonen
  Tero Komu
  Sami Suhonen(?)

  LeKi pelaa(/pelasi viime kauden) hyökkäävää jääkiekkoa jota on viihdyttävä katsoa. Hyökkäävään pelityyliin kuuluvat tietysti kiekolliset pakit. Juha Leimu suorastaan villiintyi loppukaudesta ja oli ehdottomasti Suomi-sarjan kovimpia pakkinimiä ollen lähellä kovimman pistemiehen paikkaa nousukarsinnoissa ennen loukkaantumistaan jotka estivät pelaamisen loppukahinoissa. Hänestä voisin mennä takuuseen että hän luistelee ykkösketjuun kun LeKi aloittaa Mestiksen ensi kaudella. Myöskin karsinnoissa hirmuisia pistemiehiä latonut Eerik Halonen on mielenkiintoinen nimi. Kuitenkin hänestä on jäänyt hieman epätasainen kuva. Hän tuo myöskin turvaa fyysisyydellään Leimun kaltaisille taitavimmille pelaajille. Anssi Ranta ja Sami Suhonen muodostavat varmasti hyvän parin vaikkakin ovat hieman kysymysmerkkejä sillä he ovat siirtyneet LeKiin KooVee:sta ja en ole nähnyt heidän pelaavan kertaakaan. Tälle osastolle kaipaisin vielä vahvistusta esim. Tapparasta(Matti Koistinen, Harri Ilvonen tai Miko Malkamäki) jotta Ville Heinolle, Timo Heinoselle tai Tero Komulle liikaa vastuuta vielä ensi kaudella.

  Hyökkääjät:
  Jose Nippala*
  Jaakko Kolari*
  Antti Silvennoinen(?)
  Heikki Silvennoinen(?)
  Toni Aro
  Joni Luttinen
  Juho Pohjoismäki
  Teemu Koskinen(?)
  Miikka Kuusela*
  Teppo Tieranta
  Marko Santanen*
  Timo Komu
  Samuli Simula(?)
  Kari Lohtander*

  Ehdottomasti kovin osa-alue LeKin rosterissa on hyökkäys. KooVee:sta hankittujen Teemu Koskisen ja Samuli Simulan lisäksi Mestis-tasoisia pelaajia on ainakin kaksi hyökkäysketjua. Aina vaarallinen Jaakko Kolari on jo käynyt Mestiksessä ja osoitti olevansa tärkeiden paikkojen mies olemalla yksi tärkeimpiä osia nousun ympärillä. Hän on pieni, nopea ja taitava mutta silti hän ajaa päälle kuin terrieri ja heittää kyllä hanskatkin jäähän vaikka vastassa olisi itse Goljat. KooVee:n riveissä lainalla viime kaudella olleet Miikka Kuusela ja Marko Santanen tekivät molemmat hyvää jälkeä KooVee:ssa Mestiksessäkin ja ovat varmasti monen isonkin Mestis-seuran hankintalistalla isoilla kirjaimilla. Silvennoisen veljeksilläkin on tietääkseni kokemusta Mestiksen puolelta ja heitä varmasti tarvitaan. Seurauskollinen taituri Jose Nippala on varmasti myös kova sana Mestiksessä. Hän ei petä koskaan ja on ''sidottu'' LeKiin sillä hän opiskelee valmentajaksi jääkiekon ohella. Myöskään Kari Lohtanderia ei kannata unohtaa. Ainoat ongelmat voivat tulla LeKin kolmos- ja nelosketjun kanssa sillä molemmissa riittää luisteluvoimaa ja yritystä jota nelosketju Juho Pohjoismäen johdolla ilmensi loistavasti nousukarsinnoissa. Silti taidot eivät taida riittää Mestikseen. Tällekkin linjalle hakisin sitä valmentaja Juha Juujärven mainitsemaa ''isoa kalaa'' koukkuun joka voisi tuoda kokemusta ja malttia muuten nuoreen ryhmään.

  LeKin valmennusporras:
  Toimitusjohtaja/Manageri Vesa Papinsaari, valmentajat Hannu Juppala(maalivahdit) ja Jyrki Rantala, päävalmentaja Juha Juujärvi

  Kaikki Juujärveä lukuunottamatta olleet pitkään mukana toiminnassa ja Juujärvellä entisenä Tapparan kehityspäällikkönä hyvät suhteet sinneppäin. Rantala viime kauden päävalmentajana auttaa varmasti Juhan alkuun.

  Jäähalli:
  Xerox Arena, n. 500-600 paikkaa(laajennetaan ensi kaudeksi hieman alle 1000 paikkaiseksi).

  Erittäin hyvä halli, ehkä hieman syrjässä Lempäälän ''keskustasta''. Katsojatavoite oli viime vuonna 200 katsojaa per ottelu ja toivottavasti saadaan enemmän ensi kaudella. Paikkojen määrä vaihtelee hieman sillä areenaan saadaan nytkin mahtumaan lähes se tuhat mutta penkkejä ei ole kaikille.

  Budjetti:
  Nousemassa ennakoitua korkeammaksi, 180000-200000 euroa. Silti suht pieni budjetti mutta rahat ovat Papinsaaren mukaan jo kasassa. Toivottavasti nousee vielä.

  Ennuste:
  LeKi säilyy Mestiksessä jos yhteistyösopimus Tapparan ja Ilveksen kanssa tuottaa pelaajia Lempäälään ja jos niitä ''isoja kaloja'' saataisiin muutama kappale sekä puolustukseen ja hyökkäykseen.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tummennukset ja alleviivaukset

  Miten saan nämä alleviivaukset ja tummennukset toimimaan?
   
 7. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  On varmaan joku häikkä, kun kokeilin itsekkin tässä osiossa niin ei toiminut, mutta vapaan keskustelun puolella testiosiossa toimi.

  edit.Pistin ylläpidolle kysymyksen...
   
 8. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Suhosesta halusin valaista, että mikäli Sami pelaa omalla tasollaan, on hän varmasti vahvistus tuohon pakistoon. Erittäin hyvä kiekollinen pakki, jolla on hyvä pelikäsitys ja taitavat kädet. Samilla on toisinaan vaikeuksia omassa päässä, osittain siksi, että aina ei asenne tunnu riittävän puolustuspelaamiseen. Ylivoimaan tuo kuitenkin lisämausteen, se on varma.

  Samista vielä sen verran, että aika paljon ratkaisee sekin, miten työkiireet verottavat pelisuoritusta. Kokoa riittää, mutta valitettavasti hän ei osaa/ei halua käyttää kokoaan maksimaalisesti hyväkseen. Jos Sami laittaisi koko kroppansa likoon, parantuisi oman pään peli merkittävästi, mikä tarkoittaisi sitä, että hän olisi liigatasoa.

  Mutta onnea vaan Mestikseen LeKille!!!
   
 9. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Tervetuloa Mestiksen ihmeelliseen maailmaan LeKi !!

  Jos / kun Kirkkonummella pelataan Mestislätkää myös ensi kaudella, tulette näkemään kuinka pienessä kaukalossa jääkiekkoa voikaan pelata;-)
   
 10. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kiitos kiitos. Yritän tässä nyt luoda keskustelua LeKi:n ympärille jotta meidät jotenkin noteerattaisiin. Suhonen vaikuttaisi ihan hyvältä vahvistukselta ainakin näin tässä vaiheessa. Potentiaali pitää vain ottaa hänestä käyttöön ja varmaankin se saadaankin esiin. Tuossa muuten vielä osoite LeKi:n Edustuksen kotisivuille: http://lempaalankisa.sporttisaitti.com/jaakiekko/joukkueet_toiminta/edustus/
   
 11. Athlonx2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara. Leki
  Tosi hieno juttu pikkukasi että kirjoittelet Lekin juttuja.Seuraan innostuksella mitä tulee seuraavaksi.pelaajista sen verran. Lehvilän Sami sais jatkaa. Paras pistemies loppu kahinoissa viime kaudella
  ______________________________________
  Elämä on LEKI
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2007 klo 00.10
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Sopimuksettomat Kisalaiset viime kaudelta

  Yritän esitellä kaikki pelaajat jotka pelasivat viime kaudella LeKi:ssä mutteivät ole jatkamassa näillä näkymin. Kaikista pelaajista arviot eivät ole kovin kattavat sillä en ole nähnyt kaikkien pelaavan.

  Petri Pohjola
  Hyvä nelosketjun duunari. Ei kuitenkaan Mestis-tasoa. Ei jatkoa.

  Sami Lehvilä
  Joukkueen kovin pistemies kuten Athlonx ilmoittikin. Varmasti olisi Mestis-tason hyökkääjä. Hyvä pelisilmä ja pelinrakentaja. Ehdoton jatko.

  Henri Jukkara
  Ei kokemuksia.

  Jukka Kulju
  A-Junnu.Käväisi Suomi-sarjassakin. Ei jatkoa.

  Jaakko Kallio
  Siinä rajalla. Ei Mestikseen, ei jatkoa.

  Janne Huurtela
  Ei ole mahtunut pelaavaan kokoonpanoon Suomi-sarjassakaan. Ei jatkoa.

  Mikko Eskola
  Joukkueen kapteeni ja yksi johtavia puolustajia. Ihme ettei ole jatkamassa. Häntä kaivattaisiin, ei kovin pistemies mutta varma isähahmo kapteenin ominaisuudessa. Jatkoa.

  Tero Kalela
  Mukavasti pisteitä ja olisin voinut jäättääkkin joukkueeseen. Jatkoa vaan jos lähtee mukaan.

  Henry Vähä-Ruohola
  En ole häntä hirveästi nähnyt muttei ollut pelaavassa kokoonpanossa riittävän usein. Ei jatkoa.

  Janne Hukkanen
  Suomi-Sarjassa kelpaa mutta ei Mestiksessä. Ei jatkoa.

  Jussi Tuominen
  kts. Janne Hukkanen.
   
 13. Grub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ensimmäinen siirto Ilveksestä Lekiin on myös toteutunut, Kun Ville "Matin poika" Kaario kiekkoilee ensikauden Lekissä:

  http://www.finhockey.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=283196

  http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=Ilves&pelaaja=5887

  Mielestäni erittäin hyvä uutinen, sekä Villelle, että myös Lekille. Sillä Villehän on lahjakas kiekollinen puolustaja, joka ampuu vieläpä rightinpuolelta. Nousun liigatasolle on estänyt fyysiset ominaisuudet, jotka ovat suoraan sanottuna huonot. Pari hyvää mestiskautta alle ja Ville on valmis liigaan. Pistäkäähän lihasta pojan luiden ympärille siellä Lempäälässä.
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Hyvä! Rightin kiekollinen pakki ei ole paha aloitus LeKin hankintojen listaan. Lihasta lisää ja potentiaali käyttöön niin hyvin mahtuu kahteen ensimmäiseen pakkipariin. Ensimmäinen pelaaja jolla kokemusta SM-liigasta. Antilan Kristeristä en muista että onko vain Kristian Antilalla kokemusta SM-liigasta vai onko molemmilla kaimoilla.
   
 15. Boogeyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Jokerit
  Jääkiekkolehden ilmoittamissa pelaajasopimuksissa maalivahti Janne Kari-Koskinen on merkitty LeKiin. Vasta kolme maalivahtia heillä sitä ennen olikin. Toisaalta KooVee käytti viime kaudella kolmen vahdin rotaatiota, joten ehkä Lempäälässä halutaan laittaa vielä yhdellä paremmaksi.
   
 16. Gee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
  Lainaus:
  Tuota noin, voitko laittaa nykyrosterin vahtien nimet. En ehdi kaivaa itse, mutta saattaa olla että minulla olisi vielä yksi ehdokas listaan. Ainakin neuvotteluja on käyty.
   
 17. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Ei kovin vahvalla pohjalla ole LeKinkään Mestis-taival toistaiseksi.

  Aluksi annettiin hieno pelaajalista, mutta iso osa listalla olevista pelaajista ei ole tehnyt edes sitä kuuluisaa suullista sopimusta, vaan aika moni oli mukana periaatteella "periaatteessa ei, mutta palataan asiaan sitten kun teillä on valmentaja". Siitä "suullisten sopimusten" listalta on muutama pelaaja jo ilmoittanut, ettei LeKissä pelaa ensi kaudella.
   
 18. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi:n maalivahdit

  Kolmikko Tommi Alanen, Krister Antila ja Arto Nuora. Plussana Kari-Koskinen ja reeneissä on myöskin nähty Eero Väre.
   
 19. Gee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
  Lainaus:
  ....ja E-T Palmu on ollu yhteydessä. Yo listasta voi kyllä osan ottaa pois. Lähteitä en viitsi sanoa, mut uskoo ken tahtoo.
   
 20. Jusbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Chelsea FC
  Nyt on sitten se todennäköinen ykkösmaalivahti löydetty, kun Leki on hankkinut 22-vuotiaan Juho Santasen. Hän on ollut muutaman vuoden TPS:n liigaringissä, mutta on pelannut lähinnä Mestistä TuTo:ssa ja FPS:ssä.
   
 21. Tep Jäsen

  Onnittelut, varsin pätevän kassarin saitte.
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onnea vaan tännekkin sarjanoususta, vaikka jokunen kuukausi nämäkin toivotukset tulevat myöhässä...

  LeKi muistui mieleen (muistaakseni ainoana) vastustajana, jolta HeKi napsi Suomi-sarjassa täydet kahdeksan pistettä.
   
 23. sop71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Salamat,Blues,Kalpa
  Fan club

  Onko muuten LeKillä virallista fani joukkuetta vai koostuuko se muutamista katsojista vaan?

  Tervetuloa 6.9 kirkkonummelle Salamat-LeKi peliin.
   
 24. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Eipä ole täällä LeKin palstalla kovin ruuhkaista ollut...

  No nyt kuitenkin LeKillä on pari slovakkikokeilua. Hyökkääjä Tomas Jasko ja puolustaja Lukas Martinka. Etenkin Jasko vaikuttaisi tilastojen perusteella aika pätevältä kaverilta.
   
 25. Fawkes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelers, Man United
  - Agentilta saatujen tietojen mukaan hänen pitäisi olla jopa liigatasoa. Nuori ja lupaava pelaaja, arvioi LeKin manageri Vesa Papinsaari.

  Tää oli kyllä aika jäätävä. Vaikka kyseessä olisi kuinka LeKi ja sarjatasona Mestis niin silti, voisi manageri Papinsaari vähän miettiä miten sanansa muotoilee. No, onhan se ainakin hyvä että sälli on rehellinen.