Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiedotteessahan todetaan juuri päinvastoin kuin sinä toteat
Tarkoitin sitä, että ryhmä oli Marjamäen valitsema/siunaama ja näin jakaa saman ajattelutavan toimintatavoista. Ei sinne oteta mitään sooloilijoita. Apuvalmentaja toteuttaa yhdessä päävalmentajan kanssa näitä toimintatapoja, mutta suurin vastuu on päävalmentajalla. Kangasalustalla ja Pajuluomalla on kokemusta päävalmentajan pallilta, joten mielestäni tämä on selvä upgrade valmennusryhmään, kun Saarinen vauhtui Kangasalusta + Pajuluoma yhdistelmään. Ja myös Jokereilta panostusta tuohon suuntaan.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän nämä valmentajat syystä ole valittu. Se miten yhteistyö toimii jää nähtäväksi. Totta että jos olet liigasta kenkää saanut niin herättää aina epäilyksiä. Sportia en läheltä ole seurannut mut eipä siellä ihmeitä viime kaudella Dufvakaan ihmeitä tehnyt. Sitten taas Jukurit, taisetelee aika samassa kastissa sportin kans. Samaa kuullut Pajuluomasta mitä yllä jo mainittiin..toivottavasti homma toimii herrojen kesken. Viime kaudella oli heikkoja hetkiä ja myös itse mietin onko Latesta kuitenkaan, sitten taas saatiin kyllä herkkuakin eli homma toimi ja kuten nähtiin oli mielestäni henkisen puolen ongelmia kun peli ei oikeen kulkenut. Näillä mennään ens kaudelle ja ihan mielenkiinnolla odottelen mitä äijät saa aikaseks.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Paskasta ei saa konvehtia, ei Parrut tai Maukat tai Sködet tai Bödet, Ködestä en olisi niin varma. En tiedä minkälaisia odotuksia näillä "Mestis-seuroilla" on ollut em. valmentajille, mutta materiaali on ainakin ollut hyvin rajallinen. Nyt pääsevät tekemään töitä valmiiden pelaajien ja huippuammattilaisten kanssa.
 
VÄLIKAUSI!

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Ihme valitusta täälä vain sillä perusteella että on saaneet potkut jostain. Joistakin ei ole laivan kippariksi mutta voivat olla silti helvetin päteviä perämiehiä. Muita perusteluita paskuudesta kaivataan... jos ovat auttamatta osaamattomia niin ennen kaikkea Marjamäen huonouttahan se on jos sellaisia tiimiinsä haluaa kun kiekkovalmentajia tässä maassa kyllä riittää. Itse sanoisin heitä tuntematta että on he pakostakin joskus jotain oikein tehneet kun on liigatason päävalmentajaksi asti edenneet.
 
I'm just here so I won't get fined.

Uimalakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HerTo
Hitto ku olis Jalonen, Marjamäki ja Erkka päävalmentajina. Jursinov analysoisi katsomosta apunaan kaikki viime kauden Liigan ykkösvalmentajat. Maalivahtivalmentajiksi kaikki hyvät änäristä. Virmanen virittää kaapelikanavat ja simuloi otteluita Sega MegaDriven NHL94 - pelillä. Erätauolla ostetaan Lemiöö. Ville Peltonen ripustetaan kattoon ja lasketaan alkushowssa alas pyroja ruumiinaukoissa. Selänne silittää lapset ja kertoo että Jokerit on kiva. Kurri on ihan tyhmä kun ei osta kaikkia hyviä :(
 
Turha rakentaa satamakaupunkia sanoi vedenpinta suu auki.

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Näin vaasalaisvinkkelistä kirjotettuna... sekä Pajuluoma että Kangasalusta ovat Mannerin vanhoja pelikavereita ja nykyisin hyvin läheisiä ystäviä. Tällä on selkeä yhteys valintaan. Kangasalustan valmennustaidoista en osaa sanoa, mutta Pajuluoma ei vakuuttanut Vaasassa. Ei pelikirjavalmennuksella, ei penkkikoutsauksella eikä saanut tiettyjä pelaajia sapluunaan. Mukava heppu voi toki olla. Kokemus on vähäistä ja joku varmaan näkee tässä potentiaalin, mitä itse en nähnyt. Toivottavasti molemmat onnistuvat.
 
Olen Lauri Marjamäkeä kritisoinut ihan törkeän paljon. Kun kuunteli 14 minuutin haastattelun, niin kyllä tässä tarvii iloinen olla, että kyseinen herra on Jokereiden päävalmentaja. Nykyään puhuu niin paljon hienoja juttuja ja niistä asioista, mitä on näkynyt myös kentällä. Nyt vaan kunnon jengi taas kasaan ja metsästämään Gagarin Cupia ensi kaudella.
 
Jälleen kerran sama johtajuusongelma paljastuu Kontiolan tämän päiväisestä iltalehden avautumisesta. Kontiola: "..eihän se Marjamäki mitään kerro."

En todellakaan oleta ettei Marjamäki olisi kertonut Kontiolalle miten pelata peliäänsä, mutta kun ei vain ole kykyä vaatia, johtaa tai käsitellä kokeneita pelaajia, nämä jätetään täysin yksinään ja keskenään suorittamaan. Kun ei uskalleta olla ikäviä, jätetään vain pois kokoonpanosta ja pelaaja varmasti tälläisestä pettyy. Ja Jokereiden kannalta nimenomaan väärällä tavalla, kun ei tilanteen olisi koskaan pitänyt päätyä tähän pisteeseen.

Marjamäki puhuu kivasti haastatteluissa ja on se klassinen esimerkki siitä ihmistyypistä, joka ei yksinkertaisesti vain näe omassa toiminnassaan väärää. "Voitettiin maalipaikat ja jäi nyt vaan vähän vajaaksi, en nyt vaan tiedä mistä johtui." Vastuu on ulkopuolella vaikka se syypää on peilissä.

Eipä siinä, voidaan hankkia valmentajan toivomia pelaajia jotka keskenään sitten tsemppaavat toisensa yrittämään pelaamaan tosissaan. Koska hei, "ammattilaissarjassa se on ammattilaisen vastuu olla ammattimainen", kädet on aina helppo pestä puhtaiksi kun niitä ei koskaan ole edes liannut.

Tämä sama tulee meillä jatkumaan niin kauan kunnes pelaajia ei ole kiinnostanut tarpeeksi, tarpeeksi kauan.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan sulaa aivottomuutta vetää minkäänlaisia yhtäläisyyksiä Kontiolan itkunsekaisista avautumisista oman paskuutensa keskellä Marjamäen johtamistyyliin.

Sitä voidaan arvioida ihan suoraan sillä, miltä se kaukalossa näyttää. Näin sitoutunutta playoff-Jokeria ei ole nähty vuosiin. 2010-luvulta tulee mieleen kaksi kevättä; kevät 2018 J. Jalosen kanssa ja kevät 2011 E. Westerlundin kanssa. Matka jäi nyt kesken, mutta Koronaa tuskin voidaan Marjamäen piikkiin laittaa.
 
Lähetä @Clubittaja mulle sun lääkkeet, niin pääsen minäkin nauttimaan sinun tosellisuudestasi.

Kontiola oli huono. Sen olen täällä todennut moneen kertaan. Olen lisäksi todennut lukuisat kerrat miksi Marjamäki on hyvä valmentaja. Vain johtamistaito puuttuu, ja siksi tien pitäisi olla ulos Jokereista niin kauan kunnes valmennuksesta tai joukkueen sisältä löytyy johtajuutta tarpeeksi.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Tänään on kolmas peli viimeiseen viiteen kun ei olla valmiita pelaamaan. Loko kotona, Amur ja Barys vieraissa. Näitä ongelmia tuntuu olevan vuodesta toiseen. Ei vaan saa Marja ladattua jengiä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tollasella jengillä noin halutonta pelaamista.
Päävalmentaja on se, jonka täytyy herättää jengi.. Mut kun tää ei ole eka peli mikä on aloitettu huonosti.. Ja eikä mitään reagointia kesken pelin.. Esim veskarin vaihto ym.
Nyt ku tullaan kotiin, niin Kurri ja Vuorinen voisi ottaa Marjamäen pieneen puhutteluun että mikä mättää.. Tai antaa vaikka saman tien kenkää!!
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tollasella jengillä noin halutonta pelaamista.
Päävalmentaja on se, jonka täytyy herättää jengi.. Mut kun tää ei ole eka peli mikä on aloitettu huonosti.. Ja eikä mitään reagointia kesken pelin.. Esim veskarin vaihto ym.
Nyt ku tullaan kotiin, niin Kurri ja Vuorinen voisi ottaa Marjamäen pieneen puhutteluun että mikä mättää.. Tai antaa vaikka saman tien kenkää!!
Kyllä kyllä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy