Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 06.11.2017 klo 10.18.

 1. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Otan takaisin. Oli ylireagointia.

  En tosin tainnut myöskään todeta että kaikki on perseestä? Ihan on eriteltynä tuossa viestissä.
   
 2. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Et todennut. Viittaus oli tarkoitettu paitsi osittain sinun kommenttiin valmennustiimistä, myös laajemmin ketjun ja palstan reagointeihin. Joukkue ml. valmennus teki todella paljon hyviä juttua tänään ja kourallisen asioita huonosti. Ei riittänyt voittoon.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 3. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Homma ei toimi. Hävisi tänään pelin siinä vaiheessa kun sai kuningasajatuksen piirtää Zapolskin nimi aloittavaksi maalivahdiksi. Kalnins ei loistanut ekassa matsissa, mutta oli sentään ok, joka on tämän kauden jokeriveskareille enemmän kuin normaalisti saadaan.

  Ylivoima on paskaa, ja pelaamista ei olla saatu muutettua syksystä mihinkään suuntaan, vaikka tukkaan on tullut huolella edestä ja takaa jo muutaman kuukauden.
   
 4. Lelle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näinpä juuri..huolestuttavaa että peli ei ole muuttunut kovinkaan pitkään aikaan. Joka keväinen aikainen loma alkaa taas häämöttään..
   
 5. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Taitaa tulla fudua Marjamäelle?
   
 6. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä? Hommahan menee juuri niinkuin päättävä taho toivoo.
   
 7. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Marjamäen saldo tärkeistä peleistä viimeisen 3 kauden aikana on aika surullista luettavaa
   
  PeteX tykkää tästä.
 8. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Juuri näin. Runkosarjan aikana on saatu syötettyä illuusio näille ”ThisIsKHL-Yamaha” - tyypeille, että tämä vuosi on jotain spesiaalia ja kaikki on mahdollista ihan CSKA kaatamisesta lähtien.

  Saadaan porukka hallille, saadaan huutelemaan näitä päättömiä This Is KHL - mainoslauseita, saadaan näitä puolustelemaan ympäri internettiä KHL:n mahtavuudella.

  Sitten kun on lähdetty kesälomille taas jonkun 4-0 sarjan jälkeen saadaan tämä sama porukka vielä innostuneena selittämään, että kun se oli niin lähellä! Ensi vuonna varmasti voidaan taas pärjätä paremmin, kun se oli niin lähellä jo nyt.
   
  Vastuunpakoilija, C.Orr & YamahaGPR tykkäävät tästä.
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Taas? Jos en väärässä oo, niin yksi sarja on mennyt 4-0. Muutenkin koko viesti on kyllä niin kukka/foliohattuilua, että ei mitään järkeä. Saman voisi sanoa puolelle maailman seurajoukkueista. Dynamo olisi täyttä paperia jos joku osais tehdä maaleja.
   
 10. Lelle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan sama mitä häviää jos häviää niin ei paljoa kiinnosta selitellä et oli lähellä jne. Marjamäki ottaa todellakin osansa tästä eikä hänen viime aikaiset recordit kylläkää mairittele.
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Heti alkuun MissKepola todettava että mä otan kaiken tämän huomion kunniana että yhdistät tämän This is KHL sloganin juuri minuun. Vaikka talouspuolen kaveri olenkin ja markkinoinnista / brändäämisestä en hirveästi tiedä niin otan kaiken tämän kunnian nöyrästi vastaan, kiitos!

  Sitten tosiasioihin eli Jokerit on ollut molemmissa peleissä, varsinkin tässä jälkimmäisessä selvästi parempi. Nyt lopputulos on ollut hirveä mutta pitkässä sarjassa tämä kääntyisi vielä varmasti Jokereille (paras seitsemästä voi vaan valitettavasti olla tähän liian lyhyt sarja).

  Tottakai mä tiedostan, että KHL:n pudostuspeleissä menestyminen on aivan helvetin vaikeaa, Jokereille koko cupin voittaminen olisi lähes tulkoon yksi urheilumaailman ihmeistä. Mutta hei, se on tämän jutun suola... tavoitteet pitää olla korkealla niin onnistuminen tuntuu sitten todellakin voitolta.
   
 12. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko maailman lätkäsarjoissa joissain pidempiä kuin paras seitsemästä- systeemiä playoffeissa? Kuinka pitkän sarjan pitää olla että tuo väitteesi realisoituu? Tosiasia on se, että Dynamo voitti molemmat vieraspelinsä ollen täten se parempi jengi playoff-mittarilla.
  Muu menee selittelyn puolelle.

  Tottakai on mahdollista vielä voittaa sarja. Nyt se vaan vaatii että omien jekkujen onnistumisen lisäksi myös Dynamon pitäisi epäonnistua omissaan. Yksinkertainen kaava.

  Jengi on rakennettu runkosarjan maalintekoon. Lihaosasto telakalla ilmeisesti? No reservi on sen mukainen kuin on rahkeet. Teillä ne on liian kapeat kun vertaa kilpailijoihin. Veskaosasto on karmea. Idän realiteetit iskee tässä kohtaa halusi ne myöntää tai ei.

  Yritin kirjoittaa mahd. anti-provokatiivisesti koska se ei ole tämän tekstin tarkoitus. Sori siitä jos joku silti löytää herneen nenäänsä.

  Mitä tehdä Moskovassa? Kaksi(kyllä, kaksi) jarruketjua mitkä lisäävät fyysistä peliä vain vastustajan paineen mukaan. Jos Moskova alkaa taiteilemaan ei kannata lähteä liialliseen fyysiseen menoon, dumarit rankoo kotiyleisön edessä. Tämä ei ole yamaha-fakta vaan ihan kokemus-mutu vaikkapa. Käsi sydämelle. Marjamäki ei osaa hämmentää muutenkaan vaikka olisi työkalut siihen. Kahdella ketjulla pelin jäädyttämistä ja toivoa että kotijoukkue turhautuu.
  Kaksi ketjua pitäisi saada rakennettua vastaiskuille. Pelin hallinta on kivaa mutta tehottomuus kun vaivaa ei siitä juuri muuhun ole. Penkitys huonoille ja rotaatio kehiin(jos sitä on). Maalintekoon ei koutsi juuri voi vaikuttaa joten Marjiksen hommaksi jää henkimaailman puoli. Tässä vaiheessa suuret pelilliset muutokset syö omaa kynttilää lopulta koska ratkaisut ei tule selästä. Luotto omaan hommaan on saatava vain toimimaan. YV:llä isommat muutokset vaikka ketjukohtaisesti, ne ei häiritse isoa pelisysteemiä.

  Realiteetit on narreja vastaan mutta sen nyt kaikki järki-ihmiset tunnustaa muutenkin. Pelin vapautuminen, ei hävittävää asenteella. Raivolla kun alkaa hammasta purren vääntämään tulee hetkellinen buusti ja sitten ei muuta. Moskovalla on aikaa odotella.
   
  V-G- tykkää tästä.
 13. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Ai niin, tämähän tässä unohtu. Fudua tulee varmaan jos menee liian hyvin..

  Ja siellähän on näköjään sopimus vielä mallia 2+2.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No ei tietenkään ole.

  Mä mietin sitä, että jos tuollaista peliä mitä Jokerit eilen esitti Dynamoa vastaan niin jos tuollaisia pelejä pelattaisiin tasan 100 niin kyllä noista Jokerit tuolla hallinnalla yli puolet voittaisi aivan "100-varmasti". Eilen ei voittanut ja tarkoitin, että kelkan kääntäminen paras seitsemästä sarjassa voi olla Jokereille nyt liian lyhyt, ja erittäin todennäköisesti onkin.

  Jos turpaan tulee niin en mä ainakaan selittele mitään, paras seitsemästä sarjassa parempi menee aina jatkoon. Yritin vaan korjata jonkun kirjoitusta tuossa ylempänä että "pleijareissa ei olisi mitään mahdollisuuksia" on kyllä niin itselleen valehtelemista ja ennakkoon häviämistä että hyi helvetti!
   
 15. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Asiaahan sinä kirjoitat. Noin sen itsekin näen.
  Lihaosastolta ei ole telakalla kuin Wärn ja se sattuu jo ihan riittävästi tässä rosterissa.
   
 16. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Jos tästä sarjasta tulee tukkaan 4-0 niin Marjukka saisi lähteä samalla junalla hiuksista vittuun kuin Zapolski. Kummalakaan Jokerit ei tee yhtään mitään, Oikein mitään en Marjukalta odottanut, tällä hetkellä vaikuttaa oikein mitään ei myöskään saatu. Vittu mitä tekemistä ja eilinen maalivahtivalinta kruunaa Marjukan typeryyden - mitä HELVETTIÄ sä hait eilisellä maalivahtivalinnalla? Koska viimeksi Zapolski mielestäsi pelasi hyvän pelin? Tunnetko yhtään Zapolskin pleijarihistoriaa? Ilmeisesti ihan omatoimisesti haluat hävitä tämän sarjan. Lähe ny menee Marjukka kun vielä kerkeet!!
   
 17. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sehän täsä onkin huvittavaa, että aina tuudittaudutaan johonkin selitykseen. Tuosta lähellä olosta ei saa mitään positiivista. Jos Jokerit lähtee kesälomalle suoraan neljän ottelun jälkeen, niin ei se kyllä anna Marjamäestä hyvää kuvaa valmentajana.
  Niin kuin joku jo täällä mainitsikin Marjamäki ei osaa valmentajana voitaa isoja pelejä.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Enkös mä just kirjoittanut että itse en ainakaan hävityn paras seitsemästä sarjan jälkeen selittele yhtään mitään, parempi menee aina jatkoon.

  Mutta sen sanon tässä vaiheessa että pelillisesti Jokerit on ollut selvästi edellä mutta tuloshan näissä peleissä ratkaisee. Piste.
   
 19. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Oon tässä yrittänyt järkeillä Marjamäen aivoituksia, mutta ei saatana vaan mene järkeen.

  Geoff Platt. Playoff pelaaja viimeisen päälle. Hankittiin luultavasti tuomaan kokemusta ja johtajuutta myös kevättä varten. Platt on joukkueen parhaita aloittajia ja maskimiehiä. Mitä tekee Lauri Marjamäki tässä elintärkeässä pelissä? No tottakai istuttaa miestä 60 minuuttia penkin päässä.

  Ryan Zapolski. Koko kauden päin helvettiä pelannut selkärangaton kakkosmaalivahti. Torjuntaprosentti alle 90 ja helppoja livahtelee ohi oikealta ja vasemmalta, yli ja alikin. Mitä tekee Lauri Marjamäki tässä elintärkeässä pelissä? No tottakai laittaa miehen maaliin. Varsinkin kun meidän ykkösmaalivahti pelasi ihan ok ensimmäisessä pelissä.

  Välillä on vitun vaikea uskoa, että tuolla penkin takana on ammattilaisia jotka saa palkkaa noista saatanan järjettömistä päätöksistä.
   
  Matza187, HokiTero87, powerforward#7 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vahva sama molempiin. Plattin ymmärrän jos siellä on vammaa, MUTTA silloin ei pitäisi olla edes penkillä mukana jos ja kun Ikonen&Mäki ovat pelikykyisiä.

  Lisätäänpä tähän saagaan erioistilanteet. Lepistön haastattelun luettua ei voi kuin ihmetellä. Ihanko tosissaan valmennus ei ole mitään uutta variaatiota sen varalle ylivoimaan hakenut kun Dynamo skauttaa peruskuviot pois?

  "Kaveri on selvästi vähän katsonut, miten me sitä pelataan, eikä se mikään poppaskonsti ole. Meidän pitäisi nyt pystyä vähän muuttamaan sitä.." Tämä vasta yllätys ja uutinen. En syytä Lepistöä.

  Mutta että NYT pitäisi alkaa muuttamaan? Kysymys kuuluu että mitä ihmettä siellä on vaikka playoffsia edeltävä viikko tehty? Jopa niinkin alkeellisessa lajissa kuin salibandyssä Suomi salasi ylivoimansa koko kisojen ajan ja tuli täysin uudistuneilla kuvioilla finaaliin ja voitti.

  Ei mahdu edes vähää alusta maalaisjärkeen, varsinkin kun nämä seikat pystyi arvaamaan jo ennen sarjan alkua.

  EDIT. Onko mikään muu maa kuin Suomi palkannut uudestaan u20-joukkueen valmentajaksi jo kertaalleen siellä epäonnistunutta henkilöä? Ei ole toki tämän ketjun kamaa, mutta en suuren suurta menestystä odottaisi.
   
 21. Lelle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Todellakin vahva sama!! Tällä tasolla en oikeen jaksa ymmärtää näitä Laten ratkaisuja. Tärkein vaihe menossa ja idioottimaisia vetoja..ja onhan nähty jo pitkän aikaa että kaikki ketjut ei oikee natsaa.
   
 22. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit pelasi eilen ajoittain (varsinkin ottelun alun) sellaisella intensiteetillä, mitä ei olla aikoihin nähty. Siinä pääsi itsekin ihan fiilikseen mukaan. Mutta ne maalit ratkaisevat ja vihollinen rankaisi armottomasti niistä tilanteista mitä heille tarjoutui. Momentum katosi luonnollisesti, kun vastustaja onnistui ja Jokerit ei. Kolmannen maalin jälkeen Marjamäki reagoi, oletettavasti ainoalla tavalla, jonka näki mahdolliseksi: Zapolski penkille ja Kalnins jäälle. Ihan hyvä, että reagointia tapahtui, mutta ottelun tapahtumiin nähden reagointia olisi pitänyt nähdä enemmän.

  Platt istui penkillä saamatta sekuntiakaan peliaikaa. Olisikohan kuitenkin maalivahdin vaihtamisen lisäksi voinut ottaa näinkin kokeneen ja joka osa-alueella loistavan pelaajan kehiin tuomaan mahdollista lisätulosta? Erikoistilanteet, 5-5-pelaaminen... Oikeastaan kaikki osa-alueet ovat tämän kaverin vahvoja puolia pudotuspelilätkässä, mutta ennen kaikkea vastustajan maalin edessä hän tekee juuri oikeita asioita sen eteen, että kiekko saadaan maaliviivan yli. En ymmärrä mikä järki on roikottaa tämän tason osaajaa 13. hyökkääjänä, kun häntä ei edes harkita otettavaksi kentälle, kun muutoksia pelin sisällä on tarve tehdä.

  Sitten oli Shipachyovin kyykkäys ja siihen reagoimattomuus. Tämä ihmiskyrpä pääsi vahingoittamisyrityksestään ilman minkäänlaisia seurauksia. Kyykkäys taklaustilanteessa on äärimmäisen vaarallista, ja vaikka Jarkko Ruutu tekikin saman paikalliskamppailussa saaden vihollisen täysin sekaisin, olisin pitänyt oikeutettuna sitä, jos naapurit olisivat saaneet Jarkon kunnolla muilutettua. Tämän Shipachyovin naama on ottanut päähän siitä asti, kun veti Jormakan sairaalaan maajoukkuepelissä (ei mennä tässä siihen taklaukseen sen enempää) ja eilen viimeistään olisi Lauridsenin, Anttilan tai itse Joensuun heti tilanteen jälkeen ollut syytä laittaa tuota kuontaloa eri näköiseen kuntoon. Tällä oltaisi myös saatu joukkuehenkeä taas napsu ylöspäin ja tällaisella boostilla oltaisi mahdollisesti tultu tasoihin ja ohi. Ja murjoneen pelaajan istuessa rangaistustaan olisi ollut eräs Platt tosiaan paikkaamassa. Vastustajan parasta pelaajaa olisi myös vähintään henkisesti horjutettu ja se olisi tuonut lisämahdollisuuksia tässä playoff-sarjassa.

  Edit: typo
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2019 klo 19.49
  HokiTero87 tykkää tästä.
 23. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Ilman Laten nerokasta haastoa sarja olisi jo ohi :) Tuo yv on pakko saada toimimaan tai ei ainakaan voi av-perseilyjä antaa.
   
 24. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kehutaan kun on paikka. Hyvät, joskin todella viime hetken ketjumuutokset 3.erässä.
  Edelleen rikkoisin Mannisen ketju ja heittäisin miehen laitaan.
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Saanko Lauri esittää pienen pienen pyynnön? Jos et enää vuorottelisi maalivahdeilla, niin olisin hyvin iloinen. Ja jos antaisit Plattille sunnuntaina peliaikaa.