Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 06.11.2017 klo 10.18.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Moskovan reissulla ei ollut muuta reserviä mukana, eikä Ikosen yllättävään sairastumiseen keretty reagoida niin, että Embrich tai Monto olisi lenänyt peliin. Lähde: Vuorinen.

  Moses ei käsittääkseni ollut koko reissussa mukana, mutta pelannee heti huomenna. Mielestäni Monto pitäisi laittaa myös mukaan.
   
 2. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuossahan se ongelma isossa kuvassa onkin ja sama tietämättömyys paistaa edelleen läpi Vuorisen kommenteissa, kun joku aika sitten tehdyssä isommassa haastattelussa, jossa Vuorinen myös kommentoi rosterin leveyttä. Vuorisen mielestähän Jokereissa on riittävästi reserviä ja isommalle rotaatiolle ei ole tarvetta. Selvästikään Vuorinen tai sen paremmin Marjamäki ei näytä vieläkään ymmärtävän, että jopa jääkiekossa saattaa ajoittain tapahtua yllättäviä sairastumisia tai jopa loukkaantumisia ja siksi sitä reserviä tarvittaisiin myös mukaan vieraskiertueille. Ei tämä ole mikään Nuori Suomi -päivähoitopaikka, jossa kaikki pelaa ja kaikilla on kivaa, vaan tuolla pitää olla riittävästi kavereita mukana, että myös niihin "yllättäviin" tapahtumiin pystyttäisiin reagoimaan.
   
 3. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sitäkin voi miettiä, kumpi on Montolle parempi vaihtoehto: treenata Suomessa vai matkustaa vieraskiertueilla ja pelata, jos tulee loukkaantumisia. Tällä kertaa peliaikaa olisi voinut tulla, mutta muilla rundeilla olisi ollut mukana lähinnä turistina. KHL:n vaatimustaso on lisäksi ihan eri luokkaa kuin Mestiksen. Riskillä ollaan tällä hetkellä menty siinä mielessä, että pelaajarinki on pieni eikä K-Vantaan pelaajia ole otettu mukaan otteluihin, mutta tosiasia taitaa olla, että samaan lopputulokseen päästään pienemmällä pelaajamäärällä kuin Mestis-pelaajien peluuttamisella. Playoffeissa nähdään, kannattiko riskinotto.

  Jos joku tosissaan ehdottaa Cachoa tai muita A-junioreiden pelaajia mukaan rotaatioon, niin tuskin on paljon A-junnujen pelejä nähnyt. En tosin itsekään ole nähnyt kuin kaksi, mutta seurasin niissä Cachoa sillä silmällä ja vähän jopa ihmettelin, miksi on tullut tänne pelaamaan. Olisi mielenkiintoista tieta, onko harjoittelu ja pelaaminen täällä vastannut odotuksia. Aika paljon pitää vielä kehittyä, ennen kuin on edes Liiga-pelaaja.
   
 4. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sen yhden pelin kun Montoa näin niin oli kutakuinkin saman kalibeerin kundi kuin Wärn. Ehkä snadisti pehmeämpi, mutta enemmän pelisilmää. Luistelu oli kulmikasta. Mutta ei missään nimessä ollut pelkkä turisti. Mestis on ihan eri liiga kuin KHL, mutta ihan hyvin Monto voisi vetää pelin siellä, toisen täällä. Sen yhden näkemäni pelin perusteella.
   
 5. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Marjamäki puhuu Jokerit.comin haastattelussa loppukauden rotaation tärkeydestä. Kaikkien pelaajien pitää päästä nyt pelaamaan.

  Marjiksen mukaan peli ei kärsi, vaikka vaihdettaisiinkin esim. 4 pelaajaa ottelujen välillä. Tämä onkin yksi niistä palasista, jonka pitää loksahtaa kohdalleen kun aletaan haastaa SKA:ta ja CSKA:aa playoffeissa.
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 6. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Kyllä, mutta selvästi tuossa puhutaan näistä oikeista rosteripelaajista ja sitten KiVan miehille ei varmasti ole sen kummempaa enää suunnitteilla tällä kaudella.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Vedä Marjamäki rasvainen vittu päähäsi. Ei joukkue saa olla noin hengetön lammaslauma, vaikka vastustaja menee kolmen maalin johtoon. Siinä oli kaks erää vielä pelaamatta!
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Toistan taas itseäni. Marjamäki on täysin vastustajien taskussa. Jokereiden pelaamista luetaan kuin avointa kirjaa. Nyt saatana herätys valmennuksessakin! Jälleen hävettävä esitys himassa.
   
 9. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän voi lisätä sen että työmäärässä jäädään vastustajalle eikä joukkueella ole jännettä pelata vaikeissa paikoissa. Eniten huolettaa että runkosarjan suorittaminen jotenkin sokaisee valmennusta oman joukkueen hyvyydestä. Pudotuspelit on aivan eri kisat kuin runkosarja.