superpietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, NHL:n Suomalaiset
Latelle tiedoksi jos ensi lauantain jälkeen areenalla pelataan vielä poffeja annan sulle vapaat kädet toivomuksiin ensikauden pelaajista.
 
"Oon vähän huolestunut sun suhteesta asioihin, joihin et voi itse vaikuttaa."

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Päävalmentajan itseluottamuksen puute heijastuu koko joukkueeseen.
Samaa mieltä. Todella alistuneella ilmeellä Marjamäki on siellä aitoissa pyörinyt. No ei hätää, omistajaa ei juurikaan kiinnosta eli pesti jatkuu, aivan kuten aiemmilla valkuilla, joilta ei myöskään odotettu menestystä.
 
Pistepörssikeinottelija

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin ilmeetön ja eleetön on valmennus. Kyllä tällä nipulla pitäis parempaan pystyä, se nyt vaan on fakta. Yvtä tarjotaan mut hyvin ykspuolista on. Joku mättää ja pahasti
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Pitäisiköhän Late sinun lähteä menemään tämän kauden jälkeen?
Pitäisi. Itse asiassa pitäisi saada potkut jo nyt. Esitys on ollut hävettävä pudotuspeleissä. Vastustajan pelityyliin ei ole löytynyt mitään lääkettä ja erikoistilannepeli on lysähtänyt täysin kasaan. Puolet peleistä vietetään ylivoimalla ja 5-3-peliä veltostellaan minuuttitolkulla.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toki Marjamäen pelityylillä mm Norman, Joensuu ja Manninen ylisuorittivat runkkarissa, mutta tätä dynamon sementtiä vastaan ovat kyllä vastuunkantajat olleet aivan lapasia. Peliä ei olla saatu yhtään kehitettyä ja Marjamäki ja co. ovat kyllä näyttäneet täysin avuttomilta. Rosterista pitäisi saada paljon enemmän irti. Mm. viime kaudella tässä vaiheessa mentiin Wirtanen pakkina.
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Oon täysin ulkopuolinen ja enpä ole juuri kattonut Jokereita tällä kaudella kuin nää pleijarit, mutta kyllä aiempina vuosina Jokereilla oli mielestäni paljon parempi joukkue, sillon olisi voinut mennä pidemmällekin.

Toisaalta Marjamäen kiekko kyllä näytti siltä itseltään näissä neljässä matsissa mitä itse katoin, tuli ihan mieleen se munaton leijonat parin kauden takaa. Siis sellasta kiekkoa että teki itse mieli huutaa ohjeita pelaajille.
 
Aleksander Barkov FLA - Mikko Rantanen COL - Sebastian Aho CAR - Teuvo Teravainen CAR - Patrik Laine WPG - Kaapo Kakko NYR - Roope Hintz DAL - Mikael Grandlund NSH - Jesperi Kotkaniemi MTL - Kasperi Kapanen TOR - Eeli Tolvanen NSH

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän tämäkin sankari jatka vielä ens kaudella. Syksy meni niin helvetin hyvin, että ei tämmöstä timanttia voi potkia pois.

Marjamäki vaihtoon ja äkkiä. Otetaan Omskista mallia ja palkataan joku ex NHL koutsi.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Tää sarja voisi olla nyt ohi ja meillä pitkä huili ennen toisen kierroksen alkua. Dynamo on ollut jokaisessa pelissä täysin voitettavissa, eikä se olisi vaatinut edes mitään ennennäkemätöntä tekemistä. Mutta niin vain tilanne on se, että toinen kierros vaatisi kolmea voittoa putkeen ja seiskapeliä. Mulla ei enää riitä usko siihen, että tästä suosta noustaisiin.

Marjamäen peluutusta en ymmärrä. Miksi ensimmäisessä ottelussa jäässä olleet jätkät heitettiin askiin ratkaisuhetkellä? Miksi Zapo pelasi toisen pelin? Miksi, miksi, miksi? Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, mutta ei huvita. Ei se voi olla niin vaikea paikka iskeä pelaajia rohkeammin vilttiin, rikkoa toimimattomia yhdistelmiä ja peluuttaa kuumia jätkiä. Ketjumuutokset voisi myös tehdä esimerkiksi pelien välillä, eikä vasta kun ongelmat realisoituvat.

Ylivoimapeli, mitä vittua? Ylivoimaa on tässä sarjassa tarjottu enemmän kuin tarpeeksi, silti tehtyjen maalien sarakkeessa on luku 2. Nimittäin Dynamon tekemät alivoimamaalit. Joo kaverin kassari on kuuma ja puolustus tiivis, mutta kun tuo ei edes näytä siltä, että siinä oli liiemmin järkeä. Joko yritetään liian vaikeita syöttöjä, kiekkoa ei lainata tarpeeksi tai kiekko polttaa lavassa. Ja luulisi Raipen entisenä ylivoiman kapellimestarina tietävän jotain, mutta kun välillä tuolla on ollut jopa kätisyydet reisillään.

Kaverilla on kuuma veskari, joka alistaa meitä vähän kuin Vehanen aikanaan. Jokerit tarjoaa aivan liikaa tuntumaa ja itseluottamusta kaverille nykyisellä tekemisellä. Missä ovat onetimerit? Missä ovat röyhkeät nousut maalille sen sijaan, että kierretään maalin taakse gorilla selässä? Missä ovat toiset aallot ja takapatjasta pelatut irtokiekot? Dynamon puolustus on iso, ilkeä ja organisoitu, mutta meillä pitäisi olla enemmän haluja maksaa hintaa. Nyt Jeremenkolle tehdään homma aivan liian helpoksi. Laukauksia on paljon, mutta jos hintaa ei haluta maksaa, niin tulos on tämä.

Ihan sama onko meillä maalivahtiongelmaa tai onko tuomarilinja meidän edun mukainen. Karu fakta on se, että noihin kolmeen yllä olevaan ollaan kaaduttu. Jos noi olisi kunnossa, niin meillä olisi varaa antaa se maali tai pari lahjana per peli. Noilla kaikilla kolmella asialla on myös yksi yhteinen tekijä: valmennus.

Jos Juhamatti aikanaan pellaili, niin Marjamäki nyt peluuttelee. Ei peluuta, vaan näennäisesti vain pistää jätkiä askiin ilman suurempaa suunnitelmaa. Sitä on peluuttelu. Raipesta ei ole entisiltä pelaajilta kuulunut kauhean hyvää palautetta, ja en yhtään ihmettelisi, vaikka tuo ylivoimapelin sähellys olisi osittain seurausta turhautumisesta Helmiseen. Ja jos valmennus olisi ajantasalla ja jengi näpeissä, niin ei tarvitsisi edes mainita mitään hinnan maksamisesta.

Ei Neuvostoliitto mihinkään hajonnut, se vain muutti Jokerien koppiin. Nimittäin tuo jengin meno on kuin Neuvostoliitto minikoossa: näennäisesti tehdään joo töitä, mutta yhtäkään ylimääräistä asiaa ei oma-aloitteisesti tehdä. Omaan maailmankuvaan sopivat tilastot löydetään kyllä ja niihin ollaan tyytyväisiä, oli se sitten laukausten määrä tai korjatun sadon kilomäärä laadusta riippumatta. Ja kun yksi suunnitelma on lyöty lukkoon, sitä ei turhaan lähdetä muuttamaan vaikka Japa Levonenkin sokeine silmineen näkisi homman menevän sivuraiteille.

Mä tosissani toivon, että Raipe on se valmennuksen syöpä ja hänen lähtönsä ensi kaudelle parantaa suorittamista. Muussa tilanteessa pitää koko valmennus pistää uusiksi ja aloittaa taas uusi rakennusprojekti.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
- Erikoistilanteet järkyttävällä tasolla

- Henkilökohtaisia virheitä tulee joka pelissä. Oli sitten kyseessä molari, puolustaja, hyökkääjä tai valmennus.

-Tehottomuus ja avopaikkojen tuhlaaminen ottelusta toiseen

- Laten peluutukset koko sarjassa. Vääriä pelaajia kentällä kriittisellä hetkillä, Zapon peluutus, N. Jenseniä ei 5- 3 vastaan edes saada kentälle. Raipen sohlauksista puhumattakaan.

- Muutokset tehdään liian myöhään. Mikkihiiret pitäisi erottaa jo heti alussa, mutta Late tajuaa tämän vasta kolmannessa erässä.

-Jeremenko seisoo päällään ja ottanut yliotteen koko joukkueesta.

-Avainpelaajien alisuorittaminen. Grant, Moses, Manninen, Joensuu, Nelli ja Mörkö etunenässä. Aika köykäistä on verrattuna runkkariin. Molareista puhumattakaan.

-Nössöily. Tänään edes vähän yritettiin kuumentaa Dynamon kärkipelaajia. Miksi vasta nyt. Muutenkin Dynamo käyttää mailaa surutta. Miksei Jokerit tee mitään. Nöyristellään vaan. Paljon ilkeämpi joukkue on Dynamolla. Onko joukkuehenki edes kunnossa?

Ei tarvitse vittu ihmetellä näiden jälkeen miksi sarja on 3-1. Tiistaina kuitenkin hallille toivomaan ihmettä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helminen vastaa ylivoimapelistä. Kiekkoliitto ilmoitti Helmisen siirtyvän kauden jälkeen nuorten MM-joukkueen peräsimeen. Dynamoa vastaan ei ole tehty yhtään maalia ylivoimalla ja koko ylivoimapeli näyttää aneemiselta neppailulta.

Sattumaako?
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
koko teksti
Erittäin hyvä teksti enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Sitä olen myös itsekseni pohdiskellut tuota Raipen asemaa, koska jo parisen vuotta sitten taisi joku käyttäjä (@liigajyrä ?) kertoa, että Raipea pidettiin melko mulkkuna joukkueen sisällä. Ylivoima on sakannut tämän vuoden puolella siihen malliin, että tuskin tämän asema kopissa on ainakaan parantunut.

Kakkospelin alku oli edelleen sellaista seksihokia, jota toivoisin näkeväni jatkossakin. Jokainen jätkä oli sitoutunut ja maalille mentiin vaikka väkisin. Mihin se intohimo ja tunne katosi?
 
Pöö

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helminen vastaa ylivoimapelistä. Kiekkoliitto ilmoitti Helmisen siirtyvän kauden jälkeen nuorten MM-joukkueen peräsimeen. Dynamoa vastaan ei ole tehty yhtään maalia ylivoimalla ja koko ylivoimapeli näyttää aneemiselta neppailulta.

Sattumaako?
Tätä mietin silloin ja taisin kirjoittaakkin siitä tänne, että näinköhän Raipen fokus on 100% Jokereissa.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sekolust ja Valle hyvin kiteytti koko touhun. Ja näkeehän sen miks hävitään. Edellisen pelin voitto antoi uskoa toki kaikille mutta nyt voi rehellisesti sanoa että kyllä voittaminen on tällä hetkellä ihan tuurista kiinni. Kärkipelaajien kyykkääminen kyllä ihmetyttää kovasti tässä vaiheessa kautta. Mutta kyllä valmennus saa ottaa isoimman vastuun, peluutus, pelisysteemi jne aivan kummallista. Yv toivottiin lähinnä Grantin heittoille onnekkaita pomppuja yms. Paras maalipyssy tosiaan on alusta asti ollut enemmän vaihdossa kuin kentällä yvllä. Onhan se todettava että ei ole tällä valmennuksella valitettavasti enempää annettavaa. Toiveet oli kyllä paljon suuremmat.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Jotenkin toivoin vuoden vaihteen jälkeisen yleisen värittömyyden liittyneen siihen, että joukkueella ei ollut oikeastaan sarjasijoituksen suhteen mitään pelattavaa pitkiin aikoihin, ja tuota tietynlaista panoksettomuutta olisi hyödynnetty laadukkaaseen harjoitteluun ja pudotuspeleihin valmistautumiseen. No ei.

Pelataan edelleen sitä kuuluisaa "omaa peliä", kuten suomalaisjoukkueet aina tekevät. Jos Dynamolle ollaan jotain yllätyksiä tässä onnistuttu järjestämään, niin se on ollut lähinnä kakkospelin häviäminen tahallaan maalivahtivalinnalla, ja se, että 1,5-vuotta toiminut ylivoimapeli on onnistuttu tuhoamaan talven aikana täydellisesti. 0 tehtyä 2 päästettyä kertoo kaiken oleellisen. Ja tässä on mukana minuuttikaupalla kahden miehen ylivoimaakin.

Aivan käsittömän paskasti valmistettu joukkue, ja mitään muutoksiakaan ei tehdä (paitsi ne paskat muutokset kakkospeliin), koska ollaan saatu kivasti kuitenkin laukauksia välillä, ja millään muulla kuin niiden laskemisellahan ei suomikiekossa mitään merkitystä olekaan. Oltas taas voitettu jos molemmilla jengeillä ois mennyt kaikki vedot sisään, koska meillä oli niitä enemmän..
Yksi asia missä ollaan tässä sarjassa ihan helvetisti perässä kaikkia on se, että Jokereilta ei voi yhtenäkään iltana odottaa yhtään mitään muuta kuin sitä samaa mitä aletaan kullakin kaudella veivaamaan heinäkuun loipussa. A-J oli täsmälleen asian ytimessä kun sanoi, että olisiko kenties aiheellista antaa ne aloitteet Dynamolle ja ruveta itse kyttäämään vastaiskuja tai edes jotain jolla muutetaan isoa kuvaa, joka on nyt se, että me tehdään kaikki juuri tasan niin kuin Dynamo haluaa ja on odottanut + tietänyt meidän tekevän ja tämä sopii heille paremmin kuin hyvin.

Joku voi laskeskella niitä "maalipaikkoja" ja surkutella tsägää. Mutta fakta on se, että tässä on käynyt tasan yhdellä joukkueella tsägä ja se on Jokerit. On ihan helvetin pienestä kiinni, että oltaisiin ilman perjantain pomppuja ja perusteettomati hylätyn Dynamo -maalin myötä jo nyt ihan ansaitusti 0-4 lomilla.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelataan edelleen sitä kuuluisaa "omaa peliä", kuten suomalaisjoukkueet aina tekevät. Jos Dynamolle ollaan jotain yllätyksiä tässä onnistuttu järjestämään, niin se on ollut lähinnä kakkospelin häviäminen tahallaan maalivahtivalinnalla, ja se, että 1,5-i toiminut ylivoimapeli on onnistuttu tuhoamaan talven aikana täydellisesti. 0 tehtyä 2 päästettyä kertoo kaiken oleellisen. Ja tässä on mukana minuuttikaupalla kahden miehen ylivoimaakin

Aivan käsittömän paskasti valmistettu joukkue, ja mitään muutoksiakaan ei tehdä (paitsi ne paskat muutokset kakkospeliin), koska ollaan saatu kivasti kuitenkin laukauksia välillä, ja millään muulla kuin niiden laskemisellahan ei suomikiekossa mitään merkitystä olekaan. Oltas taas voitettu jos molemmilla jengeillä ois mennyt kaikki vedot sisään, koska meillä oli niitä enemmän..
Yksi asia missä ollaan tässä sarjassa ihan helvetisti perässä kaikkia on se, että Jokereilta ei voi yhtenäkään iltana odottaa yhtään mitään muuta kuin sitä samaa mitä aletaan kullakin kaudella veivaamaan heinäkuun loipussa. A-J oli täsmälleen asian ytimessä kun sanoi, että olisiko kenties aiheellista antaa ne aloitteet Dynamolle ja ruveta itse kyttäämään vastaiskuja tai edes jotain jolla muutetaan isoa kuvaa, joka on nyt se, että me tehdään kaikki juuri tasan niin kuin Dynamo haluaa ja on odottanut + tietänyt meidän tekevän ja tämä sopii heille paremmin kuin hyvin.

Joku voi laskeskella niitä "maalipaikkoja" ja surkutella tsägää. Mutta fakta on se, että tässä on käynyt tasan yhdellä joukkueella tsägä ja se on Jokerit. On ihan helvetin pienestä kiinni, että oltaisiin ilman perjantain pomppuja ja perusteettomati hylätyn Dynamo -maalin myötä jo nyt ihan ansaitusti 0-4 lomilla.
Ytimessä ollaan. Jalonen törmäsi kaksi kertaa Tsskan betoniin viime vuonna mutta otti opikseen ja Jokerit muutti tekemistään. Marjamäki näyttäytyy taktisesti täytenä hölmönä joka ei osaa valmistaa joukkuettaan. Mitään kuplaa miehen ympärillä ole ollut enää moneen vuoteen. Sitä ihmettelen eikö 1 vuoden sopimus olisi riittänyt? 2+2 tehtiin. Vuosi on helvetin pitkä jos tämä trendi jatkuu.
 
Tää jengi on tässä!

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, samaa mietin jossain vaiheessa(tai toivoin) että loppu runkosarjan otteet olis ollu jollain tapaa tiedostettua ja nyt sitte annettu palaa oikeen kunnolla. Mutta ei..parhaatkin alkaa häviään kuvasta tällä tyylillä. Kieltämättä alkukaudesta odotukset oli korkeemmalla mut nyt pitäis taas alkaa hyväksyy se et todella pitkä kesäloma on edessä.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Niin, Jokereissa ovat KHL-aikana olleet Westerlund, J.Jalonen ja Marjamäki eli kolme tämän maan kärkiosaajaa. Eipä se tästä näytä parantuvan, vaikka muistetaan nyt, tämä sarja on vielä kesken. Marjamäen jälkeen lienee vuorossa Jussi Tapola, siltähän nämä Jokerien valmentajahaut ovat näyttäneet. Olisiko kuitenkin aika katsella ulkomaille, kun seuraavaa päävalmentajaa etsitään? Sen aika tuskin vielä edes on, mutta vuoden päästä todennäköisesti on.

Jokerit tietysti on kiinnostunut Kari Jalosesta, mutta tässä voi olla se pulma, että Kari Jalosta tuskin kiinnostaa Jokerit. Syynä se, että Kari Jalonen haluaa voittaa, missä sitten valmentaakin ja Jokerit tuskin pystyy tarjoamaan sellaista rosteria, millä uskottavasti taisteltaisiin pytystä KHL:ssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy