63lmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä ole ollut näiden häntäpäiden joukkueiden kanssa samanlaista taistelua pisteistä kuin edellisillä kausilla. Peli sen verran hyvällä mallilla (suhteessa) pelattujen pelien määrään että on jopa vähän tylsiä pelejä olleet kun ei ole ollut sellasta nihkeetä jatkoajalle rämpimistä ja maalin pelejä (lukuunottamatta SKA-matsi).
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mitä tässä nyt sanoisi. Kesä kulunut hyvien roastauksien keksimiseen Marjikselle ja nyt se sitten menee ja luotsaa tämän jengin tällaiseen vireeseen. En oikein vieläkään saa sanotuksi sitä mitä jo varovaisesti ajattelen, mutta sanotaanko niin, että suhteeni Marjamäkeen on lämpenemään päin.
 
"He jotka eivät asiosta tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen."

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Nämä siis luonnollisesti ennen ensimmäistäkään peliä, nyt kauden startatessa on ollut kovin hiljaista sillä osastolla. Liekö takit kääntyneet kaikessa hiljaisuudessa, vai eikö ole kanttia myöntää, että väärässä oltiin, Marjukan kanssa tästä voi tulla hyvä.
Puolittainen käsi pystyyn virheen merkiksi. Palstalle en alkanut avautumaan (en muista "itkinkö" jossain päin jatkoaikaa sopimuksesta), mutta maajoukkue pesti hieman jätti kysymysmerkkejä ,joista eri sosiaalisenmedian alustoilla jutustelin kavereiden kanssa. 11 /12 kauden avaus niin kenkimishalut ovat hyvin äkkiä kaikonneet ajatuksista. Lisäksi suurin pelko, että peli olisi maalintakana odottelua ja pelkäämistä niin paskan marjat. Nautin helvetisti jopa ylirohkeasta hyökkäyspelaamisesta, joissa pakit ajavat sisään ja välillä ovat hyökkäyspäässä maaliviivan takana. On hieman erillaista nautintoa fanille, kun vertaa siihen aikaisemaan käytännössä kaavamaiseen peliin.

Kausi on pitkä, mutta parempi tästä on rakentaa kuin tilanteesta, jossa olisi pari voittoa alla ja "Marjamäelle kenkää" - ketju olisi eniten postauksia keräävä ketju Jokerit osiossa.

Nyt pitää toivoa, että valmennus jatkaa samalla tyylillä pelitavan suhteen hamaan tulevaisuuteen ja katsellaan tarkennuksia sitten joskus keväällä, kun maljaa lähdetään hakemaan.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kieltämättä itselleni on kyllä iso yllätys, ettäMarjamäki on saanut joukkueeseen hyvän peliilmeen.
Tunnustan että olin väärässä Marjamäen suhteen.
 
Minä, Me, Jokerit

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Kieltämättä itselleni on kyllä iso yllätys, ettäMarjamäki on saanut joukkueeseen hyvän peliilmeen.
Tunnustan että olin väärässä Marjamäen suhteen.
Tähän mennessä näyttää ihan hyvältä - kausi on kuitenkin melko pitkä. Toivotaan että hyvä vire pysyy yllä.
 
Trust me, I know what you're doing.

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Manchester United
Hienoahan se on, että kauden aloitus on ollut kohtuullisen vahva. Varovainen toive herää, josko olisi tulevana keväänä Jokereilla mahdollisuus edetä pidemmällekin, kun ainakin SKA on ollut melko kaukana totutusta vireestään. Anyway, kaikki kunnia Marjamäelle suht onnistuneesta avauksesta kaudelle. Jäitä täytyy toki laittaa hattuun, kun aivan sesongin alkumetreillä ollaan. Joka tapauksessa, mielenkiinnolla täytyy taas maanantaina seurata Traktor -kamppailu, etenkin kun omalta kohdalta jäi paljolti eilinen Vitjaz -ottelu katsomatta samanaikaisen TPS-HPK -ottelun vuoksi...
 
If you believe that the silence between the words says more than the words, then Vladimir Konstantinov always had a lot to say.

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo ei mitään kenkikää vaan paska Marjis ulos, sehän on joukkohysteerinen analyysi ja muotia muutenkin. Kaikessa tässä hysteriassa on kausaalisuussuhteet kauniisti balanssissa. Omasta puolestani voin palkata marjiksen heti takaisin Ouluun jahka mamban aika päättyy.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tässä vielä nyt mitään laakerinlehtiseppeleitä sovitella Marjamäen päälaelle. Kausi on vielä nuori. Olihan se Jalonenkin messias viime kaudella parinkymmenen pelin ajan alkukaudesta, mutta lopputalvesta alkoikin sitten tulemaan taas perinteisesti jäällä vastustajat oikealta ja vasemmalta ohi.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Sen verran olen vanhan liiton mies, että sanon jo tässä vaiheessa että tämä pelityyli tuottaa niin paljon lapsuksia ja yv-hyökkäyksiä vastustajille, että sillä ei ikinä tule yksikään joukkue voittamaan pleijareissa mitään. Toisaalta ihan vitun sama. Runkosarja kestää kuitenkin sen puoli vuotta ja mä näen sata kertaa sadasta mielummin, että oma jengi on se joka ottaa riskiä riskin perään ja haluaa mättää maaleja silloinkin kun peli on jo ratkennut, vaikka vähän omissa kolisisikin välillä. Marjamäki on ekan seitsemän matsin perusteella tyrmännyt kaikki epäilykseni viivehomoilusta ja prosenttineppailusta. Hyvää settiä.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Marjamäki on ekan seitsemän matsin perusteella tyrmännyt kaikki epäilykseni viivehomoilusta ja prosenttineppailusta. Hyvää settiä.
Juuri näin. Se on sitten mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu kun tulee ne ekat 2-3 loukkia samaan aikaan ja ryssätkin saa jalat auki - mennäänkö kuoreen ja vaihdetaan lennosta prosenttihomoiluun siinä toivossa että saatais playoff-kotiedun pisteet raavittua jollain tilastokeskiarvoilla kasaan, vai otetaanko reilusti pataan silloin kun veskarit ei pelasta ja kaveri saa paikoista sisään. Mun puolesta tuloksella ei väliä jos tällä menolla jatketaan, ei se prosenttipeli ole meitä ikinä vienyt mihinkään kuitenkaan!
 
That's all folks!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
mutta lopputalvesta alkoikin sitten tulemaan taas perinteisesti jäällä vastustajat oikealta ja vasemmalta ohi.
Tämän syy oli tietysti pakiston kapeus viime kaudella. Jensenit ja Lauridsenit pelasivat jokaisen pelin, vaikka olivat kuinka huonoja koska ei ollut muitakaan laittaa tilalle.

Varmasti tuo meno tuosta tasaantuu, mutta tykkään kyllä mielettömästi tuosta vähän riskaabelista pelityylistä, jota Jokerit harrastaa. Hyvä Late!
 
Pöö
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Marjamäki on ekan seitsemän matsin perusteella tyrmännyt kaikki epäilykseni viivehomoilusta ja prosenttineppailusta. Hyvää settiä.
Olosuhteiden pakosta olen joutunut näkemään edelliset kolme ottelua ja juuri päättyneen. Näkemäni perusteella voi kliseisesti todeta, että mentorista tulikin oppipoika: Marjamäen Jokerit on hämmästyttävästi kuin Mannerin Kärpät (Liigaa seuraamattomille: Manner oli Marjamäen kakkoskoutsi joitain vuosia sitten, kunnes viime kaudella Manner ykkösenä voitti Liigan pelaten peliä mitä Jokerit nyt).

Pisteet Marjamäelle siitä, että otti lakin kouraan ja oppi maajoukkuepestistä jotain. Se kiekko mitä Marjamäki Oulussa valmensi oli viihdyttävyydessä lähinnä muutamien loistavien yksilöiden varassa, muuten tuo kävi erinomaisesta unilääkkeestä.
 
..i.,

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Se on sitten mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu kun tulee ne ekat 2-3 loukkia samaan aikaan
Toisaalta tuolta on tulossa puolustukseen vähintään Jensen ja Räsänen on vastuuta saadessaan ollut sinänsä ihan kelvollinen pelaaja. Käytännössä Jensenin palatessa kaksi puolustajaa voi olla sivussa ja silti kokoonpano pakkien osalta olisi siedettävä. Hyökkäykseen on puolestaan tarjolla Pihlström ja varsinkin lyhyitä stinttejä voidaan pelata vaikka 11 "KHL-tason" hyökkääjällä ja 1-2 junnulla ilman, että aivan järkyttävää romahdusta tapahtuu.

Ongelmalliseksi näen tosin sen, että rotaatio on alkukaudesta ollut lähes nollissa. Rotaatiosta on mun mielestä aivan turha jopa puhua, jos käytännössä Ikonen pelaa 67% peleistä, Mäki 33% ja muut vaihdot tapahtuvat veskariosastolla. Rehellisesti sanoen näkisin mielelläni myös tilanteen, että kokoonpanossa olisi muutenkin kuin loukkaantumisten samaan aikaan sekä Ikonen että Mäki ja vielä joku jamppa Vantaalta päälle. Yksittäisissä otteluissa tuo voisi kostautua, mutta ainakin saataisiin lepoa useammalle kaverilla ja näin pienennettäisiin loukkaantumisriskiä.

Alku on ollut erittäin positiivinen ja rehellisesti sanoen en tällaista alkua olisi odottanut, oli valmentajana kuka tahansa tai rosteri mitä tahansa. Erityisesti pidän siitä, miten Jokerit pelaa omaa silmääni miellyttävää lätkää ja tekee vielä tulosta: karvaus on aktiivista, neljä kenttää pystyy pelaamaan, pakisto tukee hyökkäyksiä ja fyysinen peli ei ole kiellettyä. Ja asenne on sillä tasolla, että 6-0 tilanteessa käydään iskemässä 7-0 taululle ja vielä viimeisellä minuutilla 7-0 tilanteessa käydään alivoimalla hyökkäämään ja iskemään 8-0 taululle. Huonompana hetkenä olisi passivoiduttu kolmanteen, annettu kaverin naputella 1-2 maalia ja tyydytty siihen.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Annetaan Marjamäen vielä yrittää.
Omaksi puolustukseksi täytyy sanoa että kyseiben viesti oli kirjoteltu muistaakseni MM-kisojen Sveitsi-tappion jälkeen. Silloin Marjukan peluuttama kiekko OLI karseaa räpellystä.
Olen iloinen siitä että olin väärässä.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Pisteet Marjamäelle siitä, että otti lakin kouraan ja oppi maajoukkuepestistä jotain. Se kiekko mitä Marjamäki Oulussa valmensi oli viihdyttävyydessä lähinnä muutamien loistavien yksilöiden varassa, muuten tuo kävi erinomaisesta unilääkkeestä.
No maajoukkuetouhuistaan mulla ei ole mitään mielikuvaa kun se maajoukkuepuuhailu ei lätkässä jaksa kiinnostaa edes vähää alusta, mutta liigasta muistan hänen kuuluneen siihen samaan puuduttajien joukkoon joita on suomalaisvalmentajissa 14 :sta tusinassa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Omaksi puolustukseksi täytyy sanoa että kyseiben viesti oli kirjoteltu muistaakseni MM-kisojen Sveitsi-tappion jälkeen. Silloin Marjukan peluuttama kiekko OLI karseaa räpellystä.
Olen iloinen siitä että olin väärässä.
Kyllähän Suomen maajoukkue pelasi MM-kisoissa samankaltaista, ajoittain ylirohkeaa ja vauhdikasta kiekkoa, kuin nytkin Jokerit. Nimenomaan viime kevään kisoissa. Paljon hyvää oli ilmassa, vaikka lopputulos jäi vajaaksi.

Tuo puolivälierä vaan on ikuinen vedenjakaja karjalalippiksille. Auta armias sitä kritiikin määrää jos tiputaan jollekin Sveitsille tai Tshekille, mutta jos mitalipeleihin mennään niin se on sitten aivan jo eri homma. Yksi ainut ottelu määrittää valmentajan ja joukkueen onnistumisen niin monen mielestä.
 

superpietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, NHL:n Suomalaiset
Pakko avata vähäsanaista arkkuani. Helsingin Ilmalassa, Hartwall Areenalla tapahtuu tällä hetkellä jotain tavanomaisesta poikkeavaa. Päävalmentajana Lauri Marjamäki ja joukkueena Jokerit. Lauri on saanut suhteettoman paljon kritiikkiä, toisinaan ihan syystäkin. Laurin ura Leijonien päävalmentajana oli suoraansanoen pyllähdys. Pelihuumori oli kateissa, kaikki vastustajat tuntuivat vahvemmilta, eikä suihkussa nassuteltu.

Asioihin on tullut muutos. Jokerit pelaa tällä hetkellä jopa ylivoimaista jääkiekkoa. Eilisessä pelissä Magnin, päävalmentaja otti maalivahdin pois vajaa 4 minuuttia ennen loppua ja muutamista Jokereiden laukauksista kaikki menivät ohi. Magni tuli ja kavensi tilanteen vajaa 2 min ennen loppua tilanteeksi 4-3. Tässä vaiheessa olin jo melko varma, että alkukauden taika oli siinä. Mitä vielä, 16 sekuntia myöhemmin 4-ketju pistää kiekon reppuun, ei tyhjiin vaan maalivahdin selän taakse.

Tässä vaiheessa viimeistään voidaan todeta, että joukkueella on voittamisen tahto ja se kykenee siihen vähintää neljä kertaa seitsemästä, omasta mielestä jopa neljä kertaa viidestä ketä tahansa vastustajaa vastaan. Onko kyse Marjamäestä vai mistä, mutta palaset ovat nyt loksahtaneet paikoilleen. Kausi on vielä nuori, mutta voin sen jo nyt sanoa. Tästä tulee hieno kausi Helsingin Jokereiden historiassa ja Lauri Marjamäki on osa sitä.

Ps. Tänään harjoitellaan lättyjä tyhjiin omalta alueelta.
 
"Oon vähän huolestunut sun suhteesta asioihin, joihin et voi itse vaikuttaa."

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Turpaan tuli aika pirun selvästi ja ei oikein voi kovinkaan montaa päätä voi silitellä. Siitä kuitenkin on Marjamäelle nostettava hattua, että ainakin otti vastuun siitä, että joukkue ei ollut valmiina. Jalosen aikana vastaavia nukkumisia nähtiin, mutta Jalonen löysi aina syyn muualta kuin itsestään.

Kaksi tyystin erilaista matsia SKAta vastaan on nyt pelattu ja plakkarissa on yksi piste neljästä. Toista vietiin, toisessa oltiin luokattomia. Molemmissa kuitenkin on yksi yhteinen nimittäjä, ja se on heikot esitykset henkilökohtaisella tasolla. Ensimmäinen matsi olisi voitettu, ellei vastustajalle olisi lahjoitettu maaleja maalien perään. Tänään olisi voitu pelata pisteistä, jos matsissa olisi oltu alusta lähtien hereillä tai ainakaan peliä ei olisi tarjoiltu vastustajalle turhien jäähyjen avulla.

Alkukauden perusteella heittäisinkin tästä palloa Marjamäen puljuun. SKA varmasti herättää tunteita pelaajissa ja latautuminen poikkeaa muista matseista. Nyt se on kuitenkin kaksi kertaa enemmän tai vähemmän mennyt yli. Liian suuri osa pelaajista on näissä matseissa näyttänyt pelokkaalta tai fokus on ollut aivan muualla kuin pelissä. Tuossa onkin mun mielestä eniten parannettavaa, varsinkin jos katsotaan asiaa koko kauden perspektiivistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy