Lauri Marjamäelle kenkää!

  • 93 905
  • 664

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No mukavoituneilta ne ei mun silmiin näytä. Ennemminkin ahdistuneilta, vittuuntuneilta ja ilottomilta, joka on imo vielä huonompi merkki, jos ajatellaan kelkan kääntymistä. Homma on täysin sekaisin, ja itseään ruokkiva kierre on jo napannut tukevan otteen kaikista.

No näyttävät miltä näyttävät, mutta ei siellä jäällä mitään kuitenkaan tapahdu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Glen Hanlon unohtui! Mutta sehän me kaikki halutaankin unohtaa.

Sinänsä en Hanlonia haluaisi tässä yhteydessä mainita. Muistikuvieni ja painajaisteni mukaan joukkue pelasi Hanlonille ja noudatti hänen pelikirjaansa jopa kehun arvoisesti. Sääli vain, että se oli kuin tooran noudattaminen Saudi-Arabiassa: täysin väärä paikka sille kirjalle. Tuolla kaudella vain Jyp päästi vähemmän maaleja, Jokerit oli käytännössä voiton päässä runkkarin kakkossijasta ja joukkue pelasi oikeasti puolustavasti. Silti peli oli aivan saatanan puuduttavaa, puutteet pelissä näki sokeakin vähintään kolmannen silmänsä avulla ja harvoin noinkin hyvin tuloksin valmentanutta jamppaa muistellaan pelonsekaisin tuntein vielä todennäköisesti vuosisadankin päästä.

Ero esimerkiksi Marjamäkeen tulee siinä, että toinen on pystyi myymään (paskan) sapluunansa joukkueelle, toisen joukkue taas ei pelillistä identiteettiään löydä. Hanlonismin paluuta en missään tapauksessa toivo yhtään mihinkään joukkueeseen, mutta hänen narrilaumassaan silti taustasyyt vitutukselle poikkeavat Marjamäen laumasta. Tunne on sama, mutta juurisyyt ovat muualla.

Henkilökohtaisesti en silti halua Hanlonia unohtaa. Mun mielestä Hanlon on täydellinen esimerkki koutsista, jollaisia ei pitäisi tänne roudata: näytöt olivat sinänsä NHL-taustan vuoksi kovat, mutta pelitapa ei varmasti ollut hänen uraansa seuranneille yllätys. Optimitilanteessa ei pelaajia hommata vain CV:n perusteella, vaan myös heidän kykynsä perusteella sopia sarjaan, pelitapojen ja -kykyjen tarpeesta joukkueelle ja rosterin muiden vaatimusten. Ei tänne roudata (enää) onneksi pelitaidottomia gooneja jostain WTF-liigasta pelkän fight cardin perusteella, joten toivottavasti ei roudata unilääkettä tehokkaampia koutsejakaan vain siksi, että puolisen vuosikymmentä ovat vetäneet päävalmentajana NHL:ssä. Suomestakin löytyy lukuisia esimerkkejä tilanteesta, jossa käytössä oleva nippu, sarjan vaatimukset ja valmennus eivät vain kohtaa. Pelaajia (toivottavasti) skoutataan huolella, joten miksi koutsien kohdalla pitäisi mennä enemmän CV esillä ilman kokonaisvaltaista arviota henkilön sopivuudesta kaavailtuun spottiin?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Pelaajia (toivottavasti) skoutataan huolella, joten miksi koutsien kohdalla pitäisi mennä enemmän CV esillä ilman kokonaisvaltaista arviota henkilön sopivuudesta kaavailtuun spottiin?

Marjamäen osalta olen ollut väärässä. Sama tauti on vaivannut Kurria. Ikävintä peliä katsoessa välillä säälittävän ja kunniattoman räpiköinnin ohella on seuraavat:

1. Marjamäen pitkä sopimus;
2. Joukkueen kasaaminen vastaamaan Marjamäen toiveita.

Ykköskohta on vaikea. Parin kauden ulososto + uusi valmentaja. Toinen kohta on mielenkiintoinen. Marjamäki kertoi kesällä oppineensa viime kaudesta. Tähän luotin itsekin. Fiksummathan huomasivat jo silloin ongelmat. Oletin, että Marjamäki ymmärtää puolustuspelaamisen KHL:ssä kun sitä vuoden aitiopaikalta seurasi. Marjamäen ratkaisu oli lisätä kiekollista osaamista puolustukseen, jotta hyökkäykset käynnistyvät jouhevasti, siniviivalla on tulivoimaa ja yv-pelaaminen toimii. Marjamäki totesi edellisen lähes suoraan tuossa muodossa.

Mutta, mutta. Viasatin studiossa Jukka Jalonen totesi Jokerien konttaamista katsottuaan, että KHL on puolustava Liiga, jossa pakit eivät juuri nouse ja kaikki pelaavat varman päälle. Jalonen käytännössä totesi, että Marjamäen ajatus rakentaa puolustaminen kiekollisen osaamisen varaan ei tule toimimaan. Ja niinhän se on. Tosin olen Jalosen kanssa eri mieltä pakeista. Kyllä ne nousevat viime ja tällä kaudella voittavissakin joukkueissa. Kapea kaukalo näyttäisi mahdollistavan pakkien kiekollista hyökkäyspelaamista. Liian vähän vielä otteluita, mutta tuolta se vaikuttaa nyt.

Mitään muuta pysyvää ratkaisua ei ole kuin valmentajan vaihtaminen. Mutta se on helppo sanoa ja vaikea tehdä. Marjamäen ulososto voi olla luokkaa 500 000 euroa. Yhtään kovan meriitin valmentajaa ei saa vajaaksi kaudeksi. Harjavalta maksaa sopimuksen perusteella sen osan, joka heille on sovittu. Jostain pitäisi siis saada jopa 1 000 000 euroa, jotta pääsisi Marjamäestä eroon ja saisi kovan valmentajan ensi kauden loppuun. Ja kovia nimiä on vähän, jos lainkaan, vapaana.

Kurrin kannalta tilanne on se, että vaikka haluaisi pelastaa kauden, kuka muu maksaisi kuluina miljoonan? Ja silti projekti voisi epäonnistua. Toisaalta Kurrin Jokerit on pannukakku, jos tappioita tulee nykytahdilla. Ja mikä suunnan kääntäisi, koska Marjamäki teki massiivisen virheen pelitavan ja hankintojen osalta.

Marjamäen ja Jukka Jalosen välit eivät varmasti ole huonot ja uskon, että ovat soitelleet. Yksi ratkaisu olisi saada Jukka Jalonen Jokerien ykköseksi ja Marjamäkin jäisi sitten valmentajaksi. Kummolan aikana näin olisi voitu mahdollisesti toimia, mutta tuskin enää. Westerlund ja Marjamäki eivät ole mielestäni samalla sivulla pelin osalta, joten vähän on vaikea heitäkään yhdessä kuvitella. Westerlundin osalta Kurri saattaa pohtia ja neuvotellan tämän kauden ja seuraavan sopimusta. Mutta Erkan puolustavaan pelitapaan Jokerien joukkue ei ole optimaalinen, ja tämä voi karsia Westerlundin haluja lähteä. Jos siis kysytään.

Jossain vaiheessa voi tulla tilanne, jossa nykyvalmennuksella ei voi enää jatkaa. Kyse on lähinnä siitä, että pelaajien luottamus menetetään. Kun otteita kentällä katsoo, aivan mahdottoman kaukana tästä ei enää olla. Silloin toisaalta voi olla liian myöhäistä tehdä mitään, koska playoff-paikka on lähes hävitty ja ainoa oljenkorsi päästä viimeisenä CSKA:ta vastaan. Riika ja Severstal jäänevät taakse, mutta se ei riitä. Lisäksi Lokomotiv parantaa sijoitustaan...

Arvaisin, että Kurri toimisi jo, jos olisi jostain noin 1 000 000 euroa + hyvä valmentaja vapaana tiedossa. Kumpaakaan tuskin on, joten jonkinlainen valmennuksen vahvistus nähdään todennäköisemmin.
 

Kims85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Arvaisin, että Kurri toimisi jo, jos olisi jostain noin 1 000 000 euroa + hyvä valmentaja vapaana tiedossa. Kumpaakaan tuskin on, joten jonkinlainen valmennuksen vahvistus nähdään todennäköisemmin.

Sen paremmin taloudellisesta puolesta ymmärtämättä on helppo kuvitella, että lähikuukausina tullaan tekemään jopa satojen tuhansien eurojen tappiot pelkästään yleisömäärien putoamisella, jos peli jatkuu tuollaisena, kun taas uuden valmentajan tuominen sisään jo sinällään osaltaan auttaisi estämään yleisökadon. Eli mikä sitten maksaa mitäkin loppupeleissä?
 

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ero esimerkiksi Marjamäkeen tulee siinä, että toinen on pystyi myymään (paskan) sapluunansa joukkueelle, toisen joukkue taas ei pelillistä identiteettiään löydä. Hanlonismin paluuta en missään tapauksessa toivo yhtään mihinkään joukkueeseen, mutta hänen narrilaumassaan silti taustasyyt vitutukselle poikkeavat Marjamäen laumasta. Tunne on sama, mutta juurisyyt ovat muualla.

Tartutaanpas tähän kohtaan. Huolestuttavaa nimittäin on myös se, että sekä Marjamäen Jokereissa viime kaudella kuin sitä ennen maajoukkueessa ratkaisupelien koittaessa Marjamäki joutui räjäyttämään pakan uusiksi sotkemalla ketjut ja kierrättämällä miehistöä. MM-kisoissa 2018 se auttoi voittoon Kanadasta, muttei riittänyt Sveitsiä vastaan. Ei kuitenkaan ole hyvä merkki, jos Marjamäen joukkueet eivät ole pystyneet muodostamaan pelillistä selkärankaa (pelitavan ja ketjukokoonpanojen osalta) johon nojata tiukassa paikassa, vaan lopulta on parempi yrittää jotain muuta kuin mitä on aiemmin tehty.

Sinänsä on helppo ymmärtää, miksi Kurri halusi käyttää Marjamäen option viime kaudenkin jälkeen: Marjamäki oli kuitenkin saanut joukkueen hyökkäyspelin toimivaan formuun, hankkinut kotiedun runkosarjassa, ja playoffit sakkasivat ennen kaikkea huonoon mv-peliin. Oli varmasti helppo ajatella, että toiselle kaudelle Marjamäki saa hiottua viisikkopuolustuksen parempaan kuntoon. Uskoisin myös, että Jokerit halusi pitkäjänteisyyttä valmennukseltaan: varmaan sekä Erkan että Jalosen olisi haluttu jatkavan pidempään kuin kahden vuoden ajan.

Mitä nyt sitten pitäisi tehdä? Koska kakkosvalmentajalla on kokemusta vain paria sarjatasoa alempaa, ei voida oikein edes tehdä perinteistä kakkosesta ykköseksi -vaihtoa (millään tasolla uskottavasti siis). En usko, että Marjamäki saa kenkää ainakaan seuraavaan kuukauteen. Enkä myöskään jaksa uskoa, että peli olennaisesti paranee. Ehkä otteluohjelman hieman helpottaessa alkaa tulemaan sen verran enemmän, että roikutaan viimeisen play-off-paikan tuntumassa, jolloin pahin kriisi vältetään. Vaikka 8. sija tietääkin 4-0 niskalaukausta paremmalta armeijan joukkueelta.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotain pitäisi Kurrin Marjamäen kohdalla uskaltaa tehdä aivan pian jos menestystä halutaan.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Manner äkkiä Latelle pariksi, niin tulee jotain tolkkua hommaan ...
Veikkaan että Manner haluaisi laittaa osan pelaajista pois ja ottaa muutaman pelimiehen tilalle (niin ehkä Marjamäki myös koska näyttää että joukkueessa ei ole jalkoja ja älyä samassa paketissa). Jokerit kaipaisi sellaista kristianvesalaista ja pakkipuolelle kiekollista adammasuhr tyyppisiä kavereita. Lisäksi vähän kirittäjää ja kilpailua pelipaikoista niin että nuoremmat a-junnulaiset syrjäyttävät hitaat ikämiehet ja tuovat uusia pelillisiä ratkaisuja pieniin tilanteisiin. Nyt peli näyttää sille että ikämiehillä loppuu ideat kesken kun vastustajan puolustus on tehokas. Kentällinen a-junnuja voisi vaikka piristää peliä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Sen paremmin taloudellisesta puolesta ymmärtämättä on helppo kuvitella, että lähikuukausina tullaan tekemään jopa satojen tuhansien eurojen tappiot pelkästään yleisömäärien putoamisella, jos peli jatkuu tuollaisena, kun taas uuden valmentajan tuominen sisään jo sinällään osaltaan auttaisi estämään yleisökadon. Eli mikä sitten maksaa mitäkin loppupeleissä?

Totta. Jokereilla on tilastot ja rahaliikenteen luvut, joista näkee paljon. Kuten sen, jäävätkö satunnaiskatsojat halpislipuilla pois ja jos jäävät, jääkö muitakin. Jos keskimääräinen kato olisi vaikka 750 katsojaa per ottelu ja nettotulo eli se osuus, josta on kulut vähennetty, lipusta 10 euroa, sellainen 7 500 olisi lipputulojen menetys. Arenan oheismyyntitulot eivät tule Jokereille, mutta pienen siivun varmasti niistä saavat. Voisi siis olla jotain luokkaa 10 000 euroa näillä luvuilla ottelukohtainen menetys. Ja jos katsojia olisi 1 500 vähemmän eli todella kova vaikutus, silloin oltaisiin 20 000 euron luokassa. Kotipelejä on jäljellä vielä lähes 30, joten menetetty yleisö ja oheismyyntisiivu tuntuu.

Lisäksi Kurri ei taatusti halua, että hänen ensimmäinen kautensa Jokerien omistajana on konttauskausi. Kyllä siellä tapahtuu, mutta ensin koitetaan perinteisiä keinoja. Ne ovat jo menossa, jos huhut pitävät paikkansa. Pelaajia on kuultu pelaamisen osalta ja Kurrikin on istunut alas Marjamäen ja valmennuksen kanssa. Nämä vaan eivät riitä, koska pelaamisen ydinongelmaa ne eivät poista. Marjamäeltä vaaditaan pelillistä osaamista ja se ei tule palavereissa istumalla.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
For what it is worth...

Joku jo mainitsi Waden kauden ja kyllä tässä vähän sellainen dejavú on siihen kauteen. Tulevaisuus näytti valoisalta, oli hyvä joukkue ja oma poika valmentajana. Jopa vastustajatkin (kohtuuden rajoissa) varmaan toivoivat Wadelle hyvää. Mutta kun ei toiminut niin ei sille asialle ollut mitään tehtävissä. Tilanne on vähän sellainen, että mitä kauemmin odotetaan, sitä hankalammaksi kaikki (myös vamentajan vaihto) menevät.

Tyypillistä on myös se, että satunnaisesti, ilman järkevää syytä, joukkue pelaa yhden hyvän pelin ja kaikista tuntuu, että nythän tämä alkaa toimia. Mutta ei se vaan niin käy muualla kuin satumaassa.

Mun mielestä tilannetta ei kannata yrittää paikata pelaajahankinnoilla. Päinvastoin, hyvän (=kalliin) pelaajan tuominen yksityisyritteliäästi ja 'vailla järkeä ja tunnetta' pelaavaan nippuun on lähinnä rahan haaskausta. Maalivahti on asia erikseen, mokke on eniten yksilösuorittaja lätkässä.

Kyllä Jokereiden puolustus riittää kun pannaan riittämään. Jos sattuu löytymään joku hyvä stay at home -pakki edullisesti, niin mikäs siinä.

Olkoon oma syynsä tai ei, Marjamäki tässä täytyy nyt heittää rekan alle, ei voi mitään. Kaikki ratkaisut, joissa Marja jää vaihtoaitioon jollain tittelillä notkumaan, ovat hirivttävä riski.

OK, usein tilastoista näkyy, ettei valmentajan vaihtaminen mitään auttanut. Se tilasto, jota kukaan ei voi tehdä, on vertailu siihen, miten loppukausi menisi nykyvalmennuksella verrattuna valmentajan vaihtoon. Vaikka pelitkin menevät huonosti, niin se ei varmaan ole ainoa syy, minkä takia valmentajia vaihdetaan. Eikä kukaan sitä tekisi, jos ainoa asia, mikä sillä saavutetaan, on vieläkin huonompi loppukausi.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Lisäksi Kurri ei taatusti halua, että hänen ensimmäinen kautensa Jokerien omistajana on konttauskausi. Kyllä siellä tapahtuu, mutta ensin koitetaan perinteisiä keinoja. Ne ovat jo menossa, jos huhut pitävät paikkansa. Pelaajia on kuultu pelaamisen osalta ja Kurrikin on istunut alas Marjamäen ja valmennuksen kanssa. Nämä vaan eivät riitä, koska pelaamisen ydinongelmaa ne eivät poista. Marjamäeltä vaaditaan pelillistä osaamista ja se ei tule palavereissa istumalla.

Kyllähän tämä kausi on jo Jokereiden/Kurrin osalta aika hyvin kämmätty. Kaikki oli pedattu tällä kaudelle kuin kultatarjottimella: uusi "suomalainen" omistus, lätkän MM, Mörkö mannekiinina joka markkinoi Narreja ilman mitään markkinointiakin, sisään vielä muutama mestari jne.

Nyt Latelle lyötiin suorilta 2 vuotta lisää pahvia ja kohta puoleen alkaa korttitalo kaatumaan. Harvoin tällaisesta tilanteesta on muodostunut mitään mainitsemisen arvoista valmentajan vaihdosta huolimatta, muutaman matsin buusti ja sitten keväällä pelit nopeasti pakettiin. Kyllä Jokerit on tunaroinut tämän kauden mahdollisuuden aika näytöstyyliin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@1000 kämmätty on siitä ei kahta sanaa. Hävitty kokonaan? Ei varmasti jos saadaan esim. Erkka vetovastuuseen. Siiliviisikot+ tehdään kaksi nopeaa ketjua a la Haapala-O'Neill-Mäenalanen ja Moses-Norman-Jensen jotka iskevät vastaan ja hyökkäävät + 2 puolustavaa vitjaa. Erkka on vastaavassa tilanteessa tullut ennenkin pelastamaan Jokereita ja jälki oli vähintään hyvää olosuhteisiin nähden. 4-3 pudottiin ifkille, joka marssi mestaruuteen.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kivi pitäisi palkata Token paikalle.
Näitä juttuja on tosi helppo heitellä miettimättä tilannetta sen pidemmälle.

Mistä me tiedetään että Token duunissa on mitään vialla?
Mistä me tiedetään kiinnostaako Karria kakkosvalmentajan pesti yhtään missään organisaatiossa?
Minkälaiseksi muodostuisi Marjamäen asema ja hänen kokemansa paine jos kakkosena on Kiven tasoinen tyyppi?
Onko Marjamäen ja Kiven filosofiat millään tavalla yhteneväisiä keskenään?

Jos oltaisiin lauantaina hävitty, niin nyt voisi ihan tosissaan spekuloida että onko vaihto tulossa, mutta just nyt en usko Marjamäen saavan kenkää ainakaan ennen seuraavaa tappioputkea. Nyt lienee todennäköistä etteivät nuo Ilveksen antamat hätäiset potkut liity ainakaan Jokereihin mitenkään.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Varis toki näinkin. Kääntäen - mitä näyttöjä T Virralla on? Yv ollut aivan sitä ja itseään

Sitä kiinnostaako Kiveä 2-valmentajuus ei tiedä kukaan muu kuin herra itse.

Marjamäen kokema paine ei kiinnosta sekunnin vertaa. Itse hän on tuon jengin tuohon asemaan ja takalukkoon vienyt.

Se,että Jokerit otti yhden kotivoiton ei muuta sitä tosiasiaa miksikään että tilanne on kaikkea muuta kuin hyvä. Jos arvata pitää niin tänään ajetaan sillä samalla vuoristoradalla alas ja kovaa. Toivon että olen väärässä mutta erittäin erittäin heikko usko on, että tänään olisi yhden ainoata pistettä tuomisina. Marjamäki on aika tukevasti, Krikunovko oli herran nimi?, povarissa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
@Varis toki näinkin. Kääntäen - mitä näyttöjä T Virralla on? Yv ollut aivan sitä ja itseään

Sitä kiinnostaako Kiveä 2-valmentajuus ei tiedä kukaan muu kuin herra itse.

Marjamäen kokema paine ei kiinnosta sekunnin vertaa. Itse hän on tuon jengin tuohon asemaan ja takalukkoon vienyt.
No ei ole juuri todistettavia näyttöjäkään, mutta minä uskon ja toivon että ihmiset organisaation sisällä tietävät missä mennään. Siellä ei ole ainakaan vielä reagoitu, joten mielestäni turvallisempi olettamus on ettei Virta ole ollut ongelma.

Marjamäen kokeman paineen soisi kiinnostavan sen verran, että mitä järkeä on ottaa vaihtoaitioon ladattu ase, jos se saa Laten vain enemmän pelkäämään perseensä puolesta. Joko hänelle annetaan täysi työrauha tai sitten laitetaan rehellisesti suoraan pihalle.

Tämä on tietenkin mielipidekysymys, mutta lähtökohtaisesti en toivo valmennusjohtoon muutoksia ollenkaan. Kyse on todennäköisyyksistä ja minä pidän suurempana mahdollisuutena sitä että Late saa oman systeeminsä kuntoon ja pelin rullaamaan, kuin että kaiken räjäyttämällä ja vielä Jokereitakin paskemmin esiintynyttä Ilvestä koutsannut Kivi sen yhtäkkiä saisi toimimaan. Jos Jokereiden taaperrus jatkuu vielä sanotaan kuukauden-puolitoista, niin sitten voidaan jo kokeilla heittää hail marya. Kivellä on kokemusta lyhyistä valmennuspesteistä ja kriisijoukkueiden viemisestä mestaruuteen. Toisaalta, monien mielestä hänet olisi pitänyt kenkiä jo hyvissä ajoin alkukaudesta silloin Ässien mestaruuskaudella.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Jokereiden taaperrus jatkuu vielä sanotaan kuukauden-puolitoista, niin sitten voidaan jo kokeilla heittää hail marya.

Tuossa vaiheessa Mary on jo ehtinyt seilata satamasta ohi ja valmennuksen vaihto on täysin merkityksetön, jos nykyinen taaperrus jatkuu. Vaihto on tehtävä seuraavan kahden viikon kuluessa, jos haluaa antaa uudelle valmennukselle edes kohtuulliset mahdollisuudet vielä muuttaa laivan kurssia.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tuossa vaiheessa Mary on jo ehtinyt seilata satamasta ohi ja valmennuksen vaihto on täysin merkityksetön, jos nykyinen taaperrus jatkuu. Vaihto on tehtävä seuraavan kahden viikon kuluessa, jos haluaa antaa uudelle valmennukselle edes kohtuulliset mahdollisuudet vielä muuttaa laivan kurssia.
Kuten sanoin, mielipidekysymys. Nämä on tapauskohtaisia juttuja ja juuri tässä tilanteessa voin olla väärässäkin. Hail marya amerikassa heitellään silloin kun mitään menetettävää ei enää ole ja se mulla tossa oli pointtinakin. Mielummin annan nykyiselle valmennukselle sitä aikaa kurssimuutokselle.

Harvassa on kuitenkin ne kerrat kun valmentajan vaihto on auttanut enemmän kuin hetkellisenä shokkina. Blues vaihtoi viime kaudella koutsia, mutta rämpi vielä puolitoista kuukautta Berubenkin alaisuudessa. Kivi sai valmentaa siellä Ässissä ja seurakin luovutti myymällä parhaan pelaajansa. Mahdoton sanoa oikeaa reagointitapaa alisuorittavalle joukkueelle. Kakkosvalmentajan kenkiminen sokkona ei kuitenkaan olisi ratkaisu johon itse päätyisin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Mike tismalleen näin.
@Varis tuossa on se meidän mielipide eron ydin. Sinä uskot että Jokereiden organisaatio tietää mitä tekee, minä en. Perustan tämän viimeisen 25 vuoden urheilulliseen menestykseen. Tämän kauden kruunuina valmennuksen jatkot ja joukkueen rakenne.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
@Varis tuossa on se meidän mielipide eron ydin. Sinä uskot että Jokereiden organisaatio tietää mitä tekee, minä en. Perustan tämän viimeisen 25 vuoden urheilulliseen menestykseen. Tämän kauden kruunuina valmennuksen jatkot ja joukkueen rakenne.
Ei mulla oikeastaan ole juuri hajua tietävätkö siellä mitä ovat tekemässä. Varmaa on vain se, että meihin keskustelupalstan nimimerkkeihin verrattuna heillä on mahdollisuus seurata tekemistä päivittäin ja keskustella valmennuksen ja pelaajiston kanssa tilanteesta. Lisäksi yhteensä kymmenien vuosien kokemus ammattilaisjääkiekkoilusta. Lähtökohtaisesti luotan enemmän ratkaisuihin, joita tehdään asiaan perehtyneiden ihmisten toimesta kuin omaan perstuntumaani. Virmanen ja hänen toilailunsa olivat siihen ehkä poikkeus

Viimeisen 25 vuoden menestyskin on vähän tollanen palstatotuus. Mestaruuksia on vähemmän kuin pitäisi, mutta keskimääräiset sijoitukset Jokereilla oli silti hyviä. Liiga-ajalta harvalla seuralla on enemmän välieräpaikkoja kuin Jokereilla ja KHL-tasolla Jokerit on pelannut budjettinsa kokoa huonomman kauden tasan yhden kerran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös