pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on tämäkin ketju avattu ja ihan syystä. Ei hirveän hyvät näytöt Latella ole Jokereiden peräsimessä.
Nyt pitää sanoa vaan Latelle, että kiitos ja näkemiin ja mahdollisimman pian.
Kuka sitten tilalle? Jos lähdetään etsimään ulkomaalaista valmentajaa niin Olezs Znaroks voisi olla yksi vaihtoehto. Saisi ainakin kurin joukkueeseen.
Myös entinen Jokeripelaaja Dmitri Kvartalnov olisi kova haku, mutta taitaa olla nytkin kiinni valmennushommissa
Voisiko Ruotsin maalta löytyä vapaana olevaa valmentajaa?
 
Gonna Fly Now

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Kyllä, monoa. Peli on ihan hukassa ja klassisesti ulkoapäin näyttää, ettei pelaajistokaan ole ihan takana. Eikä tosiaan kyse ole vain tästä alkukaudesta, vaan siihen mahtuu myös ihan koko viime kauden jälkimmäinen puolikaskin. Samalla on myös vakavasti harkittava apuvalmennuksen tilannetta. Jos pelaajistolla on luottu ja kunnioitus kadonnut valmennukseen, niin voiko se henkilöityä vain yhteen naamaan, että pelkästään sen vaihtamalla kaikki olisi hyvin ja apureilla olisi taas auktoriteettia ja uskottavuutta? En tiedä, kuulostaa epätodennäköiseltä, mutta en oikeasti tiedä. Toisaalta jos yhden koutsin vaihtaminen yhtäkkiä kesken kauden on haastavaa, niin mites on kolmen laita.

Joku Bob Hartley olisi ollut jo aikanaan timanttinen vaihtoehto, mutta enää taitaa olla turha haaveilla. Jos AHL:stä saa pelaajiakin, niin irtoaisiko sieltä vaikka joku Sheldon Keefe tai Todd Nelson. NHL-tasollekin on viime vuosina suoraan palkattu myös yliopistovalmentajia. Nykyään kun Euroopastakin on mahdollista päästä NHL-organisaatioihin mukaan, niin ehkä joku olisi tarpeeksi hullu kokeilemaan. Vai olisiko liian iso harppaus tuollainen valmentajalle kaukaloineen ja muineen. Tietysti myös kauhea riski seurallekin ja ei varmaan enää tapahdu näin myöhäisessä vaiheessa yhtäkkiä.

Karri Kivi kuulostaisi kyllä ihan hyvältä, jos vaan saisi. Oikeastaan juuri tällä hetkellä lähes kuka tahansa muu kuin nykyinen kelpaisi. Vaikea luetella nimiä, kun ei tiedä ketä on vapaana ja erityisesti ulkomaisia sellaisia on tosi vaikea kaivaa edes internetsistä. Tuokaa vaikka loppukaudeksi Mike Keenan, Josef Jandac, Raimo Summanen. Ei se nyt tästä huonommaksi ainakaan voi mennä.
 
Reality isn't what it used to be.

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitkään olin Marjamäen kelkassa, mutta nyt alkaa minullakin rotsi kahisemaan sen suhteen.

Tuo peli on vain niin onnetonta sekä rakenteeltaan että tunteeltaan, ettei tuosta oikein voi tulla mitään. Oikeastaan mitään hyviä merkkejä ei ole nähtävissä. Marjamäki adjutantteineen seisoo täysin jähmettyneenä ja ilmeettömänä vaihtoaitiossa. Koko porukka pitäisi potkia helvettiin.

Kuka sitten tilalle?

- Erkka; tiedetään mitä saadaan, mutta onko tässäkään oikeasti potentiaalia mestarivalmentajaksi? Tuonee ainakin Hantta Virran puolustuskoutsiksi ja jonkun uuden nuoremman nimen oikeaksi kädekseen. Jotenkin tuntuu, että nämä suomalaiset koutsit tarvitsevat aina vuosikausia ennen kuin pelisysteemi saattaa toimia.

- Ulkkari; vuoden projektivalmentajaksi, vaikka 1+1 mallisella sopimuksella. Sellainen kaveri, joka huutaa jengin syttymään, muttei ole taktisesti ihan täysi aloittelija. Tämän tyyppinen ratkaisu olisi ainakin mielenkiintoisin, koska P-Amerikassa tällainen lyhytaikaisempi projektivalmentaminen voi onnistuakin (mm. Blues viime keväänä Stanley Cupiin).
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni johtopäätös on ihan selvä, mutta voin kuvitella että toimistolla hikoiluttaa aika paljon 2022 ulottuva paperi rahallisesti, jos siinä ei ole mitään ulososton mahdollisuuksia. Ollaan yhden Marjamäen liksan verran rampoja kokoonpanossa sitten kolme kautta (tämä mukaanlukien). Tämän johdosta varmaan on jotain illuusiota että "kunhan se ONeill tulee takaisin ja Late saa homman pikku hiljaa ajettua johonkin kuosiin", niin voisi mennä tämän kauden läpi päästen kuitenkin playoffeihin.

Tästä tuleekin siis mieleeni että nyt kun taitaa olla 5 pistettä 7 peliin eli 0.36ppg, niin joku tilastoniilo voisi laskea että kuinka kaukana playoff-todennäköisyydet on jos mennään tällä tahdilla vielä esim Karjalacuppiin asti? Taitaa olla 23 peliä kasassa 2.11. pelattavan Torpedo-matsin jälkeen. Tuota ennen tulee vain lokakuun alussa yksi 5 välipäivän setti ennen 8.10. Sotshi.-matsia. Nämä breikit varmaan on ne luontevat kohdat sitten vaihtaa ukkoakin penkin takana.

Vertailun vuoksi olisi mukava nähdä kuinka monta pistettä ja ppg meillä oli viime vuonna karjalatauolle jäätäessä ;) siitähän se vaikeampi sesonki yleensä on sitten alkanutkin.
 
That's all folks!

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Marjamäen kenkiminen on taloudellisesti kallista. En usko, että vielä harkitaan. Ratkaisu lienee jotain sellaista, että Virta palaa mestikseen ja joku Jortikan tapainen tulee aitioon ja pelaajapuolelle tulee ykköstykin korvaaja. Mikä toki olisi tuhoon tuomittu idea, koska Marjamäen Jokerit ei pelillisesti ole kehittynyt noin vuoteen. Päinvastoin, Jokerien pelaaminen on taantunut viime vuoden runkosarjasta.

Pelaajista näkee, että he eivät ole Marjamäen takana ja tämä on viesti Kurrille. Vaikka blokkaukset eivät ole sellaisenaan mittari mistään, alleviivasi Minskin ottelun 2. erän jälkeen blokatut laukaukset 10-2 Minskille yhdessä muun vetelehtimisen kanssa Jokerien karmeaa tilannetta: ei kiinnosta.

Helppo sen on täältä huudella, mutta jos kauden haluaa pelastaa, Marjamäen valmentaminen tulisi päättää seuraavaan otteluun. Kotona sitten jo uusi valmentaja. Vetelehtimisen näkeminen kentällä on surullista. Ja varsinkin niille, joilla on kausikortti ja halu ja usko nähdä Jokerien pelaavan hyvällä tasolla ja jotka lähtevät hallille jokaiseen otteluun.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
On pakko myös sanoa että näillä Pihlströmin, Joensuun, Ikosen, Reginin, Mosesin nykytasoisilla. tasoisilla jäppäreillä ei voiteta yhtään mitään.

Samoin Anttila jonka nyt ymmärtää kun mörkö on lyönyt sisään koko kesän....
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä, kenkää. Samaa mieltä. Samaan hengenvetoon, mutta toki eri virkkeeseen kuitenkin totean, että koko jengi on pelannut kuin pullasorsat viime aikoina, eikä se ole hyväksyttävää missään olosuhteissa. Raippaa ja lujaa siis myös pelaajille, on sielläkin kannettava vastuuta. Korvista vittuun kaikki ketä ei kiinnosta, hakekoon kelasta eläkerahat.
 
Yritin hukuttaa murheeni juomalla, mutta ne pirut oppivat uimaan

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän minäkin sinne penkin taakse kaipaan koutsia, joka ilmaisisi edes jonkinasteista vitutusta kun taululle taotaan 5-0. Miten voi pelaajia kiinnostaa kun tuntuu, että koutsia ei kiinnosta? En tiedä mitä kopissa tapahtuu, mutta kumma olisi, jos Late raivoaisi erätauoilla kuin belsebuubi mutta erien aikana on ihan tuppisuu.

Laukauksien blokkaamisesta, sitä osastoa en ole nähnyt Jokerien voittavan moniin moniin kuukausiin, ellei jopa vuosiin. En kyllä tajua miksi ammattilaiselle pitäisi koutsin sanoa, että blokatkaa vetoja. Jollain tavalla tuon pitäisi lähteä pelaajista itsestään. Jonkun pitäisi näyttää esimerkkiä muille. Kuka se voisi olla? Jos nykyrosterissa ei ole tällaista pelaajaa, niin seuraavissa hankinnoissa voisi kiinnittää tähän osastoon huomiota.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Koko valmennuskolmikko pihalle. Tilalle toisiaan täydentävä sellainen. Vaihtoehtoisesti apukoutsit vaihtoon jos ei ykkösen vaihtoon riitä naopulat.
 

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
Tämä muuten olisi hyvä kun joku heitti Jortikka tulisi kakkos valmentajaksi. Marjamäki jatkaisi ykkösenä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tämä muuten olisi hyvä kun joku heitti Jortikka tulisi kakkos valmentajaksi. Marjamäki jatkaisi ykkösenä.
Se että saadaan yksi turkulainen räksyttämään pelaajille tuskin muuttaa isossa mittakaavassa mitään. Kyllä tuo koko paletti joutaisi kerralla ovesta ulos.
 
Pöö

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Marjamäen ulos potkiminen tulis kalliiksi. Kun miettii et just käytettiin 2 vuoden optiokin jo ensimmäisen vuoden jälkeen jo.
Tietenkin joku vaihtokauppa systeemillä voisi onnistua.
Esim Marjamäki >Ilves
Karri Kivi - Jokerit
Taikka
Lauri Marjamäki - Kärpät
MIKKO Manner - Jokerit

Mut veikkaan, ettei Kärpät tälläistä edes harkitsisi. Ei varmaan Ilveskään.
Mut miten on. Saisiko Jokerit edes palkata itselleen päävalmentajaa Liigasta kesken kauden, kun on tää liiga "sopimus" olemassa? Vai koskeeko tämä pelkästään pelaajia liigassa?
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halusin uskoa että Marjamäellä olisi KHLlässä annettavaa ja toivoin että olisi oppinut viime kaudesta. Mutta nyt on selvää että Late ei saa jengiä pelaamaan kuten fläppitauluillaan on haaveillut. Joko kyse on karismasta tai vaatimustasosta. Todennäköisesti molemmista. Tai sitten ne Laten fläppitauluhaaveilut toimivat teoriassa, mutta eivät todellisuudessa.

Varmaa on se että koko jengiä ei voi vaihtaa joten Marjamäki ulos.

Kelpaa myös Erkka kakkoseksi.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän Marjamäelle jotain duunia löytyisi. Junnuja tai KiVaa valmentamaan vaikka. Ettei ihan heitetä rahaa kaivoon.

Niin, ja Raipe takaisin, tottakai.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koskahan tämä mentaliteetti yltäisi katsomoihinkin saakka? Sen sijaan, että hymistellään ja puristetaan nyrkkiä, esim Eteläpäädyn kokoinen vihellyskonsertti toisi fanien mielipiteet selkeästi esille sinne penkin taaksekin.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Marjamäen kenkiminen on taloudellisesti kallista. En usko, että vielä harkitaan. Ratkaisu lienee jotain sellaista, että Virta palaa mestikseen ja joku Jortikan tapainen tulee aitioon ja pelaajapuolelle tulee ykköstykin korvaaja. Mikä toki olisi tuhoon tuomittu idea, koska Marjamäen Jokerit ei pelillisesti ole kehittynyt noin vuoteen. Päinvastoin, Jokerien pelaaminen on taantunut viime vuoden runkosarjasta.
Suomessa soisi näkevän enemmän valmennustiimejä, jonka muodostaisivat kaksi-kolme päävalmentajatason nimeä. No on Mika Saarisella toki päävalmentajakokemusta liigasta, mutta siitä huolimatta olisi virkistävää nähdä esim nyt Westerlund Marjamäen tiimissä. Futiksessa KuPS otti askeleita tähän palkkaamalla Honkavaaran pyynnöstä Keith Armstrongin apuvalmentajaksi.

Marjamäki itse ajoi itsensä miinaan maajoukkueen eka kaudella, kun otti apukoutseiksi itselleen täysin tuntemattomat Immosen ja Kaskisen. Hommasta ei tullut mitään ja loppukaudesta Marjamäki kutsui tiimiinsä Mannerin.

Apuvalmentajillahan ei ole pakko olla just samanlainen pelikirja, tärkeää on, että muu valmennustiimi voi ottaa vastuuta eri osa-alueista ja tuo omat ajatuksensa päävalmentajalle, joka sitten niitä käyttää tai on käyttämättä.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Koskahan tämä mentaliteetti yltäisi katsomoihinkin saakka? Sen sijaan, että hymistellään ja puristetaan nyrkkiä, esim Eteläpäädyn kokoinen vihellyskonsertti toisi fanien mielipiteet selkeästi esille sinne penkin taaksekin.
Joku päädynkokonen "Late ulos" banneri saattas toimia.
Vaihtoehtosesti "Joko Late lähtee tai me lähdetään" jonka jälkeen eteläpääty tyhjäks niin kauaks aikaa et late lähtee.
(Ainakin kys. Katsomo tyhjäks. Henkilöt voi toki vielä olla paikanpäällä mutta eri katsomoissa)
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
We want Shedden back
Joku kanukki joka osaa pitää kuria.
Sama. Eiköhän tässä nyt kuitenkin käy niin, että Late saa rauhassa puuhastella tämän kauden ja ensi kaudelle tulee sitten Erkka takaisin, jonka jälkeen tulee Jalonen takaisin. Tuttuu ja turvallista ja näillä mennään! No, mieluummin Erkka kuin Late, vaikka en kovin mieluusti Erkkaakaan katselisi. Tuskin on munaa hakea ulkkaria penkin taakse, varsinkaan nyt kun on joku ihme psykoosi väkisin hommata suomalaisia, oli sitten toinen jalka haudassa tai ei.
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #11

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt, kun ootte kenkimässä Marjamäkeä niin ootteko oikeasti ihan tosissanne, että valmentajat Liigasta irrotetaan KHL:n ihan vaan jollain treidillä? Voisitte vähän arvostaa Kärppiä ja Ilvestäkin :D Ei se nyt varmaan ihan sillee mene, että Karri Kivi irtoaa, kun saadaan vaihdossa Marjamäki.

No ehkä kieli poskessa heittoja nuo on ollut.

Siellähän on koko Tapolan joukkue jo valmiiksi jäällä, joten eiköhän sitä puhelua kannata laittaa Tampereen suuntaan tulemaan, josko urheilujohtajaa kiinnostaisi lyhyt projekti KHL:ssä. Tapola ei ole saatavilla pitkällä lapulla, mutta luulen, että lyhyeksi kauden hommaksi on irrotettavissa. Mukana tietysti tulee apuvalmentaja.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tappiot eivät sinänsä vielä olisi ongelma, jos peli näyttäisi siltä, että sillä voidaan voittaa matseja tässä sarjassa. Ei näytä, eikä ole näyttänyt koko vuonna 2019. Joukkue ei ole hyvin rakennettu ja tämä suomiteema oli suorastaan surkuhupaisaa paskaa kun puhutaan kuitenkin ammattiurheilusta, jossa ainoana tavoitteena pitäisi olla maksimoida joukkueen mahdollisuudet voittaa, eikä roudata tasonsa jo aiemmin erittäin keskikertaiseksi osoittautuneita pelaajia jengiin, koska suomen passi.
Siti, Marjamäki on epäonnistunut ihan yhtä pahasti kuin Kurri ja Vuorinenkin. Jos saa monoa nopeasti, niin jotain voisi olla vielä tehtävissä. Näillä näkymin tästä on tulossa yksi seurahistorian suurimmista farssikausista.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä tuolla pelaajamateriaalilla pitäisi pystyä parempaan, mutta en ottaisi kovin montaa pelaajaa tuosta joukkueesta edes Kärppiin. Hitaita pelaajia pääosin. Jonkin verran Jokereiden roolitus ei ole mennyt joukkuetta rakentaessa putkeen. Se taas vaatii aikaa että roolitukset löytyy.
 
*Pitkässä juoksussa kaikki menee tasan*
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy