Niin voihan sen ankan (toimii myös esim. sorsalla) myös hauduttaa selvästi ylikypsäksikin, hyvää se on niinkin.
Viilot rasvaan ja paistumaan niin kuin aiemminkin neuvottiin, kun rasva irtoaa panulle nosta rinnat pois, kaada liika rasva myös pois.
Kuulota lopussa rasvassa isoja palsternakka-, porkkana-, selleri- ja sipuli kuutioita, ne siiviloidään lopuksi pois eli saa olla minkä muotoisia tahansa. Kun kasviksissa on kunnolla väriä lisää sitruunan mehua hapoksi, vesi, lihat, suola, mustapippuri ja vaikkapa maustepippuria ja laakerinlehtiä, sitten se saa hautua n. kaksi tuntia.
Lopuksi nosta varovasti rinnat pois nesteestä, siivilöi kasvikset pois, suurusta liemi ja lisää vaikka kermaa jos haluat. Tarkista suola ja pippuri.
Siitä vaan sitten kastiketta lautaselle, jotain tärkkelystä ja kasviksia lisukkeeksi ja ylikypsä rintaa päälle, nam nam.