Mikäli on muutenkin tarvetta investoida yleiskoneeseen, niin tuo KitchenAidin Artisan on minusta kyllä todella hyvä ostos. Onhan siinä toki hintaakin, mutta on kyllä kestävä ja laadukas laite kyllä kaikin puolin. Meillä oleva laite on muistaakseni kahdeksan vuotta vanha ja toimii edelleen kuin se kuuluisa junan vessa. Ei ole ollut mitään ongelmia ikinä ja voin kyllä varauksetta suositella. Voi sitten tehdä omaa pastaa ja kaikkea muuta kivaa jos oikein kokkihammasta kolottaa.
Pitääpä tutustua vähän tarkemmin. Kokkailu on mukavaa touhua ja kokemuksesta tiedän että laitteet kun on huonot niin se nautintokin katoaa.
Ehdottomasti! Raakamakkaroilla on yleensäkin vaarana palaa tai kuivua grillissä, jos ei esikypsennä. Tai ainakin lämmönsäätely on silloin todella herkkää puuhaa.
Eli pariprosenttisessa suola- tai lihaliemessä kevyellä kiehumisella ("simmer") 10-15 minuuttia ennen grillausta ja grillissä vain väri ja avotulen maku pintaan.
Näin ajattelin että herkästi kuivuu/palaa. Juhannuksena tehdään tosiaan ensimmäiset makkarat koskaan ja tarkoitus on nyt opetella lajia loppukesän grillijuhlia varten. Onko kokemusta esikypsennettyjen kyrsien pakastamisesta?