Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Onko hyväksyttyä kertoa toisen jatkoaikalaisen asuinkaupunki?
Minä ainakin itse luulen, että ne laittaa sen näkyviin, jotka haluaa (kuten allekirjoittanut). Tämä palstahan perustuu nimenomaan mahdollisimman henkilökohtaiseen anonyymikirjoittamiseen.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?
Suosikkijoukkue
Se turkoosi lahtelainen & Dallas Stars
Olisikohan vielä joskus mahdollista saada tuonne jäsentilastoihin eniten tykkäyksiä saaneiden rinnalle myös eniten tykkäyksiä antaneet? Omasta mielestäni tykkäyksien jakajat ansaitsisivat yhtä lailla kunnianosoituksen efforteistaan kuin niiden vastaanottajatkin, nyt kun tällainen ominaisuus on kerran saatu palstalle.
 
There's a reason love is called universal. We wouldn't even be here without it existing.

The way karma works it is almost like a boomerang; whatever you do, always returns to you when you least expect it.

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
Hockey-reference oli tässä lähteenä.

Voi olla myös että tiedot muuttuneet kun joku peli syötetty. Jos keskiarvomaalivahdin arvot muuttuvat.

Tuo @Robu mainitsema CSAn data on kaikkien paras. Sitä tällainen meikäläinen saa vaan melko vähän ☹
Hei mitä helvettiä? TOI ON HYMIÖ
 
Sometimes maybe good, sometimes maybe shit. -Gennaro Gattuso

Kari Runk

Jäsen
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
Vielä tuohon Smittyn ehdotukseen että ”tykkääjät” näkyisivät. Olisi tietty silleen hyvin nykyaikaista, että nostettaisiin jalustalle ihmisiä joiden palstapersoonaa koostuu siitä että osaa painaa nappia. Vitut sisällöstä, paina nappia. Ooo, ykköstila.
Hyvin painettu nappia.
 
Sometimes maybe good, sometimes maybe shit. -Gennaro Gattuso

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voitaisko jo palata takaisin yhteen otteluseurantaan? Hieman hankalaa kun nytkin pitää tauolla lukea 15 eri ketjua otteluseurantaa.
Taas on yleinen otteluketju lähes kuollut vaikka perjantai ja kolme ottelua käynnissä. Käsittääkseni tämä oli jokin kokeilu ja sen voisi päättää ja palata yhteen ketjuun. Tai jos välttämättä halutaan niin tuomareille sitte oma mutta ei yhtään enempää :)
 

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Mun mielestäni otteluketjuja voisi perustaa muutaman lisää. Esim. eri teemoilla. ”Ei vittu, Kärpät joutuu taas ylivoimalle”, ”IFK on yllättäen tänäänkin aivan paska”, ”Lol, Ilvekselle huumorijäähy”. Sitten joku mielensäpahoittajille, sellainen jossa on tarkoitus raportoida kaikki mahdollinen ja mitään ei saa kritisoida. Kirsikkana kakun päälle sellainen ketju, jossa kommentointi on kielletty.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onko osiosta nimeltään "Otteluketjufoorumi" enää mitään järkeä?

Ottelukohtaisia ketjuja ei enää juuri avata. Mistä tämä johtuu? Eikö nykyajan kiireinen ihminen kerkeä analysoimaan pelejä? Pelien jälkeen viestejä tulee vähän, jos ei pelissä tapahdu jotain sykähdyttävää ja jos sitä otteluketjua on edes olemassa.

Koko kierroksen otteluseurantaketju yritetään tappaa joukkueiden osioista löytyvillä turhilla lässytysketjuilla. Sisäsiittoista läpsyn läpsyä. Sama kuin läpsyttimillä vihtoisi saman joukkueen fania selkään saunassa ja tarjoaisi kossua.

Älypuhelimien ihmeaikana luulisi reaaliaikaisen otteluseurannan olevan kultakaivos, seurasi peliä mistä vain, jos haluaa infota tai kommentoida salaman nopeasti. Ei tunnu olevan käyttöä kyseisellä palstalla.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Otteluketjufoorumin alle ottelukohtaiset seurantaketjut. Eikö tuo nyt olisi kaikkein loogisin ratkaisu? Ja tiedän, sitä on ehdotettu jo miljoona kertaa, mutta jostain syystä näin ei tapahdu.
 
1 - 5 - 17 - 20 - 7 - 23 - 22 - 35 - 9

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Osaisiko @Ylläpito kertoa, että miksi nykyään ei toimi noi hälytykset kuin ehkä 50% ajasta? Tämän viimeisen päivityksen jälkeen ja kun olen ottanut tykkäyksitä hälytykset pois päältä. En tiedä liittykö asiat toisiinsa, mutta lainauksia menee jatkuvasti ohi ja ei sellaisia lainauksia, että käyttäjä olisi esim. kirjoittanut ensin ja lainannut sitten vaan niitä ihan oikeita lainauksia mihin käyttäjä sitten kommentoinut.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Millä tonne alas mun profiiliin saa kirjoitettua jonkun hassun pippelivitsin?
 
"Olkapään yläpuolella oleva kenkälaatikko, todennäköisesti uudet Sebagon kengät, ja viuh, mitä tapahtuu? Game over."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy