Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
En ole poistamassa taklaamista kiekosta, mutta isoin syy taitaa kuitenkin olla se, ettei kaukalopallon pelaamisesta Manhattanin valoissa makseta kymmentä megataalaa kaudessa.
Kyllä maksettaisiin, jos se olisi maksavan yleisön mielestä maksamisen arvoista.

Osa jääkiekon viehätystä on se, että inhimillinen ihminen saattaa joskus kokea kovia pelin tuoksinassa. Tätä on turha hurskastelemalla muuksi muuttaa, kaikesta raadollisuudestaan huolimatta. En tarkoita tällä sitä, että kovinkaan monelle katsojalle aiheuttaisi erityistä nautintoa pelaajan loukkaantuminen. Mutta kontaktien sallittavuus on tarjoaa yhden olennaisen, viihdyttävän ja väkeä lehtereille tuovan lisäelementin lajiin nimeltä jääkiekko. Väitän, että tämä on yksi niistä keskeisistä tekijöistä, jotka ovat nostaneet jääkiekon Suomen ykköslajiksi - kertokoon tämä miten ikävää kieltään tahansa keskimääräisestä lätkäfanista.

On varmasti ylevää kannattaa väkivallattomuutta ja turvallisuutta. Itse kuitenkin tunnustaudun niiden arvottomien joukkoon, jotka mieluummin seuraavat jääkiekkoa, jossa fyysinen peli taklauksineen on läsnä.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyynärpäällä päähän, siinä puhdas ajelu Mieholta. Ylivoima lähdössä, omia miehiä tulee kiekkoa hakemaan maalintakaa, normaali meininki. Vähän pääsi Mieho yllättää ja suoraan avojäänpommilla kyynärpää ylhäällä. Ei millään mene Puistolan piikkiin kun varmaan sen nanosekunnin ajatteli ettei ILVEKSEN jätkä tuu vetää pystyyn, Tulihan se. Kyynärpää,siitä Mieho lähtee pelikielolle ja mun puolesta 150 peliä vähintään. Ei mitään kunnioitusta vastustajaa kohtaan. Haistakoon puolustajat vittu!


Tästä samaa mieltä, ikävää otsikkoa ja kuten monesti asiasta puhuttu, vauhdit lisääntyneet, tilanteet nopeutuneet. Kun on kiekollisen niin ei ikinä tiedä vähän sekavassa tilanteessa jos joku tuleekin ja vetää sut oksenteleen sairaalaan ja pitkälle tauolle. Tekee hyvää kun noita on se 2-3 tullut niin se on siinä.

Erittäin huonoa mainosta liigalle ja mitäs ne junnut ja pikkukatsojat, ei herkkeua katsottavaa. Peliä pelataan paskat välittäen enää mistään...paitsi rahasta.

Sun lopun kappaleesta täysin samaa mieltä, mihin helvettiin laji menee kun näitä vain tulee, täysi kierros niin aina jossain paukkuu.
Näetkö Miehon tahallaan vahingoittaneen vastustajaa? Itse en näe, vaikka kuinka klippiä kelaan. Miten muuten Mieho olisi voinut tilanteen pelata? Antaa Puistolalle tilaa edetä kiekon kanssa, tai rauhassa syöttää. Ei. Miehon tehtävä on yrittää estää vastustajaa tekemästä maali, ja koska jääkiekossa taklaukset on ainakin toistaiseksi sallittu, on täysin ymmärrettävää tai jopa edustamansa joukkueen kannalta suotavaa, että hän tilaisuuden tullen tätä sääntöjen sallimaa keinoa käyttää.

Korkeintaan yksi peli kieltoa kiitos, mieluummin ei yhtään.
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran dream team
Onko missään Puistolan tilasta mitään lisäinfoa annettu eilisen illan aikana? Ei tunnu löytyvän mistään, eikä esim. jukuritkaan ole tiedottanut mitään.

Mäntylä itse twiittasi olevansa kunnossa ja erittäin hyvä niin, todella pelottava tilanne kun mies ei jäällä mihinkään liikkunut.
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets, Leijonat, #18, #44, #29
Itse taklauksesta en sano sen enempää, mutta lähtökohtaisesti tilanne on jo aika raju. Vartiainen 187/91 vs. Mäntylä 171/85. Fysiikka alkaa jo tulemaan vastaan väkisin
 
"Uusi slovakiasta tullut puolustaja Maione tullee olemaan floppi.
Lihava kuin mikä, eikä todellakaan jaksanut luistella jäiden päätteksi ollutta reeniä alkuunkaan. Oli vielä kehityskeskustelussa Kapasen ja apuvalmentajan kanssa jäiden päätteeksi." - Tappara-fani

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Turun Toverit
Hiukan ihmetytti että Tuukka jaksoi viis minuuttia selällään makoilla paikoillaan, mutta pelin jälkeen kumminkin oli ihan miehekkäässä twiittauskunnossa. Aika teräsmies kun on 5 min-5+xmin tajuttomana mutta parin tunnin päästä tviittaili olevansa ok. Hakametsän jäässä kyllä makoili hiljaa liikkumatta toinen käsi vatsan päällä selällään.
Joo. Se varmaan feikkasi eiku... Haloo.
 
Taidan joutua kohta PSYKOOSIIN.

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kauhee vali vali ja seli seli taas parista töötistä. Jääkiekko on kontaktilaji jossa pitää saada taklata - kovaakin. Ja jos taklattava tuijottaa kiekkoa siinä lavassa eikä havainnoi peliä, niin se on sitten voi voi. Vielä 90-luvulla Änärissä sai vetää taklaukset loppuun ilman että siitä jaeltiin mitään pelikieltoja. Jos vedit kyynärpäällä kaveria kaaliin niin jouduit vastaamaan teoistasi välittömästi - sitä varten oli tietyt kaverit siellä penkin päässä. Liigassakin oli joskus tapana että rumista otteista alkoi äkkiä nokka punottamaan, mutta nykyisillä ringette-säännöillä ei tarvi pelätä että kukaan tulisi kyselemään perään.
Olen jo vähän miettinyt, että missä viipyy tästä ketjusta Scott Stevensin top - 10 taklaukset? Viimeistään näillä voidaan todentaa, että Vartiaisen kontakti oli korkeintaan mitätön kiilaus.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool —— hämyt
Viihdyttävä ketju tämä. Erityisesti jääkiekko väkivaltaa ja loukkaantumisia vastustavien, kostonhimoiset avautumiset ovat huvittavia. Vartiaisen tai Miehon taklauksissa ei ole kummassakaan mitään erityisen törkeää. Huonoa onnea sitäkin enemmän. Aikaisemmin nähtyihin Tuukka Mäntylän sikailuihin täysin sokeutuneet Tappara fanit, yhdessä hopea-Jukan kanssa, ovat poissa tolaltaan ja vaativat jopa sääntömuutoksia taklausten kitkemiseksi suomalaisesta jääkiekosta. Noh, tätä kestää hetken kunnes Tuukka pelaa itsensä otsikoihin ja fyysisyys onkin taas sallittua Tampereellakin. Ehkä meissä kaikissa asuu pieni kukkahattutäti, joka silloin tällöin käy huutelemassa netissä.
 
Ministeri Kiuru. Teillä oli koko kesä aikaa säätää meille käsienpesupakko. Missä päätös viipyy ja kuka sen noudattamista valvoo?

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Sori kun kaivelen vanhoja, mutta sanokaa mulle mikä tässä Åstenin taklauksessa on erilaista kuin tämän päivän Vartiaisen taklauksessa? Toisesta kaveri lensi pihalle ja toisesta ei tullut edes jäähyä
Åsten taklaa Kärppä-pelaajaa, siinäpä tärkein ero tekisi mieleni sanoa.
Åstenin vauhti ei ole yhtä kova eikä Kristof aivan yhtä kaukana laidasta, mutta laitataklauksena pidän silti, kuten Vartiaisenkin taklausta.
 
Viimeksi muokattu:

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiukan ihmetytti että Tuukka jaksoi viis minuuttia selällään makoilla paikoillaan, mutta pelin jälkeen kumminkin oli ihan miehekkäässä twiittauskunnossa. Aika teräsmies kun on 5 min-5+xmin tajuttomana mutta parin tunnin päästä tviittaili olevansa ok.
Aivan vitun luokaton kommentti johon ei pitäisi vastata mitään, mutta vastaan kuitenkin, voit jopa oppia jotain. Tajuttomuus ei ole koomankaltainen tila, jonka myötä ihminen on välttämättä edes kokonaan tiedottomassa tilassa. Tajuttomuudella on eri asteita, ja tajuttomuudet voivat olla hyvin eri kestoisia. Tällaisen keissin jälkeen mua oksettaa edes puolikkaat vihjaukset filmauksesta. Nyt vittu oikeesti. Onneksi taidettiin selvitä lyhyellä sairaalareissulla(?). On tuo meidän pääkoppa vaan sitkeä. Rajansa silläkin on, ja tässä oli varmaan elementit pahempaankin.

Itse taklauksesta, Vartiaisella aika reilusti vauhtia, ja Mäntylä sen verran irti laidasta että taklaus täyttänee myös laitataklauksen merkit. Pää kolahtaa vaarallisen kovaa laitaan. Itse pelaajien kontaktihetkellä pääosumaa en Telian yksipuolisesta kuvakulmasta nähnyt, mutta varmaan toissijainen sellainenkin oli. Jos oli, niin sitten tulee varmaan kunnolla kakkua.
 
Viimeksi muokattu:
Rock, paper, shotgun.
Ehkä meissä kaikissa asuu pieni kukkahattutäti, joka silloin tällöin käy huutelemassa netissä.
Kutsuttiinko meitä?

Taas kun olemme heränneet uuteen aamuun, olisi syytä ottaa vauhdin lisäksi myös järki mukaan. Turhat vittuilut, rapalat, offtopicit ja loukkaantumistoiveet olisi syytä lopettaa, ettei tämän ketjun vuoksi nyt ihan hirveän montaa pelikieltoa tarvitse ruveta jakamaan. Emme myöskään halua lukea yhtään enempää viestejä, joiden sisältö on kuta kuinkin "Kun tarkemmin ajattelee, se oli sille Mäntylän mulkulle ihan oikein".

Vetäkää happea, lukekaa viestinne ennen viestin lähettämistä ja miettikää, onko se nyt järkevä ja asiallinen ja onko sillä keskustelulle jotain oikeaa annettavaa.

T: Moderaattorit
 
Mun mielestä toi Mäntylä on halpamainen pelle, joka ansaitsis pelikieltoa tosta makoilusta.
Taidan nyt nielaista kaikkien aikojen isoimman uistimen, mutta mitä ihmettä?

Luulin että tyhmien kommenttien lakipiste saavutettiin jo illalla, mutta yöllä sitten kajahtaa Porista. Palauta uskoni ihmiskuntaan ja kerro, että tuo oli vain provo ja pelkkä huono läppä.

Puistolasta mitään päivityksiä?
 
My women were bespoke, just like my suits. Double breasted. Always.

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni on ihan oikein verrata hyvin samankaltaiseen taklaukseen, mutta Åstenin taklauksesta pystyi varmasti sanomaan, ettei se osunut päähän, joten siinä mielessä sitä ei voi suoralta kädeltä sanoa täysin samanlaiseksi.
Ratkaisevana erona se, että Kristof oli lähempänä laitaa. Kristofilla laitaan kolahti olkapää, koska oli suht. lähellä laitaa, Mäntylällä pää, koska oli ratkaisevan kaukana laidasta. Tiettyjä samankaltaisuuksia näistä taklauksista löytyy se on tosi. Kun pää kolahtaa noilla fysiikoilla laitaan, ollaan vaaran äärellä. Itseasiassa jo pelkkä niskojen/pään retkahdus matkalla voi aiheuttaa damagea. Usein aivotärähdyksissä nimenomaan se retkahdus aiheuttaa vaurioita, ei välttämättä itse kontakti. Tässä kontakti kivikovaan laitaan oli aika kova, joten voi olla että vintti meni pimeeksi siinä kohtaa.
 
Rock, paper, shotgun.
Puistolalta todella paha virhe alkaa tuijottelemaan kiekkoa kun Mieho muutaman metrin päässä, en tiedä näkikö Miehoa, mutta kuitenkin. Tästä syystä päähän kolahtaa ja kovaa, paha arvuutella miten kurinpito katsoo asian.

Vartiaiselta taas puhdas kova taklaus, ainakin tuosta ainoasta kuvakulmasta mitä meidän Telia tarjoaa, Mäntylä ei osaa valmistautua ja lopputuloksena lentää kuin märkä rätti. Kiva ois nähdä tämä eri kuvakulmasta, mutta minkä teet kun meidän palveluntarjoaja on luvalla sanoen perseestä.

Mutta. Onhan nyt jossakin jo vikaa, kun joka kierroksella joku ajetaan ulos päähän kohdistuneesta. Taklausten vastaanotto on yksi syy, sitä ei joko ole tai se on luokatonta.
Jo muuan Ruutu sanoi uransa jälkeen, ettei junnut enään osaa ottaa taklauksia vastaan, Ruudun loppu-urasta saa olla mitä mieltä tahansa, mutta miehen haastatteluissa on paljon pelkkää asiaa.

Lopulta suurelle yleisölle aivan sama mitä näistä tulee vai tuleeko mitään. Kumpikaan ei ole joukkuuensa stara, tai tunnettu sikailija, vaan ns "nobody" osastoa, joten ei ketään kiinnosta. Meidän paljon seuraavien lisäksi siis.
 

cardic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voihan tämä kuulostaa jeesustelulta mutta mietitäänpä skenaariota jossa (muutamia päiviä vastaavan tapahtuman jälkeen) iltalehden ja iltasanomien lööpissä on kuva pyörätuolissa istuvasta entisestä jääkiekkoilijasta. Kaikki katsojat, toimitsijat, liigapomot ja myös jääkiekon ulkopuoliset tahot (ja ennen kaikkea nämä) huutavat yhteen ääneen että nämä on kitkettävä pois jääkiekosta. Sääntöjä muutetaan, palavereita pidetään ym. jauhetaan.

Mielestäni tuohon tilanteeseen ei pidä antaa asioiden johtaa, oli sitten kuinka puhtaista taklauksista tahansa kyse. Jääkiekko ei mihinkään kuole vaikka asiat korjataan oikeille raiteille ennen tuollaista tapahtumaa, vaatikoon sitten vaikka minkälaisia sääntömuutoksia ja koviakin ratkaisuja.

Sinänsä en usko että kummassakaan tapauksessa taklaaja olisi tahallaan vahingoittanut taklattavaa mutta silti ratkaisut olivat tarpeettoman rajuja ja vähempikin vauhti olisi riittänyt haluttuun lopputulokseen.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42
Näetkö Miehon tahallaan vahingoittaneen vastustajaa? Itse en näe, vaikka kuinka klippiä kelaan. Miten muuten Mieho olisi voinut tilanteen pelata? Antaa Puistolalle tilaa edetä kiekon kanssa, tai rauhassa syöttää. Ei. Miehon tehtävä on yrittää estää vastustajaa tekemästä maali, ja koska jääkiekossa taklaukset on ainakin toistaiseksi sallittu, on täysin ymmärrettävää tai jopa edustamansa joukkueen kannalta suotavaa, että hän tilaisuuden tullen tätä sääntöjen sallimaa keinoa käyttää.

Korkeintaan yksi peli kieltoa kiitos, mieluummin ei yhtään.
Ei miehon tilanne niin paha ollut, aluksi. Suoraan päin ja kera sen kuuluisan säännön mitä pelajilla pitäisi olla:"kunnioita vastustajaa, vaikka olisi tilanne että antaa palaa niin tee se mutta sääntöjen puitteissa ym ym"
Eipä kunnioittanut.
Se on mun pointti että kyynärpää päähän, siitä Patrikilla pää heilahti aivan holtittomasti ja kaatuessaan löi nupin jäähän.
Joidenkin mielestä se ei ole mitenkään kytköksisssä mihinkään jos pelaaja lyö pään jäähän, eipä. Muuten vain kaatuillaan pää edellä minne sattuuu.

Se mua raivostuttaa kuulkaas palstaveljet ja siskot: Oma lupaava junnu, todella lupaava. Toisena tulevaisuuden ja miksei nytkin nuorten maajoukkueessa voisi hyvinkin pärjätä.
Ai ai. Pari iskua ja se ura voi olla siinä.

Mieho olis voinut tehdä toisin, ei tehnyt. Siksi kakkua tulee ja ei haittaa vaikka Liiga näyttäisi OIKEASTI että on jotenkin nämä tilanteet hallinnassa...jota nyt ei ole. 3 peliä ja mää en ole yleensä väärässä.

Jeesustelijat jauhaa mitä jauhaa.

Sitäpaitsi mitä väliä oikeastaan on pelikiellon määrällä, kunhan niin saakelisti. Oli sitten oma joukkueen pelaaja tai muun. Enpä Tuken pelikieltoa täällä märissyt, en viimeisintä ainakanaan.

Se yksikin taklaus(vaikka nyt mIehon, joka oli täysin pystyyn veto kyyrpäällä.) on kaikki eväät että Puistolan pelit pelattu. Pelikielto pitäisi määräytyä suhteutettuna milloin loukkaantunut pääsee kehiin.

/////

Pieni omakohtainen tapahtuma ja miten kurinpito toimiii, tosin tämä vuosikymmen yli sitten..

Mun porukassa aikoinaan kaveri sai loppukauden pelikiellon, joku 20 peliä ja kyseessä paikallisia Tampere-sarjoja...mutta liiton alla niin sitten näin. Syy oli kiekon vippaaminen tuomaria takaraivoon pienellä ronkulla. Tarkoitus hyvä tuomarin ei tarvis kyykkiä, kuten tehdään yleensä..
Dumari katsoikin toisaalle ja käsitti asian tahalliseksi.....voi tsiisus
Siinä teille kakkua 20 peli ja tais olla enemmän..

edit pahimmat särmät pois
 
Viimeksi muokattu:
“As usual, there is a great woman behind every idiot.”

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Videon katsomalla tämä on puhdas fake news. Taklaavan käsivarsi osuu kyllä puhtaasti taklattavan pään ja niskan alueelle ja liike voima taklauksessa on pumppaava, alhaalta ylöspäin. Tämän näkee videosta helposti, jos omaa mitään ymmärrystä fysiikan laeista. Taklaus itsessään on siis kaikkea muuta kuin puhdas, lisäksi tärkeää on oivaltaa, että mikään pelitilanne ei edellytä moista ajamista vastustajaan. Jos on niin hämäläinen pää, ettei ehdi katsoa, kannattaako ajaa, kannattaa vaihtaa lajia, ihan samoin, kun jos ei käsitä mitä missäkin pelitilanteessa kannattaa tehdä ja jättää tekemättä. Voitosta pelataan ei vahingoittamisesta.
Tarkoitat, että ensimmäisen osuman jälkeen taklaavan käsivarsi osuu taklattavan pään ja niskan alueelle. Ja tämä johtuu siitä, että taklattava ei ota taklausta vastaan vaan asettaa itsensä alttiiksi kyseiselle tilanteelle. Tuomarikin, joka oli ihan vieressä, oli sitä mieltä että taklaus oli puhdas. Sitten näkivät verta, joka tuli siitä kun taklattava löi päänsä jäähän, ja kotiyleisö alkoi hiillostaa "ulos" huudoillaan ja tuomarit kusivat alleen ja tuomitsivat ulosajon.

Sanotko vielä uudestaan, en varmaan ymmärtänyt; sanoit siis, että missään pelitilanteessa ei tule taklata kiekollista pelaajaa avojäällä? Nyt se hämäläinen pää on jossain muualla kuin Mieholla tai minulla.. Ja ihan tosissasi nyt jo tiedät, että Miehon tarkotus oli nimenomaan vahingoittaa, ei voittaa? Toki Mikkeli on siinä jypikylän ihan naapurissa, mutta aika värilliset lasit on noin niinkuin vieraskannattajaksi sulla.
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Puistolan kuvasta Twitterissä(?) päätellen tuo vekki päähän tuli osumasta jäähän. En vain kyllä näe tuota Miehon taklausta minään kauden pahimpana headhunttauksena, vaan aivan saatanan huonona tuurina. Miksi ei tuossa kohtaa saisi taklata, kun kerran vastustajalla on kiekko ja Puistola tekee taklauksen mahdolliseksi itse? Veikkaan, että papa Puistolakin sanoo pojalleen, että ei tuossa kohtaa noin voi pelata. Jotkut tämän viestin näkee todennäköisesti sellaisena, että tykkäisin pelaajien loukkaantumisesta. En tykkää. Edelleen tuosta videosta kyllä näkee, että ensimmäinen kontakti on olkapäähän, josta liukuu sitten kupoliin. Varmaan tuon epäonnisen veren vuodon takia tulee penalttia, koska lehdissä jo kirjoiteltu.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Molemmat tämän päivän taklaukset olivat puhtaita nykysäännöillä. Jos näitä ei haluta niin sitten on sääntöjä muokattava.
Ainakin joskus oli pikkujunnuissa "kiilaamis" sääntö eli samaan suuntaan mennessä sai painaa vastustajaa laitaan, mutta kaikki muu kontakti olikin sitten kielletty. Ei tämä muulla ratkea kuin sääntöjen dramaattisella muuttamisella. Kuka sitä sitten haluaa ja kuka ei ja mitä se tekisi Liigalle tai lajille.
Sellaista vaihtoehtoa ei valitettavasti ole olemassakaan että jatketaan nykysäännöillä ja nämä loppuvat.
Olisiko kuitenkin parempi, että nykysäännöt pysyvät, mutta kaikilla kentällä olevilla pitää olla "Liiga-ajokortti" jonka suorittanut osaa kaikki pelin lainalaisuudet ja perusjutut. Esimerkiksi taklauksien vastaanoton ja sen että aina kun sulla on kiekko, olet alttiina taklauksille. Kaikkialla.

Jos pari tyyppiä ei osaa ajaa autolla sääntöjen mukaan, niin pitääkö kaikki autot vaihtaa mopoautoiksi vai pitäisikö ne pari tyyppiä poistaa liikenteestä?
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Mäntylälle äkkiä paperipussi... no ei lähdetä tälle linjalle.

Taklaus on kova, ja hyvin lähellä laitataklausta. En saa selvää osuuko se päähän, jos ei osu, niin mitään pitkää kakkua tuosta ei vaan voi antaa, jos yhtään peliä.

Mielestäni vertailu Kristof-Åsten taklaukseen on ihan ok, se oli vielä selvempi laitataklaus... tosin siinä voi varmuudella sanoa ettei päähän tullut.

Rautakorpi on kyllä oksettava jätkä, aidosti täysin teuras. Itkee vain kun omiin sattuu, ja kun omat sikailee tai vastustaja loukkaantuu, ei sympatiaa heru.

Jos ei osu Vartiainen päähän, ei pelikieltoa. Jos osuu, sitten saa tulla kakkua.
 
"I had an opinion that didn't matter"
Äskeisessä Sharks - Capitals pelissä, Kane löi Gudasta kyynärpäällä niskaan. Heti oli Ovechkin, sekä Wilson muistuttamassa Kanea, hanskoja ei pudotettu.
Tuomarit katsoi tilanteen nopeasti uudestaan ja lopputuloksena 5+20.
Ei liity näihin taklauksiin mitenkään, mutta mielestäni todella hyvä tuo, että tuomarit voi vilkaista tabletilta kyseenalaiset tilanteet.

Myös tuo omien puolustaminen on kadonnut lähes kokonaan Liigassa.
Tämä vituttaa itseä ainakin, saat tehdä kentällä mitä tahansa rottailuja tai pääpommeja, eikä kukaan tule muistuttamaan, äimistellään vaan vieressä ja katsotaan tuomaria.
 

Kalikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Emme toivo täällä loukkaantumisia. Viestistä on annettu pelikieltoa.
Myös ns. oikeiden pelaajien loukkaantumisen toivominen on sairasta. Sillä verukkeella, kun jonkun kuitenkin pitää loukkaantua. Ei pidä.

Joku vammautuu liikenneonnettomuudessa, niin kysytkö, onko hän saanut aiemmin sakot ylinopeudesta. Ai oli? No ei sitten mitään. Sehän osui sitten oikealle tyypille.
Aika ontuva on tuo liikennevertaus. Esim. Mäntylä on ajanut semmoisia taklauksia pidemmän aikaa, missä hänellä on ollut selvä tarkoitus satuttaa/vahingoittaa vastustajaa. Ei ylinopeuden ajamisessa ole ollut tarkoitus ketään satuttaa.

Jos haluat liikennevertauksen, niin vaikka sitten niin, että kun on näitä ohitustilanteessa kiihdyttelijöitä, joiden on ilmeisesti tarkoitus ajattaa ohittaja vastaantulijan keulaan, niin jos joku tämmöisen älykääpiön sattuu kiilaamaan puuhun, niin ihan oikein menee.

Siis tosiaanko minä olen sairas, jos oon ilahtunut, että toisten teloja telotaan? Mutta se toisten teloja Mäntylä ei varmaan ole ollenkaan sairas? Tämä on jotain mitä en näissä nykyajan ymmärtäjissä kyllä ymmärrä. Jos kerran huonojen vertausten linjalle lähdetään, niin voinhan minäkin tässä nyt rakentaa sinulle sitten semmoisen olkiukon, että sinä oot varmaan just niitä miehiä joiden mielestä on sairasta ja väärin, että linnassa hakataan lasten raiskaajia. Onhan he rangaistuksensa jo saaneet.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Onneksi Pääministeri erosi ja vei mediahuomion, joten jääkiekossa tapahtuvista taklauksista tuskin tehdään eduskuntakyselyä...
 
1953 1954 1955 1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Ei ollut mitään Miehon taklauksessa jos Myrrää kuunteli lehdistössä. Ikävä sattuma mutta kuuluu peliin. Toisenlainen oli Joukon ääni kellossa KooKoo pelin jälkeen kun Berger yritti tappaa
Satuitko näkemään molemmat tilanteet? Toisessa puhdas taklaus kiekolliseen, toisessa kiekotonta laidan lähistöllä selkään. Eli oikeassa olet, toisessa ei mitään ja toisessa yritti tappaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy