Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana david, 08.09.2017 klo 21.41.

 1. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Olisi pitänyt viedä, se virhe tapahtui jo siinä. Eli rankaisematta jättäminen ei edelleenkään tarkoita tässä liigassa mitään.
   
 2. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Ei niin, mutta kyseisen taklauksen esimerkiksi ottaminen ontuu tässä tapauksessa ja pahasti.
   
 3. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Siis mitä helvettiä taas. Miten tuosta voi arpoa Bloodille edes jäähyä, jos Ruohomaa luistelee takaapäin ja törmää Bloodiin. Käsi ylhäällä joo, mutta ainoa syyllinen koko tilanteeseen Ruohomaa joka vähemmän yllättäen keskustelua herättävässä tilanteessa tuijottelee munia tai ainakin on täysin tiedottomassa tilassa siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Makoilut päälle vielä. Ruohomaalle jalkapalloneiteilystä ja pelin halventamisesta 5 peliä pelikieltoa.
   
 4. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jotkut tässä näkivät sikailun, tai ainakin halusivat nähdä.
   
 5. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Oikeassa olet, vihkoon veti mielestäni.
   
 6. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tästä ainakin olemme samaa mieltä, sillä kyllähän tuosta Ruohomaan filmaamisesta olisi pitänyt antaa jotain muistutusta. Ihan jo siksi että se on Ruohomaa.
   
 7. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Sullahan tulee tasokasta läppää taas. :D
   
 8. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ei siinä ainakaan mitään syytä ollut antaa Bloodille yhtään enempää kuin Ruohomaallekaan. Sinä tietty olet eri mieltä, mutta väärässä taas kerran. Onneksi suunnilleen kaikki sinua lukuunottamatta ovat jo ymmärtäneet, että tuosta olisi voinut max 2 min antaa - ja sekin olisi ollut liikaa.
  Oikeastihan siis kurinpidossa alkaa vihdoin olla jotain järkeä, enää ei anneta Bloodille rangaistuksia pelkän nimen perusteella.
   
 9. Lainaus:
  Onko jotain esimerkkiä laittaa, missä kurinpito olisi jakanut Bloodille rangaistuksia pelkän nimen perusteella?
   
 10. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kurinpitoa en tähän sotkisi, virheitä on tehty kentällä. Puhtaista taklauksista on rangaistu useampaan kertaan. Viimeisin aika näyttävä sellainen, joka johti ulosajoon.

  En ole tuollaista päällystakkia ennen nähnyt tuomariston langettavan yksittäisen pelaajan päälle. Kyllä se oikeasti silmätikkuna tuntuu olevan, ja tätä ihmetelleet kyllä ihmiset "yli puoluerajojen". Hirveän määrän jäähyjä kerännyt kyllä, ja suurin osa aiheesta. Aika moinen taakka omalle joukkueelleen, jos samaa tahtia jatkaa. Kentällä täyttää paikkansa kyllä. No ei siitä tässä enempää.
   
 11. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Kuten yllä mainittiin, niin "kurinpito" pelien sisällä, kabinetissa on sentään silmä otettu kauniisti käteen ja tilanteet nähty oikein. Bloodin kuluvaa kautta rasittaa isojen jäähyjen osalta Lahden 2+10 päähän kohdistuneesta sekä parin viikon takainen Ässät-Lukko pelin 5+20. Kummassakin tilanteessa taklaus puhtaasti vartaloon. Näillä kymppisaldon täytteillä on kuitenkin aika iso merkitys koko kautta silmällä pitäen, hanskoja ei kannata kauheasti pudotella.
  Isojen jäähyjen lisäksi on lista pikkukakkosia missä Blood on lähinnä ollut vieressä kun joku makaroonijalka heittää jäihin. Mutta kuten tästäkin ketjusta voi huomata, ihminen on helposti ennakkoluulojen ja ulkopuolisten vaikutteiden vietävissä. Joku näkee edelleen pelikiellon paikan siinä, kun Ruohomaa luistelee ja kaartelee takaperin päin toista pelaajaa. Ruudun selostajakin yhtyi tähän urpoiluun, todellisuus on joskus tarua ihmeellisempää. Yllättäen tässä tapauksessa täysin pihalla olleet tahot eivät pysty myöntämään yliampuvia höpinöitään.
   
 12. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Onneksi sinä osaat myöntää yliampuvia höpinöitäsi. :D
   
 13. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Okei, myönnän. Olin oikeassa. Sinulla ei taida noiden maksimissaan viiden-kuuden sanan yksirivisten lisäksi olla paljoakaan annettavaa? Mutta eipä siinä, josko vaikka joulupukki tuo sinulle uuden Stigan missä jokainen kontakti jäällä on päähänkohdistunut törkytaklaus, saat mehustella niillä pitkät pyhät.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lienee melkoinen kummajainen, että Ben Blood on voittamassa jäähypörssin rikkomatta vastustajaa kertaakaan kauden aikana.
   
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oikea sijoitus jäähypörssissä on tällä hetkellä neljäs, 71 jäähyminuutilla.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Millä logiikalla?
   
 17. Wawesaka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Varmaan osin tästä johtuen kiinnitin huomiota KalPa-pelissä myös tilanteisiin, joissa Blood on tuo kyseinen makaroonijalka. Esimerkiksi Kantolan kanssa painivat maalin edessä tovin, jonka jälkeen Blood tipahti jäihin kuin rukkanen, kieriskeli hieman tuskaisena ja katseli sen jälkeen tuomareihin anovasti. Kun tuomari käski ylös, nousi ylös ja huusi jotain perään. Yhtäkkiä ei enää sattunutkaan mihinkään ja vaihto jatkui. Ottamatta kantaa siihen, mitä Kantola mahdollisesti teki, niin kyllähän Blood heitti joka tapauksessa ihan maailmanluokan filmin siihen.

  Toinen tilanne samassa ottelussa oli se, kun Texier nappasi yhden käden koukun Bloodiin ja mies jälleen teatreelisesti lösähti jäähän. Jäähyn paikkahan se Texierille oli, mutta jälleen itse rikkeen korostus oli jopa koomista kuitenkin ihan kovalta pelurilta.

  Tässäkin varmasti vikaa myös tuomareissa. Rikettä joutuu korostamaan, kun kovaa jätkää rikotaan. Tämä ei ole hyökkäys Bloodia kohtaan, kova ja fyysinen pelimies kyseessä, joka ehkä olosuhteiden pakosta on joutunut hankalaan tilanteeseen. Sitten huudellaan kyseenalaiset taklaukset -ketjussa, kun se taas taklasi.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuripitodelegaatio on todennut yhden kympin ja yhden 5 + 20 minuutin tuomion virheeksi, 106 - 35 = 71.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Minä otan kantaa, Kantola löi mailalla Bloodia haarojen väliin.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi edelleen Liigan sivuilla hänellä näkyy 106 rangaistusminuuttia, vai eikö Liigan tilastoijat ole vain ehtineet poistaa tilastovirheitä?

  Sinun kannattaisi laskuissasi huomioida, että porilaisdelegaatio on todennut jokaisen kaksiminuuttisen tuomarivirheeksi ja johtuneen vastustajien makaronijaloista.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nykyisillä säännöillä tuomarin antamia rangaistuksia ei voida poistaa, vaikka ne todettaisiin jälkikäteen virheellisiksi. Tästä syystä Blood on tuon tilaston kärjessä ja kärsi yhden pelin pelikiellon kymppitilin täyttymisestä.
   
 22. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jep, tämän voi kuka tahansa tarkistaa ottelutallenteesta joten vähän voisi tarkistella ennen kuin kirjoittaa.
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eli siis Blood onkin nyt kärjessä, vaikka äsken oli vielä neljäs? Enkä nyt ymmärrä miten 71 minuuttia voi olla "oikea" lukema, jos kerran Blood saa kaksiminuuttisia vain nimen perusteella ja johtuen vastustajien makaronijaloista. Oikea lukema lienee joku kymmenen, vai mitä?

  Toki voidaan kelailla jokaisen pelaajan rangaistukset läpi ja katsoa sen jälkeen kuka on "oikea" kärkimies. Sailio sai ulosajon tappelusta, jossa ei edes tapellut tai heittänyt hanskoja, joten häneltä poistetaan ainakin ne 25 minuuttia jne.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En ota kantaa Bloodin saamiin kakkosiin, koska niissä kyse on usein näkemyseroista. Isojen rangaistusten kohdalla kurinpitodelegaatio on antanut lausunnon, jossa todetaan Bloodin taklausten olleen puhtaita.
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, tuomarivirheitä on sattunut. Ne kuuluu lajiin, niitä tulee ja oikeista tilastolukemista ei poisteita virheellisiä tilastoja. Eli on turha väittää Bloodin oikeaksi rangaistusminuuttimääräksi 71, kun oikea lukema on 106 ja hän on tilastokärki.

  Samalla tavalla Haapala sai nimen perusteella viime kaudella yhden maalin tilastoihinsa, mutta vaikka virhe tuli ja se myönnettiin, hänen oikea maalimääränsä oli 15.