Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana david, 08.09.2017 klo 21.41.

 1. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Siihen tuskin tarvitaan mitään Sherlock Holmesia tai porilaista, että näkee mikä tuossa on homman nimi. Seuraukset vielä tukee tätä esitystä täysin, kun tuomarit ei ostakaan tällä kertaa niin seuraavassa vaihdossa kentälle ja peli jatkuu normaalisti. Luulisi että noin kovan tällin jälkeen edes tutkitaan miten kävi, jopa pukukopissa asti. Varmasti tekee kipeää myöntää että oma pelaaja filmaa, harmi ettei Liigassa ole herätty näihin kusetuksiin.

  E: Ammattimainen kurinpitomme sen toki näyttää, mikä on siellä näkemys. Jos nyt tämäkin pelitilanne sinne jostain syystä menee. Oulun otteluvalvoja toki taitaa tykätä vähän roisimmasta pelistä, ainakin viime kautta jos muistelee. Eli tuskin hän näki tilanteessa muuta kuin harmittoman törmäyksen.

  E2:

  Lainaus:
  Eteen alas oikeaan, alas taakse vasempaan, pääkontaktin voi löytää ihan mistä vaan. Onko se "kontakti" nyt se mitä te hakemalla haette? Juttuhan rönsyilee aika pahasti, tuskin sinäkään voit syyttää muita jos työnnät pääsi perseeseen ja koitat vaikeimman kautta seurailla pelejä sieltä käsin. Kontakti on tosiaan syntynyt, jee! Edelleen, tilanne on tahaton törmäys eikä mikään kyseenalainen taklaus. Maksimissaan 2min jäähy meni tuomaristolta ohi, siitä tuskin täytyy jauhaa tässä ketjussa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017 klo 12.47
 2. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tarkoitinkin yleisellä tasolla.

  Tänne on kyllä turha kirjottaa mitään. Löytyy videota ja kuvaa ja osa porilaisitakin näkee tuossa pääkontaktin. Silti muutamat nimimerkit koittavat vääntää mustaa valkoiseksi ja heittelevät filmikortteja. Samat tyypit varmaan uskovat elävän vielä lätyn muotoisella maapallolla.
   
 3. Jussizip Jäsen

  Lainaus:
  Moni perustaa mielipiteensä filmaukseen varmasti siihen, että tovin makoilun jälkeen Ruohomaa jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Jos osuma todella osui päähän niin kyllä olisi kannattanut ainakin käydä kopissa lääkärin kanssa tarkistamassa, että on turvallista jatkaa pelaamista. Jokainen tietää, että päävamman tullessa on erittäin vaarallista jatkaa pelaamista.
   
 4. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Silti olet vängännyt tästä asiasta vähintäänkin kahdenkymmenen viestin edestä.
   
 5. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Eli olet näköjään sinäkin sitä mieltä, että rike kuitenkin tapahtui. Olemme siis samaa mieltä asiasta.
   
 6. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tahaton tai el, kontakti silti. Osuva nimimerkki sulla muuten.

  Lainaus:
  No ei olis pitäny kirjottaa sitä ensimmäistäkään ettei olis muutamat Rauman esikupunkilaiset päässeet nolaamaan itseään tänne.
   
 7. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Pääosuma ei välttämättä tarkoita aivotärähdystä tai loukkaantumista. Yllättävä isku leukaperiin tuntuu kyllä, vaikka se ei kova olisikaan. En ihmettele ollenkaan, että hetken aikaa puhalluttaa.
   
 8. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Pata ja kattila vaan sullekin poro.

  Kenenköhän piikkiin tämä tahaton kontakti mielestäsi menee? Väittäisin, että tämän laput silmillä liukuvan kierittäelijän kannattaisi tiedostaa ympäristönsä, eikä törmäillä muihin kiekottomiin ja sitten jäädä makoilemaan jään pintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017 klo 13.21
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  En pidä Bloodista pelaajana tippaakaan, mutta en myöskään menisi väittämään, että tuossa oli mitään 2 minuutin estämisjäähyä kummempaa. Tilanteessa kumpikaan ei vaikuttanut olevan valmistautunut kontaktiin, mutta vain toinen oli hereillä. Ruohomaa jäi jään pintaan, osittain varmaan siksi että osuma tuli (tuli mihin tuli, päähän olkapäähän peppuun polveen tai varpaisiin) hyvin yllättäen eikä hän osannut yhtään odottaa sitä tai ottaa vastaan. En usko että tilanteessa oli ns. ”normaalia enempää” filmiä, korkeintaan lievää ylireagointia. Mikäli osuma tuli päähän, niin loppukauden toimitsijakielto Kärppien lääkäreille, jotka eivät vaivautuneet ottamaan pelaajaa edes tarkkailuun.
  Bloodin käsi nousee tilanteessa kyllä, mutta miksi? Tätähän voisi kokeilla vetämällä hokkarit jalkaan ja kaarreluistelua testaamaan; pysyykö se sisäkäsi kropassa kiinni vauhtia kelatessa vai ei?

  Eiköhän totuus tässäkin asiassa löydy kahden leirin edustamien ääripäiden välistä. Eli kyse ei ole vuosisadan filmistä eikä törkeimmästä ikinä päähän kohdistuneesta niitistä. 2 minuuttia estämisestä, jos tuomari ei näe tai ”näe” osumaa päähän.
   
 10. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Olet siis sitä mieltä, että Bloodille kuuluu antaa pelikieltoa ihan vaan muistutukseksi, vaikka tilanne olisi ollut korkeintaan pikkukakkosen arvoinen estäminen?En muista, että estämisistä olisi koskaan lätkäisty kakkua. Tosin Bloodin tapauksessa sekään ei yllättäisi.
   
 11. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihmettelen miksi tätä Bloodin ja Ruohomaan kontaktia nyt vieläkin vatvotaan. Tuomarit ei nähneet mitään aihetta jäähyyn, otteluvalvoja ei ole edes ottanut mitään kantaa edes tuohon, eikä se näköjään Kärppien joukkueen mielestä ollut jäähyn arvoinen. Kyllähän tilanteessa oli kevyehkö kontakti, mikä ei osunut päähän. Ruohomaa jatkoi normaalisti peliä seuraavassa vaihdossa, joten taas haetaan vain turhaa kohua.
   
 12. Nigi Jäsen

  Suurin osa on sitä mieltä, että max 2min estämisestä. @1946 huutelee toistakymmentä viestiä laput silmillä vastaan.

  Jos tuolla vauhdilla olisi kupoliin nasahtanut, niin ei Ruohomaa olisi todellakaan ollut seuraavassa vaihdossa kentällä. Tämäkin jo moneen kertaan sanottu, mutta sanotaan vielä kerran.
   
 13. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Mitä vittua nyt taas? Olen vain todennut monen muun tapaan selkeän kontaktin ja vastaillut mm. järjettömiin filmaussyytöksiin.
   
 14. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Tässäpä on hyvin tiivistetty asia. Itse en ainakaan ole tätä pitänyt tähän ketjuun kuuluvana takalauksena, vaikka olen monesti kommentoinutkin.

  Lainaus:
  Eihän tuossa ollut niin paljoa vauhtia, et vaikka mielestäni osuikin, ei siitä välttämättä loukkaantua tarvi
   
 15. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Monen muun tapaan selkeän kontaktin päähän vai? Edelleenkään tuo ei päähän osu.
  Lainaus:
   
 16. 1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Hommaa rillit ja kato sitä kuvaa.
   
 17. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Rillit löytyy ja edelleen sama homma, ei osu päähän.
   
 18. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Ottamatta kantaa nyt itse tilanteeseen, niin tuosta Ruudusta kiinnostaa. Kattooko joku/käyttääkö joku sitä oikeasti, maksaako siitä jopa? Meinaan, minusta kuulostaa, että se on ehkä paskin ikinä videokuvaa katsoa. Sama kun vanhasta tissimankasta koittas peliä kattoa, yhtä paljon näkis ilmeisesti. Vai onko porukka vaan niin puusilmäistä sakkia ettei ole todellistakaan?

  Kun siis joka ikisen "tapauksen" jälkeen ainakin minun popparit on alusta lähtien mikrossa vain sen takia, kun odottelen vain sitä monesko viesti on "no tuosta nyt ei saa / no tästä videosta kyllä ei näe / no tää on kyllä niin huono / on kyllä niin epäselvä ettei mitään voi sanoa / ei tuosta kyllä mitään voi sanoa niin paska on jne!"

  Yleensä se on siinä 3-5:des viesti "tilanteesta" ensiparkaisun jälkeen kun on ensimmäinen sankari tätä tarjoamassa. Jos ei tullut selväksi, niin itse en siis oikeastaan ollenkaan ole käyttänyt tai käytä ko. palvelua, siksi todellakin kysyn, onko se oikeasti noin v**** paska?

  Ikinä, siis koskaan ei saa selvää, ei näe, ei voi sanoa, no nyt on kyllä niin epäselvä.. sitä ja tätä. Huh huh.

  ps. Sellanen jännä yhteys siinä myös yleensä aina on, siellä jossa puolustellaan, kenen pirtaan ei sovikkaan nähdä, ei kyllä nähdä/voida sanoa mitään.
  Hmm..

  Pr:ää se on paskakin pr, mutta tää on kyllä Ruudulle jäätävää mainosta. _Mitään_ sieltä ei näe, eikä saa selvää.

  Itse tilanteeseen, niin eiköhän Bladi pena saa ihan nimen perusteella jotain jos vanhat merkit paikkansa pitää, oli tapaus mikä hyvään.
   
 19. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Alkukaudesta päästivät Leskisenkin jäälle heti pääosuman jälkeen ja huonostihan siinä lopulta kävi.
   
 20. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei johtanut mihinkään toimiin. Ei siis osunut päähän taikka sitten todettiin törmäykseksi. Oli miten oli, oikein meni.
   
 21. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kumma juttu, että Ruohomaan loukkaantumiseen johtanut taklaus ei tuonut Bloodille pelikieltoa. Kiekotonta äijää suoraan päähän. Ruohomaalta meni hetkeksi jopa taju kankaalle.
   
 22. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Voisko olla, että Blood on pyytänyt joukkueeltaan anteeksi asiaa? Vaikee keksii kyllä muuta selitystä miksi ei tullut pelikieltoa.
   
 23. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Ei sanktiota Bloodille, vaikka napsahti mukaasi suoraan nuppiin. Miten kommentoit asiaa? Kurinpito veti ihan vihkoon vai mitä mieltä olet asiasta? Ainiin: hommaa rillit.
   
 24. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kallionkin tilanne meni siis oikein koska ei saanut pelikieltoa? Eipä sillä, ei ollut mielestäni jäähyn arvoinen teko, mutta rankaisematta jättäminen ei kerro tämän päivän Liigassa teosta yhtään mitään.
   
 25. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Siitä ei tullut mitään, koska sitä ei viety edes kurinpitoon. Ei voi verrata tähän tapaukseen.