Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Rademoottori, 25.09.2016 klo 22.05.

 1. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Hah, anna jauhaa. Varmasti olisit sinäkin täällä jauhamassa, jos Mankinen, Keränen tai Rissanen olisi esittänyt vastaavan töötin.
   
 2. TykkiJutila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, vanha HIFK, ManU
  Eihän siitä nyt voinu kakkua antaa, kun siellä on saatana Slovakiasta asti tullu puoli sukua kattomaan Miklikkiä! Sitten laskin kymmeneen, ja tajusin että normaalisti olisin raivonnut ja surkutellut tätä tuomioo, tai sen antamattomuutta, MUTTA nyt on niin hyvä fiilis KalPan pelaamisesta, että antaa vaan lisäboostia itselle ja uskon, että Kalevan Pallollekin.
   
 3. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Missäs kohtaa tässä tilanteessa taklattavan olisi kuulunut kantaa vastuuta, kun taklaaja tulee kuolleesta kulmasta ja vetää kyynärpäällä suoraan päähän?

  Liigan kurinpito on täysin linjatonta. Tästä linjattomuudesta kirjoitettiin tämän viikon Urheilusanomissa, ja tämä tapaus oikein alleviivaa tuon asian. Ilmeisesti näitä päähän kohdistuvia taklauksia ei haluta kitkeä pois, tai sitten nimi selässä ratkaisee annetaanko kakkua. Käsittämätöntä.
   
 4. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  1. Niin ja SS:n mukaan KalPa voisi valittaa päävideotuomarin päätöksestä ja saada tilanne kurinpitokäsittelyyn pelipäivän klo 14 mennessä mutta K. Kapasen mukaan ilmeisesti KalPa ei valita päätöksestä. Vähällä Miklik selvisi. Todellakin vastaavista tilanteista on tullut vakaviakin seurauksia. Mennään aika vaarallisille vesille jos/kun tuomioita jaetaan seurausten, mitkä yleensä monien tekijöiden summa, eikö tekojen perusteella. Vastavanlainen tilanne esim. taisi lopettaa Halosen uran ja eipä tuo elo muutenkaan ilmeisesti sen jälkeen helppoa ole. Mutta nyt tuomio annettu ja eikun kohti seuraavaa taistelua.
   
 5. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  siitä kun ratkesi että pelikieltoa ei tule on ehkä jo tunti. Ei kai niin vanhoja asioita muistella. Valoja jne
   
 6. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Kyl täs kovasti haiskahtaa että ilman Finleyn niittiä Miklikiin olis heilunut slovakille kakkua. En osaa arvostaa tätä "tuomiota" vaikka Miklik omasta liigapörssi-jengistä löytyykin
   
 7. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No sehän oli kääntänyt Miklikille selkänsä sen sijaan, että olisi ottanut reilusti taklauksen vastaan. Eikäkö... tarkoitin... ääh olkoon.
   
 8. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Liiga siis linjasi 8.4.2017, että kyynärpäällä saa taklata suoraan päähän ilman mitään pelikieltoa. Antaa mennä vaan sitten. Draamaa ja rytinää.
   
 9. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Näin se on minustakin nimenomaan nähtävä. Puhe on puhetta, mutta totuus näkyy näistä tuomioista. Eihän se liiga tietenkään voi ilmoittaa jossain kannanotoissaan, että verta halutaan, mutta nää jääkiekkojuristiset linjaukset osoittaa, että sitä nimenomaan. Ei nämä mitään vahinkoja ole eikä näkökyvyn puutetta. Draamaa, rytinää, näkyvyyttä, klikkauksia ja kassa kiittää.
   
 10. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nyt alkaa kurinpito viimeistä olemaan erittäin heikoilla jäilllä. Viimeiset 2 tilannetta olleet sellaisia (Kantola/Miklik) että pelaajien turvallisuudella ei ole kurinpidon mielestä mitään väliä.

  Kalpa on ilmeisen itsevarma sarjan voitosta ettei käytä kaikkia mahdollisia keinoja voittaakseen...
   
 11. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Olisi kyllä mukava saada perustelut tälle tuomitsematta jättämiselle. Paljon mielummin jättäisin rankaisematta Mikkolan tilanteen kaltaiset edestä päin tulevat kontaktit joissa on usein paljon tulkinnan varaa kun tälläiset tarkoituksenhakuiset kyynärvarrella iskut puun takaa, joita ei voi kuitata vahingoksi.

  Liiga asettaa itsensä vaikeaan tilanteeseen jos tänä keväänä tulee vastaava tilanne johonkin tähtipelaajaan.
   
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Jos selässä olisi lukenut Blood niin vähintään 4 peliä olisi tullut ja Tyrväinen nimestä varmaan 10+ peliä. Nyt tosiaan noi ovat sallittuja (tai korkeintaan 2+10) ja joku nelosen puukäsi ehtii 4-5 kertaa matsissa kokeileen vastustajan tähtipelaajien nuppien kestävyyttä.
   
 13. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan vaan muistutuksena että nämä kaksi tapausta eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Miklikin huitaisu kyynärpäällä päähän vs Kantolan puhdas taklaus jossa vastaanottaja ei ottanut taklausta lainkaan vastaan. Ihme ettei Miklik saanut omastaan pelikieltoa.
   
 14. Möksy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punainen. Musta. Valkoinen.
  Lainaus:
  Väärin! Liiga linjasi tuon jo 17.10.2016 jättämättä rankaisematta Tapparan kapteenia Jukka Peltolaa Pelicansin hyökkääjä Björnisen päähän kohdistetusta taklauksesta. Tämä ei luonnollisestikaan lievennä yhtään JYPin laitahyökkääjän Michel Miklikin tekoa ja sen moitittavuutta.
   
 15. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Siellä lienee kurinpito-Sampo asettanut toivomuksen, ettei häntä enää kevään ollessa näin pitkällä, vaivattaisi kurinpitokäsittelyyn kuuluvilla taklauksilla.

  Kyllä tuo Miklikin teko olisi kurinpitotoimia edellyttänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 14.27
 16. Siisel1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen viihdyttävin pelitapa
  Antti Törmäsen sanoin "aivan katastrofi, eihän tällästä voi tapahtua". Liusjärvi, ymmärrä irtisanoutua työstäsi. Sinulla ei selvästikään riitä osaaminen toimia tehtävässäsi.
  Onhan tämä aivan farssi. Alkaa jo tulla mieleen NHL ja Crosbyn keihästykset. Nimi selässä vaikuttaa tuomioon.
   
 17. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Eihän se Liusjärven vika ole millään tavalla että tapaus ei tule hänelle käsittelyyn.
   
 18. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Onko tässä siis tilanne se, että otteluvalvoja ei vienyt tapausta päävideotuomarin käsittelyyn, joten tämä ei voinut tehdä päätöstä viedä tai olla viemättä tapausta kurinpitäjälle?
  Vai meneekö 2+10 -tuomiot päähän kohdistuneista automaattisesti vhs-tuomarille?
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kyllähän tässä olisi kannattanut KalPan pelata välillä itsekkin likaisesti ja vastia asiaa eteenpäin. En tiedä maksaako mitään mut pikkusummia.

  Jos sillä olisi saatu jo JYP ehottomasti vaarallisin pelaaja pois olisi sekin jo jotain. Mutta kun KalPa on leimaannuttanut itsensä fair play seuraksi niin eihän me tämmösiin lähdetä. Ja toisaalta hyvä niin. Voitetaan silleen niinkuin pitääkin!
   
 20. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pikkasen vaikuttaisi, että arvalla tulee tuomiot näistä päähän taklaamisista. Ei voi sanoa, että ihan nimestäkään olisi kiinni. Jos olisi, niin olisi Kantolanki pitänyt saada kieltoa. Jos POFFeissa sallittaisi nämä, niin sitten Vartiaisen ei olisi pitänyt saada kieltoa. Paha sanoa... taitaa olla puhdasta linjattomuutta. Silleen tietysti ihan hyvä, että jos Miklik olis jäänyt pois, niin olisi jännitys kadonnut tästä ottelusarjasta. Nyt on vielä JYPilläkin mahdollisuudet. Että sinänsä hyvää politiikkaa ja lisäpeleistä Liigakin saa vähän rahaa. Hmm...
   
 21. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Aika käsittämätön päätös kyllä. Menee maku koko kurinpidon touhusta.
   
 22. pinball Map Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mitenkähän tämän sanois.. Täys vitsi, että Slovakki pelaa tänään! Ei loukkaannu, mutta suoraa kupoliin ja AINA pitäis antaa kakkua vaikka pelaaja ei loukkaantuisikaan..
   
 23. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Sisälukutaito kunniaan.

  Kantolan taklauskin jakaa mielipiteet. Sääntöjen mukaan olisi voinut myös tuomita pelikieltoon. Kun ojensi jalkansa taklaus tilanteessa, jolloin olkapää ei voi muuta kuin osua ylös.
   
 24. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Ei kannata nyt kuitenkaan kurinpitoa sotkea tähän tai syyttää asiasta, kun tapaus ei sinne asti edes mennyt. Tuossahan on jo itse systeemissä aika isokin vika, jos tällaiset tapaukset pitää otteluvalvojan viedä päävideotuomarille, tai vastustajajoukkueen itkeä ja tehdä itsestään pellen, jotta näitä edes tutkittaisiin. Eiköhän tässä nyt ole otteluvalvoja ja päävideotuomari halunneet itselleen vapaan perjantai-illan ja lauantaiaamun, ja sen takia Miklik pelaa tänään.
   
 25. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Hyvä puoli tässä on se, että KalPan pelaajat voivat hoitaa kurinpidon itse, mutta tätä tuskin tulee tapahtumaan. Keskittyvät voittamaan sarjan puhtaalla pelillä.