Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 351
  • 21 692

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusin Lasten Hautausmaa sinkku:





Oispa jo helmikuu niin sais koko levyn kuunteluun.

Tulivat näemmä samaa tulokseen kuin esim. Led Zeppelin ja Peter Gabriel - viidennellä albumilla pitää olla nimi. Pitäisikö veikata, että albumit 5-8 on nimetty vuodenaikojen mukaan, mikäli bändi vielä toimii riittävän kauan.

Kesän keikalla soittivat jo Ajokoira ja Puiset nuket-biisit tuolta levyltä. Ensinmainitun otsikko saa epäilemään, että kuka sanoittaja onkaan, ei tarkkaan ottaen tiedä, mikä ajokoira on... Rekikoirasta siinä todennäköisesti laulettiin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Musiikkia jota suosittelen kaikille ja en kenellekään. Drone, free-jazz, black metal ja ties mitä muuta.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Kari Peitsamon versio Wigwamin Luulosairaasta. Ennakkoasetelma suorastaan hirvittää, mutta yllättäen tämä toimii. Tähän pätee taas se vanha totuus covereista: tee tarpeeksi erilainen ja tee se hyvin, niin toimii.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Reilu pari vuotta sitten Tavastialla The Breedersiä lämmitellyt hollantilainen Pip Blom (sekä solistin että bändin nimi) on juuri julkaissut toisen albuminsa Welcome Break. Ensimmäinen albumi ja sen aikaiset singlet olivat sinänsä ihan kivaa indie-hymistelyä, mutta tuntuu että toisella levyllä bändi on saanut vähän enemmän potkua soittoonsa. Ensi kesänä sitten Sidewaysiin tai Flow'iin, eiks jeh?





E: tai yli kolme vuotta siitäkin jo on. Mutta "reilu pari vuotta" on venyvä käsite.
 
Viimeksi muokattu:

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kuuntelen Cyan Kicksin aiempaa tuotantoa odotellessani keskiyöllä tulevaa uutta singleä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Boston on juuri niitä bändejä, joita olisin eniten halunnut nähdä, mutta en varmaankaan koskaan näe. Ainakaan Brad Delpin kanssa. Tämä maailman kovin soft rock-vokalisti on jo vilkutellut meille.

Tässä kiehtoo täydellisyys: jumalauta jokainen nuotti on niin harkittu ja täydellinen. Tämä on vain sellaista kevyttä rockia, mutta ihan täydellistä sellaista.

Nämä hieroivat levyjään 70-luvulla kaksi vuotta, mikä oli silloin ihan käsittämätöntä. Siinä ajassa ehti tulla öljykriisissä kaksi laimeaa Mustangia. Sitten tuli Def Leppard. Mutta lopulta aika samanlaisia bändejä. Ja niin vitun hyviä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös