Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 027
  • 21 692

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus tuntuu, että ne keikat, joille menee hetken mielijohteesta ovat kovimmin iskeviä. Lähiaikoina on ollut liki ennennäkemätön nälkä livemusiikille ja kun eilen etsi, mitä livetarjontaa olisi kotikylässä tarjolla, parhaaksi vaihtoehdoksi jäi Los Bastardos Finlandeses On the Rocksissa. Jotain yksittäisiä biisejä olin kuullut aiemmin, mutta miten pahasti voi mennä pieleen, jos bändissä on Ben Granfelt ja Twist Twist Erkinharju. Keikka iski siinä määrin, että piti ostaa mukaan kaikki myyntipisteestä löytyvät albumit, Return of El Diabloa ei löytynyt. Avautui samalla, että tämä "superbändi" on julkaissut nykymittakaavassa aika lyhyen ajan sisään jo kuusi albumia. Onhan tämä vitun kovaa kamaa. "Hän on paha mutsinnussija ja hänellä on pallo."
 

Eksotikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Laine & Aho
Being as an Ocean - The Hardest Part Is Forgetting Those You Swore You'd Never Forget
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Haloo Helsinki: Beibi

Olen taipunut pikku hiljaa - tämä on kyllä helvetin hyvä bändi, myönnetään!

Tässä on suomalainen rockbändi päivitetty 2010-luvulle. Riittävän perinteinen, kovinkin perinteinen, mutta myös riittävän moderni. Näillä on loistavia biisejä, enkä voi olla ihastelematta bändin soittotaitoa. Hyvin tuotettua toki, mutta kyllä tämä bändi soittaa ihan helvetin hyvin. Taitoa on, jokainen on keskimääräistä parempi soittaja, etenkin rumpali. Bändin yhteissoundi on helvetin hieno, vahva ja värikäs.

Silti Haloo Helsinki riippuu täysin Ellistä. Loistava laulaja, joka laulaa tunteella, raivolla ja sydänverellä. Ellin kaltaisia laulajia kuulee harvoin. Elli raivoaa, iloitsee, kehrää ja tekee kaikkea siltä väliltä – ja aina hän kuulostaa upealta. Historia tulee asettamaan Ellin maamme merkittävimpien naislaulajien joukkoon, koska historiaa kirjoitetaan koko ajan. Tuollaista upeaa naarastiikeriä arvostaa myös tällainen keski-ikäinen Lynyrd Skynyrdiä kuunteleva konservatiivinen rokkiukko.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
J.J Calen Best Of rullaa mukavan leppoisasti sateisessa kesäillassa. Tämä mies kertoi tulsa-soundillaan bluesinsa kautta elämän koulimia tarinoita eri ilmiöineen pääosin etelästä. Lievästi kuiskaileva vokalisointi ja tunnistettava, lähes jäljittelemätön, kitarointi oli kuin allekirjoitus tälle matalan profiilin blues-konkarille. Kevyitä multia J.J:lle!
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kattelin/kuuntelin juuri Disco Ensemblen Ruisrock keikan Yle areenasta. Nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Vinyyliä aamiaiseksi. Nyt pyörii neljännesvuosisata sitten levyn kannen perusteella ostettu Delta Rebelsin lätty Down In The Dirt. Ajalleen tyypillisesti tuotettua Hard/Southern Rockia Tenneseestä.

Delta Rebels - Howlin' At The Moon
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jos mua pyydettäis listaamaan minkä tahansa vuoden top-10 albumit, pääsisin hädin tuskin viiteen asti. Sen verta laiskasti tulee otettua uutta musiikkia haltuun. Muutama oma suosikki tulee aina tsekattua, muuten hieman hiljasempaa. Olisiko tänä vuonna toisin.

2015 on tarjonnut omaan makuun suosikkieni mittapuulla vahvat esitykset, Mokoma - Elävien kirjoihin jäätävän hyvä ja Kotiteollisuus - Kruuna/klaava positiivinen yllätys kovaa vauhtia viiskymppistyvältä rykmentiltä. CMX - Mesmeria vaatinee avautuakseen aikaa ja kärsivällisyyttä. Pari radiosoitossa ollutta biisiä kuulosti hyvältä, kuinka leveä on materiaali noin muutoin, täytyy selvittää.

Hieman totutun mukavuusalueeni ulkopuolelta, vaikka Rammsteinista pidänkin, Lindemann - Tägtgren -projektin Skills in Pills osuu lähelle maaliaan. Soundit ja Lindemannille tyypillinen räävittömyys kohdillaan. Nightwish - Endless Forms Most Beautiful vielä korkkaamatta, mutta työn alla. Vasta viime aikoina hienojen biisien ja nerokkaiden videoidensa kautta löytämäni Lapko ja albumi Freedom - mainiota vinkumista, jos sellaisesta tykkää. Nykyään ei oikein viitti/jaksa/osaa innostua uusista bändeistä, mutta Lapko on tehnyt vaikutuksen.

Lamb of God - VII: Sturm und Drang julkaistaan itse asiassa tänään perjantaina. Neljä biisiä jo pistetty ulos, kuuluu bändinä suosikkeihini omassa genressään. Children of Bodomin yhdeksäs studioalbumi, monessa mukana olevan Peter Tägtgrenin tuottama I Worship Chaos julkaistaan lokakuun alussa. Ensimmäinen single Morrigan on, vanhaa sanontaa käyttääkseni, aika perkeleen kova.

CoB - Morrigan

Diablo rikkoo syyskuun puolivälissä seitsemän vuoden hiljaiselon pitkäsoittojen suhteen. 2008 julkastu Icaros kuuluu viime vuosikymmenen kovimpiin metallialbumeihin, uusi levy kantaa nimeä Silver Horizon. Sitten tuossa olis vielä ekalla viikollaan Suomen albumilistan sijalle 5. noussut Cradle of Filth - Hammer of the Witches. Aika ohuesti olen bändiin tutustunut, mutta kohtuullisella mielenkiinnolla suhtaudun.
 
Viimeksi muokattu:

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vasta viime aikoina hienojen biisien ja nerokkaiden videoidensa kautta löytämäni Lapko ja albumi Freedom - mainiota vinkumista, jos sellaisesta tykkää. Nykyään ei oikein viitti/jaksa/osaa innostua uusista bändeistä, mutta Lapko on tehnyt vaikutuksen.

Uusimpia en ole kovin paljoa kuunnellut, mutta Young Desire on kyllä semmoinen levy, joka aika tasaiseen koneelta soi. Tuohon vuosikymmenen parhaimpien levyjen listaan minulla tyrkyllä ehdottomasti, josko nyt semmoisen listan saan tässä tehtyä.

Kuuntelussa nyt tietysti: Lapko - Young Desire
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alice In Chains: Nutshell

Kyllähän Layne on tuossa jo aika kuutamolla. Silti tämä on yksi Alice In Chainsin upeimpia biisejä. Ja näiden reilun kahden vuosikymmenen aikana AIC:sta on tullut minulle Soundgardenin ohella SE grungebändi. Ihan muista nimistä aloitettiin, mutta nämä biisit ja yhtyeet kestävät.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Youtubesta kuuntelen Bad Religionin The Empire Strikes First levyä. En ole ennen kuunnellut tätä levyä kokonaan. Viikon päästä Porissa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tuskassa tuli nähtyä In Flames, tulevat takaisin Suomeen syksymmällä. Ajattelin, että voisi käydä taas kuuntelemassa ja katselemassa, kun Turun Logomoon saapuvat. Eivät soittaneet Tuskassa Pinball Mapia, jospa sitten lokakuussa? Biisi on yksi In Flamesin parhaista, ellei paras.

In Flames - Pinball Map
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös