Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 905 733
  • 21 751

passenger

Jäsen
To record only water for ten days - albumi on mielestäni aivan huikea. Omistan myös tuon mitä kuuntelet, sekin on hyvä...

Tuo mainitsemasi levy tuli kuunneltua aivan loppuun sen ilmestyessä, jotenkin nuo myöhemmät eivät tullessaan iskeneet jostain syystä niin hyvin, mutta nyt tosiaan tullut kuunneltua ja helkkarin hyvältä kuulostavat nekin.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Kuuntelen pienen tauon jälkeen philadelphialaista Rosettaa. Jotain helvetin post-metallia vai mitä lieneekään, mutta aika raa'an ja murskaavan kuuloista joka tapauksessa. Debyytti The Galilean Satellites on genressään yksi 2000-luvun parhaimpia levyjä ja täytyisi ottaa parempaan kuunteluun muutkin julkaisut, kun tähän asti olen raappaissut vain vähän pintaa. The Galilean Satellites on muutenkin aika mielenkiintoisesti toteutettu. Mukana tulee kaksi kiekkoa, joista toisella on perinteiset instrumentit ja toisella ambient-taustat ja ne onkin tarkoitettu soitettavaksi päällekäin tai sitten ihan vaan yksinään. Ei tuollainen viritys vissiin täysin ainutlaatuinen ole, mutta eipä mieleeni tule tällä hetkellä muitakaan vastaavia.

Rosetta - Départe/Deneb
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuuntelussa mielenkiintoinen uusi tuttavuus nimeltä The Ghost Wolves. White Stripes/Flat Duo Jets/roots/blues/garage -meininkiä ja saitilta voi jopa downloadata 'Gonna Live' -biisin. Vinkin sain the Waterboysin Mike Scottilta. Kyllä Twitter on hieno juttu :)
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Jethro Tullin Crest of a Knave on aika kova sana tänä yönä. Sillä sentään voitettiin raskaan musiikin grammy, joskin mulle tulee mieleen Dire Straits. Sehän ei ole huono juttu.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alice in Chains - Unplugged

AIC ollut tietysti tuttu jo pitkään, mutta tämä klassikko on jäänyt jostain syystä vähän paitsioon. Tulipa sekin aukko sivistyksessä korjattua joku aika takaperin.

No Excuses
Oikein mukavaa menoa Sean Kinneyltä, jota pidän melko aliarvostettuna rumpalina. Useimmitenhan näistä Grunge-bändien rumpaleista kuitenkin Dave Grohl taidetaan mainita.

Ja kyllähän tuo Staleyn olemus vavahduttaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Alice in Chains - Unplugged

Tosiaan erinomainen Alice In Chains-lätty ja tulee kuunneltua tuota eniten AIC-tuotannosta yhdessä Dirtin kanssa. Toki William Duvall sopii mielestäni nykybändiin erinomaisen hyvin ja toivoisinkin, että bändi tekisi uutta materiaalia.

Täällä raikaa Blackfoot ja Marauder-niminen etelän rockin kulmakivi. Seuraavaksi Anthraxia ja Worship Music.
 

M10

Jäsen
Ja kyllähän tuo Staleyn olemus vavahduttaa.

Vavisuttaa todella. Ja vavisi mies itsekin kun Sludge Factoryn sanat sekaisin meni.

Se kun Layne kävelee Nutshellin tahtiin baarijakkaralle ja alkaa melkein lennosta laulamaan biisiä on kyllä hieno hetki johon voi aina palata uudestaan ja uudestaan. Siitähän se keikka sitten lähtee soljumaan omalla tahdillaan. Friends don't let friends get friends haircuts, vai miten se Inezin Metallicalle osoitettu kirjoitus akustisen basson kyljessä meni. AIC:n Unplugged on oma suosikki tämän MTV-sarjan tuotannosta. Honorable Mention aika monelle, varsinkin Jay-Z feat. Roots.

Noku Rinskukin mainitti, niin itsekin nostan yhden grunge-rumpalin esille. Matt vitun Cameron. Pidän valtavasti miehen tyyli- / rytmitajusta ja kyllähän joku Badmotorfinger on alusta loppuun melekoista rumpaloinnin ilotulitusta. Ja musisoinnin noin yleensä- otankin sen kuunteluun jetzt.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
"Mä vaihdan genree, teen jotain tervettä ja reipasta."

Pyhimys uudemmasta vanhempaan ja vanhemmasta uudempaan. Pyhimys oikein päin ja Pyhimys väärin päin. Pyhimystä sieltä ja Pyhimystä täältä. Heikki Kuula on saanut kilpailijan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Joulun jälkeen leppoisina lomapäivinä pyörineitä:

Jimi Hendrix - Band of Gypsys
Entombed - Morning Star
Greg Dulli - Amber Headlights
Radiopuhelimet - Avaruus
The Wicker Man (1973) - Soundtrack
Kyuss - Sky Valley
Keith Richards - Talk Is Cheap

jne jne jne

Juuri nyt herrasmiesmäiseen olotilaan soi Afghan Whigsin Gentlemen.

Tuli muuten mieleen, etten tähän mennessä ole vissiinkään kuullut edes läpi - saati hankkinut - yhtään vuonna 2011 ilmestynyttä levyä. Eikun hetkinen... tulikos Röyhkän ja Mattilan lätty tänä vuonna? Jos, niin sen. Ei silti taida olla asiaa Music awards -ketjuun...

Ensi vuosi näyttää paremmalta. Luvassa Sabbathia, ZZ Toppia... CMX menee helmikuulla studioon, Van Halenilta tulee levy (josta tosin puuttuu oleellinen tekijä, Mike Anthonyn basso). Lynyrd Skynyrdkin kuuluu puuhaavan uutta matskua.



Edit. Nyt puhuin läpiä päähäni: näkyypä myös Twilight Singersin loistava Dynamite Steps olevan tämän vuoden satoa. Kaksi levyä, jokohan kehtaisi äänestää?
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
En ole todellakaan mikään iskelmä- tai tangoihminen, joten liekö sitten kyse vanhenemisesta, mutta tänään on tullut kuunneltua Sauli Lehtosen biisiä Mun aika mennä on. Biisinäkin tottakai hieno, mutta on tuo Lehtosen ääni vaan uskomattoman hieno. Harvassa on tässä maassa ton tasoiset laulajat ja Lehtosestakaan emme saaneet nauttia kovin pitkään.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Deep Purplen Burn ja Stormbringer-levyjä kuuntelen. Ei välttämättä kaikkien aikojen Purple levyjä, mutta ainakin omissa papereissa Hughes-Coverdale kaksikko hakkaa Gillianin vokaaleissa helpohkosti.
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
toivoisinkin, että bändi tekisi uutta materiaalia.
Eikös ne parhaillaan studiossa ole uutta materiaalia äänittämässä/viimeistelemässä, julkaisu sitten joskus ensi keväänä tai jotain....
Tulisivat Provinssiin, niin ainakin meikäläinen olisi varmasti siellä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös