Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 502
  • 21 738

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Kaverilta sain jonkun promo-version MP3:na. On kyllä sen verta kova levy että on ihan pakko-ostos elokuussa, itse asiassa pitänee itsekin käydä heittämässä ennakkotilaus samantien.

Niin, mulla on kanssa tämä "kaverilta sain"-promo itselläni ja sen pohjilta voin suositella joka helvetin ihmiselle joka heviä/metallia kuuntelee ja arvostaa sitä että Suomestakin tulee hyvää musiikkia, ei hemmetti että ku luulin että Eclipsestä Amorphis ei laita paremmaksi niin paskaa tuli taas hatullinen syötäväksi, tämähän on suorastaan mestarillinen teos. Nyt ehdotankin jokaiselle jampalle ja jampattarelle että levykauppaan MARS!, heti elokuussa kun sitä parhautta saa. Itse lupaan olla ensimmäisten joukossa. Tällä levyllä nimittäin suomalainen metalli puskee monelta paskat housuun.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Isobel Campbell & Mark Lanegan: Ballad Of The Broken Sea. Toimii!
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Iron maiden - rainmaker

Hyvä biisi!
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Waltari - So Fine!

Varmaan joskus 95 luukuteltu viimeksi. Pystyy kyl edelleen tykkäämään.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Waltari - So Fine!

Varmaan joskus 95 luukuteltu viimeksi. Pystyy kyl edelleen tykkäämään.


Sex Pistolsin kokoelmat+live soi. Mut toi viesti sai kaivamaan Monk Punk, So Fine ja Torcha! lätyt hyllystä. No, Big Bang kans kehiin..
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Velcra - Hadal

Aivan loistava tyylinmuutos Velcralta, enpä olisi heti edellisten levyjen aggressiivisen menon jälkeen odottanut todella elektronista, pelkästään puhtailla lauluilla vedettyä paikoin jopa todella rauhallista ja kaunista teosta, joka kuulostaa silti ihan selvästi bändiltä itseltään. Perus-Arnoldille, joka on joskus kuullut jonkun Test Animalsin ja digannut siitä, tämä on silti varmaan yhtä vaikea tapaus kuin edellinenkin levy, joka oli todella aggressiivinen ja vaikeasti lähestyttävä, mutta aivan loistava sekin. Joka tapauksessa Hadal on todella virkistävä Velcran levyksi ja pitkästä aikaa odottaa bändin livenäkin näkemistä todella kovasti (ja oikein mainio livebändi onkin).

Jessi Frey on muuten ehdottomasti Suomen parhaita ja monipuolisimpia naislaulajia, sen viimeistään tämä levy osoittaa.
 

jkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata ja Pool
Eeppistä poweria suoraan Kreikasta eli soittimessa on Battleroarin kakkoslevy Age of Chaos. Sitä ennen tuli kuunneltua NWOBHM-legenda Blitzkriegin toistaiseksi viimeisin levy Sins and Greed. Perkuleen hyvää heviä molemmat lätyt.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tässä on pari viikkoa vituttanu armottomasti ja yleensä aina silloin laitan tietyt levyt soimaan, jotta saa oloa oikaistua:

Marilyn Manson - Antichrist Superstar

Muuten en jaksa enää Mansonia kuunnella, vaikka olinkin ennen suurkuluttaja. Näköjään iän myötä musamakukin on pehmentynyt. Nyt se sopii enää hetkiin, kun haluaa nollata ja saada agressioita purettua. Näihin sopii erityisesti esim. Irresponsible Hate Anthem:

"Hey victim! Should black your eyes again?
Hey victim! You were the one that put the stick in my hand"

Tämän lisäksi kuuntelin myös pitkästä aikaa Mansonin debyyttiä All American Family Portrait, joka on mielestäni kokonaisuudessaan hepun ylivoimaisesti paras levy.

Sitten myös löysin hyllystä Papa Roachin Getting away with Murderin, joka on kerrassaan loistava levy. Biiseistä on erityisesti soinut (nimikon lisäksi) Sometimes, Be Free, Scars ja Blood. Tästä innostuneena olen myös pyörittänyt bändin debyyttiä, mutta kyllä tämä GAWM on omassa luokassaan bändin tuotannossa.

Sitten kun mieli tästä vähän piristyy, niin kaivetaan esiin vanha ja uskollinen Faith No Moren Angel Dust.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kesämusaa kesän kunniaksi. Bob Marley, Leevi & Leavings, Van Halen, Black Sabbath ja Suede etunenässä.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
The Magic Numbers: The Magic Numbers.

Kaksi rumaa partasuista äijää, kaksi tavallisen tyynen näköistä naikkosta, tyypit sukua keskenään ja meininki hjyvä. Ei keksitä pyörää uudestaan. Yksinkertaista maanläheistä musiikkia, jossa hyviä melodioita, harmonioita ja lauletaan beibeistä. Hypetetty joo, mutta oikein piristävä sellainen. Ei väännetä väkisin elämää suurempia teoksia, vaan mukavia ralleja.

Absoluuttinen Nollapiste: Olos.

Olisivatpa kaikkien bändien paskimmat levyt tällaisia!

The Shins: Wincing the Nights Away.

Bändi, josta trendikkään ihmisen pitää tykätä. Huomasin kyllä, että ainakaan tällä kertaa ei iske isoina annoksina. Vaikutteet tulee liikaa läpi.

Weezer: Make Believe.

Oi Cuomo, oi Cuomo. Tekisit enemmän This Is Such A Pityn kaltaisia täydellistä parempia piisejä. Tälläkin levyllä tuota mahtivetoa seuraa umpisurkea Hold Me. Raivostuttava bändi! Hieno bändi!
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pään sisällä pyöriny neljästä asti "Ain't going out like that, I ain't going out like that" kun piti sitten kuunnella Cypress Hilliä...
 

Demonos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ÄTPPOMK.
Tällä hetkellä soi Mana Mana - Ilmestyskirjan peto. Seuraavaksi lisää Mana Manaa tai sitten siirtyminen Barathrumiin.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Stone - Get Stoned, Stay Stoned

Pystyy olemaan tyytyväinen. cdon.comista Stonen DVD 9,90! Mukana tulee Ankara hihamerkki. Loistavaa!
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
The Whon The Ultimate Collection-kokoelma. Mitään suuria tunteita tämä ei saa esiin mutta muutama helmi joukosta on löytynyt, ainakin Boris the Spider, Happy Jack, Pinball Wizard ja Won't Get Fooled Again. Ja tietenkin ne ennestään tutut hitit My Generation, The Kids Are Alright ja Behind Blue Eyes.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Smashing Pumpkinssin uusin keikko elikkäs Zeitgeist. Pettymys, suuri pettymys. Mitään sanomatonta, tosin kun tuotannsota löytyy helmi mallia Siamese Dream niin helposti muut kääntyy pettymyksen puolelle
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt kuunnellaan Kotiteollisuutta ja illalla mennään katsomaan Kotiteollisuutta! "Join pullon viinaa perjantaina, kaksi lauantaina, ja krapulassa formuloita katoin sunnuntaina..."
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Velvet Revolverin uusin, eli Libertad, kolahti postilaatikkoon. Ihan hyvältähän tämä vaikuttaa vaikka jotkut on täälläkin kitisseet tästä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
The Warriors -leffan soundtrackilta soi Genya Ravan - Love is a Fire. Sielukkaimpia naisääniä tällä puolen Arethaa.

Seuraavaksi pyörähtää ensi kertaa uusi Paradise Lost.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Kuuntelussa" tällä hetkellä ihan helvetillinen hammassärky. Aikaisintaan huomenna vasta pääsee lekurille joten odotettavissa aika vähäuninen yö...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös