Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 112
  • 21 692

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikinä vaikuttaa ottaneen urallaan aimoharppauksen. Näin bändin viitisen vuotta sitten Maj Karman lämppärinä ja vaikka ensilevyn jotkut biisit sinänsä toimivatkin, samanaikaisesti ne monien biisien "Wuuhuu! Bailataan ja ryypätään" sanoitukset toivat mieleen näennäisen rankaksi naamioidun bilebändin.

Nimetön kolmas levy ilmestyi pari viikkoa sitten ja juuri äsken tuli todistettua julkaisujuhlaa On the Rocksissa. Aika villi meno.



Demari sisällä, myrkyttää mieleni. (Kuten ensikuulemalla kuulin.)
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Poppiprinsessat iskevät minuun harvoin, koska kuuntelen äärimmäisen harvoin heidän musiikkiaan. Christina Aguilera on kuitenkin yksi sellainen artisti, joka on tuon ihmisjoukon edustaja ja toisena pidän Natasha Bedingfieldiä, jonka musiikkia olen kuunnellut pitkälti yli vuosikymmenen ajan eli aivan sieltä 2000-luvulta lähtien. Jokin tuossa tulkinnassa ja äänessä kolahtaa minuun ja kun kyseessä ei ole mikään huippusuosittu artisti, niin ei tarvitse pelätä massiivista radiosoitantaa hänen laulujaan kuunnellessa.
 
Juuri nyt radiosta, tai tarkemmin ottaen YLE Areenasta, raikuu Tiskijorman illan podcast-jakso; Kukkaa pukkaa. Näinkin mielenkiintoiseen valintaan on päädytty toki pitkälti siitä syystä, että arvoisa orkesterimme JormaMattila&Ulkopuoliset menettää tänään radioneitsyytensä kyseisen shown päätösbiisinä. Vähänkö jännää hei!

Kuunnelkaahan tekin, jotka kynnelle kykenette. Illan biisilistaa kun katsoo, saattaa JormaMattilan punkräime jossain määrin erottua joukosta...

Linkki kyseiseen jaksoon: Kukkaa pukkaa | Tiskijorma - Jorma Hietamäki | Yle Areena – podcastit
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös