Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 894 959
  • 21 691

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisin joskus laittanut ehkä johonkin Guilty Pleasures -ketjuun, mutta en viitsi. Meritoitunut setämies puhuu auktoriteetillaan.

Killer oli hetken aikaa pinnalla vuosituhannen vaihteessa. Ensimmäinen levy oli nyt mitä sattuu, mutta toiselle levylle osui ihan käsittämättömiä helmiä. Siihen aikaan Suomessakin tähdättiin ulkomaille ihan vimmatusti.

Lyhytikäinen tämäkin bändi oli, mutta muutaman kerran osuivat napakymppiin. Ja nämä ovat kestäneet aikaa. Ja Siiri Nordin laulaa näissä ihan helvetin hyvin. Hänessä me menetimme loistavan poplaulajan, mutta ehkä saimme hyvän veneenveistäjän. Soitto on myös upeaa, etenkin rumpali. Jumankauta nuo Naughty Boyn fillit.

Nämä ovat edelleen hyvää musiikkia. Ja tulevat olemaan.










 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juice Leskinen & Coitus Intin jälkimmäinen albumi Per Vers, runoilija soi ja juuri nyt Odysseus. Onhan tuo Alatalon Mikko ainakin joskus ollut pirun kova säveltäjä. Sanoiko joku Klovni heittää veivin?

Kannattaa mennä katsomaan se juuri kiertueella oleva Coitus Int Revival, jos sattuu vielä pilettejä löytämään.



 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Samaan tapaan kuin Manic Street Preachersin kanssa, niin myös Apulannan kanssa minua puhuttelee enemmän bändin varhaisempi tuotanto. Kiila on erinomainen levy enkä ole sen ostamista katunut päivääkään, mutta jotenkin erityisesti viimeisen kymmenen vuoden ajalta Apulannan tuotanto on ollut suuri pettymys. Varhaisemmista levyistä minulla on tällä hetkellä vain Aivan kuin kaikki muutkin, joten monta klassikkoa on vielä hankkimatta.
Tämä on muuten yksi niistä biiseistä, joka kolahti minuun ensikuulemalta aivan vuosituhannen taitteessa.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Soenin uusimman albumin julkaisusta alkaa kuukauden päivät olla, jokunen kuuntelukerta sille on jo ehtinyt kertyä. Onhan Soeninkin tuotannossa huomattavissa suoraviivaistumista tapahtuneen, ehkä hiukan "popimpaan" suuntaan on käännytty. Jos odotukset oli jossain vahvemmassa progeilussa, niin pettymään joutunee Memorial-albumin suhteen. Ei Memorial omissa papereissa parasta Soenia ole, mutta osaahan nämä herrat soittaa. Laadukas albumi Memorial on. ...ja jälleen se tuossa soitossa on, mikä nyt varsin positiivinen merkki on.







 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Apulannan lokkibiisi Kasimirin tulkitsemana. Aivan hirveä versio! Kyseessä siis tämä TV1:ltä nyt tuleva Elämäni biisi -ohjelma. En ole montaa kertaa tätä katsonut ja jos taso on tätä luokkaa niin ei tarvitse katsoa jatkossakaan..
 
Viimeksi muokattu:

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja kerran vielä:





Kyllä Killer oli mahtava yhtye. Tuohon aikaan tehtiin niin rohkeasti juttuja ulkomaille. Ei arasteltu yhtään. Vieläkin tykkään. Ja voi taivas miten kauniisti Siiri Nordin laulaa.

Oli tämä niin upeaa aikaa!

Ja kyllä, Nummis ei pilkkaa tässä yhtään. Tykkään vilpittömästi.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Jotenkin jännästi tunnen tämän. 70-luku jatkui hengeltään kasarille. Isot takapihat ja juhlat siellä. Tilaa oli aina. Meilläkin himassa Mielakassa oli järjetön määrä isoja seiskarin omakotitaloja, joiden pihoilla oli loputtomat bileet. Tosi jenkkityylistä.

Muistan tämän toki aina ja ikuisesti. Ja tuonne Mielakkaan aion muuttaa vielä takaisin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös