Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 578
  • 21 694

Shakey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hassisen Kone Kaivopuistossa 1.8.82. En ole löytänyt keikkaa Youtubesta, siksi ei ole linkkiä laittaa. Keikka löytyi 6 CD boxista jonka tänään löysin Cd-levyjen joukosta alakerran varastosta. Olihan Hassisen Kone kova bändi ja olen tyytyväinen, että ehdin silloin 80-luvun alussa näkemään sen pari kertaa livenä. Käsittämättömän hyviä ja kypsiä sanoituksia on Ismo tehnyt jo parikymppisenä. Eikä taso ole laskenut iän myötä. Olihan se hienoa viettää nuoruus ja aikuistuminen aikana jolloin Juice, Eput, Hector, Dave Lindholm, Tuomari Nurmio, Pelle Miljoona ja Ismo tekivät hienoa suomalaista sanoitusta ja musiikkia.

Ja kun katsoo tuota listausta, niin voisi kuvitella että olen polittisesti vasemmalla. Väärin menee, oikeistoliberaali ja Kokoomuksen kannattaja olin jo silloin, kun puolue oli pysyvässä oppositiossa. Ja NATO:n kannattaja silloin (70-luvulla), kun se oli iso kirosana. Tämä ei toki liity musiikkiin, hyvä musiikki on hyvää teki sitä vassari tai oikeistolainen.
 
Viimeksi muokattu:

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Hassisen Kone Kaivopuistossa 1.8.82.
Tuolla tuli oltua nuorena poikana, huikea kokemus. Nuo Kaivarin ilmaiskonsertit oli iso osa omaa nuoruutta, harmi että niitä ei nykyteineille ole tarjolla.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun kasarihevin klassikkolevyjä listataan, niin korkealle nousee Whitesnaken nimetön albumi vuodelta 1987. Mitä pidempään sitä on kuunnellut, sitä paremmalta se kuulostaa. Siinä Valkokäärme yhdistää 70-luvun väkevän hevin ja 80-luvun tukkahevin. Loistava levy vielä tänäkin päivänä. Se ei toki haittaa, että kiekko on täynnä loistavia biisejä. Ei levy enää tämän enempää klassikko voi olla. Ja jumankauta miten hyvin tämä on soitettu.


 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Pesäpalloilullista iltapäivää odotellessa:





[Verse 1] I can't stop thinking Thinking about sinking Sinking down into my bed I call my mother She's just a cunt now She said I'm sick in the head She said, "You ain't special So who you fooling? Don't try to give me a line" [Pre-Chorus] I can't stop thinking about seeing you one more time Oh, no But I already left you and you're better off left behind [Chorus] It's a bad obsession It's always messing It's always messing my mind It's a bad obsession It's always messing It's always messing my mind [Bridge] Too bad You're fucked up [Verse 2] I used to be wasted Always tried to take it Take it down into my vein I call the doctor, he's just another He said I'm sick in the brain He said, "You ain't special So who you foolin'? Don't try to give me a line" [Pre-Chorus] But I can't stop thinking about doing it one more time Oh, no But I already left you and you're better off left behind Oh, yeah [Chorus] Aw, it's a bad obsession It's always messing It's always messing my mind It's a bad obsession It's always messing It's always messing my mind [Bridge] So bad, boy [Instrumental Bridge] [Bridge] It's a It's a Heads up [Chorus] It's a bad obsession It's always messing It's always messing my mind It's a bad obsession It's always messing It's always messing my mind [Pre-Chorus] But I can't stop thinking about doing it one more time Oh, no But I already left you and you're better off left behind Oh, oh, oh no [Outro] It's a bad obsession It's always messing But I already left you and you're better off left behind Maybe you'll do better next time, punk

Huuliharpussa: Michael Monroe
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Viime torstaina tuli kuunneltua Radio Nostalgiaa, jossa Markku Veijalainen kävi läpi Cliff Richardin elämää ja tämän tuotantoa. Monista Richardin biiseistä, jotka ovat minulle tuttuja jo vuosikymmenien takaa, on tämä (We don't talk anymore) yksi suurimmista suosikeistani.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jj
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös