Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 973 499
  • 22 415

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi Tapsan parhaimmista biiseistä, ehdottomasti. Jos tämän kappaleen olisi tulkinnut vaikkapa M.A. Numminen tai Frederik, olisi biisin tunnelma ollut ihan toisenlainen.
Rautavaaralla noita on.

Jos haluaa vielä lisää saada sieluunsa koskettavia tunteita niin tuon jälkeen voisivat kuunteluvuorossa olla Ontuva Eriksson ja Peltoniemen Hintriikan surumarssi. Silmäkulmat kostuvat väkisinkin.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sedät jaksaa heilua. Vierivä kivi ei sammaloidu. Vanhassa vara parempi.

Pate Mustajärvi, Hei äijä
Rolling Stones, Angry
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuohon ylle sopisi vielä Gunnareiden Perhaps - mutta Axl, Duff, Slash &co. on nuoria miehiä jaggereihin ja mustajärviin verrattuna :-P
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tamara Luonnosta tuttu Kristiina Tuhkanen julkaisi juuri soolonsa, ja se onkin mainio kiekko. Todella maukasta 70-lukua, iskelmää ja power poppia. Ja nuo kannet ovat ihan täysi kymppi, niin upeaa 70-lukularppausta.

On kyllä niin ilahduttavaa, että tällaiset nuoremmat artistit löytävät noita retrohelmiä ja alkavat tehdä niistä innostuneena omaa musiikkia. Siinä aina sydän pakahtuu onnesta.

Julkkarit muuten Lepiksessä pe 8.9. Be there!





Koko levy:



Nyt odotan kuumeisesti, lähteekö nainen mukaan. Kristiinan levyjulkkarit on kyllä sellainen juttu, josta ei voi kieltäytyä.

Toki jos nainen haluaa jonnekin muualle, niin naisen toiveen mukaan mennään.
 

Shakey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hassisen Kone Kaivopuistossa 1.8.82. En ole löytänyt keikkaa Youtubesta, siksi ei ole linkkiä laittaa. Keikka löytyi 6 CD boxista jonka tänään löysin Cd-levyjen joukosta alakerran varastosta. Olihan Hassisen Kone kova bändi ja olen tyytyväinen, että ehdin silloin 80-luvun alussa näkemään sen pari kertaa livenä. Käsittämättömän hyviä ja kypsiä sanoituksia on Ismo tehnyt jo parikymppisenä. Eikä taso ole laskenut iän myötä. Olihan se hienoa viettää nuoruus ja aikuistuminen aikana jolloin Juice, Eput, Hector, Dave Lindholm, Tuomari Nurmio, Pelle Miljoona ja Ismo tekivät hienoa suomalaista sanoitusta ja musiikkia.

Ja kun katsoo tuota listausta, niin voisi kuvitella että olen polittisesti vasemmalla. Väärin menee, oikeistoliberaali ja Kokoomuksen kannattaja olin jo silloin, kun puolue oli pysyvässä oppositiossa. Ja NATO:n kannattaja silloin (70-luvulla), kun se oli iso kirosana. Tämä ei toki liity musiikkiin, hyvä musiikki on hyvää teki sitä vassari tai oikeistolainen.
 
Viimeksi muokattu:

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV, Artun pumppu
Hassisen Kone Kaivopuistossa 1.8.82.
Tuolla tuli oltua nuorena poikana, huikea kokemus. Nuo Kaivarin ilmaiskonsertit oli iso osa omaa nuoruutta, harmi että niitä ei nykyteineille ole tarjolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös