Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 896 097
  • 21 695

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Huomenna Kyyrian keikalle, joten tänään kuuntelussa on bändin koko tuotanto.

Centrepiece oli aikanaan 14-vuotiaan Vinsun ensikosketus bändiin, ja edelleen varmaankin se suosikkibiisi.



Itse pääsen Tavastialle ensi perjantaina katsomaan Kyyrian. Viime vuosituhannen lopussa näin heidät Lappeenrannan Cannibals ravintolassa. Oli kyllä huikea keikka!



Tämä oma suosikkikappaleeni heiltä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo



Bernard Butler! Kun nyt olet jo siellä mörönperseessä käynyt julkisilla, niin tulehan ennen Stadin keikkaasi käymään meillä. Menet vain lentokenttäjunaan tai bussiin numero 40. Lipun osaat varmaan ostaa, olethan jo tottunut Suomen julkisilla kulkija. Kerron sitten missä pitää jäädä pois. Tulen vastaan.

Lupaan tarjota matkalaiselle hyvää ruokaa ja juomaa, ja voin esitellä Suede- ja Bernard Butler -levykokoelmani. Niistä varmaan tykkäisit. Ja Arsenal-fanina tykkäisit varmaan myös Chelsea-paitojen kokoelmastani. Erikoisuutena noin kymmenen paitaa siltä kaudelta, kun Chelsea voitti CL:n ekaa kertaa.

Ja sitten keikalle voidaan mennä taksilla, minä maksan. Otan Kovasen taksin, koska se on parasta. Se ei kuulemma koskaan peruta asiakkaat kyydissä, koska se tuntuisi ikävältä. Tuota ennen voidaan toki ottaa tupsluikkarit, eli tiukat viinat kädet solmussa.

Tule Bernard käymään, näet vähän parempaa Suomea kuin siellä mörönperseessä. Varmaan tänne voidaan porojakin jostain hommata. Jotain 50-60 euroa kilo, mutta hällä väliä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK




Joskus listailin Vattuniemen "nähtävyyksiä", merkittävimpänä Tamara Luonnon Honeymoon-albumin kansikuvan ja promokuvien paikka Bar 52.

Markus Krunegård laittaa lisäyksiä listalle - tuosta videosta osa on kuvattu melkein kirjaimellisesti ikkunani alla ja Ravintola Wanha Herra on isossa roolissa.

Oli positiivinen yllätys tänään Flowssa. Ruotsinsuomalaisen muusikon ensimmäinen suomenkielinen levy on tulossa ja nyt kuultiin biisejä kai vain siltä (tai ainakin vain suomeksi laulettuja) plus J. Karjalaisen Kolme Cowboyta. Bändissä oli mukana Lala Salaman muijista toinen, varmaankin se laulaja. Soitti ainakin koskettimia, viulua ja duetoi yhdessä biisissä. Riikinruotsalainen basisti lauloi myös ihan kiitettävästi suomeksi taustalauluja, josta Markus antoikin erityistunnustuksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös