Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 235
  • 21 692

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Alice In Chainsin unohdettu klassikko tämä Shame In You. Yksi bändin parhaita biisejä. Niin kaunis, niin synkkä, niin voimakas. Layne ja Jerry parhaimmillaan. Ja nuo upeat soundit. Raskasta, säröistä ja jotenkin niin särkyvää. Tässä näkyy hyvin se AIC:n vähemmän tunnettu piirre eli herkkyys ja kauneus. AIC:hän on parhaimmillaan todella kaunista musiikkia. Ei tuota määrettä voi kaikkiin Seattle-bändeihin liittää.

Ihan järjettömän kaunis biisi, yksi AIC:n parhaita.

Yeah, I believe in inner peace, yeah
Throw out
Blow up
Hold in
Show fine
No signs
Grow blind
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Jos joku pop-rockbiisi voi olla mestariteos, niin tämä. Loistavaa stemmalaulua ja upeaa kitarakaahausta. Ja molemmat vain kiihtyvät loppua kohden. Etenkin nuo lopun stemmat ovat upeita. Ja nuo syntikat, 70-luvulla niillä vedettiin tyylikkäästi. Silloin ne olivat rytmisoittimia, mikä oli tosi tyylikästä. Tässäkin synat kuuluvat kyllä, pulputtavat upeasti. Jos minä tekisin musiikkia, tekisin tällaista. Toisaalta silloin olisin varmaan Robin Zander tai Rick Nielsen, mikä sopisi toki hyvin. Voisin toki olla myös Tom Petersson.

Täyden kympin biisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös