Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 011
  • 21 692

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Iltalehdessä juttu paluun tekeevästä LABista. Muistan kyllä bändin, mutta en kyllä tarkemmin mitä lie soittivat/soittavat. Jutussa luki kuitenkin että "Garbage-henkinen esikoisalbumi" joten piti ottaa suurena Garbage-fanina kuunteluun tämä esikoissinkku. Köyhän miehen Garbage on kyllä väärä ilmaisu, kun minä olen ollut erittäin köyhä ja silti digannut ihan alkuperäistä Garbagea. Mutta siis ihan hyvä Suomibiisi kuitenkin. Kuuntelin kyllä IL jutussa olleen uudenkin biisin videon, ei hirveästi napannut.



 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kyllähän tuota LABia kuuntelee, sillä soundi ja musiikki eivät ärsytä, ja kieltämättä pystyy havaitsemaan tietyt yhtymäkohdat Garbageen. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin en edes muistanut tämän bändin olemassaoloa. Mutta joo, Garbage on ihan omalla tasollaan tähän verrattuna.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Loudwire meni listaamaan maailman 25 parasta doom levyä ja tämä oli päätynyt sinne joten ei muutakuin soimaan. Onhan tämä hyvä levy ja yleensä kun löytyy tekosyy palata tämän pariin niin käytän sen hyödykseni. Death/doomia josta sitten myöhemmät yhtyeet ovat ottaneet vaikutteita. Pitääkin pyöritellä taas kaikkea kivaa pörinää, mitä nyt internetistä sattuu löytymään.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tänään pistettiin pyörimään MOE Raptorilta. Ihan nostalgia syistä. Nostetaan sieltä nyt esiin Rane (raukka)... Terveisiä Tampereelle.

No Rane-raukka päättikin skiniksi ruveta
Koskapa alkoi hänen järkensä huveta
Tampere or Ranen isänmaa
Koska siellä tehrään neekereistä makkaraa
Vielä nykyäänkin Raunolla kalju loistaa
kun mutiksia Tampereelta yrittää poistaa
Tamperehan on Suamen Saksa
Ei siihen auta eres kalammaksaöljy.
Kukas siitä tykkää?
Rane (3x)
Rah-Rah- Rane


 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Nokitan tällä - ikiaikainen suosikkini miljoonien ja miljoonien joukossa, niin itse kappale, sen tekijä kuin esittäjäkin:



Edit: vaihdettu toinen striimi, kun eka blokattiin
 
Viimeksi muokattu:
M

Maplehill

Myöhäisheränneenä vastaan tuli Rival Sonsin kuuntelun ohessa Black Stone Cherry. Debyytti Black Stone Cherry kuunteluun ja mitä ihmettä, todella kovaa hard rockia kyseessä. Rouheaa, riffipainoitteista poljentoa loistavalla laulajalla.

[MEDIA=youtube]org1ITRGGNg[/MEDIA]



Nyt kuuntelussa bändin toinen albumi vuodelta 2008 Folklore And Superstition. Rouheammasta hard rockista on menty selkeästi enemmän melodiapainoitteiseen musiikkiin ja lähemmäs ns. mainstreamia. Vaikea vielä sanoa, että miten maistuu tuon aivan mahtavan debyytin jälkeen.

[MEDIA=youtube]0KNi6GAvD4A[/MEDIA]



Vaikka tämä saattaa olla jonkinlainen sohaisu muurahaispesään, niin mainitaan myös, että Nickelback julkaisee uuden albumin Get Rollin' tämän viikon perjantaina ja albumin ensimmäinen sinkku San Quentin on kyllä erittäin hyvä veto. Todella komeat soundit biisissä ja muutenkin asiallinen veto.

[MEDIA=youtube]Uh0z_-mFefs[/MEDIA]

 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Harvoin siedän suomennoksia, mutta tämä Raskasta Joulua -projektin juttu jotenkin toimii. Alkuperäinen toki superhieno biisi, mutta tässä Kimmo Blomin muistaminen jotenkin vei mennessään. Meni tunteisiin.





Jos nyt alkuperäinen jäi arvoitukseksi, niin tässä sekin.




muoks vähän: joululauluissa itse asiassa ihmeen monet käännökset toimii. Perun sanojani hieman.
 
Viimeksi muokattu:

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös