Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 894 959
  • 21 691

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Woude on loistava! Mahtava yhdistelmä 70-luvun punkkia ja toisaalta 80-luvun alun uusromantiikkaa. Ja vähän mausteena vielä ihan perinteistä rokkiakin siihen asti menneiltä vuosikymmeniltä.

Tämä on lainabiisi, mutta loistava:





Siis Lovin' Spoonfulin upea Do You Believe In Magic, mutta Woude vetää sen niin omaksi kuin voi. Ehkä jopa alkuperäistä parempi. Kuuluisi tuonne parhaat coverit -ketjuun, pitää laittaa.

Mielenkiintoisena kuriositteettinä pakko sanoa, että myin jokunen vuosi sitten yhden Bayernin paidan Wouden bändissä soittaneelle ihmiselle.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Oli pakko taas...
Pistää kuunteluun kappale, jonka myyttiset sanat ovat herättäneet keskustelua, akateemisestikin, jo yli puoli vuosisataa ja jonka alku uruilla muistuttaa erittäin läheisesti Johann Sebastian Bachin orkesterisarjan nro 3 D-duuri toisesta osasta, BWV 1068, Air:ia.
Linkitän tähän kappaleen eka promofilmin, jota ehkä harvemmin katsotaan - siinä on, syystä tai toisesta, autenttisia pätkiä Vietnamin sodan tapahtumista.

 

M10

Jäsen
10 vuoden levytystauon jälkeen The Mars Volta on julkaissut uuden albuminsa (s/t).

Aika paljon seesteisempi meno kun silloin joskus, pahimman kakofonian (nerokkaan sellaisen) aikaan. Uusi levy avautuu hitaasti, mutta kuukauden tehokuuntelun jälkeen biisit alkaneet toimimaan erittäin hyvin. Kyllä se TMV:lta edelleen kuulostaa ja Cedricin laulu on tikissä! Hieno paluu Etelä-Amerikan pojilta.



 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kuuntelin vaihteeksi Entisten nuorten sävellahjaa, kun tämä biisi pärähti soimaan. Pirun kaunis kappale. Täytynee lisätä Moody Blues viimeistään nyt niiden bändien joukkoon, joiden musiikkia voin hankkia tulevaisuudessa.
...
Yksi nuoruuteni suosikkiyhtyeitä - yo. kappale ja tietysti jo Nights in White Satin paaluttivat mielenkiintoni ko. bandiin. Hankin myös Seventh Sojourn LP:n v. -72.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuottaja: Yläkerran ukot on innoissaan Van Halenista ja niiden 1984 levystä ! Cover ?
Tobber: Ei löydy! Mutta Berliinin muurista tehtiin yx biisi
Tuottaja: Mahtavaa jätkät, Bowien kaupunki !

 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo








Lala Salama, kuumin nimi juuri NYT. Vihjeenä kaikille, Lala Salama vetää keikkoja näinä päivinä tiheään Stadissa. Kannattaa osua paikalle. Voi siellä Nummiskin olla.

Ihan jäätävän kova bändi tämäkin. Indielle epätyypillisesti bändi vetää rohkeasti pitkiä kitarasooloja, ja voi luoja, miten hyvältä ne kuulostavat. Helvetin hyvin tämä bändi soittaa. On kaunista kitarahelinää ja äkäistä kitarapörinää. Jo ensimmäiset biisit kuulostavat ihan jumalaisilta. Kovia ovat nämä nuoret bändit, todella valmiita.

Ja loistavia nykyajan aiheita sanoituksissa: Vantaa ja paneminen, maksukanavat ja paneminen. Ja nämä kaikki toki fiksun ironisesti.

Rokkisetä tykkää. Tällaista sen rokin pitää olla. Nuoret ottaa soihtua haltuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös