Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 897 540
  • 21 705

TJV73

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Stone - No Anaesthesia!(1989)

Tämä levy on paras kotimainen metallilevy heittämällä! Jo Stonen debyytti on järisyttävän kova, mutta tällä levyllä Stone meni paljon teknisesti eteenpäin ja jokaisella kappaleella kuullaan aivan jäätävän kovaa riffittelyä! Kitarasoolot on myös ihan tajuttomia! Jokainen ei välttämättä Janne Joutsenniemen omintakeisesta laulusta tykkää, mutta meikäläiselle kyllä uppoaa.

Kyllä Roope Latvala on Suomen numero 1 hevikitaristi. Jiri Jalkanen myös todella hyvä.



Kyllä moni ulkomainenkin heavy orkesteri jää tämän levyn jalkoihin. Mestariteos!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tämän kuulin lukiossa musan tunnilla. Puhuimme tunnilla lyriikoista ja analysoitiin tätä. Kyllähän tämä on perheväkivalta tapaus. Ja kappalekin kuulostaa mielestäni hyvältä (hankalasta aiheesta huolimatta).


 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Moto

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rock in the City Keravan päivistä lauantai olisi ehkä keskimäärin kiinnostavampi, mutta silloin on Hassisen Kone Ratinassa. Voisi kuitenkin jo Ypö-Viiden takia mennä Keravalle perjantaiksi ja oli siellä muutama muukin ihan kiinnostava.











Harvinaista, ja yllättävänkin hyvälaatuista livemateriaalia Kouvolasta vuodelta 1979.


 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Diamond
Esittäjät Jübel ja Aleyna Tilki
Bänggeri on kyllä tämä
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yleisurheilun MM-kisoissa kävelyssä soi biisi, jonka nimeä en saanut päähäni. Äsken hyräilin sen puolisolleni ja hän tunnisti sen.

Kuuntelin sitten The White Stripes: Seven Nation Army.
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jagged Little Pill on kyllä edelleen erittäin kova albumi. Muistan tuon esiintymisen Jyrkissä ja aika lailla samoin aatoksin, että tämähän on jees, kiva että on päässyt oikein telkkariin esiintymään ja vielä Suomeen.

Olin seuraavan talven maailmalla ja eihän muusta puhuttukaan kuin tästä naisesta. Jouduin kaikenlaisille tuppukyläläisille (Lontoo, Los Angeles ym.) sanomaan, että kröhöm, hän oli Helsingissä syksyllä. Jutun mukaan bändit hajoavat Helsingissä käytyään, mutta tässä kävi vähän toisin.
 

Hööty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Penguins
Slayer - Hell Awaits(1985)

Yhtäkään näin kovaa tämän genren levyä ei oltu aikaisemmin tehty. Ihan jäätävää tykitystä alusta loppuun, vaikkakin tämä on omasta mielestäni vasta Slayerin kolmanneksi paras levy.



Aika lailla samaa mieltä. Mun mielipide tosin sisältää sellaisen erikoisuuden(?), että kumpikaan edellä olevista ei ole Reign in Blood.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös