Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 893 735
  • 21 677

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Vio-lence - Eternal Nightmare(1988).

Tässä on albumi, jossa on itselleni yksi tärkeimmistä metallimuusikoista eli Robb Flynn. Pakko sanoa heti, että Sean Killianin vokaaliosuudet ei ole kovin kummoiset, vaan on tälläiset geneeriset 80-luvun thrash/speedmetal-yhtyeen tapaiset. Ne kuitenkin toimivat ihan ok. Soitanta pelaakin sitten mielestäni aivan eri tasolla ja kitaran varressa olevat Flynn ja Demmell on aivan saakelin kovia!

Arvosanaksi ei vois siis missään nimessä antaa täysiä pisteitä, mutta soitannan olessa niin lujalla tasolla annan 4/5. Vokaalit valitettavasti rokottaa yhden tähden pois.



 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Pitkästä aikaa tämä mestariteos kuuntelussa. Ehkä tälleen isänä myös koskettaa erilailla kuin aikaisemmin. Biisi/levyhän kertoo siis bändin kitaristin tyttären kuolemasta ja pojan syntymästä tämän jälkeen. Kyseessä yksi tunnin mittainen kappale siis. Klassikko syystäkin. Kai tämän voi proge metalliksi laskea.



 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Delainia soipi tällä hetkellä, maistuu.
Delain on siinä mielessä harvinainen bändi että levy levyltä meininki muuttui raskaammaksi, ja samalla nyanssit ja pop-elementit jäi taka-alalle

Treat sen sijaan parantaa aor genressä kuin sika juoksuaan

 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Machine Head Burn My Eyes(1994)

Machine Headin eka levy. Klassikko, jossa ei ole yhtään huonoa kappaletta. Silti vasta bändin toisiksi paras levy minusta. Levyllä on käynnissä jumalainen groove ja raskaat ja hitaat junttariffit sekä myös nopeampaa poljentoa. En keksi ollenkaan mitään moitittavaa levystä.

 

Moonshine Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreät Jääkärit
Leonard Cohen - Songs of Love and Hate



Mielestäni Cohenin paras. Aivan älytön lataus ja todella tyylitietoisesti sovitettu yhteen miehen ääni, akustinen kitara ja jousiarraukset.
 

Jinjer

Jäsen
Laitetaanpas ukrainalaista metallia Jinjeriltä. Bändin jäsenet ovat kotoisin Donetskista ja joutuivat jättämään kotinsa 2014 alkaneen sodan takia. Biisi kertoo Venäjän ja Ukrainan välisestä sodasta.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös