Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 898 267
  • 21 709

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauko Röyhkän hurja saatananpalvonta-albumi Jumalan lahja (1993) on ollut, ja tulee vielä muutamalla keikalla olemaan, mahdollista kuulla kokonaisuudessaan livenä. On se kyllä aika kova.

Pohjoinen taivas lienee albumin avainraita ja on varmaankin Noidan ohella suunnilleen ainoa, jossa on jotain okkultismiviitauksia.




Saksalaisten tuho kuulostaa sitä nerokkaammalta, mitä enemmän sitä kuuntelee. Biisihän on alunperin 500 kg lihaa-bändin ohjelmistosta, mutta siinä on poikkeuksellisesti Röyhkän oma sanoitus. Pääasiassa 500 kg lihaa käytti sanoituksina vanhoja runoja, Uuno Kailasta etenkin. Ensimmäinen versio oli Akvaario-albumilla (1988) Maritta Kuulan laulama, paluulevy Sielulla (2004) Kaken laulama, mutta kyllä tämä Jumalan lahjan versio on kuitenkin se definitiivinen.




Muista: älä koskaan pelkää pimeää. Muista: älä koskaan pelkää metsää, sillä metsä suojelee sua, metsä suojelee sua. Saksalaisten tuho johtui siitä että he luottivat voimiinsa, ja kuitenkin he kammosivat metsää...
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Annika Eklund: Shanghain valot

Tämä tuli radiosta, kun ajelin tänään Kouvolasta himaan. Muistin juuri, miten iskelmää voi tehdä. Sitä voi tehdä myös ihan saatanan hyvin. Tämä on todella taitavasti tehty ja Finnhits-meiningillä. Kerkko Koskista ei varmaan tarvitse erikseen mainita. Upea biisi.

Terveisin keski-ikäistyvä Nummis.
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Tubesta löytyi ihan kiva kanava.

Tämä ehkä edelleen suosikkini kaikista Vain Elämää -vedoista. Kolmoskausi muutenkin oli kyllä kova.
Kiitoksia kanavavinkistä. Ensimmäiset kaudet meni vähän ohi, mut nyt on hyvä fiilistellä. Kakkoskaudella Pauli Hanhiniemi on kyllä huikea, ja tässä maailmantilanteessa muistuttaa, että kyllä suomalainen mies on hieno mies.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo








The Rascals on kyllä ilmiömäinen. Kauniissa soulbiisissä voi soida konekivääri. Ja biiseissä puhutaan Robert Kennedyn kuolemasta. Ja aika monesta muusta ajankohtaisesta asiasta, kuten Vietnamista. Ja silti biisit ovat niin saatanan makeita ja nättejä, loistavia sävellyksiä.

Tämä on niitä 60-luvun bändejä, joita haluaisin ehdottomasti nähdä. Kyllä silloin osattiin ja niin edelleen.

Gimme gimme hope yeah!!!! Ihan järjettömän nätti bändi. Siksi mulla on näiden vinyyli kunniapaikalla hyllyssä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Maailman suurin naana-naana heti Hey Juden jälkeen. Se varmasti oli tarkoituskin. Ei tämä vain ikinä unohdu.

Kun lähestyin 40 ikävuotta, uhosin lähteväni Chicagoon katsomaan Pumpkinsia ja Veruca Saltia. No, ne juhlat vietin Kouvolassa. Se on ihan yhtä upea kaupunki.

Mutta tässä on hyvin aikaa viisikymppisiä ajatellen. Josko seuraavalla kerralla onnistuisi? Corganin olen niin monet kerrat nähnyt, mutta Nina Gordon ja Louise Post olisi jumalauta jotain!

Ovathan nämä Chicagon altsubändit ihan vitun kovia. Ja onhan siellä myös se Blackhawks, jonka kannua olen toki Suomessa kantanut.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Talk Talk - The Colour of Spring
Talk Talk - Spirit of Eden
Talk Talk - Laughing Stock

Kolme albumia, jotka lähentelevät oikeassa mielentilassa miltei hengellistä kokemusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös