Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 898 864
  • 21 711

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Maailmanlopun meininki jos ei suoraan lyriikoissa niin muuten. Äärimmäisen liejuista drone metallia. Tätä kun kuuntelee pari tuntia päivässä niin alkaa toivomaan ydinsotaa pyyhkimään maailman pois.
 

Big Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, IPK, Manchester United, San Jose Sharks, NFL
Tullut luukutettua nytten töissä pari päivää itselleni uutta tuttavuutta eli Dead Celebrity Statusta ja heidän Throwaway Kids-albumia. Tulee vahvat Hollywood Undead vibat itselleni.

 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
80-luvulla osattiin tuotteistamisen jalo taito. Oli supersuosittu rikossarja Miami Vice. Sonny Crockett eli Don Johnson sai sarjan siivellä tehdä lisäksi parin albumillisen verran musiikkia. Myös toinen sarjan päätähti, Rico Tubbsin esittäjä, Philip Michael Thomas levytti albumin.

Ainakin Don Johnson osasi jopa laulaa, siitä osoituksena albumi Heartbeat, joka nousi listoille ympäri maailman (mm. Suomessa). Yhdysvalloissa levy myi kultaa. Suurin hitti oli levyn nimikkobiisi, joka toki oli lainakappale. Tarttuva kipale yhtä kaikki. Albumin muusikkokattaus oli kivenkova, mukana mm. Ronnie Wood, Stevie Ray Vaughan, Willie Nelson, Bonnie Raitt sekä Michael Des Barres (eli MacGyverin Murdoc).

Heartbeat


(Saattaa olla, että kuulin tämän pitkästä aikaa GTA vitosta pelatessani ja se jäi soimaan päähän.)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oopi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös