Kuuntelussa juuri nyt

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
Aika vaisu dokkari oli minun makuun. Vanhat sedät muisteli kuinka kivaa oli ollut ja sitten kaikki loppui.
Kunnioitettavan määrän levyjä ovat silti puskeneet vielä heinäpäivien jälkeenkin.
Katselen sitten boksilta.

Joo, levyjä on tullut mutta ainoa kokonaisuutena kova albumi sitten 80-luvun on Astronaut. Yksittäisiä ässäbiisejä kuitenkin on tipahdellut. Come Undone, Ordinary World (mistäs se Neljän Ruusun Luotsiveneen riffi oikein tulee...) jne.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

M10

Jäsen
Hitto tää on taidokas biisi
Muistan kun olin ekoilla Pori Jazzeillani porukoiden kanssa vuonna 1991 ja Manhattan Transfer veivasi pääesiintyjänä kauheassa vesisateessa. Sen jälkeen tuli fiilisteltyä oikeastaan koko 90-luku tätä bändiä, vähän salaa kavereilta. Olisin varmaan saanut turpaan Hämeenlinnassa jos olisin sanonut kuuntelevani tällaista lällymusiikkia.
 

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars
Ysärinostalgiat, tai ainakin melkein. Tarkalleen ottaenhan tämä biisi taidettiin julkaista juuri vuosituhannen vaihduttua. Tyyliltään tää on anyway niin ysärijytää kuin olla ja voi!


 

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars
Tässäpä TWA:n vanhin yksittäinen biisi, jonka soittivat keväällä Nosturissa. Melko rankkaa settiä jos vertaa heidän nykyiseen suuntaukseensa. Ei sillä, tulen rakastamaan tätä bändiä ja (lähes) koko sen tuotantoa ikuisesti joka tapauksessa.

Niin aivan, TWA = The Word Alive. Päätinpä vielä tarkentaa varmuudeksi kun bändin nimi ei varsinaisesti käy biisilinkistä tietämättömille ilmi vaikkakin toki lukee albumin kansikuvassa.

 
Viimeksi muokattu:
Cyhra julkaisi uuden albumin No Halos In Hell eilen. Debyytti oli vähän vaisumpi tapaus, mutta tämä uusi jostain syystä iskee allekirjoittaneen korvaan varsin mukavasti. Taitavia soittajia ja muusikoita bändi täynnä ja mukavan melodista muusiikkia tarttuvilla kertseillä.Edit. Onpa mahtavan kuuloinen levy. Kaksi kertaa kuunnellut putkeen. Lead kitaroinnista (oletan olevan Jesper Strömbladin käsialaa) tulee vahvat flashbackit In Flamesin Whoracle - Colony - Clayman -levyjen akselille. Kuulostaa todella hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauko Röyhkän Pohjoinen taivas 1991-1993 kokoelma, jonka kappaleet koottu Tyttöjen ystävä ja Jumalan lahja levyiltä, lisäksi 80-luvun absurdismi sinkulta. Bonuksena kappale Observatorion mäellä, jonka alkuperää en nyt muista. Aivan huikeita biisejä niin sanoituksillesesti kuin sävellyksinä. Erityismaininta Timo Vikkulan kitaroinnille,
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä meni Motelli Skronklen tuotanto putkeen läpi. Tai ainakin kaikki Spotifystä löytyvä ja eilen Nosturista mukaan lähtenyt paluualbumi Juna. Ainekset häiriintynille unille on kasassa.

22-Pistepirkko ja nuo samana iltana oli aika kova kombo.
E: Saattoi myös olla viimeinen vierailuni Nosturiin, vaikka jotain jossain määrin harkinnan alla olevaa siellä vielä ehtii esiintyä. Ainakin kunniakas lopetus omalta osaltani, jos niin on.

Kone


Susien laki


Kissimirri


Koti
 
Viimeksi muokattu:

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Ensi viikolla Ismo Alangon keikalle, joten nyt soi randomilla parinsadan biisin soittolista Ismon tuotantoa. Juuri nyt soi Kaunis suru, sitä ennen Yö erottaa pojasta miehen.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös