Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tuomio on ihan oikea. Mitä tarkoittaa "loukkaantui vakavasti"? Onko tullut pysyviä vammoja tai oliko pelaajaura sitten siinä? Jos syntyi pysyvää haittaa, niin silloin kyllä 8 ottelua olisi pieni kakku siitä taklauksesta. Hermes voisi tiedottaa Korhosen tilanteesta.
   
 2. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Sillä lailla. Niin, Korhosen vammoja ei tarkemmin eritelty, mutta tuskinpa ihan pienestä sairaalaan asti viedään. Taklaus oli ihan älyttömän törkeä, ja tuomareiltakin oli muutenkin kuin tämän tilanteen osalta, tuomioissa sellaista sekoilua että sietäisi pari peliä niillekin antaa huilia. Tuollainen sählääminen pillin ja käsien kanssa menee jotenkin vielä ehkä.. III-divarissa.
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Taisi kakkoskoutsin Haakanan twiitissä lukea et selkä murtunu, sitä en sitte osaa sanoa et miten pahasti ja mistäpäin.

  Toivottavasti Korhonen toipuu ja ura ei ollut siinä!
   
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jos pitää paikkansa tuo selässä murtuma. Olisi Raitaselle kuulunut loppukausi kakkua, oli kyllä sen verran piittaamaton taklaus.
   
 5. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Valtteri Niemelle kahden ottelun pelikielto tuon IPK-ottelun tappelun seurauksena. Mutta missä on Riekkisen pelikielto tuosta itse taklauksesta? Ainakin minun mielestä tuo oli rangaistava teko, josta pitäisi palkita parin ottelun kakulla!

  Edit. "Edelleen sääntökirjan säännön 116 v 4 -kohdan mukaan pelaajalle, joka tekee säädyttömän eleen tai teon kenelle tahansa henkilölle jäällä tai missä tahansa kentällä ennen ottelua, sen aikana tai välittömästi sen jälkeen tuomitaan ottelurangaistus. Erotuomari- ja otteluvalvojan raporttien mukaan Niemi on yllä kuvatun tilanteen jälkeen tehnyt ottelun toiselle päätuomarille eleen, jonka voidaan katsoa täyttävän edellä kuvatun sääntökohdan mukaisen rivon eleen."

  Tämä oli kyllä itseltäni mennyt ohi. Eli yksi peli kakkua tappelusta ja toinen tuosta.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kukas se olikaan joka otteluseurannassa huomautti että Mestiksen säännöillä Niemi tulee saamaan enemmän pelikieltoa kuin Riekkinen ja näin näyttäisi käyvän.

  Kukaan ei nähnyt mitään säädytöntä, eikä siitä ole tallennetta, ja pelaaja kieltää tapahtuneen. Silti sana vastaan sana tuottaa ottelun pelikiellon. Näin ei pitäisi käydä.
   
  Jango tykkää tästä.
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Liekkö Riekkinen kuitenkin saamassa sapsikaa, kun ei ole IPK kokoonpanossa? Jos tässä jaetaankin isompaa kakkua ja käsittely kestää. Voihan tämän selitys olla muukin, jos vaikka sairaana tai kalpassa tms...
   
 8. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Riekkinen on seuran ilmoituksen mukaan sivussa tämän illan ottelusta sairastumisen vuoksi eli kakkua ei varmaankaan tullut edes yhtä ottelua.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mestis - SaPKon Teemu Lämsälle yhden ottelun pelikielto Oli muuten täysin käsittämätöntä, että Lämsä ei saanut tilanteesta pelin aikana mitään.

  "Vaikka Lämsän tarkoitus on ollut suorittaa taklaus ylävartalollaan vastustajan ylävartaloon, osuu hän polvellaan vastustajan polveen / sääreen." Aivan, ja kurinpitoryhmä tietää tämän mistä? Harmi kun videoleikettä ei ole nähtävillä, niin asiaa ei voi kommentoida enempää.
   
 10. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
 11. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Onko tästä tapahtumasarjasta jotain videota olemassa? Mitä siellä riehuttiin?
   
 12. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Jotain on ollut ennen tilaisuutta ja ilmeisesti sen jälkeenkin. Elisan arkistossa pätkä päättyy siihen, kun Elomo toteaa poistuessaaan jotain tyyliin "Anna olla v*ttu viimeinen kerta".
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Iltasanomissa oli tästä tapauksesta selvitys. Elomo ja LeKin toimittaja oli törmännyt rinnat vastakkain kevyesti, jolloin LeKin henkilö oli heittäytynyt maahan kasvojaan pitäen. Taitaa olla kaveri jalkapalloilija toiminnasta päätellen.
   
  Nurmiovaara, rasperi75, Zone ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Naurettavaa toimintaa. Ensin koitetaan provosoida Elomoa sekoilemaan, ja kun ei onnistuta siinä niin feikataan Elomon satuttaneen. Häpeällistä toimintaa LeKin mieheltä.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kyllä tuli itelle semmonen kuva tuon jutun luettua, että tuollaset Laaksot pitäisi pakata kuurakettiin ja ampua avaruuteen. Helvettiin tuollaset apinat lätkätapahtumista joissa urheilijat ovat ne näkyvät osallistujat, seuraavaksi valmentajat, mutta ei missään olosuhteessa mitkään tiedottelijan kuvatukset.
   
 16. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ja leki tottakai valittaa tämän kaatuilijan tuomiosta kun hallituksen puheenjohtaja sattuu olemaan itse kaatuilijan oma isä. Nyt pitäis isipapalla olla sen verran munaa että lopettais turhat mutinat ja laittais poikansa ruotuun.
   
 17. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eikös tämä sama Laakso saanut viime kaudella kakkua jostain tuomareiden haukkumisesta somessa? Kyllä menee lujaa taas
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Eniten ihmetyttää, että itse taklauksesta ei tullut jatkotoimenpiteitä.
   
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  LeKin ja TuTon mahdollista pudotuspelikohtaamista ajatellen... Lupaavalta näyttää.
   
  OCE tykkää tästä.
 20. Linnankundi Jäsen

  Katselin tuota Frimanin taklausta, niin hyvin rajoille menee oliko siinä aihetta jäähyyn. Firman oli juuri luopunut kiekosta ja tässä vaiheessa taklaaja oli lähellä. Taklaus tuli sivulta ei takaa ja kontakti oli melko kaukana laidasta ei siis irti laidasta vaan reilusti ulkona reunasta. Kaikki nämä kohdat oli kyllä hyvin lähellä jäähyn arvoisia tekoja, mutta mielestäni kuitenkin nippanappa sääntöjen mukaisia. Friman menetti taklauksessa tasapainonsa ja liukui laitaan.
   
  Eskelarit tykkää tästä.
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tuo on totta, mutta ainoa kriteeri mikä selkeästi mielestäni ylittää jäähyn rajat on vauhti. Noilla vauhdeilla ei voi seurauksena olla muu kuin taklattavan holtiton lento laitaan.