Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tuomio on ihan oikea. Mitä tarkoittaa "loukkaantui vakavasti"? Onko tullut pysyviä vammoja tai oliko pelaajaura sitten siinä? Jos syntyi pysyvää haittaa, niin silloin kyllä 8 ottelua olisi pieni kakku siitä taklauksesta. Hermes voisi tiedottaa Korhosen tilanteesta.
   
 2. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Sillä lailla. Niin, Korhosen vammoja ei tarkemmin eritelty, mutta tuskinpa ihan pienestä sairaalaan asti viedään. Taklaus oli ihan älyttömän törkeä, ja tuomareiltakin oli muutenkin kuin tämän tilanteen osalta, tuomioissa sellaista sekoilua että sietäisi pari peliä niillekin antaa huilia. Tuollainen sählääminen pillin ja käsien kanssa menee jotenkin vielä ehkä.. III-divarissa.
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Taisi kakkoskoutsin Haakanan twiitissä lukea et selkä murtunu, sitä en sitte osaa sanoa et miten pahasti ja mistäpäin.

  Toivottavasti Korhonen toipuu ja ura ei ollut siinä!
   
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jos pitää paikkansa tuo selässä murtuma. Olisi Raitaselle kuulunut loppukausi kakkua, oli kyllä sen verran piittaamaton taklaus.
   
 5. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Valtteri Niemelle kahden ottelun pelikielto tuon IPK-ottelun tappelun seurauksena. Mutta missä on Riekkisen pelikielto tuosta itse taklauksesta? Ainakin minun mielestä tuo oli rangaistava teko, josta pitäisi palkita parin ottelun kakulla!

  Edit. "Edelleen sääntökirjan säännön 116 v 4 -kohdan mukaan pelaajalle, joka tekee säädyttömän eleen tai teon kenelle tahansa henkilölle jäällä tai missä tahansa kentällä ennen ottelua, sen aikana tai välittömästi sen jälkeen tuomitaan ottelurangaistus. Erotuomari- ja otteluvalvojan raporttien mukaan Niemi on yllä kuvatun tilanteen jälkeen tehnyt ottelun toiselle päätuomarille eleen, jonka voidaan katsoa täyttävän edellä kuvatun sääntökohdan mukaisen rivon eleen."

  Tämä oli kyllä itseltäni mennyt ohi. Eli yksi peli kakkua tappelusta ja toinen tuosta.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kukas se olikaan joka otteluseurannassa huomautti että Mestiksen säännöillä Niemi tulee saamaan enemmän pelikieltoa kuin Riekkinen ja näin näyttäisi käyvän.

  Kukaan ei nähnyt mitään säädytöntä, eikä siitä ole tallennetta, ja pelaaja kieltää tapahtuneen. Silti sana vastaan sana tuottaa ottelun pelikiellon. Näin ei pitäisi käydä.
   
  Jango tykkää tästä.
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Liekkö Riekkinen kuitenkin saamassa sapsikaa, kun ei ole IPK kokoonpanossa? Jos tässä jaetaankin isompaa kakkua ja käsittely kestää. Voihan tämän selitys olla muukin, jos vaikka sairaana tai kalpassa tms...
   
 8. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Riekkinen on seuran ilmoituksen mukaan sivussa tämän illan ottelusta sairastumisen vuoksi eli kakkua ei varmaankaan tullut edes yhtä ottelua.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mestis - SaPKon Teemu Lämsälle yhden ottelun pelikielto Oli muuten täysin käsittämätöntä, että Lämsä ei saanut tilanteesta pelin aikana mitään.

  "Vaikka Lämsän tarkoitus on ollut suorittaa taklaus ylävartalollaan vastustajan ylävartaloon, osuu hän polvellaan vastustajan polveen / sääreen." Aivan, ja kurinpitoryhmä tietää tämän mistä? Harmi kun videoleikettä ei ole nähtävillä, niin asiaa ei voi kommentoida enempää.