Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 2. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Jos joukkue X on Ketterä, niin ei yhtään peliä.
  Jos joukkue X on joku muu joukkue, niin kurinpito arpoo muutaman pelin.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Ilmeisesti et ole nähnyt Bourgeois'n tilannetta? Siinä loukkaantumisriski nolla, kun Luceniuksen teko oli suunnilleen hengenvaarallinen.
   
 4. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Vähän pöljää heittää tähän eri sarjasta kurinpitopäätösvideota, mutta laitetaan kuitenkin, koska kyseessä on sama rangaistuksen syy kuin Pulli-Fofanov-tilanteessa (laitataklaus). Näissä änärikurinpäätöksissä on kuitenkin yleensä ihan järkevästi tuotu esille ne pääasiat, jotka toimivat kriteereinä teon rangaistavuudelle: muuttuuko taklattavan asento haavoittuvaksi, kuinka paljon siihen on aikaa reagoida, onko normaali pelitilanne, taklaako pelaaja teknisesti puhtaasti vai taklaako ylös, hypäten, runnoen käsillä jne. Pablo saisi perustelemiseensa ottaa mallia, kun sitä on tarjolla. Enkä tarkoita mitään monen kameran hidastuskuvia, vaan ihan vain vähän enemmän substanssia sisältäviä näkemyksiä. Itse olisin pitänyt Fofanovin kohdalla ihan oikeutettuna rangaistuksena yhtä peliä koska taklaa tilanteessa normaalisti loppuun ja toinen uusijalisästä. NHL:n sivuston videon laitataklaus toi siis kaksi peliä tekijälleen, mutta on minun silmiini paljon rumempi kuin Fofanov-Pulli.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tällä kaudella myös joku sai pelin tai kaksi pelikieltoa korkeasta mailasta. Huolimattomuus syynä, eikä tahallinen. Kuitenkin K-Vantaan Pyykkönen ei nyt saanut peliäkään.
   
 6. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus: Mielestäni yritin tuoltakin vilkaista, mutta tiedä sitten. Kiitokset joka tapauksessa!

  Tuon nyt katsottuani sanoisin, että onhan tuo neljä peliä yläkanttiin, mutta tokkopa sentään mikään oikeusmurha. Näyttää sellaiselta kahden tai max. kolmen pelin tilanteelta, mutta toisaalta kyllä Fofanovilla on hyvinkin aikaa havaita, että Pulli on huonossa asennossa ja reilusti irti seinästä. Itse en ainakaan ole niitä ns. "kovia lätkäjätkiä", joiden mielestä peli muuttuu kaukalopalloksi näiden tuomioiden myötä. Kaukalossa kyllä rytisee jatkossakin, mutta vaarallisia temppuja takuulla sitä vähemmän mitä kovempia pelikiellot on.
   
 7. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Luojan kiitos tällä palstalla on ignore toiminto. Ekaa kertaa koskaan tulee tarvetta, sen verran noloja alkaa juttusi olla.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pakko myöntää, aikamoista pakotusta joka viestissä ollut tuosta yhdestä tilanteesta. En ole katsonut sitä Lehtisen tilannetta, saattoi mennä väärin, mutta ei se mikään nousijajoukkueen etu ole.
   
 9. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Ainoa kiekkosarja jossa yksi seura pystyy vaikuttamaan päätöksiin on kolme kirjaiminen ja alkaa koolla.
   
 10. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  IS: Onko tässä jääkiekkokauden pahin kurinpitofarssi?

  Aina, kun mainitaan nimi Pirkka Antila, niin tiedetään usein jo valmiiksi, että hommat ovat menneet taas kerran ihan totaalisen päin vittua.

  Antilalla ei ole pienintäkään käsitystä siitä, mikä on haavoittuvassa asemassa oleva pelaaja.

  Antila voisi siirtyä eläkkeellä vaikka saman tien ja tekisi suomalaisen jääkiekon hyväksi ison teon.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo ensimmäinen hyvin erikoinen tuomio tuossa on Kettusen pelissä saama rangaistus, ja se että tuomari ja ottuluvalvoja ei nää tuota edes sen arvoisena että kurinpidon pitäisi käsitellä.
  Sitten nuo Pirkko Annilan sössötykset onkin ihan tuttua silikkoo paskoo suojatyöpaikan pöydän äärestä.