Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 2. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Jos joukkue X on Ketterä, niin ei yhtään peliä.
  Jos joukkue X on joku muu joukkue, niin kurinpito arpoo muutaman pelin.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Ilmeisesti et ole nähnyt Bourgeois'n tilannetta? Siinä loukkaantumisriski nolla, kun Luceniuksen teko oli suunnilleen hengenvaarallinen.
   
 4. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Vähän pöljää heittää tähän eri sarjasta kurinpitopäätösvideota, mutta laitetaan kuitenkin, koska kyseessä on sama rangaistuksen syy kuin Pulli-Fofanov-tilanteessa (laitataklaus). Näissä änärikurinpäätöksissä on kuitenkin yleensä ihan järkevästi tuotu esille ne pääasiat, jotka toimivat kriteereinä teon rangaistavuudelle: muuttuuko taklattavan asento haavoittuvaksi, kuinka paljon siihen on aikaa reagoida, onko normaali pelitilanne, taklaako pelaaja teknisesti puhtaasti vai taklaako ylös, hypäten, runnoen käsillä jne. Pablo saisi perustelemiseensa ottaa mallia, kun sitä on tarjolla. Enkä tarkoita mitään monen kameran hidastuskuvia, vaan ihan vain vähän enemmän substanssia sisältäviä näkemyksiä. Itse olisin pitänyt Fofanovin kohdalla ihan oikeutettuna rangaistuksena yhtä peliä koska taklaa tilanteessa normaalisti loppuun ja toinen uusijalisästä. NHL:n sivuston videon laitataklaus toi siis kaksi peliä tekijälleen, mutta on minun silmiini paljon rumempi kuin Fofanov-Pulli.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tällä kaudella myös joku sai pelin tai kaksi pelikieltoa korkeasta mailasta. Huolimattomuus syynä, eikä tahallinen. Kuitenkin K-Vantaan Pyykkönen ei nyt saanut peliäkään.
   
 6. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus: Mielestäni yritin tuoltakin vilkaista, mutta tiedä sitten. Kiitokset joka tapauksessa!

  Tuon nyt katsottuani sanoisin, että onhan tuo neljä peliä yläkanttiin, mutta tokkopa sentään mikään oikeusmurha. Näyttää sellaiselta kahden tai max. kolmen pelin tilanteelta, mutta toisaalta kyllä Fofanovilla on hyvinkin aikaa havaita, että Pulli on huonossa asennossa ja reilusti irti seinästä. Itse en ainakaan ole niitä ns. "kovia lätkäjätkiä", joiden mielestä peli muuttuu kaukalopalloksi näiden tuomioiden myötä. Kaukalossa kyllä rytisee jatkossakin, mutta vaarallisia temppuja takuulla sitä vähemmän mitä kovempia pelikiellot on.
   
 7. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Luojan kiitos tällä palstalla on ignore toiminto. Ekaa kertaa koskaan tulee tarvetta, sen verran noloja alkaa juttusi olla.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pakko myöntää, aikamoista pakotusta joka viestissä ollut tuosta yhdestä tilanteesta. En ole katsonut sitä Lehtisen tilannetta, saattoi mennä väärin, mutta ei se mikään nousijajoukkueen etu ole.
   
 9. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Ainoa kiekkosarja jossa yksi seura pystyy vaikuttamaan päätöksiin on kolme kirjaiminen ja alkaa koolla.
   
 10. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  IS: Onko tässä jääkiekkokauden pahin kurinpitofarssi?

  Aina, kun mainitaan nimi Pirkka Antila, niin tiedetään usein jo valmiiksi, että hommat ovat menneet taas kerran ihan totaalisen päin vittua.

  Antilalla ei ole pienintäkään käsitystä siitä, mikä on haavoittuvassa asemassa oleva pelaaja.

  Antila voisi siirtyä eläkkeellä vaikka saman tien ja tekisi suomalaisen jääkiekon hyväksi ison teon.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo ensimmäinen hyvin erikoinen tuomio tuossa on Kettusen pelissä saama rangaistus, ja se että tuomari ja ottuluvalvoja ei nää tuota edes sen arvoisena että kurinpidon pitäisi käsitellä.
  Sitten nuo Pirkko Annilan sössötykset onkin ihan tuttua silikkoo paskoo suojatyöpaikan pöydän äärestä.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tälläkin kaudella on telottu ukkoja ihan urakalla ja pelikieltoja on kuitattu sieltä sun täältä.
  Otan ketjun ylös kun odotan että eilisestä Hermes pelistä kakun palat saa sekä SaPKon Laakso polvitaklauksesta ja Hermeksen Sikstus laitataklauksesta.

  Siinä ei mennyt kummaltakaan joukkueelta ihan huono pelaaja kun Laakson alle jäi Nättinen ja Sikstus jyräsi Forsströmin.
  Vaikea sanoa miten noille kävi mutta voisi olla jopa hyvällä munkilla niin, että kumpikin selviää ilman pitkää poissaoloa. Nättinen joko ei loukkaannu tai loukkaantuu pahasti. Tuskin on välimallia vaihtoehtona. Foppa huilannee vähintään x- aikaa kun taisi pää kolahtaa.
   
 13. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  SaPKon Laaksolle tuli 3 ottelua ja Hermeksen Sikstukselle tuli neljä ottelua pelikieltoja. Yllättäen Mestiksen sivuille tuomioista ei ole saatu raapustettua riviäkään, joten odotellaan niitä tuomiolauselmia niin voi tarkemmin ottaa kantaa.
   
 14. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Jos oli Sikstuksen temppu ruma, niin oli sen verran tökerö se taklaus Nättiseenkin, että ihmettelin jo mikäli ei siitäkin pelikieltoa anneta. Mikähän on kun näistä ei voida tiedottaa?
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Eiköhän ollut kaikille selvää, että kumpikiin kuittaa pelikieltoa. Nuo Laakso 3 ja Sikstus 4 ovat oikeastaan aika hyvät bannit kurinpidolta.
  Tai näin itse näkisin.
  Olisihan se kohtuullista jos Mestis saisi itse tiedotettua nuo videoklippien kera, mutta ei kait sitä voi liikaa toivoa. Pääasia että osataan keksiä kuukauden kentälliset.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipoikien Raitanen veti törkeän laitataklauksen. Seurauksena Hermeksen Korhonen kannettiin jäältä ja päätyi sairaalaan Joensuussa. Mutta jalat liikkuvat, sanottiin pressissä. Nähtäväksi jää, tuleeko Raitaselle kakkua ja kuinka paljon.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKon Toivanen veti melkoisen viikatteen Ketterän jätkää käsille ja sai oikeutetun 5+20. Mielenkiintoista nähdä onko pelikiekkon arvoinen. Itse laittaisin pari peliä muistuttamaan mitä varten tässä pelissä on mailat.
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Harmi, että oli törkeä huitominen, eikä edes mikään sellainen nahina minkä voisi hyvällä tahdolla nimetä tappeluksi... Oli nimittäin aika hilkulla Toivasen pojalta Gordie Howe hattrick: maali, syöttö ja ulosajo samassa ottelussa!
   
 19. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Raitasen taklaus oli kyl oksettava, hyi että...

  Ja nyt ei voi edes puhua taklattavan vastuusta! Toivottavasti tulee reilusti kakkua ja miten on mahdollista että selviää 2min jäähyllä tosta...
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mitä mieltä Frimanin pelikiellosta? Erittäin pahannäköinen tilanne, mutta mielestäni Friman ei voinut enää välttää törmäystä. Kurinpidossakin todettiin, että tilanne oli vahinko, mutta oikea käsi edesauttoi kaatumista. Sehän on luonnollista, jos edessä tekee äkkijarrutuksen ja takaa törmäävä ei voi välttää törmäystä ja nostaa käsiä refleksimäisesti ylöspäin ottaakseen tukea ja pitääkseen tasapainon. Ilman tätä tilannehan päättyisi siihen, että molemmat lentäisi laitaa vasten pää edellä toisen jäädessä alle.
   
 21. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kyseisestä taklauksesta peräti 2 minuutin jäähy:
  Raitasen taklaus Korhoseen
  (Youtube)

  Tekisi mieli kommentoida, mutta en viitsi sanoa mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 17.27
 22. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tästä kulmasta kun näkee, niin saa kyllä punamustien lasieni läpikin pahoinvoimaan tämä taklaus. Melkein tekisi mieli pyytää anteeksi koko seuran puolesta. Suuri ihme, jos tästä jotain "jälkikakkua" ei Raitaselle tule.
   
 23. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  2min... Mistä ne löytää nämä jampat tuonne viheltämään! Helppo se on täältä huudella, kun videolta katson. Mutta olisi varmasti jättänyt viheltämättä, jos olisi heti noussut ylös! Katsoo ihan eri suuntaan ja nostaa käden vasta, kun toinen jäässä.
   
 24. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Raitaselle kahdeksan ottelua pelikieltoa yllä mainitusta/kuvatusta tempusta. Onhan se ruma töötti.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Nono, ihan kohtuullinen hyvä tuomio. Miten lie Hermeken miehen tilanne? Raitanen ei kyllä tuossa hetkessä taida ajatella yhtään mitään, eikä se varmasti tarkoituksella yritä loukata mutta jospa tuo 8 ottelua muistuttaa seuraavan kerran ajattelemaan.