Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Lainaus:
  Noin 2sekuntia ennen taklausta. Fofanov ajamassa selkeästi juuri kiekolle ennättävää Pullia taklaamaan. Selkeästi etupuolelta ja Pullilla pitäisi olla kaikki maailman eväät havaita taklaus.
  Junnuille sanotaan, että jos näet, että taklaus tulossa mene kiinni laitaan. Mitä teki Pulli? Kun kerta Pullia sattui, niin oikeutettu vitonen. Mutta nyt ei taklattavakaan ollut hereillä...
   

  Liitetyt tiedostot:

  • takli.jpg
   takli.jpg
   Tiedostokoko:
   79,1 KB
   kertaa luettu:
   217
 2. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  En minä nyt Pullin syyksi laittaisi vaikkai kiekkoon ei noin mennä. Kaverilla on kaikki tuo n kaksi sekuntia aikaa miettiä onko taklattava sellaisessa asemassa, että voi ajaa puhtaasti. Mutta pakkohan se on vetää laidasta irti olevaa kaveria, kun vahinkojahan sattuu.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo, en kiistä. About noinhan se meni.
  Kun Pulli lyö kiekon ränniin niin asento muuttuu ja siinä oli Fofalla kaikki aika jättää huonossa asennossa olevaan taklaamatta. Molemmat tuossa vähän hoopoilee.
  Sehän tuossa on, että ulosajo vihellettiin laitataklauksesta, eli tuomarin näkökulmasta Pulli ei ollut taklattavissa.
  Ynnä kaikki, tämä on hankala aihe Mestiksessä kun taklausten vastaanottaminen on heikkoa, eikä niitä odoteta. Silloin kun kolahtaa, on myöhäistä harjoitella pelaamaan tilanne itseään loukkaamatta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018 klo 09.58
 4. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Tuo tilanne oli kyllä hieman ”junnumainen tilanne”. Noita sattuu junioreiden peleissä useammin kun siellä ei ihan olla vielä niin kartalla että mitä tässä nyt tulee tapahtumaan. Tarkoitan tällä sitä että kuten kuvasta näkyy niin pelaajat ovat ennen osumaa aika samassa rintamalinjassa ja jopa hieman enemmän kasvot vastakkain kuin toisinpäin. Kaukaa jo näkee että taklaus on tulossa varmasti. Silti Pulli päättääkin siitä välittämättä pelata kiekkoa ja kääntää selän taklaajaan päin. Ja sitten sattuu.

  En sano että yksinomaan Pullin vika tuo tilanne, olisi ollut Fofanovilla mahdollista jättää ajamattakin. Mutta sinällään ristiriitaista kun sen taklauksen tehtävä on olla ”pelote” joka estää sitä kiekollista peliä ja/tai häiritsee sitä. Ja kun taklaus on noinkin kaukaa ja selvästi tulossa niin kyllä silloin taklattava tekee itse sen valinnan että pelaanpa tuota kiekkoa ja käännän selän vastustajaan päin kävi miten kävi.
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  4 peliä Fofalle, kyllä on setä Järvinen ottanu jäsäkän otteen poffeissa. Toki lienee IPKn etu ettei Fofa pelaa enää tässä lämpimässä sarjassa kun astian kestävyys on tiedosa.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Juuselalle pari peliä kakkua. Hyväksyttävä rangaistus.
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Pablo näemmä hoitaa kurinpidolliset toimenpiteet yhtä hyvin kun aikanaan ruutunsa TUTOn rosterissa. Meikäläinen ainakin tykkää, eiköhän nämä viime aikojen penaltit viestitä kaikille kovapäisimmillekin kiekkomiehille, että perseily on raskaasti OUT. Littipeukku.
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  On kohtalaisen hyvin. Oikeastaan parhaiten kuin ketään aikaisempina vuosina. Itseäni ärsytti runkosarjassa tuomiota 3 ottelua vaikka todetaan tahattomaksi vahingoittamiseksi, kuin se että tarkoituksella koitetaan vastustajaa vahingoittaa. Tästä jo kirjoitin aikaisemmin. Fofanovin neljä ottelua on tähän nähden aivan liioittelua.
   
 9. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  On todellakin liioittelua jos verrataan siihen mitä lauantaina Imatralla nähtiin. Ketterän pakki ajoi täysin pelitilanteen ulkopuolella kiekotonta pelaajaa suoraan polveen, ihan vain kostaakseen sen kun oli hetkeä aiemmin hävinnyt kaksinkamppailun. Ja siitä kaksi peliä.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eli kyllä siinäkin linjassa olisi hiomista. Itse en tilannetta ole nähnyt, mutta hassua, että tilanteista joissa todetaan ettei ole tarkoituksena vahingoittaa vastustajaa saa kolme ottelua. Näin ainakin Virkin pelikielloss.
   
 11. Big Bear Jäsen

  Heti kun on vähänkin tunnetta pelissä niin se tapetaan näillä pelikielloilla. Fofanovin neljän pelin panna on todella käsittämätöntä. Ilmeisesti pelataankin kaukalopallosäännöillä.
   
 12. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Kyllä mä näen ton tilanteen samoin kuin Järvinen, että vastustajan kunnioittaminen tuosta puuttuu täysin. Pulli olisi voinut pelata tilanteen toisellakin tavalla mutta olisi Fofanov voinut jättää taklaamatta. Pelikiellon pituus ei välttämättä ole ihan linjassa, mutta olisiko saanut uusijana 1-2 peliä extraa? Historiaa Fofanovilla on ainakin viime kaudelta kolmen ottelun pelikiellon verran tästä tilanteesta: RoKi-IPK 9.11.16 Fofanov ulosajo Mestis - YouTube Linkki vie Youtubeen.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Siis, eihän tämä saisi olla mikään syy. Jokainen pelaaja loukkaantuu eri syistä, tosin siitä oltaisiin vihelletty kakkonen ilman Pullin maahan jäämistä.
  Toivon, että Pulli on kunnossa, mutta toivottavasti sitten "loukkaantuminen" ei ole antanut tätä kieltoa, jos pelaakin.

  Ihmettelen kyllä pituutta, mutta Järvinen tietää paremmin kuin minä. Pulli käänsi selkänsä Fofanoville, ja pelasi kiekkoa, Pullin olisi yhtä hyvin pitänyt tietää, kuin Fofanovin, että tuommoinen väli laidasta ja pää sitä kohti, niin voi tulla rumaa jälkeä taklauksesta. Näitä nähtiin U20 kisoissa vuoden vaihteessa myös pari, niistä ei kukaan ulos lentänyt. Kuitenkin, tässä tapauksessa korostui taklattavan vastuu, ilman selän kääntöä ja taklauksen vastaan ottamalla olisi saatu huomattavasti suopeampi tulos jokaiselle.

  Jos linja tälläisenä jatkuu, niin ok, minä olen tyytyväinen, mutta sen todellakin pitää olla linja. Erikoista, että pudotuspelit kun alkaa, niin pelikieltoa tullut varmaan enemmän, kuin runkosarjassa yhteensä. Eikö näissä ollutkaan ne vankilasäännöt?

  Onneksi oli Fofanov, eikä esimerkiksi Galin. Fofanov on korvattavissa samanlaisella kuumapäällä, Kiviojalla. Enjoy!
   
 14. Linnankundi Jäsen

  Näyttää Pulli olevan poissa kokoonpanosta tänään.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Uusijana? Puhdas taklaus+loukkaantuminen= neljä peliä sivussa.
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Voiko tuosta nyt lukea rivien välistä että tänään raahataan ovista pihalle Lahtela, Salo tai Lainio? Otan kantaa tuohon Fofanovin rankkuun, odotin sellaista kahta-kolmea peliä mutta tulikin neljä. Pullin tilasta ei tietoa, ei ainakaan tänään pelaa.

  Kyllä SaPKon kannattaisi myöskin peluuttaa jotain ukkoa joka halutessaan pystyy kovaan ja ikävään peliin. Nythän siellä ollaan ihan MikkiHiiriä ja katsellaan vierestä kun ukkoa viedään telakalle. Samalla mitalla takaisin!
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ei voi, tai mistä minä tiedän jos niin onkin. Kiviojan mukaan tulolla meinasin vain sitä, että siinä on myös jätkä joka painaa ne pommit loppuun ja kovaa, että eroon ette pääse näistä IPKn fyysisitä pelaajista.
   
 18. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Metrin irti laidasta. En ole sääntöguru, mutta tällainen taklaus tuollaisella voimalla ei ole mielestäni puhdas taklaus.
   
 19. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Katselin jo maanantain pelissä, että ainakin muutamalla SaPKo-pelurilla oli valmiiksi pasut housussa mennessään hakemaan kiekkoa laidasta. Ei siellä ketään yritetä vahingoittaa, korkeintaan henkisesti horjuttaa. Voi jopa toimiakin, katsellaan.
   
 20. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Jos sää kuljetat kiekkoa, niin ei kannata hirveästi pyllistellä. Kai taklattavallakin on joku vastuu?
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Kyllä tuo irti laidasta taklatessa on yksi kriteeri, onko taklaus puhdas vai ei. Tuomari ja kurinpitäjä näki rikkeen tapahtuneen ja kohtuullisen räikeänkin tuomioista päätellen Voisi olettaa, ettei taklaus tällöin ole aivan puhdas.
   
 22. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No niin no, on ja ei. Kyllä pelaajat kautta linjan tiedostaa että pitäisi olla, mutta ymmärtävät silti, että aina se suurempi vastuu on taklaajalla.

  Onko tuo Fofanovin töötti jossain katsottavissa? Mä en ainakaan löytänyt...
   
 23. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Itse en kyllä Järviselle kehuja aivan vuolaasti jakele. Hyvä että on kovat rangaistukset vaarallisista teoista, mutta linjattomuudesta kärsii Pablokin. Aikasemmin kaudella potkusta 2 peliä (Bourgeois) nyt 13 peliä (Lucenius). Uusijana kovempi rankku, mutta joku järki tuohon. Ei tuo ainakaan missään linjassa ole. Myös Fofanovin 4 peliä suht puhtaasta taklista tuntuu kovalta, 2 olisi ollut ok. Juuselan keihästys taas (2 peliä) tuntuu pieneltä varsinkin kun kyseessä uusija ja juuri kiellosta vapautunut pelaaja. Varmasti Järvinen on hauska äijä, mutta ei noissa tuomioissa mitään linjaa ole vieläkään..
   
 24. Big Bear Jäsen

  Kun täällä nyt tuntuu olevan näitä sääntönikkareita useampikin, niin mitäs tuumitte tällaisesta oletetusta tilanteesta?
  Joukkue X:n pelaaja taklaa, siis puhtaasti, avojäällä joukkue Y:n pelaajan levyksi. Montako peliä joukkue X:n pelaaja saa pelikieltoa?
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Fanseastin kautta olen katsonut, mutta en osaa sitä sitä poimia jaettavaksi. Tuossa juhahhujasen viestissä eilen klo 00:00 on kuva edeltäneestä tilanteesta. Tuossa Pulli lyö kiekon ränniin ja Fofa tulee samasta kulmasta olkapäähän. Pullin asento kääntyy vielä vähän lisää ennen kontaktia.
  Tuossa kuvassa on se oleellisin näkyvissä, eli Pulli on ainakin metrin irti laidasta ja Fofalla olisi aikaa jättää ajamatta huonossa asennossa olevaa Pullia.
  Minusta tuo kulma on myös kuollut ja kun huomioi Fofan vauhdin niin Pulli ei välttämättä tiedosta tulevaa taklausta ja siltä se tilanne kyllä näyttääkin kontaktin jälkeen.

  Ynnä kaikki, odotin aiempaan kauden linjaan yhtä tai max kahta ottelua mutta nyt tuli neljä. Neljä tulee ja tuo bonus 2 on poimittavissa perusteluissa olevasta lauseesta

  "Tässä tilanteessa on ainekset pahaan loukkaantumiseen ja mielestäni tässä tilanteessa mitataan paljon puhuttua vastustajan kunnioittamista."
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018 klo 13.52