Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Nämä tuntuvat aina tosi epäreiluilta kun näitä on vuosien saatossa paljonkin suuntaan jos toiseenkin nähnyt, saipahan taklaaja sitten pelikieltoa enemmän tai vähemmän. Tulipa tälli tahallaan tai vahingossa niin montaahan isoa osumaa kupoliin ei saa ottaa. Varsinkin tässä sarjassa tuntuu todella turhilta nämä tällit, on eri asia vetää miljoonatiliä, jos vaikka joskus koliseekin, kuin pelata käytännössä kulukorvauksilla. No, Järvinen katselee videot ja jakaa oikeutta sitä myöten, pääasia että Nevalainen tuosta vertyy.
   
 2. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Aivotärähdys ja runkosarjan lopun nyt ainakin huilii. Pudotuspeleissä pitäisi näillä näkymin olla pelikuntoinen. Hyvä ettei mennyt siinä töötissä mitään muuta rikki, sen verran oli vauhtia tilanteessa.
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterälle seuraava setti: Sameli Ventelä 2 ottelua sivussa, Erno "Tyson" Ripatti 1 ottelu ja Masollekin automaattisesti 1 ottelu.
   
 4. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Muista ei lisättävää, mutta tuo Mason automaattinen seuraava peli tuntuu vähän hölmöltä, kun juuri kerkesi suunsa avaamaan niin Vuohtoniemellä paloi kiinni ja Maso ulos.
   
 5. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Näin punamustien lasienkin läpi katsottuna kyllä ihmeen pitkä kakku. Ei se nyt ehkä kuitenkaan noin paljoo sitä ois tarvinnu.
   
 6. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Äkkiä ajatellen tosiaan tuntuu hurjalta, mutta kun alkaa perkaamaan päätöstä osiin, niin ei se enää niin hurjalta tunnukaan. Eli siis, jos nyt ajatellaan että perusjäähy tuon kaltaisesta monotuksesta olisi ollut 5-6 peliä, niin siihen kun lisätään taparikollisuuslisää 3 peliä ja vielä 4-5 peliä sokkona potkaisusta, niin siinähän sitä ollaan.

  Itse ainakin pidän kaikkein pahimpana juttuna juuri sitä, että Luceniuksella ei potkaistessaan voinut olla mitään käsitystä siitä, missä asennossa Linke takana on.
   
 7. Velhelmiina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Vaikka kuinka Lucenius on yksi lempi pelaajistani Mestiksessä, niin aivan oikea tuomio! Aivan järkyttävän törkeä teko. Pointsit kurinpidolle, että oli munaa antaa kunnon kakku.
   
 8. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lucenius on kyllä mielestäni ollut aina ylimielinen kakara, ja tämä on hyvä muistutus jätkälle että samat säännöt pätee kaikkiin. Kova kakku mutta ansaittu.
   
 9. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Lähellä olevassa kapakassa käy joka viikonloppu muutama romanimies. Siellä olen hyvin tottunut siihen että mustalaiset, jopa puoli ja vartti sellaiset ovat kovia poikia potkimaan. Ei tule yhtään yllätyksenä tämä temppu.
   
 10. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ohhoh, melkoisen paksun kakkusiivun kurinpito Luceniukselle leikkasi. Toisaalta kun äsken katsoin tuon tilanteen, niin kyllähän tuollaisesta perseilystä jo aika pitkän pelikiellon ansaitseekin. Eikös Lucenius ole tällä kaudella jo pariinkin otteeseen ollut pelikiellossa, joten kai tuossa jotain uusijalisääkin on.

  Mutta niin, eikös tätä jätkää jossain vaiheessa huhuttu ensi kaudeksi Liigaan? Jos siirtyy, niin lämpimät onnittelut hänet kaapanneelle joukkueelle, saavat riveihinsä todellisen joukkuepelaajan, joka hyvässä lykyssä vielä istuu alkukaudesta kymmenisen peliä tätä pelikieltoa, tai ainakin oletan, että tällaisessa tapauksessa Mestiksessä saatu pelikielto seuraisi perässä Liigaan.
   
 11. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Äijä vielä kehtaa itkeä elehtimällä vihellyksestä. Voi jestas. Täysin ansaittu kakku.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Nuo elehdykset tulee refleksin omaisesti. Sen tiedän itsekin pelejä pelanneena, että on sitä käsiä levitelty vaikka rike olisi kuinka selvä. Kyllä sen itsekin tajuaa sen jälkeen, että turhaa siinä käsiä levitellä. Tunne on vain niin kovin mukana.
   
 13. Tarasov Jäsen

  Taisipa Järvinen kostaa samalla TuTolle menettämänsä yhden kauden puolustajien piste-ennätyksensä. Muutoin ei voi ymmärtää pelikiellon suhteettoman suurta pituutta.
   
 14. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Eipä muistu mieleen tapahtumaa, jossa on noin selkeästi potkaistu terä edellä. Luistimen kenkäosalla potkuja on kyllä rangaistu ennenkin, ja esim. tästä Chris Simonin tempusta tuli 30 peliä. Toki Simonilla oli aika epävakaata touhu jo ennen tuota tapahtumaa. Rangaistuksen pitää olla kova tällaisesta.
   
 15. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Aivan oikein meni ja pulinat pois. Aina voi jossitella kuinka kovaa Luccea on saanut ottaa, mutta ei tuota selitä yhtään mikään. Sokkona ylöspäin ja varsinkin kun vastustajakin hieman normaalia alempana niin pahaa jälkeä olisi voinut tulla.
   
 16. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Aivan ansaittu pelikielto ja pituus. Jopa enemmänkin olisi voinut antaa. Lisäksi vielä jo kauden kolmas(?) pelikielto samalle kaverille, niin uusijalisä..
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 18. Pauli Jäsen

  Martin Bergeron aikanaan potkaisi hermeksen maalivahti Puurulaa. Siitä tuli kaksi peliä pelikieltoa. Ennen kauden alkua oli varoitettu tuollaisista tulevan pitkiä pelikieltoja. Hän sai kaksi peliä jotta pystyi pelaamaan kärppien nousukarsinnoissa. Nyt ei tutolla käynyt samanlainen armahdus.
   
 19. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Noiden kahden pelikiellon pituudet eivät suoraan ole vertailukelpoisia, kun Luceniuksen kohdalla vaikutti myös aiempi rikehistoria (kärsinyt aiemmin tällä kaudella seitsemän ottelun edestä pelikieltoa). Bourgeois sai automaattisen yhden ottelun pelikiellon päälle yhden ottelun lisää puhtaalla rikehistorialla.
   
 20. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Luistimet kengän kärjellä jäällä maatessaan vastustajaa, häthätää liike oli ehkä 30 cm pituinen, eikä loukkaantumisriskiä käytännössä ollut. Potku yhtäkaikki ja aina kurinpidollisten toimien alainen homma.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Siellä saadaan taas videoita pyöritellä ahkeraan. Kierroksen saldona kolme pelirangaistusta, yksi selästätaklauskymppi ja yksi peli vielä käynnissä.
   
 22. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  En usko että Turun pelistä jaetaan mitään. Pyykkönen lensi ulos koska tuli pahaa jälkeä, ja Juuselan ulosajoa en taas ymmärrä yhtään. Katsomoon näytti ihan perus kiekonkaivamiselta.
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo ei ole mitään hajua minkälainen tilanne ollut mutta jos täyttää keihästyksen kriteerit niin varma banni.
  Fofanov taklasi kovaa ja olkapäähän mutta kuolleesta kulmasta ja varmaan metrin laidasta irti olevaa miestä.

  Saramäki sai aiemmin aikalailla vastaavasta yhden pelin huilin Joensuussa, joten veikkaan että Fofa ottaa ainakin sen yhden pelin huilit.
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ihan hyvä vertailukohta reilun 18 vuoden takaa... Mutta joo, Lucenius sai aivan ansionsa mukaan, todella typerä teko.

  Linkki: HS.fi, Tamin peruskommenteilla höystettynä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2018 klo 22.25