Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
 2. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lucenius sai viisi ottelua pelikieltoa. TUTO:lla on varsin sekava kausi meneillään.
   
 3. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Kun tuon koosteen katsoi, oli minusta yllättävää, että kurinpitopäätöksessä ei ollut mitään yhden käden mailaniskusta Lämsän päähän/ylävartaloon eikä erittäin tarkoitukselliselta vahingoittamisyritykselta näyttäneestä koukusta alavatsaan. Siinä alasuojan yläpuolella on aika paha paikka, jos iskua tulee... Aivan sataprosenttinen pimahtaminen Luceniukselta. Ainakaan alakanttiin ei mennyt tuo pelikielto.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Kolme ottelua?!? Aivan totaalinen pimeneminen ja tarkoituksena vain vastustajan vahingoittaminen. Naurettavaa, että Virkki sai saman rangaistuksen, vaikka kurinpidossa todettiin tilanne tahattomaksi. +10 ottelua tästä olisi pitänyt saada. Nyt on siis Mestiksen linja selvä. Kannattanee playoffeissa vain teurastaa vastustajan tähtipelaajat, koska siitä saa vain kolme ottelua.
   
 7. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onkohan tästä taklauksesta videoa saatavilla?
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Itse katsoin fanseatilta. Tapahtui pelin ajassa 50:22.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nyt tuli sitten Keinäselle pari peliä bannia tuosta mailankäytöstä josta olen muuten muutamaan otteeseen eri yhteyksissä kirjoittanut. Ne eivät ole yksittäisiä vahinkoja vaan lyö mailailla aika surutta. Jospa se tuo Järvisen viesti menisi perille, "huitominen loppuu nyt" (ainakin kahdeksi peliksi)
   
 10. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Sopii toivoa. TUTO ei välttämättä heikkene, vaikka Keinänen on sivussa. Sen verran heikosti Keinänen on viime aikoina pelannut, puhumattakaan tyhmistä jäähyistä.
   
 11. Vanhaukko Jäsen

  Keinänen näyttää johtavan Mestiksen jäähytilastoa.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo - Peliitat I 24.2.2018 - YouTube

  Siinä youtubesta eilisen SaPKo - Peliitat ottelun kooste. Ajassa 7:16 alkaa lehdistötilaisuus. Mitäpäs luuletta onko jaossa sakkoja sakkoja.

  Hauskaahan tässä on tietysti just se, että ihan asiasta taas jutustellaan.
   
 13. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh. Eiköhän tuosta kakkua pukkaa. Mutta ah, onpas aina niin piristävää katsoa noita.

  Millainen fiasko tuo kyseinen peli sitten oli, joku sen nähnyt voisi kertoa. Menikö puhaltelut oikein huolellisesti päin persettä?
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ehkä tuossa on vähän värikynää, mutta menihän se siis ihan päin persettä. Siellä oli muutama sellainen jäähy mistä piti ihan miettimällä miettiä ja sitten itsekin keksiä jäähylle syy.
  Olen nähnyt paljon huonomminkin vihellettyjä pelejä ja varmaan on Heiskanenkin, mutta ei tuossakaan mikään onnistunut.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo pari matsiahan siitä sitten Heiskaselle rapsahti.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Juu, aika kovan näköisen tällin on Jokinen eilen saanut Juuselalta. Ottelukoosteen kuva on sen verran epäselvä, että en osaa siitä sanoa miten paljon päähän osuu ja osuuko, ennen kuin jäähän kaatuessaan. Jos tuo kolahtaa suoraan kupoliin niin voi olla Jokisella pitkänkin saikun paikka. Juuselan tuomiota en lähde arvailemaan, kun tuosta videolta en saa selvää. Ei ole mielestäni mikään törkytaklaus, mutta jos osuma on suoraan päässä niinkuin selostajat kommentoi niin pelikieltoa on luvassa enemmän kuin 1 ottelu.
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Vaikea sanoa, että missä kohtaa osuma tulee päähän. Kaikella todennäköisyydellä silti tulossa tällä kaudella tutuksi tullut kolmen ottelun pelikielto. Ei Juusela varmasti vahingoittaa tarkoittanut, mutta ehkä olisi voinut olla taklaamattakin, kun Jokinen ei selkeästi siihen ollut valmiina.

  Nämä avojäänpommit ovat aina näyttäviä, mutta monesti vain lopputulos on tällainen. Ehkä olen tulossa kukkahattutädiksi, mutta taitaa nykyään valtaosa aiovammoista tulla nykypäivänä vastaavista taklauksista ja vika ei ole usein taklaajassa. Voisi turvallisuuden takia, jopa laittaa avojääpommit jäähyjen arvoisiksi.
   
 18. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ihan muuten mielenkiinnosta, kun en viime kaudella kehdannut kysyä. Peliittojen Heiskaselle tuli siis kaksi ottelua pelikieltoa, mutta potkut jo ensimmäisen ottelun jälkeen. Pitääkö seuraavassa työpisteessä olla ensimmäinen ottelu huililla ja sitten vasta kaukaloon/kaukalon laidalle. Omalla Summasellammehan oli sama juttu, pelikieltoa tuli kahdeksan ottelua ja EU pelasi sen jälkeen kuusi matsia.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Hyvä kysymys, mutta ei muuten mitään tietoa. Voisin kuvitella, että mikäli jatkaa jonkun muun Mestis seuran perässä niin sen yhden pelin vielä kärsii. Mutta isompi kysymys lienee valmentaako Heiskanen Mestistä ihan hetkeen.
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Juuselan rangaistus 3 peliä. Aika odotettu rangaistus.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Paha rasti TUTOlle kun missaa ensimmäisen playoffpelinkin.

  Mutta onko tietoa miten paljon pelejä Jokiselta jää pelaamatta? Noiden pääkontaktien kanssa pitäisi olla varovainen. Jotenkin tuntuu, että nykyisin NHL on eniten tarkka pelaajien pelikunnosta kun on kyse pääosumista.

  Nämä kaksi asiaa liittyy samaan mutta kommentit eivät ole yhdistettäväksi tarjoitettuja vaan kahdeksi eri asiaksi. Eli en ota mitään kantaa tuomioon.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Toivottavasti Joel Olkkonen saa helvetin pitkän rangaistuksen Nevalaista päähän taklaamisesta. Eihän näistä tule kun max. 5 peliä, mutta ansasitsisi vaikka loppukauden. Mestis voisi ottaa linjan muutenkin (ja muutkin sarjat), että 10 peliä jos noin ruma päähän kohdistunut taklaus. Sama pelle polvitaklauksen esitteli 3. erän lopulla. Ei vaikuta pelaajalta, jota kunnioittaa vastustajaa yhtään, kun tuollaiset rikkeet saa alle 5 min tehtyä.
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Saa kolme peliä. Järvisellä ei ole merkitystä onko tarkoituksellinen vai vahinko. Sama tuomio aina.
   
 24. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No niin, tunnetta on hyvin, joskin tämän polvitaklauksen antaja oli Lassi Raitanen.

  Olkkonen on profiloitunut kaikkeen muuhun kuin sikailuun. Näin itse tilanteen, ja turhahan sitä on alkaa vääntää siitä oliko pää alhaalla vai mikä oli, eihän noin pitäisi osua. Toivottavasti Nevalainen tulee kuntoon piakkoin, harmillinen tapaus.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Käsi pystyyn virheen merkiksi, jotenkin itse olin aivan varma, että kummatkin oli Olkkonen. Nevalaisella ilmeisesti (ei siis varmaa) aivotärähdys, toivottavasti ei tosiaan vakavaa.