Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  En kyllä ymmärrä mikä sateentekijä Haapakoski tässä on. Kai silläkin joku vastuu tässä konttaamisessa on? Kake rock on vaan hangaround roolissa vai tietääkö joku mikä suojatyöpaikan rooli on?
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoolle tänään tällä erää viides peräkkäinen tappio. Aikasemmin tällä kaudella KooKoolta on nähty jo kuuden pelin tappioputki. Ensi viikolla vastassa Jukurit, TPS ja HIFK joten tappioputki tulee vielä jatkumaan. Aiotaanko Mattilalle antaa kenkää vai onko pyyhe heitetty jo kehään ja mistään ei välitetä enää mitään?

  Lainaus:
  Olet oikeassa, että KooKoon osalta kausi on jo ohitse ja lopuilla peleillä ei ole enää mitään merkitystä. Se on selvä, että KooKoolle tulee ensi kaudella uusi päävalmentaja, koska Petri Mattila on epäonnistunut täysin tehtävässään. Eipä Mattilan potkimisesta kyllä mitään haittakaa ole, koska ihan sama vaikka KooKoo räpiköisi sarjan loppuun asti ilman valmentajaa tai ottakoon sitten vaikka Timo Kepon loppukauden valmentajaksi tai ihan kenet tahansa.

  Lainaus:
  Haapakoski ei ole mikään sateentekijä ja on täysin mahdollista, että KooKoo häviää kaikki loput pelit oli valmentajana sitten Mattila tai Haapakoski. Ilmeisesti Mattilan palkka joudutaan maksamaan kevääseen asti, jos hänelle annetaan kenkää, mutta säästäähän KooKoo pelireissuilla ainakin Mattilan kulut ruokailun osalta, koska yksi suu olisi vähemmän ruokailemassa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 20.38
 3. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Ei voida vain pelailla tätä kautta pois, koska vaikutus yleisömääriin on dramaattinen ja sitä kautta ensi kauden joukkueen rakentaminen huomattavan vaikeaa. Etenkin jos tuleva valmentaja on Pekka Virta, koska jos olen oikein ymmärtänyt, Virran joukkueeseen tarvitaan erittäin kiekkotaitavia pelureita, jolloin myöskin rosteri menee koko lailla uusiksi ja sehän taas maksaa ja maksaa ja maksaa....... Kyllä Mattilan syrjäänsiirto vaan on tässä kohtaa ainoa merkittävä vaihtoehto mikä voidaan tehdä, mutta sekään ei anna mitään takeita siitä, että peliesitykset paranisivat yhtään. Joukkueen sisällä on tietääkseni melkoinen oppositio Mattilaa vastaan ja ilmapiiri ei tietenkään ole mikään paras mahdollinen vaan melko tulehtunut.
   
 4. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Mattilan pois potkiminen on vähän sama loppukaudelle kuin maalivahdin vaihtaminen huonon pelin aikana. Jotain pitää tehdä herättelyn vuoksi ja kertoa pelaajille sekä yleisölle, että hereillä ollaan.

  Se vain on tehtävä. Keppo ja Mansikka - kaikki käy.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä. Kylmä totuus kuitenkin on, että KooKoon loppukausi tulee joka tapauksessa olemaan vain pelkkää pelailua, koska peleillä ei ole enää mitään merkitystä. Vaikka olen itsekin kallistunut Mattilan potkujen kannalle, niin en kuitenkaan elättele mitään harhakuvitelmia, että KooKoo tästä enää nousisi vaikka valmentajaksi saataisiin kuka tahansa. Hoidetaan homma nyt niin, että Mattilalle kenkää ja tilalle sitten Haapakoski tai joku halpa paikallinen koutsi kuten Mansikka, Keppo tai ihan kuka tahansa. Tämä jatkuva konttaaminen tulee KooKoolle kalliiksi, joka tulee heijastumaan kaikilla tavoin negatiivisesti myös ensi kauteen. Mattila on menettänyt otteensa täysin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 20.49
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tästä lisätietoja? Viime kaudella tuntui että positiivinen fiilis ja nyt nää samat jätkät on kääntyneet vastaan? Vallin toimi liimana viimekaudella? Nämä vaan ihan kysymyksiä kun en tarkemmin tiedä
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En usko, että lisätietoa on saatavilla, koska huhujahan nämä aina ovat. Tuskin pelaajat ovat tulleet julkisuuteen tämän asian tiimoilta. Itse en ole tästä kuullut mitään, mutta en ihmettelisi vaikka tuo yaremchukin tieto pitäisi paikkansa.
   
 8. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  No sen verran pystyn valottamaan, että ei ole syytä epäillä tietojen todenperäisyyttä. Lumipallo kun lähtee vyörymään, niin lieveilmiöt lisääntyy ja juuri niin kun sanoit, viime kaudella hyvään suuntaan, tällä kaudella huonoon suuntaan.
   
 9. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tämän kauden suuri menetys oli Jimmyn ja Zwängin menetys. Green ei ole kapteenina osoittanut samaa ainakaan katsomoon asti. Zwängi kai oltaisiin saatu pidettyäkin.

  Hankinnoista kaikki potentiaalit ovat flopanneet ja runkomiehet vielä pahemmin pl Haataja. Joten aika soppa on setvittävänä kellä tahansa loppukauden osalta.
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoolla on ilmeisesti jo ensi kauden valmentajan kanssa sopimus tehtynä.Onko mitään hevosmiesten tietotoimiston huhuja kuulunut asian tiimoilta?
  Olisiko seuraava päävalmentaja joku näistä? Pekka Virta, Ari-Pekka Selin, Jarno Pikkarainen, Mikko Manner, Toni Sihvonen.
  Kuka olisi mielestänne paras vaihtoehto edellä mainituista viidestä vaihtoehdosta tai tuleeko muita potentiaalisia vaihtoehtoja mieleen? Mikko Manner ja Toni Sihvonen ovat listalla sen vuoksi, koska joku tiesi kertoa, että KooKoon uusi valmentaja tulee pohjoisesta. Pekka Virta, Ari-Pekka Selin ja Jarno Pikkarainen eivät jatka ensi kaudella nykyisissä joukkueissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 21.58
 11. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Manner voi olla tulevaisuuden huippukoutsi, mutta KooKoon ei pidä ottaa sitä riskiä, että se kokeilee miehen taitoja päävalmentajana ensimmäisenä Liigaseurana. Vaikka kaverin asenteesta tykkäänkin, hän on kuitenkin vielä aika kirjoittamaton kortti. Toisin kuin vaikka Pennanen, josta "tiedettiin", että tulee olemaan pätevä päävalmentaja Liigaan. Sihvosta nyt tarvitsisi edes nostaa esiin. Ei mitään mahdollisuuksia nousta vielä päävalmentajaksi.

  Pekka Virta on siitä hyvä valmentaja, että omaa selkeän pelifilosofian. En kuitenkan toivo häntä KooKoon ruoriin, koska on persoonana kaikkea muuta kuin innostava. Kuitenkin Virran kautta pääsemme siihen tärkeimpään kysymykseen eli millaista peliä KooKoon halutaan jatkossa pelaavan ja millaiseen pelitapaan tulevaksi kaudeksi rakenteilla oleva materiaali soveltuu? Nyt olisi hyvä lähteä rakentamaan selkeää pelillistä identiteettiä, jonka varaan rakentaa pidempiaikaista projektia, joka ei ole sidottu vain yhteen valmentajaan. Aivan kuten JYP:ssa ja Tapparassa on tehty vuosia. Ja jos esim. Vaasassa ja Mikkelissä ollaan yhtään tolkuissa, sielläkin olisi vastaavalle rakennustyölle hyvät mahdollisuudet nykyisen valmennuksen alaisuudessa.
   
 12. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Kake Kauppila sanoi kauden ekan matsin jälkeen Old Tomissa, että Green johtaa enemmän teoilla ja Vallin puheillaan. Ei ihan noilla sanoilla, mutta viesti oli selvä.
   
 13. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Hieman surullista on sekin, että tämä ketju on perustettu lokakuun alussa jolloin oli jo aika vahvat merkit ilmassa, ettei KooKoo ollut seilaamassa oikeaan suuntaan. En tiedä sitten onko KooKoon johto saamaton/osaamaton vai edustavatko tätä Sihveli Sihvosen koulukuntaa, jossa valmentajia ei pitäisi ikinä kenkiä kesken kauden. Ei siellä tälläkään viikolla olisi mitään ihmeellisempää taikuria tarvittu ja plakkarissa olisi voinut olla kaksi kolmen pisteen voittoa. Sen sijaan tassussa yksi tappio 2 sekuntia ennen loppusummeria ja 1 tappio jatkoajalla.
   
 14. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Voisin veikata, että turhaan haaveillaan Mattilaa ulos. Hyvin suuresti epäilen, että se mies ei lähde täältä kun vasta kauden jälkeen. Kuten Kultanen on sanonut niin näillä mennään kauden loppuun asti. Turpaan tulee joka puolelta. Ei voi kun toivoa valoisampaa loppukautta. Toivossa on hyvä elää.
   
 15. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Pelaajabudjetti on täynnä sanoi Kultanen. Eli varmaan ylipäätänsä rahat on loppu ja tiukempaa tulee kun yleisömäärässä kynkytään loppukauden. Mutta muutos pitäisi silti tehdä. Edes Haapakoskeen. Heti.
   
 16. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ihan sama onko rahat loppu vai luvattu Mattilalle, että "ole vaan hei loppuun asti", pakko tässä on jotain tehdä, jotta kaudesta ei tule täysi farssi. Jos joukkueella ei ole koutsiin enää luottoa, niin joku muu sinne penkin taakse on pakko taikoa.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Mitäs jos joukkue laitettaisiin "uudelleenkoulutukseen"? Jos seurajohto haluaa pitää valmentajasta kiinni ja pelaajat kiukuttelevat tai vänkäävät vastaan niin seurajohdolta pitää löytyä kenot "ojentaa" pelaajia.

  Valmentajan vaihto on seurajohdon asia eikä se saa milloinkaan olla pelaajien haluista kiinni.
   
 18. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  No jos KalPan rosteria katsoo niin ei se mitään virtuooseja täynnä ole, joku aika sitten taisinkin KalPan puolelle kirjoitella että vaihtaisin päikseen KooKoon kanssa porukoita, onhan teillä enempi nimimiehiäkin kuin meillä ja alaketjuissa ei yleensä erot ole muutenkaan suuria. Virta tottakai vaatii tietyn tyyppisiä pelaajia pelitapaansa, tällaisia ominaisuuksia ovat hyvä luistelu ja kiekonkäsittelytaito - eikä nekään aina päde, tjeu Mikko Jokela. Kaikki muut on opeteltu treenaamalla ja pelaamalla, virheitä on vuosien varrella sattunut rutosti mutta Virta on sen hyväksynyt eikä ole lähtenyt muuttamaan pelitapaansa roiskimiseen. Silleen ne pojat oppii, mutta prosessi on pitkä ja vie aikansa opetella pelaamaan tuota Pekan persoonallista pelitapaa.
   
 19. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  No melkonen masokisti olet jos vaihtasit nämä meidän konkelot teidän väkkäröihin ja etenkin pelistä toiseen pulassa oleviin puolustajiin. Nimistä huolimatta kunnioitan sarjataulukkoa paljon enemmän. Ja juur tätä mä tarkotin:Virta tottakai vaatii tietyn tyyppisiä pelaajia pelitapaansa, tällaisia ominaisuuksia ovat hyvä luistelu ja kiekonkäsittelytaito. Ja kyllähän se pitkäkin prosessi vaatii mielestäni tietynlaisen materiaalin johon sitä oppia aletaan iskostaa.
   
 20. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  No ehkä se on vähän liioiteltua mutta kun verrataan pelaajabudjetteihin niin kyllä teillä on järkevämmin rahat käytetty. Ja ajatusleikkinä pelaajiston vaihtaminen nykyisille valmennuksille tuskin johtaisi sarjataulukossa paikkojen vaihtumiseen, piste-ero todennäköisesti kaventuisi mutta kyllähän Virta vie Mattilaa satanolla tällä hetkellä. Muissa maisemissa Pekan näytöt ovatkin sitten samaa kategoriaa kuin Mattilalla, mutta onhan länsirannikko muutenkin niin ahdistavaa aluetta että ymmärrettävästi turkulaisellakin menee elämä pilalle.

  Virta antaa hyvin junnuille näytön paikkoja, nytkin ollaan viime pelit menty vajaalla pakalla mutta kun junnut ja edustus pelaavat samalla kaavalla niin mikäs sinne on ottaa nelosen laitaan nuoria kokeilemaan. Negatiivisena puolena sitten Pekalla on luonteenpiirre ottaa nokkiinsa vähän kaikesta, eikä taida olla johtamistaidotkaan ihan uusimmasta oppikirjasta. Mutta väliäkö tuolla kun sarjataulukkoa katselee.
   
 21. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 22. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä siellä on toimistolla ollut ainakin kokousta pystyssä ja osuu tähän erikoisesti muotoiltuun "ensi kauden valmentaja on vielä työsuhteessa."

  Eli torstaina jatketaan uuden koutsin kanssa. Olen tyytyväinen siihen, ettei otettu mitään loppukauden stunttia vaan päästiin Tuokkolan työvelvotteista studiotöissä.

  EDIT. Kello 10.00 tiekkari aiheesta.
   
 23. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Pisteet seurajohdolle. Se oli tehtävä.

  Samassa vilpitön kiitos Mattilalle viime kaudesta. Se oli unohtumaton debyyttikausi (tai no paluu), jota ei unohdeta. Tällä kaudella palikat eivät valitettavasti loksahtaneet paikoilleen. Kaikkea hyvää jatkoon.
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mattilalle hyvää jatkoa ja kiitokset viime kaudesta. Vieläköhän tämä kausi olisi pelastettavissa... aika näyttää
   
 25. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos ja kaikkea hyvää Mattilalle jatkoon! Todella hieno debyyttikausi liigassa ja miellyttävä persoona muutenkin.

  Tulosurheilu on raaka, tulos tai ulos. Nyt kävi näin.